EUROVISION 2018: Δεύτερη πρόβα Βελγίου!

Σειρά έχει το Βέλγιο τώρα και η Sennek είναι έτοιμη να κάνει τη δεύτερη πρόβα της επάνω στην εμφάνισή της αλλά και την ερμηνεία της στο “A matter of time”.

Η Βελγίδα τραγουδίστρια σε αντίθεση με τη πρώτη πρόβα, βρίσκεται αυτή τη φορά στο αριστερό μέρος του εξωτερικού δακτυλίου της κεντρικής σκηνής, στο λεγόμενο Golden Cirle όπου και παραμένει καθ’ όλη τη διάρκεια του τραγουδιού. Οι κινήσεις που κάνει είναι μετρημένες και σχετικά σταθερές ενώ σε κάποια σημεία περπατάει προς το κεντρικό τμήμα του δακτυλίου. Το ενδυματολογικό κομμάτι είναι ίδιο με αυτό της πρώτης πρόβας: είναι ντυμένη με ένα μαύρο φόρεμα, διάφανο και ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, μέσα από το οποίο διαγράφεται το μαύρο παντελόνι που φοράει από κάτω. Αρχικά όλα τα φώτα είναι τελείως σβησμένα δημιουργώντας μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα ενώ μετά από κάποια δευτερόλεπτα, στο βάθος της σκηνής επικρατεί ένας λευκός φωτισμός.

Κατά την έναρξη, τηλεοπτικά, υπάρχει ένα πολύ κοντινό, έντονο, πλάνο στα μάτια της Sennek που σταδιακά απομακρύνεται ενώ στη συνέχεια υπάρχει εναλλαγή κοντινών και μακρινών πλάνων σκηνοθετικά.

Τέλος, φωνητικά είναι αρκετά σταθερή. Ωστόσο, παρατηρώντας προσεκτικά, τις κορώνες τις βγάζουν κυρίως τα φωνητικά της αποστολής με την ίδια την Sennek να έχει κατεβάσει ελάχιστα τον τόνο. Σε γενικές γραμμές μια αρκετά καλή ερμηνεία, σημαντικά βελτιωμένη από την πρώτη πρόβα, όμως συνολικά δεν αφήνει την γεύση που θα ήθελαν οι fans της συγκεκριμένης συμμετοχής ώστε να την χαρακτηρίσουν άψογη.

[Φωτογραφίες: Andres Putting, Thomas Hanses / eurovision.tv]

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προσωπικα πιστευω δεν θα περασει το βελγιο..απο αυτα που δειχνει μεχρι τρ δεν ενθουσιαζει σε εναν ημιτελικο φωτια!!

  2. Συμφωνώ ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για το Βέλγιο. Του δίνω 30% πιθανότητες να περάσει και ακόμα και αν το καταφέρει θα είναι πολύ οριακό.
    Προσωπικά σαν τραγούδι μου αρέσει αλλά η ερμηνεία της Sennek είναι πολύ απογοητευτική και η αισθητική του staging δεν με τρελαίνει.

  3. Δεν το αποκλειω να παει καλα. Εδω βγηκε 4ο περυσι με πολυ χειροτερη παρουσιαση και ερμηνεια.

  4. Θα περασει με τις ευλογιες των επιτροπων. Εδω περυσι οχι μονο περασε το Βελγιο με χαλια ερμηνεια, φορεμα και σκηνικη παρουσια αλλα βγηκε 4ο. Βεβαια ειχε πολυ καλυτερο κομματι απο το φετινο το οποιο ομως δεν αποδωθηκε καλα λαιβ χανοντας την δυναμικη της στουντιο βερσιον.

  5. Παίζει και να μην περάσει! Ενώ στην αρχή άρεσε σε αρκετούς, στο live χάνει αρκετά! !! Η διαφορά με το περσινό είναι ότι η Blanche είχε καλύτερο κομμάτι! !!

  6. Είδα το βίντεο που ανέβασε το κανάλι της eurovision. Προφανώς και θα περάσει, είναι οκ φωνητικά αλλά είναι πολύ εκφραστική και άνετη, γράφει καλά στην κάμερα και φαίνεται να έχει δεμένη σκηνοθεσία.

  7. Ειναι τοσο κουκλακι αλλα με αυτο το φορεμα δεν βλεπεται !! Δυστυχως δεν θσ περασει και ειναι τοσο συμπαθεστατη 🙂

  8. Δεν μου αρεσει,μετρια εμφανιση οπως και η φωνη της.απο την αρχη δεν μου αρεσε.καλα αυτο που φοραει για γελια.οι γκει καποια στιγμη πρεπει να αφησουν τις γυναικες να τις ντυνουν μιλαμε τηςκανουν ενα βημα πριν το Δρομοκαΐτειο.

    • Εμφανισιακα μαζι με τη κοπελα απ το αζερμπαιτζαν ειναι οι πιο ωραιες του διαγωνισμου φετος

  9. Χάνει στο Live το τραγούδι αρκετά.Αδιάφορο μου είναι δεν ξέρω νομίζω είναι οριακή η πρόκρισή της

  10. Ακόμα να καταλάβω γιατί αρέσει τόσο πολύ..το βρίσκω αρκετά κακό ακουστικά αλλά και οπτικά δεν είναι καλό..

  11. Συνεχίζει να μου αρέσει σαν τραγούδι αλλά φωνητικά δεν… Εν τω μεταξύ τόσο το μαλλί ,ο τρόπος που κινείται και το βλέμμα μου θυμίζουν Alanis Morissette .

  12. Κρίμα για ένα τόσο όμορφο τραγούδι να είναι τόσο αδιάφορη η σκηνική παρουσία…..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ