EUROVISION 2018: Δεύτερη πρόβα Ισραήλ!

Τη δεύτερη πρόβα της είναι έτοιμη να κάνει τώρα η Netta από το Ισραήλ, το μεγάλο φαβορί του φετινού διαγωνισμού.

H Netta φοράει ένα κιμονό που κυριαρχεί το κόκκινο χρώμα, με μαύρο κολάν, όπως την πρώτη πρόβα της.

Στην αρχή του τραγουδιού χρησιμοποιεί την συσκευή loop, που είναι φωτιζόμενη και βρίσκεται στο κέντρο της σκηνής. Δεξιά και αριστερά της υπάρχουν δύο stand με lucky cats και κρυφό φωτισμό γύρω τους. Στο πρώτο ρεφρέν ανάβουν πυροτεχνήματα περιμετρικά της σκηνής, ενώ προς το τέλος του τραγουδιού βγαίνουν καπνοί αλλά και σαπουνόφουσκες, δημιουργώντας ένα υπερθέαμα!

Τα φωνητικά που παράλληλα εκτελούν και χρέη χορευτών αρχικά βρίσκονται στη γέφυρα περιμετρικά της σκηνής, ενώ στο ρεφρέν πηγαίνουν στο κέντρο της σκηνής, όπου μαζί με την Netta χορεύουν το γνωστό «chicken dance». Οι 3 χορεύτριες φορούν μωβ, άσπρο και μαύρο. Κόκκινα και κίτρινα φώτα επικρατούν στην σκηνή, αναβοσβήνοντας συνεχώς στο ρεφρέν.

Γενικώς ήταν πολύ καλύτερη από την πρώτη πρόβα της αλλά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στα φωνητικά. Στην τρίτη της ερμηνεία, βελτιώθηκε πολύ φωνητικά!

[Φωτογραφίες: Tho, Andres Putting / eurovision.tv]

51 ΣΧΟΛΙΑ

    • Μακάρι Ηλιά μου. 5η-10η στον τελικό και όχι πιο ψηλά, γιατι έχω άλλην υπ’οψη μου για βραβείο, που εν το λαλώ, για να μεν την αμμαθκιάσω!

      • Κόρη, πες κι άλλα κυπριακά! Είναι γλωσσολογικό το ενδιαφέρον μου. Αμμαθκιαζω το ματιαζω ε; Άκου να δεις..

  1. Πολυ καλη η προβα της εαν κερδισει αυτο να στεολουμε και εμεις του χρονου οχι κοτες αλλα σκυλια να γαυγιζουν. Δυστυχως ο διαγωνισμος καταντησε κιτς. Η θα κερδιζουν καρακιτσαρια βλεπε κοντσιτα,νετα, σαλβαδορ(τον βαζω μεσα για τις απαισιες κινησεις που εκανε περυσι οταν τραγουδουσε για να μαζεψει ευαισθητο κοινο ,του εφταιγε και h fast fopd music που μας πηρε υπνος με το κομματι του) η κερδιζουν αυτους που σπρωχνουν βλεπε mans,jamala,Azerbaijan 2011

    • Καρακιτσαρια είναι αυτά που υποστηρίζεις καημενε. Αν ο Σομπραλ είναι κιτς, i rest my case επικό τρολακι.

  2. Πριν απο λίγο είδα ένα βίντεο με τα τηλεοπτικά γραφικά της φετινής διοργάνωσης. Στο πίνακα βαθμολογίας που έφτιαξαν έχουν πρώτη τη Κύπρο… δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή όχι…
    δείτε τη φωτογραφία εδώ: https://drive.google.com/file/d/1AwZC7t7cMjXJ9Y6YFVWOdaxUK_wdFNLk/view?usp=sharing
    όποιος θέλει να δει το βίντεο είναι εδώ:
    https://www.youtube.com/watch?v=M1UVyC6ndGc

    • Τι διαβάζω… προφανώς και είναι τυχαίο. Το βίντεο αυτό είναι αρκετά πριν από τις πρόβες που έφτιαχναν τα γραφικά, γι’ αυτό και δεν υπάρχει Ηνωμένο Βασίλειο ξέρω γω, χρησιμοποιούν τους παρουσιαστές από την περσινή διοργάνωση κλπ. Καλό είναι να μην ερμηνεύουμε το οτιδήποτε συνωμοσιολογικά ή όπως μα συμφέρει για να δικαιολογήσουμε κάτι. Τσιλ.

      • τώρα που ξανα είδα τη φωτογραφία δηλαδή, βλέπω ότι όλες οι χώρες έχουν 123 βαθμούς πέρα από ελάχιστες. Μετά απ’ αυτό μου φάνηκε ακόμα πιο αστείο το σχόλιο.

        Ωστόσο απ’ όσο είδα, μ’ αρέσουν τα γραφικά που θα παρουσιάζουν τις χώρες.

  3. οσα σχολια γινουν στο συγκεκριμενο αρθρο θα ειναι αρνητικα οπως και στην πρωτη προβα.οι ελληνες φαν τα εχουν ετοιμα απο πριν.αυτα.τελος

  4. Απίστευτα βελτιωμένη πρόβα. Άψογη φωνητικά και υπερθέαμα επί σκηνής. Κορυφαία σαητ όπως escunited που την έθαψαν στην πρώτη πρόβα, λένε τώρα ότι έκανε επιτέλους φοβερή εμφάνιση και θα είναι από τα 2-3 τραγούδια που θα διεκδικήσουν δυνατά την πρωτιά. Να δούμε η Ελλάδα πόσο θα βελτιωθεί σκηνικά γιατί απ’οτι έχω καταλάβει, τσάμπα σάλιο χαλάμε για Ελλάδα δύο μήνες τώρα. Πήγαν και έκαναν εμφάνιση madwalk και ακόμα χειρότερη. Ας ελπίσουμε να μας λυπηθεί εμάς ο Θεός και η ταλενταρα νετα από Ισραήλ να κερδίσει.

    • Ταλέντα κερδίζουν στην Eurovision ή τραγούδια; Κάπως τα χει μπερδέψει…
      Δηλαδή η Εσθονή με την φωνάρα που έχει θα πρέπει να το πάρει για τις επόμενες τρεις συνεχόμενες χρονιές;

      • Πρέπει να έχεις θέματα εσύ. Δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Φιλικά.

      • “Ας ελπίσουμε να μας λυπηθεί εμάς ο Θεός και η ταλενταρα νετα από Ισραήλ να κερδίσει.”

        Φιλικά.

      • @gogo αμα κερδισει η νετα μπορει να ειναι και η τελευταια. Εurovision

    • Ποια ταλενταρα μωρε ? Αμα αυτη ειναι ταλεντο η ελινα και η φουρειρα και η τζεσικα και ο ριμπακ τι ειναι ? Κομπαρσοι ? Επειδη κανει καλα τη κοτα ? Lol

    • Έχετε κουράσει όμως εσείς οι 2-3 που κραζετε κατ’ εξακολουθηση την Τερζη. Εύχομαι τουλάχιστον να παίρνετε και τπτ, γτ αλλιώς απλά το λες θέμα εμμονης.

  5. Το ταβανι για αυτου του ειδους τις συμμετοχες ειναι η 2η θεση. Δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να κερδισει. Θα εχει τους υποστηρικτες του και τους πολεμιους του. Ποτε δεν κερδισε τετοιους ειδους συμμετοχη. Οι γιαγιαδες της Ρωσσιας ηρθαν δευτερες, η Βερα Σερντουσκα της Ουκρανιας 2η, η Ιταλια περυσι 6η, το Golden Boy 9o κτλ κτλ. Οι funny λοιπον συμμετοχες πολλες φορες τα πανε παρα πολυ καλα αλλα βραβειο δεν παιρνουν εκτος αν θυμαστε εσεις νικητη τετοιου στυλ.

    • Φινλανδια 2006. Γιατι ανεξαρτήτους μουσικού είδους δε μπορώ να αποδεχτώ πως 5-6 ανθρωποι ντυμένοι τέρατα στη σκηνή αποτελούν σοβαρή συμμετοχή και όχι “funny”.

      • το 2006 ψήφιζε μόνο ο κόσμος. Δεν ψήφιζαν οι επιτροπές. Μην ξεχνάτε τον παράγοντα επιτροπές που ευτυχώς ή δυστυχώς μπορούν να αλλάξουν όλο το τελικό αποτέλεσμα

      • @d αμα οι επιτροπες ειναι στα καλα τους η ελινα πρεπει να βγει πρωτη στις επιτροπες και στο κοσμο πρωτος ο ριμπακ η φουρειρα. Στις επιτροπες ελπιζω να βγει τελευταια η νετα

    • +1 δεν ξερω ποιος μπιρεί να κερδίσει είμαι σίγουρος πως δε θα είναι το Ισραήλ.. μάξιμουμ 2ο

      • Ελπιζω να κερδισει μια απ τις νορβηγια,κυπρο ,εσθονια ,αυστραλια

  6. αχαχαχαχχαχαχαχα τιειναιαυτορε;;;;;;
    Δεν υπαρχει καμια περιπτωση αυτο το αστειο να κερδισει..ωραιο ετσι για την πλακα να το βαλεις να παιξει στο youtube αλλα ως εκει!!!Για την εμφανιση τι να πω..πιο CRING πεθαίνεις…ισως η πιο κιτσ εμφανιση..μια δεκαετια τουλαχιστον πισω!!

  7. Ειναι προφανες οτι δε θα νικησει το ισραηλ.Χανει πολυ στο λαιβ και οι επιτροπες δε θα το στηριξουν με μια τοσο κιτς εμφανιση προβλεπω τελίκο και televoting 4-7 juries 17-22

    • Ψηφιζουν και χειροτερα οι επιτροπες.αρκει αυτες που ψηφιζουν να ειναι γειτονικες.

  8. Η νετα εχει ταλεντο . μπροστα της η Taylor swift ειναι ενα τιποτα . βλεπω αργα η γρηγορα να περνει τη θεση της . μπορει να ξεπερασει ακομα και την Adele αλλα πρεπει να μαθει και να γαυγιζει οχι μονο κακαρισμα

    • 1ον. Η EBU δεν είναι οι Σουηδοί. 2ον. Διαγωνισμός στο Ισραήλ θα ήταν μία πολύ προβληματική περίπτωση. Θα έπρεπε να είναι αυτό που ΔΕΝ θα ήθελαν.

      • εγω απο το σκηνικο που βλεπω μαριε μ βλεπω οτι θελουν να ξεχωρισει το συγκεκριμενο.τι προβληματικη παιδι μ;δεν ειμαστε στο 98,εδω εγινε eurovision στην ρωσια και στην ουκρανια.

      • Aκριβώς επειδή δεν θέλουν τα περσινά προβλήματα.

        (Με τη Ρωσία το 2009 δεν υπήρχαν πρόβληματα. Όταν αρχίσαν να υπάρχουν, είδαμε και το πως καταποντίστηκε το μεγάλο φαβορί του 2016)

  9. Bλέποντας το video με την κανονική τηλεοπτική κάλυψη, μπορώ να πω ότι τόσο οπτικά όσο και φωνητικά (η μίξη κύριας φωνής και φωνητικών) είναι σαφώς κατώτερο των προσδοκιών.

  10. Πέρυσι τέτοια εποχή, η Ιταλία ήταν μεγαλύτερο φαβορί από το Ισραήλ! Αυτό τα λέει όλα νομίζω.

  11. Την θεωρω αρκετα διασκεδαστικη συμμετοχη και η Netta ηταν σαφως πολυ καλυτερη σε αυτη την μπροβα.Αλλα δεν θελω με τιποτα να κερδισει.
    Το θεμα ειναι ομως πως ενω λεμε οτι δεν θα στηριχθει στις επιτροπες και εχει μια βαση.Αλλα υπαρχει το περσυνο παραδειγμα της Μολδαβιας που ειχε τερματισει 8η στις επιτροπες.Οποτε δεν ειναι σιγουρο κατα ποσο θα παει κακα στις επιτροπες.
    Επισης στοιχηματικα ακομα παιζεται σε αποδοσεις ισχυρου φαβορι με τον δευτερο παιζεται γυρω στο 7 που ειναι μεγαλη διαφορα.
    θα πω και αυτο ομως πως δεν θα μου κανει εντυπωση να αλλαξουν πολλα μετα τους ημιτελικους οπως 2014

  12. Πολύ καλύτερο από την πρώτη πρόβα..Σίγουρα στο live χάνει λίγο από την δυναμική του ,ίσως να μην είναι το μεγάλο φαβορί ,αλλά παραμένει σίγουρα ένα από τα φαβορί για την πρωτιά. Επειδή όλοι είχαν μεγαλύτερες προσδοκίες για αυτό το τραγούδι (εννοώ οι φαν του διαγωνισμού όχι οι κράχτες που κάθε λίγο και λιγάκι λένε προωθείτε ο ένας ,προωθείτε ο άλλος) σίγουρα περίμεναν περισσότερα αλλά για μένα παραμένει πολύ καλό..Και ποιος είπε ότι οι κιτς εμφανίσεις δεν ψηφίζονται …

  13. Παρα πολυ καλη φωνητικα. Σχεδον οπως στο βιντεοκλιπ. Υπερθεαμα, υπεροχη προσπαθεια απο το Ισραηλ φετος, μπραβο κλπ.
    Αλλα, ειναι λιγο για τα πανηγυρια για το γουστο μου. Δε λεω, ωραιο σαν ακουσμα, διασκεδαστικο, καλα περναμε…αλλα να κερδισει; Why???
    Επισης περιμενω τις επιτροπες, που μπηκαν στο διαγωνισμο για να…αποφευγονται τετοια… ατυχηματα…να το μαυρισουν. Λεμε τωρα…..
    Δεν μπορει να εισαι επιτροπη και να βαζεις στην πρωτη δεκαδα το κοτετσι με το λουπ!!!

  14. Θεός φυλάξοι και μη χειρότερα… Το τσίρκο Medrano ωχριά μπροστά σε αυτό! Κανονικά δεν πρέπει ούτε τελικό να περάσει, αλλά ας όψεται που στη Eurovision κάτι τέτοια καραγκιοζιλίκια θεωρούνται από πολλούς ως η επιτομή της “τέχνης” ( ;; ) και της “ευρηματικότητας” ( ;; ) Οπότε όχι μόνο θα περάσει, αλλά θα μπει και δεκάδα. Δεν θέλω ούτε να σκεφτώ για παραπάνω…

  15. Ντάξει πολύ καλύτερο απ΄ την πρώτη πρόβα, επιβεβαιώνει τη φήμη του ως φαβορί
    Η αλήθεια φωνητικά θέλει πολύ δουλειά ακόμα
    Ίσως φέτος κερδίσει το πρώτο φαβορί στα στοιχήματα, έτσι για την αλλαγή χαχαχα

    • Φιλε ειπα να το ανεβασω και εγω αλλα βαρεθηκα.εξαιρετικη ειναι.απο το 2.00 και μετα τελειο.μηπως κατι θελει να πει;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ