EUROVISION 2018: Δεύτερη πρόβα Κροατίας!

Η Franka από την Κροατία δείχνει πανέτοιμη να ξεκινήσει τη δεύτερη πρόβα της για την εμφάνισή της στον πρώτο Ημιτελικό της φετινής Eurovision!

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές από την πρώτη, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη πρόβα της Κροατίας. Η Franka είναι μόνη της στη σκηνή, άνετη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Το φόρεμα που φοράει είναι το ίδιο με αυτό της προηγούμενης φοράς: μακρύ, μαύρο με ουρά και αρκετά αποκαλυπτικό σε διάφορα σημεία.

Υπάρχει χρήση ανεμιστήρα που κάνει τα μαλλιά της να κινούνται δίνοντας έτσι μια δυναμική στην όλη εμφάνιση ενώ στην αρχή, στο κέντρο της σκηνής, υπάρχει έντονος καπνός ο οποίος φωτίζεται με λευκό στρόμπο φωτισμό.  Τα φώτα της σκηνής είναι επίσης ίδια με αυτά της προηγούμενης πρόβας και κυμαίνονται σε μπλε, κόκκινα και πορτοκαλί χρώματα. Η μοναδική αισθητή διαφορά σε αυτή τη πρόβα είναι ότι ο λευκός στρόμπο φωτισμός δεν πραγματοποιείται μόνο στην αρχή της εμφάνισης, αλλά στο τέλος. Φωνητικά, και αυτή τη φορά η Franka είναι άψογη…

Στα τηλεοπτικά πλάνα υπάρχουν γρήγορες εναλλαγές σε κοντινά και μακρινά πλάνα ενώ τα πλάνα κατά την έναρξη και το κλείσιμο της εμφάνισης είναι ίδια!

[Φωτογραφίες: Andres Putting / eurovision.tv]

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εάν περάσει θα περάσει οριακά
    Αν περάσει πιθανόν να βρεθεί στις θέσεις 20-26

  2. Πολύ ωραία σκηνική παρουσία και πολύ ωραία φωνή έχει η Φράνκα! Έχει τις πιθανότητές της κι αυτή 50/50 να περάσει!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ