EUROVISION 2018: Δεύτερη πρόβα Ελβετίας!

Δεύτερη στη σκηνή ανεβαίνει σήμερα η Ελβετία! Οι Zibbz είναι έτοιμοι για την 2η πρόβα τους!

Χωρίς καμία αλλαγή από την πρώτη πρόβα στις 30/4 εξελίσσεται η δεύτερη τεχνική πρόβα για τους Ελβετούς! Και τα δύο μέλη του συγκροτήματος φοράνε τα ίδια ρούχα με αυτά της προηγούμενης φοράς: ο Stefan είναι ντυμένο με λευκή μπλούζα, σκούρο, μοντέρνο παντελόνι και μαύρο δερμάτινο τζάκετ από πάνω, ενώ στο λαιμό του έχει περάσει ένα σκούρο κόκκινο φουλάρι. Η Corinne φοράει ένα σκούρο γκρι/μαύρο, στενό παντελόνι και ένα μικροσκοπικό top στις ίδιες αποχρώσεις το οποίο είναι σκισμένο στα περισσότερα σημεία ενώ στο κεφάλι φοράει και ένα cowboy καπέλο σε σκούρο κόκκινο χρώμα. Στο stand του μικροφώνου της, είναι δεμένο ένα μαντήλι αντίστοιχου χρώματος με το καπέλο της.

Όπως και τη προηγούμενη φορά, έτσι και σήμερα η εμφάνιση της Ελβετίας ξεκινάει με την Corinne να χτυπάει τα drums με ένα drum stick ενώ στη συνέχεια περπατάει στη σκηνή σέρνοντας το stand του μικροφώνου της. Υπάρχει έντονη αλληλεπίδραση με το κοινό με την όλη εμφάνιση να θυμίζει live show από κάποια συναυλία. Προς το τέλος του τραγουδιού, η Corinne πλησιάζει τον Stefan και ανεβαίνει επάνω στα drums για λίγο, και κατεβαίνοντας από εκεί, πραγματοποιείται το φινάλε της εμφάνισης! Φωνητικά η Corinne είναι εξαιρετική ενώ οι φωτισμοί της σκηνής παίζουν κυρίως σε κόκκινα και λευκά χρώματα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι και οι δυο τους είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακοί στη σκηνή. H Corine πριν από το τελευταίο ρεφρέν, και απευθυνόμενη προς το κοινό, φώναξε “I want everyone who’s ever been hurt by anyone – put your hands up” (=Θέλω όποιος έχει πληγωθεί ποτέ από κάποιον άλλον, να σηκώσει το χέρι του)! Προφανώς, μια μικρή πρόβα σ’ αυτό το επικοινωνιακό τρικ που πιθανώς να το χρησιμοποιήσει και τη βραδιά του 1ου Ημιτελικού για να βοηθήσει στη πρόκριση που τόσο πολύ επιθυμούν οι Ελβετοί φέτος!

Απόσπασμα από την πρόβα:

[Φωτογραφίες: Thomas Hanses / eurovision.tv]

1 ΣΧΟΛΙΟ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ