EUROVISION 2018: Πρώτη πρόβα Ουκρανίας!

Τελευταίος για σήμερα (02/05) ανεβαίνει στη σκηνή για την πρώτη του πρόβα ο Mélovin από την Ουκρανία, ο οποίος ολοκληρώνει και τον κύκλο των πρώτων δοκιμών για τους δύο ημιτελικούς, με το τραγούδι «Under The Ladder».

Στη σκηνή υπάρχει ένα λευκό πιάνο και βρίσκεται «εγκλωβισμένος» ο Mélovin ο οποίος φοράει μαύρα ρούχα (μαύρο μακρύ σακάκι, μαύρο παντελόνι κι άσπρο πουκάμισο). Ύστερα το μουσικό όργανο, που φέρει και σκαλιά, «ανοίγει» και ο τραγουδιστής σηκώνεται ψηλά με τη βοήθεια ενός καταπέλτη, Οι φωτισμοί είναι σε κόκκινο και λευκό χρώμα. Τον συνοδεύουν δύο άνδρες και δύο γυναίκες στα φωνητικά με μαύρα σακάκια που έχουν άσπρες λεπτομέρειες κι αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα.

Έπειτα, ο ερμηνευτής κατεβαίνει από την κατασκευή και πηγαίνει σ’ ένα στατικό μικρόφωνο και συνεχίζει την εκτέλεση του κομματιού. Μετά το δεύτερο ρεφρέν, ο Mélovin βγάζει το σακάκι του. Στη συνέχεια, παίζει πιάνο και τραγουδά από εκεί. Έπειτα, το επιπρόσθετο σκηνικό φλέγεται  Φωνητικά ήταν αρκετά καλός. Η αντίδραση στο Κέντρο Τύπου ήταν χλιαρή.

Στη δεύτερη πρόβα, ο Mélovin τροποποίησε τη σκηνική του παρουσία αφού άρχισε να τραγουδά ευρισκόμενος πάνω στο πιάνο κι όχι μέσα στην προαναφερθείσα κατασκευή. Τα φωνητικά είναι επί σκηνής και κάνουν χορευτικές κινήσεις με τα χέρια και το σώμα. Στο τέλος του τραγουδιού, ο Ουκρανός καλλιτέχνης υψώνει το δεξί χέρι του.

Απόσπασμα από την πρόβα:

[Φωτογραφίες: Andres Putting / eurovision.tv]

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το κεντρο τυπου θα ευχοταν αν ηταν δυνατο να υπηρχαν 43 συμμετοχες τυπου Φουρειρα, Αυστραλιας, Σουηδιας, Φινλανδιας. Δεν θα σταματαγαν τα ουρλιαχτα.

    • μεγαλη αληθεια αυτο,πολυ μονοδιαστατους τους βρισκω.
      οπου ποπ τραγουδιστρια και χορος το κεντρο τυπου πρωτο

  2. Πολυ καλος ερμηνευτης και ωραιο δυναμικο κομματι. Θα τερματισει ψηλα σ αυτον τον ημιτελικο.

  3. Δεν ξέρω γιατί αλλά ο συγκεκριμένος μου είναι αντιπαθής και μου βγάζει μια υπεροψία. Συμφωνείτε;

  4. Ότι και αν λένε οι bookies η Ουκρανία είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για δεκάδα.

  5. Σαν φυσιογνωμία δε μου γεμίζει το μάτι.Το τραγουδι είναι καλοφτιαγμένο ποπ και πολύ εντυπωσιακο επί σκηνής!
    Σίγουρα στο τελικό και δε θα εκπλαγω καθόλου αν τερματίσει στη 5αδα…

  6. Top 10 Alert!!!!Το κέντρο τύπου λογικά θέλει σκυλο-ποπ τραγουδάκια και τσίρκο για να χειροκροτήσει!!! Ευτυχώς που δεν επηρεάζουν το αποτέλεσμα! !!

  7. Εντελώς συμπτωματικά τους δυο ημιτελικούς κλείνουν χώρες με στοιχείο τη φωτιά… Χμμ

  8. Βαρετό τραγουδι και πολύ αντιπαθητικος ο τραγουδιστής απορω πως δεν κέρδισε η tayanna. Εντωμεταξυ το Ισραήλ ξαναρχίζει να πέφτει στην απόδοση και ξαναγινετε φαβορί ενω Ρίμπακ και Γαλλία πέφτουν. Δηλαδή τι άλλαξε σήμερα? Οι books τα έχουν χαμενα. Και η Αυστραλία ένατη ? Είπαμε στο τέλος θα την βάλουν και κατω απο εικοσαδα

    • Οι μπουκς δεν τα εχουν ποτε χαμενα. Απλα αλλαζουν καθε χρονο την τακτικη τους, για να μπερδευουν τους παικτες. Λεφτα θελουν να βγαλουν. Να εισαι σιγουρος οτι εχουν 100 ματια και αυτια μεσα στο σταδιο και παιρνουν αμεση ενημερωση για το παραμικρο.
      Εμεις μπορει να τα εχουμε χαμενα. Αυτες οι εταιριες, οχι!

      • Οι εταιρείες στοιχημάτων δεν βλέπουν τίποτα, μπορεί να μην ξέρουν καν που γίνεται ο διαγωνισμός, που λέει ο λόγος. Προσαρμόζουν τις αποδόσεις τους ανάλογα με το που πέφτουν ή δεν πέφτουν τα πονταρίσματά του κόσμου που παίζει. Οι παίκτες δηλαδή καθορίζουν τις αποδόσεις. Οι οποίοι στη συγκεκριμένη φάση μαθαίνουν για τις πρόβες, και άρα επηρεάζονται, από τους απεσταλμένους (απλοί φαν στην πλειοψηφία τους) στο κέντρο τύπου στη Λισαβόνα.Μερικές εκατοντάδες φαν δηλαδη στην ουσία επηρεάζουν τις αποδόσεις αυτή τη στιγμή, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

        Αυτό θα αλλάξει όταν πια δούμε τους δύο ημιτελικούς και πλέον ο απλός κόσμος θα έχει δική του εικόνα για τα τραγούδια. Αν και συχνά τα στοιχήματα έχουν ήδη διαμορφώσει τάσεις στον κόσμο για το τι μπορεί να πάει καλά και τι όχι.

      • Nicolas sweden έχω ενα προαίσθημα για Ιταλία και ψιλοανεβαινει

      • Μαριε< αυτο που λες εσυ ειναι η θεωρια. Αυτο που λεω εγω ειναι η πραξη.
        Γι αυτο βλεπεις πχ ολα τα πρακτορια να εχουν για το ιδιο τραγουδι αποδοση 22 και ενα μοναχο του 100. Δηαλαδη εν πρακροριο μονο του μπορει να ριξει μια χωρα 15 θεσεις. Δεν ειναι τοσο απλα και αθωα οπως τα λες. Μιλαμε για λεφτα αλλωστε!!!
        Θαντερ< Εμενα της Ιταλιας δε μ αρεσει καθολου. Δεν μου καθονται τα ιταλικα. Οποτε ρωτησες λαθος ανθρωπο. Αλλα το πιστευω κι εγω οτι θα παει καλα. Ποσο καλα δεν ξερω, αλλα θα ειναι στα πρωτα 10 η 15 πιστευω.

  9. Αφού η αντιμετώπιση του Τύπου την χλιαρή το τραγούδι είναι καλό! Και όντως είναι ένα από τα αγαπημένα μου φέτος. Πολύ ωραίο ποπ τραγούδι με εμπνευσμένη παρουσίαση.

  10. Την έπαιξα να μπει δεκάδα, δεν είναι και τιποτα ουαου αλλα μιλαμε για Ουκρανια
    Τα φωνητικά καλύτερα να τα κρύψουν

  11. Τα στοιχηματα ανεβαινουν και πεφτουν συμφωνα με τα πονταρισματα των παικτων. Δεν ξυπναν μια μερα οι στοιχηματικες και λενε θα ανεβασω αυτην ή την αλλη χωρα. Ουτε καν βλεπουν τις προβες. Τις κινησεις στον στοιχηματισμο βλεπουν και που πεφτουν λεφτα απο τους παικτες. Προφανως και οι φανς και οσοι παρακολουθουν αυτη την περιοδο τις προβες περιμεναν να ολοκληρωθουν και οι σημερινες προβες για να πονταρουν.Οι περισσοτεροι που θα παιξουν στοιχημα απο τον πολυ τον κοσμο θα ειναι οταν θα δουν τους ημιτελικους οποτε εκει θα φανουν που πονταρουν οι περισσοτεροι για νικη. Χωρις αυτο να σημαινει παντα οτι θα επιβεβαιωθει. Και την Παρι Σεν Ζερμαιν την εδιναν φαβορι για να κατακτησει το CL αλλα αποκλειστηκε στους 16.

  12. Eίναι πολύ καλός και δυναμικός καλλιτέχνης και πιστεύω και στον τελικό θα πάει καλά! Δεν καταλαβαίνω γιατί μερικοί θεωρούν εύκολο τον 2ο ημιτελικό… Έχει κι αυτός καλά τραγούδια: Ολλανδία, Ουκρανία, Νορβηγία, Σουηδία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Δανία, Μαυροβούνιο, Αυστραλία….

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ