EUROVISION 2018: Δεύτερη πρόβα Άγιου Μαρίνου!

 

Η Jessica και η Jenifer Brening είναι έτοιμες για τη δεύτερη πρόβα τους.

Στις σημερινές πρόβες, υπάρχουν αλλαγές στο ενδυματολογικό κομμάτι. Αναλυτικά: η Jessica είναι ντυμένη αυτή τη φορά με ένα κόκκινο, αποκαλυπτικό φόρεμα που διαγράφει το σώμα της ενώ η Jenifer φορά ένα λευκό παντελόνι με λευκή μπλούζα και από πάνω ένα μακρύ, κόκκινο πουκάμισο. Οι κοπέλες στο χορευτικό συνεχίζουν να φοράνε μαύρα ρούχα, όπως και τη προηγούμενη φορά.

Ο Άγιος Μαρίνος εξακολουθεί να έχει χιουμοριστική διάθεση επί σκηνής φιλοξενώντας τα …γνωστά του ρομποτάκια που όμως στις σημερινές πρόβες κρατάνε διαφορετικά μηνύματα! Το ένα ρομπότ κρατάει μια ταμπέλα που γράφει “This is a Rehearsal” (=Αυτό που βλέπεται είναι πρόβα) ενώ το άλλο, με περισσότερη χιουμοριστική διάθεση, κρατάει μια ταμπέλα που γράφει “Justice for Valentina” (=Δικαίωση για την Valentina) προφανώς αναφερόμενη στην κατά τέσσερις φορές εκπρόσωπο της χώρας στους προηγούμενους διαγωνισμούς, Valentina Monetta!

Στις δύο πρώτες πρόβες, στη σκηνή επικρατεί το λευκό, το μπλε και το μοβ χρώμα και οι χορεύτριες κάνουν την είσοδό τους μαζί με την είσοδο της Jenifer. Σε αντίθεση, στον 3ο γύρο προβών, τα φώτα είναι σε πορτοκαλί αποχρώσεις ενώ οι χορεύτριες εμφανίζονται εξ’ αρχής, μαζί με την Jessica. Αποχωρούν λίγο αργότερα και επανέρχονται στο 2ο ρεφρέν του τραγουδιού. Η Jenifer στον 3ο γύρο της πρόβας, δεν μπαίνει στη κεντρική σκηνή αλλά στο δακτύλιο της σκηνής ωστόσο μετά από λίγο συναντά την Jessika στο κέντρο. Στη γέφυρα του κομματιού, η Jessika κατευθύνεται προς το ρομπότ που βρίσκεται δεξιά δίνοντάς του το χέρι της. Εκείνο την αγγίζει με το ένα χέρι και με το άλλο δείχνει τη καρδιά του!

Σε όλες τις φάσεις των σημερινών προβών, η εμφάνιση της χώρας ολοκληρώνεται με την καρδούλα που σχηματίζουν οι δύο τραγουδίστριες με τα χέρια τους! Φωνητικά ήταν και οι δύο καλές αλλά σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

[Φωτογραφίες: Andres Putting / eurovision.tv]

2 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ