EUROVISION 2018: Δεύτερη πρόβα Μολδαβίας!

Δεύτεροι στη σκηνή για σήμερα οι DoReDos από τη Μολδαβία για τη δεύτερη πρόβα τους. Αλλαγές δεν υπάρχουν σε σχέση με αυτό που είδαμε την πρώτη φορά τόσο στο στήσιμο και τις κινήσεις όσο και στο ντύσιμο. Μπλε και κόκκινα κοστούμια οι 4 άνδρες, κίτρινο φόρεμα οι δυο γυναίκες.

Στη σκηνή βρίσκεται η ίδια λευκή κατασκευή με τα παράθυρα και τις πόρτες από όπου οι ερμηνευτές παίζουν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι με το κοινό. Μπαίνουν, βγαίνουν, εμφανίζονται και εξαφανίζονται με ενα ρυθμό που νομίζεις ότι κάτι πάει λάθος ενώ όλα δουλεύουν ρολόι.

Φωνητικά πολύ καλοί ενώ όσο περνάει η ώρα συντονίζονται όλο και καλύτερα σε ένα αρκετά μπερδεμένο στήσιμο που όμως καταφέρνει να ξεσηκώσει και να διασκεδάσει το θεατή.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει στήσει ένα θέαμα που του ταιριάζει απόλυτα η λέξη fun.

(Φωτογραφίες: Andres Putting / Eurovision tv)

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν παει αυτο καλυτερα απο αλλα τραγουδια που το αξιζουν περισσοτερο μονο και μονο επειδη ειναι χαβαλετζιδικο(και σιγα το χαβαλε δλδ) θα ειναι αδικο γιατι απο τραγουδι δεν λεει τιποτα.

  2. Oso akouo kai vlepo tá alla tragoudia apla agapo tô Díko mas. Apolonio fos. Min tsimpas gianna kai osoi mporoun kai theloun tha katalavoun! Eimai perifanos gia tis poiotites tou tragoudiou mas kai ase Tous “maurous” kai apelpismenous Edo Mesa na lene

  3. Από τις καλύτερες στιγμές (μην πω η καλύτερη) του 2ου ημιτελικού. Σε ένα κατα γενική ομολογία αδύνατο εως υποτονικό ημιτελικό θα έχουμε και κάτι ευχάριστο να δούμε.
    Πραγματικά είναι αστείρευτος από ιδέες ο Φωκάς.
    Μπράβο και πάλι μπράβο του!

  4. Πραγματικα απορω πως αυτο το τσιρκο μπορει να τα παει καλα.

    Η Μολδαβια παει να επαναλαβει τα περσινα αλλα ξεχναει οτι περσι η εμφανιση ηταν νορμαλ σχεδον και το τραγουδι πολυ καλυτερο(Και φυσικα τα στοιχηματα παρασυρονται απο την περσινη απροσδωκητη επιτυχια τους).

  5. Δεν μου αρέσει το τραγούδι και η σκηνική παρουσία πολύ περίεργη για το τίποτα..

  6. Είναι αστείο αυτό το τραγούδι να βρίσκεται στην 10η θέση των στοιχημάτων

  7. Μετριο τραγουδι κιτσς εμφανιση και στησιμο απο τον Φωκα(αλλα αν πηρε πολλα λεφτα με αυτο το τραγουδι δεν μπορουσε να κανει και τιποτα καλυτερο νομιζω).

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ