EUROVISION 2018: Πρώτη πρόβα Γερμανίας!

Σειρά τώρα για να κάνει τη πρώτη του πρόβα έχει ο Michael Schulte από την Γερμανία.

Ο Schulte είναι ντυμένος με ένα εφαρμοστό τζιν παντελόνι σε γκρι χρώμα, φαρδιά μπλούζα με μανίκια σε μαύρο χρώμα και γκρι σκούρα παπούτσια. Είναι μόνος του στη σκηνή και στέκεται μπροστά από ένα stand μικροφώνου, απ όπου και τραγουδά το τραγούδι του. Είναι απολύτως στατικός καθ’ όλη τη διάρκεια του τραγουδιού.

Στην έναρξη του τραγουδιού, το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα σκοτεινό και το πρόσωπό του φωτίζεται από έναν λευκό προβολέα. Η κάμερα κάνει μακρινά πλάνα που σταδιακά τον πλησιάζουν. Πίσω από την πλάτη του είναι τοποθετημένη μία οθόνη οπίσθιας προβολής, επάνω στην οποία αντικατοπτρίζονται λευκά περιγράμματα από διάφορες λέξεις και εικόνες που εμπεριέχονται στους στίχους του τραγουδιού του. Αναλυτικά, βλέπουμε σχήματα με παιδιά, καρδιές, οικογένειες, παιδιά, δρόμους ακόμα και σχήμα του ίδιου του ερμηνευτή.

Ωστόσο, η πιο συγκινητική στιγμή, είναι στο κλείσιμο του τραγουδιού όταν η σκηνή σκοτεινιάζει και επάνω στην οθόνη, με μεγάλα λευκά γράμματα αναγράφεται η λέξη “alone” (=μόνος) προκαλώντας ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση στο κοινό που τον παρακολουθεί.

Η πρόβα της Γερμανίας είχε εξαιρετικά θερμή αντίδραση στο press και συνολικά επικρατεί η εικόνα μιας αρκετά καλής πρώτης πρόβας για τον νεαρό Michael Schult.

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νομίζω πως μόλις είδαμε τον νικητή της ESC 2018. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ και συγκινητικό.

  2. Φανταστική σκηνική παρουσία, συγκινητική και φωνητικά άψογος. Μακάρι να μπει δεκάδα γιατί το αξίζει σίγουρα!

  3. Πολύ καλό κομμάτι και εξαιρετική σκηνική παρουσία που δείχνει ότι όλα είναι θέμα επιλογής και γούστου! Δεν είναι απαραίτητο να ανεβάσεις ολόκληρο τσίρκο πάνω στη σκηνή, φτάνει μόνο να επιλέξεις την σωστή σκηνική παρουσία ώστε να περάσεις το μήνυμα.

  4. Νομίζω πως η Γερμανία φέτος θα επιστρέψει και παλι στην δεκάδα φυσικά δεν μιλάμε για τοπ5 αλλά από τις θέσεις που είχε τα τελευταία χρόνια το να μπει στην δεκάδα θεωρείτε θρίαμβος!
    Καλή επιτυχία λοιπόν!

  5. Πολύ καλή παρουσίαση (από το απόσπασμα που είδα) για ένα μέτριο όμως τραγούδι.

  6. Τι αηδία ήταν αυτό που μόλις είδα; Πόσο γλυκανάλατο τραγούδι…

    • Ναι, πολύ αηδία που ένας γιός αφιερώνει ένα τραγούδι στον πατέρα του που δεν ζει πια.

      • οπως και ο ουγγρος αφιερωνει στο θανατο του πατερα του, οπως και η γαλλιδα μιλαει για τη μικρη mercy, οπως και η ελλαδα μιλαει για το πονο της μεσα απο το τραγουδι της… το point σου δεν πιανω… οποιος κλεγεται πρεπει να κοβουμε φλεβα;
        ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!!

    • Είπε κανείς να κόβεις φλέβα; Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που είδατε την αηδία ακριβώς. Anyway, αν είναι αηδιαστικό αυτό το κομμάτι για εσάς, πάω πάσο.

  7. Ed Sheeran από τα lidl…. Μου τη σπάει που η γερμάνια λόγο του οικονομικού κατάφερε να έχει led…. έτσι έχει αβαντάζ… ΑΔΙΚΟ

  8. Κάθε χώρα μπορεί να φέρει ότι γουστάρει πάνω στην σκηνή της Eurovision εφόσον το επιτρέψει η EBU, ακόμη και το Circo Medrano αν θέλει, οπότε σταματήστε την γκρίνια και την κακοψυχία μερικοί. Έχετε ξεφύγει!

    • Δεν κατάλαβες… Απλά είπα ότι είναι άδικο αυτός που έχει τα λεφτά να έχει και το καλό staging.. Έτσι χώρες όπως η δικιά μας αδικούνται… Αν δεν ήθελε φέτος στην σκηνή LED η Πορτογαλία, τότε θα έπρεπε να είχαν απαγορευτεί ΜΟΝΟ για φέτος… Αυτή είναι η άποψη μου….

  9. Ωωω ωωω ο γερμανός τραγουδά λες κ χάθηκε σε χαράδρα …κ ζητά βοήθεια…Λ κάποιοι τον χρίζουν νικητή…κ τους ενοχλούσε που η Τερζή ήταν μόνη της στη σκηνή…αλλ αντί αλλα της Παρασκευής το γάλα εδώ μέσα

    • απλα ενθουσιαστηκαν απο την οθονη που εχει απο πισω και γραφει alone καταλαβα εγω…
      τι να πει κανεις…
      μην σου φανει περιεργο αν κερδισει παντως, καπως ετσι κερδισε και το 10… ξαφνικα με τη 1η προβα αφου κανεις δεν μπορουσε να αποφασισει ποιος θα πρεπει να ειναι ο νικητης ειπαν ας το δωσουμε στη γερμανια…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ