EUROVISION 2018: Πρώτη πρόβα Πορτογαλίας!

Οι σημερινές πρόβες συνεχίζονται με νέο κύκλο, αφού τη πρώτη τους πρόβα θα κάνουν στη συνέχεια της ημέρας οι BIG5 χώρες αλλά και η διοργανώτρια χώρα, Πορτογαλία, η οποία και ανοίγει την αυλαία αυτού του κύκλου μόλις τώρα!

Επί σκηνής ήδη βρίσκεται η εκπρόσωπος της χώρας Cláudia Pascoal η οποία φοράει μία see-through πουκαμίσα σε μπεζ/cream χρώμα, από μέσα ένα τζιν μπλε παντελόνι και όλο το set είναι συνδυασμένο με μαύρα χαμηλά μποτάκια. Μαζί της φυσικά στη σκηνή και η.. πιστή της “ακόλουθος” Isaura Santos η οποία εκτός του ότι είναι η συνθέτρια της συμμετοχής, υποστηρίζει την Pascoal και φωνητικά. Η Isaura είναι ντυμένη με ένα κολλητό τζιν και ένα μπλουζάκι μαύρου χρώματος.

Ο φωτισμός είναι σε γενικές γραμμές χαμηλός σε κίτρινα χρώματα και δεν υπάρχει καμία άλλη χρήση κάποιου ιδιαίτερου εφέ. Τηλεοπτικά, κατά την έναρξη υπάρχουν πολλά κοντινά πλάνα στο πρόσωπο της Cláudia και καθώς η κάμερα απομακρύνεται βλέπουμε και στην σκηνή την Isaura! Και οι δύο καλλιτέχνιδες, κρατούν τα μικρόφωνά τους στα χέρια τους, χωρίς να κάνουν χρήση κάποιου stand.

Στους επόμενους γύρους των προβών της, η αποστολή της διοργανώτριας Πορτογαλίας δοκιμάζει και άλλα χρώματα στη σκηνή μέσω των φώτων τα οποία είναι σε τιρκουάζ και ελαφρώς λευκά χρώματα!

Ουσιαστικά, η όλη εμφάνιση είναι πολύ λιτή και στηρίζεται κυρίως στο συναίσθημα του τραγουδιού αλλά και την ερμηνεία της εκπροσώπου η οποία είναι αρκετά καλή και λαμβάνει θερμό χειροκρότημα από την αίθουσα και το press centre!

[Φωτογραφίες: Andres Putting / eurovision.tv]

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καθόλου δεν μ αρέσει
    Θέση 20-26
    Αν περνούσε από ημιτελικό θα έμενε εκεί!

  2. Το τραγουδι το αγαπω αυτο που ειδα ομως και ακουσα πολυ μετριο…ΚΡΙΜΑ!Γενικα οι Πορτογαλια η Ισπανια η Ιαλια και η Γαλλια εχουν πλεονεκτημα με την γλωσσα τους δινει ποντους στο τραγουδι αλλα δεν φτανει μονο αυτο.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ