EUROVISION 2018: Δεύτερη πρόβα Ισλανδίας!

Μετά την αλλαγή στο σημερινό πρόγραμμα, επόμενος στη σειρά για τη δεύτερη πρόβα του είναι ο νεαρός Ari Ólafsson από την Ισλανδία, ο οποίος είναι ντυμένος με λευκό σακάκι, λευκό παντελόνι και ένα κόκκινο πουκάμισο με σχέδια, όπως ακριβώς και στη πρώτη πρόβα του. Στην αρχή η κάμερα κάνει κοντινά πλάνα στον τραγουδιστή και τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα. Οι φωτισμοί κινούνται αρχικά σε μπλε και γαλάζιες αποχρώσεις όμως μετά τη γέφυρα του κομματιού η σκηνή γεμίζει με λευκά, κίτρινα και πορτοκαλί χρώματα με τον ίδιον να πετάει το stand του μικροφώνου και να κρατάει το μικρόφωνο στα χέρια του. Ο Ari είναι πλαισιωμένος στη σκηνή από τρεις γυναίκες και δύο άντρες στα φωνητικά, οι οποίοι είναι ντυμένοι με μπορντό και μαύρα ρούχα. Φωνητικά ήταν αρκετά καλός και η όλη εμφάνιση δεν διέφερε πολύ από αυτήν που είχε κάνει ο ίδιος στον εθνικό τελικό της χώρας.

Κατά το δεύτερο γύρο της σημερινής πρόβας υπήρχαν αρκετά θέματα κυρίως με τις κάμερες με αποτέλεσμα ο Ari να χάσει αρκετά σκηνοθετικά πλάνα. Λόγω αυτών των προβλημάτων, η πρόβα σταμάτησε να μεταδίδεται στο press centre. Ο τρίτος γύρος της πρόβας, περιείχε βελτιώσεις ως προς τα τεχνικά αυτά θέματα με όλη την ομάδα να αγκαλιάζει τον Ari ώστε να του αποβάλλει το άγχος που μπορεί να απέκτησε!

[Φωτογραφίες: Andres Putting / eurovision.tv]

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να ρωτήσω κάτι οι δεύτερες πρόβες θα ανέβουν όλες μαζί στο τέλος τής ημέρας γιατί ήδη είναι η τρίτη χώρα που κάνει την δεύτερη πρόβα τους και το Αζερμπαϊτζάν δεν έχει ανέβει από το επίσημο κανάλι της eurovision στο youtube

    • όχι, λογικά θα ανέβουν από στιγμή σε στιγμή. Υπάρχει πάντα μία καθυστέρηση σ’ αυτό το κομμάτι!

  2. Θα “παλέψει” με την Ιρλανδία για την τελευταία θέση του ημιτελικού.

  3. Πόσο κουραστική σκηνή, με τις ίδιες γραμμές να φαίνονται από πίσω σε όλα τα τραγούδια.

  4. Πολυ συμπαθης και εξαιρετικη φωνη. Κριμα που το τραγουδι ειναι αλλης δεκαετιας. Σκηνικα τιποτα το εντυπωσιακο. Δεν περναει με τιποτα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ