EUROVISION 2018: Δεύτερη πρόβα Λιθουανίας!

Η Λιθουανία είναι η επόμενη χώρα που θα κάνει τη δεύτερη πρόβα της σήμερα. Η πρόβα της καθυστέρησε να ξεκινήσει κάποια λεπτά καθώς οι τεχνικοί δοκίμαζαν τους φωτισμούς της σκηνής. Η Ieva Zasimauskaitė στην έναρξη του τραγουδιού βρίσκεται ξαπλωμένη στη σκηνή, ντυμένη με μια πλεκτή, γκρι ανοιχτόχρωμη μπλούζα και μια μακρυά φούστα, ίδιου χρώματος.

Οι φωτισμοί κινούνται σε λευκό, κόκκινο και κίτρινο χρώμα στη σκηνή. Υπάρχει ένα εφέ που θα φαίνεται στην τηλεοπτική αναμετάδοση: είναι ένα βίντεο που εμφανίζεται ένα ζευγάρι,  μωρά που παίζουν και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι να αγκαλιάζεται. Οι άνθρωποι στο βίντεο αχνοφαίνονται, δίνοντας την αίσθηση ολογραφικών χαρακτήρων. Προς το τέλος του τραγουδιού η Ieva σηκώνεται και κινείται προς την γέφυρα στο πλάι της σκηνής όπου εκεί εμφανίζεται o σύζυγός της Marius Kiltinavicius, διεθνούς φήμης μπασκετμπολίστας, ο οποίος στο τέλος του τραγουδιού τη φιλά στο μέτωπο! Γενικά δεν υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση από την πρώτη πρόβα, εκτός από τον φωτισμό, κομμάτι στο οποίο φαίνεται να πειραματίζονται συνεχώς.

[Φωτογραφίες: Andres Putting / eurovision.tv]

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το πίστευα και πριν καν ξεκινήσουν οι πρόβες, το οπτικό με επιβεβαιώνει και τώρα, θα περάσει. Το αγαπημένο μου για φέτος μαζί με Ελλάδα. Ανατρίχιασα αμέσως μόλις έβαλα το βίντεο, η κοπέλα το έχει.

  2. Η καλύτερη μπαλάντα για φέτος
    Πολύ συμπαθητική η τραγουδίστρια
    Πραγματικά θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ αν μείνει εκτός τελικού

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ