Οι ειδικές εκπομπές της ΕΡΤ για την Eurovision!

Ο Γιάννης και ο Τάκης Φίνας, γνωστοί και ως Duo Fina, θα είναι οι οικοδεσπότες των δύο ειδικών εκπομπών της ΕΡΤ, στις οποίες θα παρουσιαστούν τα video clips του φετινού διαγωνισμού της Eurovision!

Το γνωστό ντουέτο θα ολοκληρώσει με αυτόν τον τρόπο την εμπλοκή του με τον φετινό διαγωνισμό, αφού ξεκίνησαν ως υποψήφιοι για τον Ελληνικό Τελικό, παρουσίασαν την ειδική εκπομπή με την παρουσίαση του video clip της ελληνικής συμμετοχής και σήμερα και αύριο θα μας παρουσιάσουν όλες τις φετινές συμμετοχές!

Οι εκπομπές θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ1 σήμερα (Σάββατο 28 Απριλίου) και αύριο (Κυριακή 29 Απριλίου) στις 18:45!

Παρουσίαση: Γιάννης και Τάκης Φίνας.

Αρχισυνταξία: Ζέτα Καραγιάννη.

Διεύθυνση παραγωγής: Γιώργος Στράγκας.

Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης.

Αντώνης Καρατζίκος

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα ήταν ωραίο να υπήρχε και μια ομάδα καλεσμένων για να σχολιάσουν τις συμμετοχές όπως είχε γίνει και το 2016

  2. ο Χρηστος Φασοης αυτος ο εξαιρετικος σκηνοθετης που ξερει απο γιουροβιζιον …γιατι η ερτ δεν τον στελνει Λισαβονα να βοηθησει? Ηχοληπτης και σκηνοθετης χρειαζονται απαραιτητως αν θελουμε να κανουμε επαγγελματικη δουλεια και οχι ερασιτεχνικη.Καλή και η Χάλι Τζέκινγκς αλλά είναι χορογράφος και όχι σκηνοθέτης η κοπέλα (μέχρι και το ΡΙΚ που το κατηγορουμε για ανοργανωτο, το 2012 τη Τζέκινγκς μόνο για χορογράφο την έβαλε και τη σκηνοθετική επιμέλεια στην Ήβη Αδάμου την είχε ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης)

  3. Φοβάμαι ότι μας τους προμοταρουν πολύ και δεν είναι απίθανο να τους δούμε να μας εκπροσωπούν στο άμεσο μέλλον.
    Επίσης συμφωνώ με Light_me_up… Γενικά φοβάμαι για το τι θα δούμε μεθαύριο αλλά και στην τηλεόραση.

  4. Ελπιζω να επιλεξουν αλλους στην ΕΡΤ για του χρονου. Οι συγκεκριμενοι θα εκαναν νομιζω για τη EUROVISION JUNIOR!
    Ελεος….

  5. Ότι είναι και οι δύο τους εξαιρετικά κρύοι, το ξέραμε. Ότι για πρώτη φορά σε εκπομπή παρουσίασης των τραγουδιών δεν μπήκαν στον κόπο να γράψουν δύο λόγια για κάθε συμμετοχή, ή έστω για κάθε χώρα, το διαπιστώνουμε τώρα. Αθάνατη ΕΡΤ της βαριστημάρας και της ξεπέτας.

  6. Συγγνώμη αλλά πως το έπαιξαν έτσι το τραγούδι της Τσεχίας; Πολύ πειραγμένος ο ήχος και σαν να πάει και πιο γρήγορα. Επίσης οι παρουσιαστές δεν το έχουνε καθόλου με την παρουσίαση και προκαλούν αμηχανία. Μια εκπομπή που στήθηκε στο “πόδι”

  7. ότι τους έφτιαξαν σκηνικό,ενω η παρουσίαση της Γιάννας ήταν στις σκαλωσιές…. τι να πω χριστέ μου…

  8. Πήγαν να κάνουν κάτι διαφορετικό αλλά δεν……
    Μακάρι οι παρουσιαστές των live να μην “κινηθούν” σε τέτοιο επίπεδο παρουσίασης.

  9. Συγγνώμη πόσο ατάλαντοι? Μασσαγαν πατατακια και έλεγαν 5 λέξεις και αυτές ήταν άσχετες βλακειες!!! Ήμαρτον!!!! Πραγματικά μόνο στο δημόσιο θα έβρισκαν δουλειά αυτοί.

  10. Η μετάβαση απ το ένα τραγούδι στο άλλο γινόταν πολύ απότομα χωρίς να πουν δύο λόγια για τον καλλιτέχνη, τους στίχους, να σχολιάσουν λίγο την εικόνα στα στοιχήματα.. Τίποτα
    Θυμάμαι το 2015 όπου σε αντίστοιχη εκπομπή ήταν καλεσμένος και ο κ. Καρατζίκος και σχολίασε με πολύ ωραίο τρόπο όλες τις συμμετοχές και είχε ένα ενδιαφέρον… Τέλος πάντων

    ΥΓ: ο ήχος στο τραγούδι της Τσεχίας λίγο πειραγμένος μου φάνηκε

  11. Ξερουμε ποιος / ποιοι θα παρουσιασουν τους ημιτελικους και τον τελικο στην ΕΡΤ, αφου δυστυχως δε θα ειναι ο Καπουτζιδης;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ