EUROVISION 2018: Δεύτερη πρόβα Σουηδίας!

Οι δεύτερες πρόβες των χωρών του Β’ Ημιτελικού συνεχίζονται με αυτή της Σουηδίας. O Benjamin Ingrosso είναι πάνω στη σκηνή επαναλαμβάνοντας τη νικητήρια εμφάνιση του από το Melodifestivalen.

Η πλατφόρμα όπως άλλωστε είδαμε και στην πρώτη του πρόβα έχει μεταφερθεί αυτούσια στη Λισαβόνα διαφοροποιώντας τη συμμετοχή του από τις υπόλοιπες φετινές αφού καταφέρνει να έχει ένα ιδιαίτερο οπτικό αποτέλεσμα με τις φωτεινές πολύχρωμες ράβδους.

Ερμηνευτικά δεν έχει κανένα πρόβλημα και παρόλο που τα φωνητικά εδώ είναι ζωντανά σε αντίθεση με τα προηχογραφημένα του Σουηδικού τελικού, δεν υπάρχει καμιά ακουστική διαφορά.

Το κοινό σε στάδιο και κέντρο τύπου δείχνει αρκετά ενθουσιώδες μετά από κάθε δοκιμή.

 

(Φωτογραφίες: Thomas Hanses / Eurovision tv)

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όσοι δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με την Eurovision και δουν μόνο τα live, θα ενθουσιαστούν απ’ το οπτικό αποτέλεσμα.
    Θα είναι όμως αρκετό για μια καλή θέση ή ακόμα και για την νίκη; Νομίζω πως όχι. Αν και από αυτόν τον ημιτελικό νομίζω ότι θα περάσει 1ο ή 2ο, στον τελικό δύσκολα θα τερματίσει σε αυτές τις θέσεις.

    • Να σου πω κάτι.. και καλά το έκανες.. παρότι όλα φαίνονται να πηγαίνουν στραβά δεν ξέρω γιατί έχω κι εγώ αυτό το προαίσθημα.. θα δείξει..

    • δεν ξερω αν θα κερδισει αλλα και εγω εχω μια αισθηση οτι μπορει τελικα η ελλαδα να αποδειχτει ο υπουλος αντιπαλος…μετριες προβες που στην τελικα δεν τις πολυβλεπουν αυτοι που δεν ασχολουνται και μια καλη εμφανιση στο τελος που να κλεψει ψηφους απο εκει που δεν το περιμενουν…. εβλεπα τις προβες της τζαμαλα και ηταν οντως μετριες οπτικα αλλα το τελικο αποτελεσμα ηταν εντυπωσιακο….και απο την αλλη πολύ ήρεμη τη βλέπω τη γιάννα στις συνεντευξεις, μήπως όλα είναι στρατηγική? δεν μπορει να λεει ”μην αγχωνεστε που πεσαμε στα στοιχηματα …ποτε κερδισε αυτος που ηταν πρωτος στα στοιχηματα?…για να δουμε μηπως τους ερθει απο εκει που δεν το περιμενουν΄΄

      • Πολλες φορες κερδισε αυτος που ηταν πρωτος στο στοιχημα παρα πολλες φορες λιγοτερες αυτος που δεν ηταν αλλα και εκει ηταν στην πενταδα στην 10αδα αντε οχι πιο κατω.

      • Con P ο πρώτος στα στοιχήματα μετά τους ημιτελικούς, όχι πριν!

  2. Τωρα η Σουηδια ειναι γνωστο οτι οι περισσοτεροι στην EBU ειναι Σουηδοι αλλα πρεπει να δεχτουμε οτι παρουσιαζουν αρτιες δουλειες επι σκηνης δουλεμενα ολα ακομα και λεπτομερεις γιαυτο και παει παντα καλα.Το συγκεκριμενο τραγουδι ειναι μετριο αλλα σκηνικα ειναι αψογο ελπιζω να μην παει πολυ ψηλα.

  3. Ρε παιδιά η Νορβηγία γιατί παραμένει ακόμα τόσο ψηλά στα στοιχήματα? Είναι κόλπο των στοιχηματικών εταιρειών ή ο κόσμος ποντάρει πάνω της επηρεασμένος από την προηγούμενη νίκη του Ρίμπακ το 2009???

    • κάθε χρόνο σχεδόν συμβαίνει αυτό στις στοιχηματικές..να προμοτάρονται δηλαδή χώρες που από γενικής απόψης δε λες οτι θα φτάσουν τόσο ψηλά..κοινώς να είναι οι “λαγοί¨της υπόθεσης..και παρα πολλοί τελικά στο τέλος να πηγαίνουν κουβά…
      Τώρα ..ειλικρινά δηλαδή..οι επιτροπές λες θα ψηφίσουν φετινό άκουσμα Rybak που ουτε για παιδική eurovision δεν είναι..?για μένα αξίζει αποκλεισμό αλλά τυχερός είναι που είναι σε ευκολάκι σχετικά ημιτελικό..ουτε λόγως αν διαγωνιζόταν την Τρίτη..θα ήταν εντελώς ξεγραμμένος..πάντα απο προσωπικής άποψης..

      • Πιο πιθανό θεωρώ να τα πάει καλύτερα στον β’ ημιτελικό η Ουκρανία παρά η Νορβηγία ή η Σουηδία

      • τι ανάγκη έχει η Σουηδία..κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια..promo τρελό από το συνάφι Bjorkman κλπ..από τις πρώτες κιόλας πρόβες της συνήθως όλα βαίνουν καλώς (ήχος, κάμερες, πλάνα κλπ) αφου οι ίδιοι είναι πίσω από όλα ακόμη και φέτος που είπαν οτι οι Πορτογάλλοι θα το πάρουν πάνω τους..χωρίς εμπλεκόμενους..

        Έτσι επομένως δημιουργείται το “θετικό” κλίμα στησίματος και κάπως έτσι πας έτοιμος τελικό..εν αντιθέση με μας που ακόμη και καλά, προσπαθούν να χτυπήσουν με “φώς” το χέρι της Γιαννας και δεν το “πιάνουν”..για γέλια και για κλάματα κατασταση..το αποτέλεσμα: πας στην τελική σου προβα, είσαι ανέτοιμος ακόμη ένω το κλίμα στο press center έχει ήδη δημιουργηθει για σένα ως συμμετοχη με ερωτηματικα..αλλά το κλιμά δεν δημιουργείται μόνο μόνο από εκεί…

        Εντάξει..δεν μπρουμε να παραβλέψουμε ότι οι Σουηδοί είναι επαγγελματίες στο staging..όμως ειδικά φέτος χώρις το στήσιμο..το τραγουδι είναι ένα τίποτε..εννοείται οτι θα υπάρχουν πολλά hiding αλλά και φανέρα smiles αν πάει πάτο στον τελικό..

    • Η Νορβηγια εχει ενα δυναμικο αλλα μετριοτατο τραγουδι με πολυ καλη σκηνικη παρουσια(επαγγελματικη).Θυμιζει σε πολλα το 2009 και νομιζω οτι θα παει καλα οχι ομως και να κερδισει το αποκλειω εκτος αν ειναι αποφασισμενο(το δωσανε στον εαυτο τους 2 φορες μια στους φιλους τους τους Δανους γιατι οχι και στην Νορβηγια)αλλα ξερουν οτι ο κοσμος θα απογοητευτει.Παντως ειναι δυναμικη παρουσια και προσεγμενη οχι αρπα κολα.Ο Ρυμπακ δεν θα επετρεπε ερασιτεχνισμους οπως σε πολυ καλα τραγουδια βλεπουμε φετος.

  4. Τα πράγματα είναι απλά για την Ελλάδα. Αν με αυτό το κομμάτι που στέλνουμε φέτος αποκλειστούμε από ημιτελικό ή περάσουμε και τερματίσουμε τίποτα 20η θέση πάλι όπως και τα τελευταία 4 χρόνια σημαίνει απλά ότι πια δεν μας έχουν σε υπόληψη στη eurovision ανεπιστρεπτί . Μια διετής αποχώρηση σε αυτή την περίπτωση θα ήταν επιβεβλημένη. Δείτε τι έχει καταφέρει η Βουλγαρία με αυτό.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ