EUROVISION 2018: Δεύτερη πρόβα Ιρλανδίας!

Σειρά έχει τώρα η Ιρλανδία! O Ryan O’Shaughnessy είναι έτοιμος να κάνει την δεύτερη πρόβα του για την συμμετοχή του “Together”.

Οι πρόβες ξεκινάνε για την ομάδα της Ιρλανδίας, χωρίς αισθητές αλλαγές από τις πρόβες της προηγούμενης φοράς. Η εμφάνιση ξεκινά με έναν προβολέα πάνω στον νεαρό τραγουδιστή, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με μία κιθάρα, ενώ στα αριστερά της σκηνής υπάρχει μια κοπέλα που παίζει πιάνο και παράλληλα συμμετέχει στα φωνητικά. Στο σκηνικό υπάρχει ένα παγκάκι και μία λάμπα δίνοντάς μας την αίσθηση ότι η όλη εμφάνιση διαδραματίζεται στο δρόμο… Πάνω και γύρω από το παγκάκι, υπάρχουν δύο άντρες χορευτές που εκτελούν μια χορογραφία πανομοιότυπη με αυτήν που υπήρχε στο επίσημο video clip της συμμετοχής, ξετυλίγοντας μια ερωτική ιστορία. Μετά το δεύτερο ρεφρέν, υπάρχει χρήση χιονιού που πέφτει απαλά επάνω στους δύο χορευτές και έτσι δικαιολογείται το γεγονός ότι σχεδόν όλοι επί σκηνής φοράνε σκούρα, χειμερινά ρούχα. Φωνητικά ο Ryan είναι αρκετά καλός.

Τέλος, τα χρώματα της σκηνής κυμαίνονται σε λευκά και σκούρο μπλε χρώματα. Μια αρκετά καλή εμφάνιση για την Ιρλανδία, που σου αφήνει μια ιδιαίτερα γλυκιά γεύση αφού ολοκληρωθεί.

 

Απόσπασμα από την πρόβα:

[Φωτογραφίες: Andres Putting / eurovision.tv]

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς οι πιθανότητες να περάσει είναι λίγες. Ένα τραγούδι με μελόδραμα και νόημα μένει εκτός τελικό ενώ περνάνε τα τσίρκο, οι κότες και τα ανούσια λόγια σε ένα τραγούδι.

  2. Εγώ προσωπικά νοιώθω πιο αισιόδοξος για αυτό το κομμάτι. Παίζει να κάνει την έκπληξη

  3. Το ομορφότερο τραγούδι της Ιρλανδίας τα τελευταία δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια. Θα το ήθελα τελικό, έχει τα προσόντα, αλλά η χώρα πάσχει από έλλειψη συμμάχων

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ