EUROVISION 2018: Δεύτερη πρόβα Νορβηγίας!

Οι πρόβες συνεχίζονται και πλέον περνάμε στις δεύτερες πρόβες των χωρών που διαγωνίζονται στον Β’ Ημιτελικό. Ξεκινάμε με την Νορβηγία και τον Alexander Rybak, που επιστρέφει στον… τόπο του εγκλήματος μετά τη συμμετοχή του το 2009!

Η εμφάνιση ξεκινά δείχνοντας τον Rybak να κάθεται και να παίζει διάφορα μουσικά όργανα τα οποία φαίνονται στις οθόνες μας ψηφιακά μέσω ειδικού εφέ, όπως έγινε και στον εθνικό τελικό της Νορβηγίας. Αυτό είναι άλλωστε και το highlight της εμφάνισης του. Οι φωτισμοί της σκηνής κυμαίνονται σε μπλε και μοβ χρώματα ενώ υπάρχει ελάχιστα λευκός φωτισμός. Επί σκηνής, ο νικητής του διαγωνισμού του 2009, πλαισιώνεται από τέσσερις χορευτές, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, όλοι τους ντυμένοι στα μαύρα με κάποιες κόκκινες λεπτομέρειες. Οι χορευτές έχουν και χειλόφωνα και υποστηρίζουν τον Rybak φωνητικά. Ο ίδιος είναι ντυμένος με total black look, επιλέγοντας ένα μαύρο, εφαρμοστό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι και αντίστοιχου χρώματος υποδήματα. Στην έναρξη της εμφάνισης, φοράει και ένα μπλε σακάκι το οποίο όμως πολύ σύντομα το … “ξεφορτώνεται” πετώντας το προς το κοινό!

Στο τρίτο γύρο των σημερινών προβών, κατά την ώρα που ο Rybak παίζει solo βιολί υπήρξαν στήλες πυροτεχνημάτων στη σκηνή, εφέ που επαναλήφθηκε και στο κλείσιμο της εμφάνισης σε συνδυασμό με κάποιες φωτιές που πετάγονται από την σκηνή!

Φωνητικά είναι όλοι τους αρκετά καλοί και αποδίδουν το κομμάτι αρκετά καλά με το κοινό να χειροκροτεί την όλη προσπάθεια.

[Φωτογραφίες: Andres Putting / eurovision.tv]

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ισως το μεγαλυτερο ταλεντο που εχει περασει ποτε απο Eurovision. Απιστευτος και φετος ! Στο ιντερνετ ολοι κλαινε που τα παει και φετος καλα. Ποτε δεν καταλαβα γιατι συγκεντρωνει τοσο hate

    • Γραφεις που γραφεις μαλακιες για την τερζη που την εχεις ριξει στα ταρταρα και εχεις αποθεωσει την φουρειρα πετας χειροτερη κοτσανα ο ρυμπακ το μεγαλυτερο ταλεντο.τραβα πιες τα φαρμακα σου ανθρωπε μ.

      • Η τερζη ολο κατρακυλαει βλεπω και εσυ ακομα πανυγηριζεις ?

    • Αγορι μου που κατρακυλαει που;στις ψηφοφοριες των φανατικων γκει που παρακολουθουν τις προβες η στα στοιχηματα που αυτα κ αν ειναι αναξιοπιστα.αλλους διαγωνισμους εχεις παρακολουθησει;καθε χρονο οι φανατικοι γκει στις προβες βγαζουν τα δικα τους,οτι πιο φανταχτερο και αστραφτερο πρωτο το βγαζουν.αντε τραβα κοιμησου και μην ριχνεις αλλη χολη για την τερζη σ αρεσει δεν σου αρεσει εκπροσωπει την χωρα σου.βρε μην εισε κανενας συγγενης της κετιμε;

  2. Δεν μπορω μετα απο 9 χρονια να βλεπω τον ιδιο ανθρωπο με πολυ χειροτερο τραγουδι και ιδια χορευτικο και το ψευτικο παιξιμο του βιολιου να θεωρειται υποψηφιος για νικη ΕΛΕΟΣΣΣΣ δηλαδη!!!

    • Παιζει βιολι ο ιδιος live το 2009 ειχαν σπασει οι χορδες του βιολιου μην λετε πραγματα ανυποστατα
      Ο ανθρωπος ξεχυλιζει απο ταλεντα…..μουσικος- συνθετης -στιχουργος -τραγουδιστης- χορευτης.
      αξιζει και την πρωτια γιατι οχι τα εχει ολαααααα και πολυ εξυπνο τραγουδι με τελειο ρυθμο και απο στιχο γιατι οχι να το καταλαβαινουν ολοι οι Ευρωπαιοι οι μη αγγλοφωνοι.

    • Εντωμεταξυ καποιοι στο YouTube το εχουν τερματισει και γραφουν οτι ουτε καν αξιζει να περασει στο τελικο χαχα και ποιος αξιζει να περασει το σαν μαρινο ? Λογικα ειναι πληρωμενα trolls τηε νετα

  3. Τα φαβορί ξεφουσκωνουν. Πάντως πως είναι τόσο ψηλά στα στοιχήματα και έχει τόσα dislikes στο YouTube’

    • Δεν πεζουν πολυ ρολο τα dislikes γιατι σημασια εχει η θετικη ψηφος . αμα υπηρχε και αρνητικη ψηφος τοτε το τραγουδι της νετα και του ριμπακ θα βγαινανε πρωτα και σε θετικες ψηφους αλλα και σε αρνητικες. Δηλαδη αυτα τα 2 εχουν φανατικους που το υποστηριζουν αλλα και πολλους που τα μισουν. Ακομα και ο πορτογαλος που κερδυσι περυσι με τοσους ποντους ειχε πολλα dislike

  4. Δεν περνάει αδιάφορο ,είτε θετικά είτε αρνητικά το μόνο σίγουρο..Ο Rybak θα περάσει άνετα στον τελικό μετά κάπου στα μισά τον βλέπω!!

  5. Η Eurovision εχει απο ολα. Ο.τι αρεσει στον καθενα. Αφηστε τις κακιες. Μια χαρα ειναι ο ανθρωπος. Επαγγελματιας και καλος performer και το τραγουδι απλοικο μεν αλλα αισιοδοξο και ωραια παρουσιασμενο. Δεν ειναι “αδικια” οταν ενα τραγουδι παει καλα. Τι αδικια δηλαδη; Σημαινει οτι εχει κατι που αρεσει σε ενα μερος του κοινου. Ολοι εχουν την ευκαιρια να κανουν καλο homework και να στησουν το τραγουδι με τον καλυτερο δυνατο τροπο. Δεν φταιει κανεις αν ενα ανωτερο τραγουδι το παρουσιαζουν ακαταλληλα. Οκ να δεχτω οτι καποιες χωρες εχουν περισσοτερα χρηματα να ριξουν αλλα δεν ειναι παντα εκει η ουσια. Εχουμε δει και συμμετοχες κακαισθητες και φλυαρες και ακαταλληλες που δεν ειχαν θεμα κοστους. Δειτε φετος για παραδειγμα τη συμμετοχη της Μολδαβιας και συγκρινετε την με αυτη της Φινλανδιας και πειτε μου ποιος εχει κανει καλυτερη δουλεια επι σκηνης.

  6. Αδυνατώ να πιστέψω ότι πριν από 9 χρόνια συμμετείχε με μια κομματάρα και τώρα συμμετέχει ξανά με ένα τραγούδι που μόνο στη παιδική γιουροβίζιον θα μπορούσε να σταθεί. Δε θα σχολιάσω τη 2η θέση στα στοιχήματα γιατί δεν υπάρχει λογική πάνω σε αυτό.
    Μου βγάζει μια υπεροψία γενικότερα αλλά τελικό θα περάσει

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ