ΤΣΕΧΙΑ: Ο Mikolas Josef θα διαγωνιστεί κανονικά στον πρώτο ημιτελικό!

Τα χειρότερα φαίνεται να πέρασαν για τον Τσέχο τραγουδιστή Mikolas Josef, ο οποίος αύριο θα βρίσκεται στην Altice Arena για την κανονική διεξαγωγή της δεύτερης πρόβας του. Οι γιατροί του έδωσαν το πράσινο φως να διαγωνιστεί στον διαγωνισμό της Eurovision, ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος της χορογραφίας θα χρειαστεί να αλλάξει έτσι ώστε να περιοριστούν οι πολύ χορευτικές κινήσεις του.

Το αποτέλεσμα που θα δούμε αύριο λοιπόν και θα καλύψει ζωντανά ο OGAE Greece, θα είναι αισθητά διαφοροποιημένο από αυτό της πρώτης πρόβας, προκειμένου να μην εξαντληθεί ο καλλιτέχνης αλλά και για να αναρρώσει από τα υπάρχοντα τραύματα.

Η τελική σκηνική παρουσίαση πιθανότατα να μην παρουσιαστεί ούτε αύριο ολοκληρωμένη, μιας και ο χρόνος δεν επαρκεί για να στηθεί σχεδόν από την αρχή η χορογραφία. Εμείς ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον Mikolas και καλή επιτυχία για το βράδυ της Τρίτης!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την πρώτη του πρόβα.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό νέο αυτό. Περαστικά του!

    Στο άρθρο λέτε ότι αύριο θα καλύψει ζωντανά ο OGAE Greece τις πρόβες. Θα έχετε κάμερα στην αρένα και θα ανεβάζετε τα βίντεο με τις πρόβες;

    • Καλησπέρα σας. Δεν θα βρισκόμαστε με κάμερα στην αρένα, καθώς ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ η EBU έχει απαγορεύσει την οποιαδήποτε κάλυψη πρόβας με βίντεο, live μετάδοση κλπ από οποιοδήποτε δημοσιογραφικό site. Πέρυσι υπήρχαν site που κάλυπταν live τις δεύτερες και τρίτες πρόβες ζωντανά από την arena, αλλά για την ώρα αυτό φαίνεται να απαγορεύεται φέτος. Η κάλυψη επομένως θα γίνει από το Press Center όπως και στις πρώτες πρόβες. Αν ο κανόνας αυτός αλλάξει τελευταία στιγμή θα ενημερωθείτε.

      • o.k Ευχαριστώ για την απάντηση.
        Πάντως απ’ ότι καταλαβαίνω η EBU κάθε χρόνο θέλει όλο και λιγότερο να υπάρχει εικόνα από πρόβες. Μακάρι να αλλάξει αυτό…

        Καλή συνέχεια σε σενα και στην υπόλοιπη ομάδα!

  2. Συγνωμη δεν θ εχουμε βιντεο ολόκληρα απο την πρόβα; Δεν παιζει αυτο κ βιντεο απο το επίσημο καναλι απο την τηλεοπτική κάλυψη θ δουμε νμζ.

    • Το επίσημο κανάλι πέρσι έδειξε μόνο 30 δευτερόλεπτα από την 2η πρόβα όπως θα το βλέπαμε στην τηλεόραση.
      Εαν τελικά ισχύσει αυτό που είπε ο αρθρογράφος για την μη κάλυψη από κανένα site και το επίσημο κανάλι μας δείξει και φέτος μόνο λίγα δεύτερα, τότε δεν θα δούμε ούτε αύριο ολόκληρη την πρόβα.

      • Πάντως θα δείξουν 30 δεύτερα της πρόβας, έτσι όπως θα είναι στο live, σωστά;

  3. Δηλαδή αυριο που θα αρχίσουν οι δεύτερες πρόβες θα είναι ανοιχτές στους ρεπόρτερ και σε κοινό; Δηλαδή θ έχουμε πλήρη εικόνα για την παρουσία τησ Ελλάδας ;;;;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ