EUROVISION 2018: Πρώτη πρόβα Ηνωμένου Βασιλείου!

Πρώτο για τη πρώτη του πρόβα από τις BIG5 χώρες είναι το Ηνωμένο Βασίλειο!

Η SuRie είναι ντυμένη με ένα λευκό ένδυμα το οποίο αφήνει ακάλυπτους τους ώμους της και από μπροστά καταλήγει σε παντελόνι καμπάνα ενώ από το πίσω μέρος μοιάζει με μπέρτα/ουρά. Στην έναρξη της εμφάνισής της είναι τοποθετημένη επάνω σε ένα αρκετά ψηλό βάθρο πάνω στο οποίο είναι τοποθετημένοι μεγάλοι, τρισδιάστατοι, διακεκομμένοι ρόμβοι (μοιάζουν με τα σύμβολα του μεγαλύτερου και του μικρότερου στα μαθηματικά: < >). Η SuRie ξεκινά να τραγουδά χαμογελώντας και κρατώντας το μικρόφωνο στα χέρια της ενώ η κάμερα της κάνει κοντινά πλάνα στο πρόσωπο! Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του τραγουδιού, βρίσκεται επάνω σε αυτό το βάθρο και περπατά μέσα από τους ρόμβους οι οποίοι διαδοχικά φωτίζονται με τιρκουάζ, λευκά, μπλε και μοβ χρώματα. Τα ίδια περίπου χρώματα επικρατούν και στον φωτισμό της σκηνής! Στη γέφυρα του τραγουδιού, οι κάμερες κάνουν κάποια πιο μακρινά πλάνα ενώ επικρατεί περισσότερο το λευκό χρώμα στη σκηνή. H Βρετανή τραγουδίστρια κατεβαίνει από το βάθρο και κατευθύνεται προς το κοινό που βρίσκεται στο Golden Circle και τραγουδά εκεί.

Στον δεύτερο και τρίτο γύρο της πρόβας, υπάρχει εφέ έντονης ομίχλης στη σκηνή, που δεν υπήρχε κατά τη πρώτη πρόβα ενώ προς το τελείωμα του τραγουδιού χρησιμοποιήθηκαν στήλες βεγγαλικών!

Φωνητικά η ίδια είναι αρκετά καλή χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο τεχνικό πρόβλημα ωστόσο η όλη εμφάνιση δεν αφήνει ιδιαίτερες εντυπώσεις, όπως έτυχε σε άλλες πρόβες σήμερα…

[Φωτογραφίες: Andres Putting / eurovision.tv]

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πέστε να με φάτε, αλλά το Ηνωμένο Βασίλειο φέτος είναι μακράν το αγαπημένο μου από τις big 5!!!

  2. Χαχαχαχα τι πινετε και δεν μας δινετε. Πιο παλιομοδιτικο τραγουδι δεν έχω ακουσει

    • Αν μας έκανες τη χάρη να μην σχολιάζεις κάθε φορά υποτιμητικα τι μας αρέσει και τι όχι, πολύ θα το εκτιμουσαμε να ξέρεις. Καλή η Φουρειρα που αγαπάς και μπράβο σου αλλά υπάρχουν κι άλλοι καλοί (και καλύτεροι απ ‘αυτήν) Ελπίζω μόνο να σαι πιτσιρίκι, γτ αλλιώς είσαι απλά τραγικός. Κατά τα λοιπά, αξιοπρεπεστατη φέτος η συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου!

  3. Αισχρό! Θα έχει την τύχη που έχει η Γερμανία τα τελευταία χρόνια τελευταίο η στην καλύτερη προτελευταίο….
    από της μπικ 5 Ισπανία Ιταλία είναι οι καλύτερες !

  4. Φωναρα αλλα το τραγουδι δεν μπορει να συγκριθει με αλλα φετος πολυ μετριο.Επισης δεν ειδα κατι να με τραβηξει οπτικα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ