EUROVISION 2018: Δεύτερη πρόβα Λευκορωσίας!

Επόμενος στη σειρά για τη 2η πρόβα του επί σκηνής είναι ο Alekseev που εκπροσωπεί την Λευκορωσία με το “Forever“.

Ο Alekseev στέκεται πάνω σε μία πλατφόρμα και μια χορεύτρια να περιφέρεται γύρω του, που είναι ντυμένη με ένα κόκκινο φόρεμα. Ο ίδιος είναι ντυμένος με ένα λευκό πουκάμισο και με μαύρο παντελόνι. Στην αρχή κρατά ένα τριαντάφυλλο το οποίο προσφέρει στην κάμερα, αυτή περιστρέφεται και ξαφνικά εμφανίζεται η χορεύτρια κρατώντας το! Στη συνέχεια η χορεύτρια ρίχνει ένα βέλος με το τόξο της στο τριαντάφυλλο το οποίο πιάνει ο Alekseev και τον τραυματίζει. Στο τέλος του τραγουδιού αποκαλύπτεται η πλάτη του τραγουδιστή που φαίνεται να έχει σκισμένα τα ρούχα του και σημάδια από το τριαντάφυλλο. Στον φωτισμό κυριαρχεί το κόκκινο χρώμα και λευκοί προβολείς εστιάζουν στον Alekseev.

Η πλατφόρμα τον ανυψώνει στο τέλος του τραγουδιού δίνοντας εντυπωσιακά πλάνα στον φακό. Δεν υπάρχουν αλλαγές από την πρώτη πρόβα στην σκηνική παρουσίαση του τραγουδιού.

[Φωτογραφίες: Andres Putting, Thomas Hanses / eurovision.tv]

14 ΣΧΟΛΙΑ

    • Κούνια που σε κούναγε. Η Ελλάδα θα μείνει εκτός και στη θέση της θα περάσουν και Λευκορωσία και Λιθουανία και Αζερμπαϊτζάν. Και θα συμπληρωθεί η δεκάδα με Αρμενία, Ισραήλ,.Εσθονία, Τσεχία, Κύπρο, Βουλγαρία. Για την τελευταία θέση θα γίνει χαμός αφού τη διεκδικούν Βέλγιο , Αυστρία, Φιλανδία , Κροατία και Ελλάδα και δεν μας βλέπω να την παίρνουμε εκτός και αν λειτουργήσουν οι συμμαχίες μας που έχουμε πολλές σ’αυτόν τον ημιτελικό. Δύσκολα τα πράγματα για Ελλάδα. Έχει και την πιο βαρετή και αδιάφορη τηλεσκηνοθεσια απο την πλειοψηφία. Το είδα όλο το τρίλεπτο από μόνιτορ .

      • Ο.κ Αφού είσαι τόσο σίγουρος και απόλυτος, μπορείς να τα παίξεις στοίχημα και να τα οικονομήσεις. Όπως έχουν πλουτίσει κι άλλοι που ήταν τόσο σίγουροι.
        Καλά κέρδη…

      • Ο,τι είπε ο gogos. Εγώ κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω που είναι πολύ σημαντικό: Πως κατάφερες τη μεταφορά στο χρόνο; Θέλω να με μάθεις, μπέσα. Γιατί απ’ όσο ξέρω, η δεύτερη πρόβα δεν έχει γίνει ακόμα και όλοι ξέρουμε ότι θα έχει διαφορές.

        Καλά να περνάς εκεί στην Πορτογαλία!

      • Πες τα ρε μαγκα αυτο το τραγουδι ειναι κλασεις ανωτερο απ το δικο μας απλα η γιαννα μπορει να τραγουδησει ενω ο alexeev εαν και γραφει τραγουδαρες στο love δεν μπορει να σταυρωσει νοτα

      • Που το είδες ρε φίλε από μονιτορ? Τώρα δεν είναι η πρόβα? Δεν φτάνει που βγάζετε κακία αβερτα, δεν κρατατε ούτε τα προσχηματα λογικής.

  1. Νομίζω ότι θα περάσει στον τελικό! !!! ! Επίσης πιστεύω ότι κάποιες από τις χώρες που τα στοιχήματα τα δίνουν ψηλά θα μείνουν έξω! Για να δούμε!

  2. Τραγουδαρα αλλα ο τυπος απλα δεν μπορει να τραγουδησει. Δεν περναει με τιποτα. Στις επιτροπες θσ βγει τελευταιος να το θυμαστε. Στο televoting τον κοβω απο 10-12

  3. Καταρχας ειναι με διαφορα η καλυτερη συμμετοχη της χωρας ενω ειναι μια χαρα φωνητικα σε σχεση με το οτι ειχαμε δει.Αλλα μου χτυπαει ασχημα στο αυτι η κακη προφορα στα αγγλικα(ειδικα αυτο το φουρεβερ) ενω ειναι πολυ φορτωμενο σκηνικα.Σε αυτο τον ημιτελικο που ειναι νομιζω δεν εχει καμια πιθανοτητα προκρισης υπολογιζοντας και το γεγονος πως ολοι οι συμμαχοι της ειναι στον αλλο

  4. Πάρα πολύ ωραίο τραγούδι και ο τραγουδιστής ευτυχώς έχει βελτιωθεί αρκετά… Θέλω πολύ να περάσει!

  5. πολυ ομορφο τραγουδι απο τα 5 αγαπημενα μου για φετος..δε καταλαβαινω γτ ειναι τοσο χαμηλα στα στοιχηματα,πρεπει να ναι στη δεκαδα του τελικου

  6. Πολυ καλυτερο αυτο που ειδα σημερα..ισως περασει, θα εξαρτηθει απο το λαιβ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ