EUROVISION 2018: Δεύτερη πρόβα Εσθονίας!

Ένατη στη σειρά για τη δεύτερη πρόβα της σήμερα είναι η νεαρή σοπράνο Elina Nechayeva από την Εσθονία.

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές από την πρώτη πρόβα της, η Elina είναι επάνω στη σκηνή στεκούμενη σε ένα ψηλό βάθρο έτσι ώστε να μπορεί να απλωθεί με ευκολία το μακρύ λευκό φόρεμά της το οποίο λειτουργεί και ως κομμάτι της σκηνής. Στο πάνω μέρος του κορμιού της, φοράει ένα strapless ρούχο το οποίο είναι σε ασημί χρώμα με μοβ λεπτομέρειες ενώ τα μαλλιά της, είναι χτενισμένα προς τα πίσω και φαίνονται βρεγμένα (wet look). Το αρχικό πλάνο ξεκινάει με ένα κοντινό στο πρόσωπό και στο πάνω μέρος του σώματος της ενώ ο φωτισμός που επικρατεί είναι σε μπλε κυρίως χρωματισμούς. Σταδιακά, όσο απομακρύνεται και το πλάνο, αποκαλύπτεται το περιβόητο φόρεμά της πάνω στο οποίο, με την χρήση ειδικού projector και κατά την έναρξη του πρώτου ρεφρέν, προβάλλονται διάφορα εφέ σε κόκκινα, κίτρινα και ροζ χρώματα!

Φωνητικά η Elina είναι για ακόμη μία φορά άψογη και αυτός ουσιαστικά είναι και ο λόγος που έλαβε στο τέλος της ερμηνείας της θερμότατο χειροκρότημα από το κοινό.

[Φωτογραφίες: Andres Putting, Thomas Hanses / eurovision.tv]

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Διάβασα το συγκεκριμένο άρθρο για να δω την κρίση σας ως προς τα φωνητικά. Είναι δυνατόν να έλεγε κανείς ήταν μέτρια ή έχασε μια οκτάβα στον τόνο; Θα είμαι μετριοπαθής αυτή τη φορά. Είναι σίγουρο top3… By the way, ωραία πόλη το Τάλλινν. Κλειστά στάδια μπορεί να μην έχει πολλά, αλλά έχει ένα υπέροχο open air μουσείο. Θα είχε ενδιαφέρον μια σκηνή στην ύπαιθρο…

  2. Για μένα το έχει πάρει ήδη. Είναι η μόνη που διαθέτει όλο το πακέτο. Ίσως η Βουλγαρία και το Ισραήλ να προσπαθήσουν να διεκδικήσουν την πρωτιά αλλά δεν θα τα καταφέρουν.

  3. Κουκλαρα και φωναρα . ελπιζω να κερδιζε αυτη απο το να κερδισει η αλλη που κακαριζει το καρακιτσαριο

  4. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΝΗ!!!
    Προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ αλλα δεν ειναι ενα ειδος που αρεσε σε ολους και λογικο
    εχει απιστευτη φωνη η κοπελα με μια απιστευτη εμφανιση(που μπορει οντωσ να εχουν αντιγραψει την ιδεα) ΠΡΟΒΛΕΨΗ:Ανετα στο τελικο και θεσεις 1η-5η!

  5. Τι συγκρινουμε τωρα ρε παιδια. Η κοπελα ειναι απο αλλο πλανητη. Μακαρι να κερδισει. Θα ειναι 5αδα και ισως να διεκδικησει μαζι με Γαλλια την νικη απο το Ισραηλ.

  6. Επιβλιτικη οπως αναμενοταν.Η τυχη της θα εξαρτηθει αποκλειστικα απο το κοινο(επιτροπες θα ειναι top 3).Παντος δυσκολα κερδιζει γιατι ειναι δυσκολο να ειναι top 3 στο κοινο(αμα κρινουμε την απηχηση που ειχαν τετοια κομματια παλαιοτερα)

      • Και αυτό έχει μία χαρά μελωδία. Περιοριστείτε στο “δεν μου αρέσει το τραγούδι” και αφήστε τις μουσικοτεχνικές αναλύσεις περί αδύναμης μελωδίας, όλοι οι Σούμπερτ…

    • Αν είναι καλό ένα κομμάτι, και στα Ινδιάνικα να είναι και τίποτα να μην καταλαβαίνεις, αν σε αγγίζει φτάνει και περισσεύει.

  7. Αφού πέρυσι κέρδισε ένα κομμάτι με παρόμοιο είδος ,γιατί να μην κερδίσει και η Εσθονία .Εξαιρετική!

  8. Μια απο τις μεγαλυτερες στιγμες στην ιστορια του διαγωνισμου.. φυσικα ξερουμε οτι δεν θα την αφησουν να κερδισει.. ελινα εισαι ηδη η νικητρια !!

  9. Απαστράπτουσα παρουσία και η φωνή της κρυστάλλινη .Μένει να δούμε τι θα κάνει και η Γαλλία στις πρόβες και αν δεν κάνει και πολλά το δεύτερο βραβείο για την Εσθονία θα είναι γεγονός .

  10. Κανονικά το τραγούδι θα έπρεπε να αποκλειστεί γιατί είναι για τον διαγωνισμό Classical της Eurovision. Πολύ κακώς το δέχθηκαν, αλλά δεν είναι αργά για μια ένσταση για την συμμετοχής της.
    Δηλαδή να στείλουμε μια κόπια του Phantom of the Opera με μια καλλίφωνη του Κλασσικού ρεπερτορίου και κερδίζουμε τον διαγωνισμό; Τόσο ευκολακι σας φαίνεται;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ