EUROVISION 2018: Δεύτερη πρόβα Αρμενίας!

Έκτη μέρα προβών σήμερα για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και η αυλαία ανοίγει με την δεύτερη πρόβα της Αρμενίας!

Το σκηνικό παραμένει ίδιο με αυτό της πρώτης πρόβας για την εμφάνιση της Αρμενίας, με τις γιγαντιαίες στήλες τύπου παιχνίδι Domino να βρίσκονται και πάλι επί σκηνής σε διάφορα επίπεδα. Ενδυματολογικά ο Sevak Khanagyan φοράει τα ίδια ρούχα με αυτά της πρόβας της προηγούμενης φοράς, δηλαδή ένα σκούρο γκρι, μακρύ ένδυμα και ένα παντελόνι ίδιου χρώματος. Φωνητικά, ο Sevak υποστηρίζει το τραγούδι πάρα πολύ καλά και πετυχαίνει όλες τις απαιτητικές κορώνες του “Qami”, γεγονός που ενθουσιάζει το κοινό. Φαίνεται να έχει δουλέψει πολύ την έκφρασή του στην κάμερα, καθώς στις σημερινές του πρόβες το πρόσωπό του δείχνει πιο μαλακό και όχι τόσο επιθετικό όπως τη προηγούμενη φορά. Αυτό βοηθάει ιδιαίτερα στη τηλεσκηνοθεσία καθώς υπάρχουν στην τηλεοπτική μετάδοση αρκετά κοντινά πλάνα σε εναλλαγές.

Κατά το πρώτο κομμάτι του τραγουδιού, ο φωτισμός που επικρατεί στη σκηνή είναι σε μπλε χρώμα ενώ υπάρχει μερική χρήση καπνού. Μετά το δεύτερον ρεφρέν και πριν ξεκινήσει η κορύφωση του τραγουδιού, ο καπνός στη σκηνή γίνεται πιο έντονος ενώ ο φωτισμός μετατρέπεται από μπλε σε κόκκινος με κάποια λευκά φώτα να αναβοσβήνουν με τον ρυθμό, προσθέτοντας έτσι μια παραπάνω δυναμική ένταση στην όλη εμφάνιση!

Σε γενικές γραμμές, αυτό που ξεχωρίζει από την συνολική εμφάνιση του Sevak είναι χωρίς αμφιβολία η ερμηνεία του και η φωνή του.

Απόσπασμα από την πρόβα:

[Φωτογραφίες: Thomas Hanses / eurovision.tv]

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εμενα μου αρεσε απο την αρχη το τραγουδι εχει φωναρα εβγαλε παθος και τον βλεπω να περναει(και μακαρι).Πιστευω οτι πολλα τραγουδια θα ειναι θεμα εμφανησης στον ημιτελικο αν θα περασουν(οπως και η Ελλαδα).Ενα λαθος και εμεινες εξω γιατι δεν ξεχωριζουν πολλα τραγουδια(και εμφανισεις).Η Αρμενια μας στηριζει καθε χρονο μακαρι να στηριχτει και απο εμας και απο την επιτροπη.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ