EUROVISION 2018: Δεύτερη πρόβα Σερβίας!

Στη σκηνή τώρα βρίσκονται ο μουσικός Sanja Ilić και το συγκρότημα Balkanika, οι οποίοι είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν την δεύτερη πρόβα τους, για λογαριασμό της Σερβίας.

Στο πρώτο πλάνο βλέπουμε την τραγουδίστρια του συγκροτήματος και μετά στο πλάνο φαίνεται ο σπουδαίος μουσικός στη Σερβία Sanja Ilić παίζει φλάουτο στη δεξιά πλευρά της σκηνής, επάνω σε ένα βάθρο. Υπάρχει ωστόσο μια διαφορά στο ενδυματολογικό κομμάτι των κοριτσιών που στη σημερινή πρόβα φοράνε λευκού χρώματος μακριά φορέματα και από πάνω παραδοσιακού τύπου σακάκια, σε διαφορετικά σχέδια η κάθε μία αλλά όλες μαύρου χρώματος! Η κάπα του κεντρικού τραγουδιστή έχει εσωτερική φόδρα σε μπορντό χρώμα. Στη σκηνή, παραμένει σταθερά ο τυμπανιστής που “παίζει” με τέσσερα μεγάλα τύμπανα, γκρι χρώματος.

Κατά το πρώτο γύρο της πρόβας, στη σκηνή επικρατεί το κόκκινο χρώμα και εναλλάσσονται διάφοροι φωτισμοί σε λευκό, πράσινο και κίτρινο χρώμα. Ωστόσο, αυτά αλλάζουν από πρόβα σε πρόβα και δοκιμάζονται διάφορα φώτα, δείχνοντάς μας έτσι ότι η Σέρβικη αποστολή δεν έχει ακόμη κατασταλάξει για το πως θα είναι η σκηνή χρωματικά. Στο τρίτο γύρο, στη σκηνή επικρατεί πιο έντονα το λευκό και τα φώτα δοκιμάζονται σε μπλε, κίτρινα και πορτοκαλί χρώματα.

Σε γενικές γραμμές, η Σερβία ακολουθεί την σχεδόν την ίδια σκηνική εμφάνιση με αυτή των προβών της προηγούμενης φοράς! Σε όλους τους γύρους των σημερινών προβών, φωνητικά οι Σέρβοι ήταν αρκετά καλοί…

[Φωτογραφίες: Thomas Hanses / eurovision.tv]

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ