EUROVISION 2018: Δεύτερη πρόβα Π.Γ.Δ.Μ.!

Σειρά των Eye Cue από την Π.Γ.Δ.Μ. να ανέβουν στη σκηνή του Altice Arena, για να πραγματοποιήσουν την δεύτερη πρόβα τους.

Σαν πρώτη λήψη η τραγουδίστρια έχει γυρισμένη τη πλάτη στο κοινό ωστόσο η κάμερα της κάνει κοντινές λήψεις στο πρόσωπο. Ενδυματολογικά φοράει ένα φούξια, αρκετά κοντό φόρεμα το οποίο στη πορεία το βγάζει για να παραμείνει με ένα γκρι σορτσάκι και ένα γκρι μπλουζάκι με μοβ λεπτομέρειες και ανοιχτή πλάτη! Επί σκηνής βρίσκονται έξι άτομα, τα τρία μέλη του συγκροτήματος και τρεις τραγουδίστριες στα φωνητικά, τα οποία εκτελούν ταυτόχρονα και κάποιες χορογραφικές κινήσεις! Ο φωτισμός της αίθουσας κυμαίνεται σε λευκούς και μπλε τόνους ωστόσο το κεντρικό χρώμα του background της σκηνής είναι το μοβ! Φωνητικά η Marija Ivanovska είναι αρκετά καλή. Το τέλος του κομματιού βρίσκει την τραγουδίστρια και τις τρεις κοπέλες των φωνητικών στην γέφυρα της σκηνής.

[Φωτογραφίες: Thomas Hanses / eurovision.tv]

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα φωνητικα-χορευτριες γιατί κρατάνε μπανάνα και δεν έχουν χειλοφωνο; κάτι πιο διακριτικό τέλος πάντων. Σε αυτό το πλάνο τουλάχιστον φάνηκε σα να είναι όλες μαζί σε γυναικείο συγκρότημα. Τα Σκόπια θα μου πείτε έχουν ειδικότητα στο να καταστρέφουν συμμετοχές.

  2. Το τεράστιο και μοναδικό ταλέντο τους, έλαμψε και φέτος! Το κατέστρεψαν πλήρως! Όλο! Και κάποιος με έλεγε και προκατειλημμενο που το είχα πει καιρό πριν!
    Μα οι Σκοπιανοι στην ΕV, σε αυτό είναι καλοί…Στο να καταστρέφουν στην σκηνή ως και συμπαθητικά τραγούδια, πόσο μάλλον αυτό που ήταν και ένας αχταρμάς ειδών! Του χρόνου πάλι, και με νέο όνομα ελπίζω!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ