EUROVISION 2018: Δεύτερη πρόβα Φινλανδίας!

Με την δεύτερη πρόβα της Φινλανδίας, ολοκληρώνεται σήμερα η ημέρα των προβών. Οι δεύτερες πρόβες της Saara Aalto ξεκίνησαν με κάποια φωνητικά προβλήματα που όμως αντιμετωπίστηκαν σχετικά γρήγορα.

Όπως και στη πρώτη της πρόβα, έτσι και τώρα η Saara Aalto είναι ντυμένη με ένα κοντό μαύρο φόρεμα και μαύρες μπότες ενώ οι πέντε χορευτές που την πλαισιώνουν επί σκηνής είναι ντυμένοι στα γκρι. Επάνω στη σκηνή υπάρχει μια ειδική κατασκευή με σκάλες την οποία η ερμηνεύτρια χρησιμοποιεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εμφάνισης της. Οι φωτισμοί της σκηνής είναι κατά βάση σε μπλε και μοβ χρώματα ενώ λίγο πριν το τέλος, υπάρχουν στη σκηνή βεγγαλικά. Κατά το φινάλε, η Saara ανεβαίνει ξανά πάνω στη κατασκευή και κλείνει την εμφάνισή της με μία… βουτιά στην αγκαλιά των χορευτών που βρίσκονται ακριβώς από κάτω της! Τα περισσότερα σημεία είναι ίδια με αυτά της πρώτης πρόβας και μ’ αυτό το τρόπο αντιλαμβανόμαστε πως έτσι θα είναι η τελική σκηνική εμφάνιση της συμμετοχής της Φινλανδίας.

 

[Φωτογραφίες: Andres Putting / eurovision.tv]

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η πιο σεξυ παρουσια φετος μετα τη φουρειρα. Θα εχει πλακα να περασει αρμενια και μεινει αυτο εκτος.

  2. Μια συμμετοχή φιάσκο. Μόλις βγήκε είχε γίνει χαμός και ήταν πρώτο στα στοιχήματα και τώρα, αποκλεισμός! Η σκηνική παρουσία είναι πραγματικά ο ορισμός του κιτς. Στα στοιχήματα είναι ό,τι να ναι. Ελπίζω να μην περάσει και να περάσουν τραγούδια που το αξίζουν όπως της Λιθουανίας και της Λευκορωσίας με νόημα και ώρα σκηνική παρουσία.

  3. Για εμένα δεν αξίζει γενικώς κάθε φορά που το ακούω νομίζω ότι βλέπω σποτ γνωστού αναψυκτικού κάτι μου θυμίζει κάτι κάτι μου θυμίζει σαν μελωδία ακόμη δεν μπορώ να το βρω…
    Επανω στην σκηνή είναι σαν να βλέπω Ελβετία 2017 Απόλλωνα Απόλλων!
    Για εμένα δεν περνάει τελικό θέση στον ημιτελικό 16-19 🙂

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ