ΣΟΥΗΔΙΑ: Η συγγνώμη του Benjamin Ingrosso (VIDEO)!

Συγγνώμη ζήτησε, μέσω ανακοίνωσης, ο Benjamin Ingrosso ύστερα από τον σάλο που ξέσπασε για τα σχόλια που έκανε αναφορικά με τη συμμετοχή της ΠΓΔΜ στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision κατά τη διάρκεια ενός βίντεο σχολιασμού των τραγουδιών.

Ο εκπρόσωπος της Σουηδίας στην 63η Eurovision είπε, μεταξύ άλλων, ότι οι Eye Cue (το συγκρότημα που θα τραγουδήσει για λογαριασμό της ΠΓΔΜ) «μάζεψε τον ντράμερ από τον δρόμο». Στο στόχαστρο του Benjamin Ingrosso, όμως, μπήκαν και τα ροκ κομμάτια της Αλβανίας και της Ουγγαρίας που τα χαρακτήρισε «επιθετικά».

Το βίντεο με τα σχόλια του Benjamin Ingrosso για τη συμμετοχή της ΠΓΔΜ:

Η ανακοίνωση του Benjamin Ingrosso:

«Ειλικρινά απολογούμαι αν προσέβαλα κάποιον καλλιτέχνη ή τους fans. Το έκανα με καλή διάθεση στο πλαίσιο του χιούμορ. Σέβομαι τους συνάδελφους καλλιτέχνες και ποτέ δεν ήθελα να εκνευρίσω κανέναν. Μερικές φορές τα πράγματα παίρνουν τον λανθασμένο δρόμο ιδίως όταν προβάλλονται μέσα από την κάμερα. Σε όλους τους συμμετέχοντες, είμαστε όλοι σπουδαίοι μουσικοί σε αυτόν τον διαγωνισμό που ενωνόμαστε μέσα από τη μουσική. Ανυπομονώ να σας συναντήσω όλους στη Λισαβόνα και να σας δείξω την αληθινή αντίδρασή μου με αγάπη στην πραγματικότητα. Και πάλι συγγνώμη σε όποιον έθιξα».

Το τραγούδι της Σουηδίας στη φετινή Eurovision:

Η Σουηδία διαγωνίζεται στον δεύτερο ημιτελικό που θα γίνει στις 10 Μαΐου, στη Λισαβόνα.

Σωτήρης Χαραλαμπόπουλος

[Φωτογραφίες: escxtra.com]

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αρχικα πιστεψα οτι θα προκειται για το γνωστο φλεγματικο, πικροχολο σουηδικο χιουμορ, που μπορει να παρεξηγηθει. Ομως οχι, προκειται περι προσπαθεια γελοιοποιησης ενος ξενου τραγουδιου, χωρις διαθεση χιουμορ. Οκ, ειναι 20 χρονων, αλλα αυτο δε δικαιολογει τη βλακωδη αντιδραση και τα υποτιμητικα σχολια του για το βιντεο της φυρομ.
    Αν η ειδηση παιξει σε σουηδικα σαιτ, θα εχει μονο αρνητικα σχολια.
    Φανταζομαι την απολογητικη ανακοινωση του θα την εγραψε καποιος ενηλικας.

  2. Εβγαλε γλωσσα ας παει να κανει κανενα ντουετο με το μπιμπερ χαχα

  3. Προσέχουμε τι λέμε ειδικά όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα θετικό κλίμα για τη συμμετοχή μας

  4. Αφελής νεαρός ή αλαζονική συμπεριφορά στα πλαίσια μιας Σουηδίας που κάνει ό,τι θέλει στον διαγωνισμό και θεωρεί τον εαυτό της πρωτοπόρο μουσικά με τις ευλογίες της EBU ?

  5. Καλε πες οτι θες μπας κ σε συμπαθήσω σιγά αλλα μεσα σε αυτα π ειπες ν μην τους αποκαλούσες Macedonia γτ την πάτησες…

    • Τα περισσοτερα κρατη στον κοσμο, αποκαλουσαν εδω και 2 δεκαετιες τη φυρομ μακεδονια. Μονο εμας νοιαζει το ονομα του κρατους και κανεναν αλλο. Ολοι οι σουηδοι λενε μακεδονια, οταν θελουν να αναφερονται σε αυτη τη χωρα. Οπως ακριβως και οι υπολοιποι ευρωπαιοι. Οποτε αυτο δεν με εκπλησει. Δυσαρεστο μεν, αλλα…

  6. Έλεος πια ένας διαγωνισμός είναι που πρέπει να περνάει με χιούμορ. Η κάθε χώρα έχει το δικό της ύφος και το χιούμορ της Σουηδίας είναι ιδιαίτερο και το έχω υιωθετησει άλλωστε. Τώρα μερικοί περνούν στα σοβαρά όλα αυτά, τι να πω, ένας απλώς διαγωνισμός είναι.

    • Απ οτι φαινεται εχεις υιοθετησει και την ορθογραφια. Κι εγω κανω λαθη, αλλα εσυ…με τρως.
      Sic ελληνικο χιουμορ!

  7. Οι σουηδοί δεν τηρούν πλέον ούτε τα προσχήματα των δημοσίων σχέσεων. Βέβαια με τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες και το ύφος των συμμετοχών στο οποίο προσανατολίζονται κάθε χρόνο, τέτοια ευτράπελα είναι αναμενόμενα. Αλλά φυσικά για τη συμμετοχή της Αυστραλίας δήλωσε πόσο πολύ του αρέσει. Μη χάσει.

    Εν πάση περιπτώσει, ευτυχώς που το κατάλαβε και ζήτησε συγγνώμη.

  8. Αμα δεν σας σπρώξουν παλι όπως προκλητικα σαν σπρώχνουν εδώ και 5 χρόνια βλέπε mans φέτος θα πατωσετε καλά με τον wannabe bieber

  9. Δυστυχως υπαρχει αδικαιολογητη επαρση γιατι την γιουροβιζιον την χειριζονται κυριως Σουηδοι οποτε δεν φταιει το χαζο(μικρο) εδω εβγαλαν νικητη οι επιτροπες τον Μανς αντι για την Ιταλια τι να λεμε.Ξερουν οτι αν θελουν μπορουν να καταστρεψουν μια συμμετοχη οπως και επισης να την ανεβασουν πολυ.Το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι δεν εμαθαν στον κακομαθημενο μικρο οτι εκπροσωπει την χωρα του και η οποια κακη συμπεριφορα εχει αντικτυπο για την χωρα του(αλλα οπως ειπαμε η Σουηδια εχει ασυλο ας ηταν καμια Αρμενια και θα βλεπαμε αλλα).

  10. Δεν είπε κάτι κακό ο Benjamin! Προσωπικά τον συμπάθησα αρκετά! Οι άλλοι που με το παραμικρό αποκαλούν τον εαυτό τους Μακεδονία συμπεριφερονυαι χειρότερα νομίζω!

  11. Παιδιά, η αντίδραση όντως δεν ήταν όμορφη, και όπως έγραψα και στο wiwibloggs, όχι εξαιτίας των σχολίων καθ’ αυτών, αλλά κυρίως εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο σχολίασε. Αν κάποιος μιλούσε για μένα έτσι, με αυτό το ειρωνικό γελάκι και αυτές τις εκφράσεις, ή θα έβαζα τα κλάματα ή θα τον έβριζα στα μούτρα (μάλλον το πρώτο). Όλοι εσείς που λέτε “χαλαρά, μην είστε ευαίσθητοι” και “το παιδί έκανε χιούμορ” θα σας πρότεινα να μπείτε λίγο στη θέση εκείνου που δέχεται την “επίθεση”. Αν ήμουν η καλλιτέχνιδα από τη ΠΓΔΜ θα ένιωθα πάρα πολύ άσχημα και δικαιολογημένα. Μείον για μένα ο Σουηδός φέτος, και απ’ ότι βλέπω ήδη έχουν αρχίσει να φαίνονται τα αποτελέσματα στα στοιχήματα.

  12. Εκανε ενα βιντεο αντιδρασεων για τους συναγωνιστες του που σκοπο ειχε να κερδισει επικοινωνιακους ποντους και προωθηση και του κατεληξε σε ζημια. Οσοι βρισκουν προφαση υποστηριξης του ή τον δικαιολογουν επειδη ετυχε να ειναι για τα Σκοπια ειναι λαθος. Και για αλλες συμμετοχες ηταν αρνητικος ενω για τις περισσοτερες απλα αδιαφορος. Ειδα κι αλλα τετοια βιντεο απο αλλους φετινους εκπροσωπους και ηταν καλοπροαιρετοι και ειχαν να πουν κατι θετικο για ολους. Εγινε τωρα και ο Benjamin της μισης επιτυχιας στα 20 του αξιος καλλιτεχνικα να ειρωνευτει ή να διακομωδησει αλλες συμμετοχες. Αν ηξερε οτι αυτο ισως να του στοιχιζε τον τελικο ή μια καλη θεση θα ηταν πιο προσεκτικος. Αλλα ξερει οτι με την Σουηδια δεν θα εχει τετοια θεματα. Οι επιτροπες να ειναι καλα και ολη η Σουηδικη ομαδα που λυνει και δενει.

  13. άσχετο
    σε ένα άρθρο τους οι wiwiblogs αναφέρονται σε φετινές αλλαγές της EBU στο πως θα υπολογίζονται οι βαθμολογίες των επιτροπών..ξέρουμε κάτι επίσημο? γιατί δεν το πολυκατάλαβα
    όσο για τον Ινγκρόσο..πολύ ασχοληθήκαμε μαζί σου φίλε..όχι άλλο Σουηδία 😛

    • Ναι είναι επίσημο και είναι αλλαγή στον τρόπο που βγαίνει το αποτέλεσμα των επιτροπών, με στόχο να είναι πιο σημαντικό το “ομαδικό” αποτέλεσμα και να μη μετράει τόσο πολύ μια αρνητικά ακραία ψήφος ενός κριτή (αλλά από την άλλη να μετράει αρκετά μια θετικά ακραία ψήφος απ’ ότι κατάλαβα).
      Πια οι κριτές δε θα ψηφίζουν από το 26 ως το 1 αλλά από το 12 ως το 1 (12 θα παίρνει το πρώτο τραγούδι και 1 το τελευταίο, ενώ τα ενδιάμεσα θα έχουν μικρές διαφορές). Έτσι, για παράδειγμα, αν ένα τραγούδι “τάδε” το ψηφίσουν ψηλά ας πούμε 4 κριτές και ο 5ος το βάλει τελευταίο επειδή δεν του αρέσει ή λόγω άλλων σκοπών, δε θα χαντακωθεί τόσο γιατί η διαφορά του 1 από το 12 είναι μικρότερη από του 26. Ελπίζω να σε κάλυψα, φαντάζομαι θα κάνει άρθρο και ο ogaegreece. 🙂

      • Σε ευχαριστώ πάρα πολύ..το κατάλαβα ναι..σημαντική αλλαγή επομένως.άντε να δούμε!! 🙂

  14. Είναι πέρα από θλιβερό το γεγονός ότι πολύ από εσάς είστε τόσο έτοιμοι να τον δικαιολογήσετε επειδή τα αρνητικά σχόλια αφορούν καλλιτέχνη από την Π.Γ.Δ.Μ.
    Αν έλεγε ότι την Γιάννα την μάζεψαν από το δρόμο, όλοι εσείς θα στέλνατε email στην EBU και θα ζητούσατε κρατική παρέμβαση.
    Το ότι υπάρχουν “Ελληνάρες” που παρακολουθούν Eurovision πραγματικά με ξεπερνά…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ