EUROVISION 2018: Πρώτη πρόβα Σουηδίας!

Για την πρώτη του πρόβα επί σκηνής βρίσκεται αυτή τη στιγμή, ο εκπρόσωπος της Σουηδίας, Benjamin Ingrosso, με το χορευτικό τραγούδι «Dance You Off».

Ο ερμηνευτής είναι ντυμένος με ένα γκρι παντελόνι κι ένα λαμπερό μαύρο σακάκι, με την εμφάνισή του να μην έχει πολλές διαφοροποιήσεις από τον τελικό του Melodifestivalen. Τα παπούτσια είναι ελαφρώς διαφορετικά σε σχέση με τη σουηδική επιλογή. Τα οριζόντια φώτα πίσω έχουν τις ίδιες κόκκινες, μπλε και λευκές αποχρώσεις. Ο Benjamin Ingrosso χορεύει πάνω σε ένα πάλκο. Οι Σουηδοί, εν ολίγοις, έχουν μεταφέρει τμήμα της σκηνής του Melodifestivalen στη Λισαβόνα κι έτσι αναπαράγονται οι ιδιαίτεροι χρωματισμοί. Οι κινήσεις του θυμίζουν κάπως τον Michael Jackson. Η παρουσίαση ήταν επαγγελματική και το Κέντρο Τύπου χειροκρότησε θερμά.

Απόσπασμα από την πρόβα:

[Φωτογραφίες: Andres Putting / eurovision.tv]

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ααααχ,νύσταξα
    Πόσο θα ήθελα έναν αποκλεισμό της Σουηδίας..είναι απο τις χώρες που το αξίζουν

    • Γιατί σου κάνει εντύπωση; Εντυπωσιάζονται εύκολα αυτοί, ειδικά αν πρόκειται για τη Σουηδία…

  2. Radio friendly και ως εκεί.Το θεωρώ λίγο και υπάρχουν καλύτερα ποπ κομματια φέτος(για εμένα)και με καλύτερη ενέργεια επί σκηνής…Αλλά φυσικά όντας η Σουηδία βρίσκεται ήδη στο τελικό με τις ευλογίες επιτροπών και ebu.
    Νομίζω και φέτος θα ναι στη 5αδα στις επιτροπές στο τελικό και στο κοινό κοντά στη δεκάδα… τελικό αποτέλεσμα εντός δεκάδας οριακά.Παντως ειλικρινά νιώθω ότι η Σουηδία κάθε χρόνο μας παρουσιάζει το ίδιο και το ίδιο θέαμα/άκουσμα.Ζω για τη στιγμή που θα πάψει να είναι υπερτιμημένη…

  3. Τους βαρέθηκα τους Σουηδούς. Κάθε χρόνο κοπιάρουν την παρουσίαση από το Melodifestivalen. Πόσο πιο προβλέψιμοι πια; Το τραγούδι είναι ωραίο αλλά η τόση επίδειξη πλούτου σε συνδυασμό με τον Benjamin που συμπεριφέρθηκε χονδροειδώς στον σχολιασμό των άλλων συμμετοχών θέλω φέτος να μην είναι μέσα στους δέκα πρώτους αλλά θα είναι με τις ευλογίες των επιτροπών. Κάθε χρόνο τα ίδια! Πλήττω

  4. Χαχα το χειροτερο τραγουδι φέτος και δεν το λέω με καμια υπερβολή . γιατί άραγε δεν τη βαλανε στο πρωτο ημιτελικό φοβήθηκαν ? Α ρε Σουηδία σου εύχομαι αποκλεισμό. Δηλαδή η Μάλτα που τη δίνουν σχεδόν τελευταια στο δεύτερο ημιτελικό είναι χειρότερη ?

      • Σκασιλα μου η φωνη εγω για τραγουδια μιλαω . διαγωνισμος τραγουδιου ειναι δεν ειναι το χ factor

    • ισως γιατι γινεται με τυχαια κληρωση? δεν αποφασιζουν τον ημιτελικο που θα μπουν τα τραγουδια

  5. Loipon na ti mou thimizei…. etsi xoreue sto karnavali tou xoriou o takis o pispiris o peripteras. Koita pou o takis exeis Elpida gia kariera Stin souidia….. a sto dia…..la

  6. Ποιός να μου το έλεγε ότι με τόση σκηνική βαρεμάρα και σαχλαμάρα φέτος θα έλεγα την πλαστικούρα της Σουηδίας ως αναζωογονητική…

  7. Απ οτι κατάλαβα το press center ενθουσιάζεται μόνο με τα ποπ κομμάτια,και κυρίως με νεαρούς κ νεαρές που χορεύουν καλά!

    • Ας μη ξεχασουμε αλλωστε την πρωτη θεση που χαμε στον 1ο ημιτελικο το 2012.Θεωρω οτι ο ενθουσιασμος με την κυπρο πρεπει να ειναι λιγο συγκρατημενος γιατι ειτε θα καταληξει ηβη αδαμου ειτε λιγο καλυτερα.Παντως οι επιτροπες θα την εχουν γυρω στην 15η-18η.

  8. Πάντως γελάω που ένας τόσο απελευθερωμένος, φιλόξενος και προσιτός λαός (λόγω της δουλειάς μου το λέω) τείνει να γίνει μισητός εξαιτίας ενος τρελού προμοταρίσματος στη Eurovision. Και ισχύει 100%. Δε θέλουμε άλλη Σουηδία χωρίς λόγο στον τελικό…

  9. Καμια περιεργεια για την προβα. Οτι ειδαμε στο Μελοντιφεστιβαλεν. Φωνητικα πολυ μετριος και με ενα ευχαριστο κομματι που στηριζεται σε μια τυποποιημενη μηχανικη αυτοματοποιημενη χορογραφια. Κανενα συναισθημα, ωραια εικονα. Θα ειναι ψηλα για τους γνωστους λογους.

  10. Το μονο που εχω να σχολιασω ειναι οτι το παντελονι αυτο τον παχαινει!
    Οσο για το τραγουδι:no comments

  11. Θα ήθελε πολύ ο μικρός να είναι ο Τουμπερλέκης που με την σειρά του θα ήθελε να ηταν ο Μιχαλάκης ο Τζακσον, αλλά τελικά είναι φθηνή αντιγραφή του Μπίμπερ(ο) ! Αδιάφορο και γλυκανάλατο τραγουδακι ποπ, οσο δεν αντέχουν οι διαβητικοί, βαρέθηκα…Θα περάσει δυστυχώς! Δεν το θέλω, και αν περάσει θα το ήθελα σε θεση 18-22 στον τελικό! Ασταδιάλα πια με την Σουηδια!

  12. Έπαιξα στοίχημα για τη νίκη Εσθονία, Βουλγαρία και Ελλάδα πριν αρχίσουν και πέφτουν οι αποδόσεις. Fingers crossed!!!

    • Η Ελλάδα δεν κερδίζει με τίποτα. Εγώ θα παίξω Αυστραλία Κύπρο Νορβηγία. Στο τέλος θα κερδίσει το Ισραήλ γιατί κανένας δεν στοιχηματίζει τώρα πια γιαυτη lol

    • Καλησπέρα, δε νομίζω να κερδίσουμε η αλήθεια ..εγώ πάντως έπαιξα μονο Εσθονία για νίκη

  13. Εγω επαιξα για νικη Ελλαδα(να την κανουμε φαβορι) Εσθονια και Γαλλια

    • Κάλα έκανες και έπαιξες Γαλλία, νομίζω κατα κει πάει η νίκη
      Μένει βέβαια να δούμε και πρόβα

      • Λες να παίξω κι εγώ Γαλλία? Έχει απόδοση 7. Αν και έχω την αίσθηση ότι το νικητήριο τραγούδι θα είναι του πρώτου ημιτελικού. Αφενός διότι είναι ο πιο δύσκολος ημιτελικός τα τελευταία χρόνια, αφετέρου διότι θα ακουστεί 2 φορές σε αντίθεση με τις big5 που ακούγονται μόνο τη βραδιά του τελικού.

      • Κι εγώ Γαλλία σκέφτομαι να παίξω η αλήθεια είναι, και μάλιστα θα ήθελα πριν να κάνει την πρόβα, γιατί ενδεχομένως θα πέσει περισσότερο σε απόδοση. Να σας πω ρε παιδιά ο ΟΠΑΠ έχει τα στοιχήματα για τη Eurovision? Εγώ εκεί συνηθίζω να πηγαίνω.

  14. Το ότι ο ρόλος της Σουηδίας στη Eurovision είναι εγείρει δικαιολογημένη κριτική δεν σημαίνει ότι το κομμάτι δεν αξίζει να περάσει. Πείτε ότι δεν θέλετε να περάσει επειδή δε γουστάρετε τη Σουηδία αλλά το τραγούδι είναι αντικειμενικό μέσα στα 10-15 καλύτερα.
    Αν πάρουμε ως παράδειγμα ότι η περσινή συμμετοχή με πολύ χειρότερο πακέτο μπήκε πεντάδα, για τον Benjamin πρέπει να είναι παιχνιδάκι.
    Από την άλλη όμως ο διαγωνισμός φέτος είναι κατά τη γνώμη μου πολύ πιο δύσκολος και δεν θεωρώ καθόλου απίθανο το κοινό να αρχίσει να βαριέται τα ποπάκια της Σουηδίας όπως άρχισε να βαριέται και τα δικά μας πανηγυριώτικα.
    Θεωρώ ότι το Τοπ 10 πρέπει να είναι αντικειμενικά εύκολο αλλά όχι παραπάνω.

    • Είναι η πιο εύστοχη απάντηση που έχω διάβασει .Είναι το πρόβλημα η ίδια η χώρα και όχι το τράγουδι .

  15. Επιτελους η Κυπρος πηγε 7η και αφησε πισω της τη Σουηδια!!!!!!!
    Πραγματικα βρισκω γελοιες τις κινησεις τους, χειροτερες και απο της Αυστραλιας χθες.Η ιδέα μου ειναί ότι αυτος το μονο που κανει ειναι να ψηλοκουνιεται και τραγουδανε κυριως τα φωνητικα;
    Η καθοδος της Σουηδιας θα αρχισει απο φετος ..

  16. Ωρέ τι Ναι τούτο; σαν επαγγελματίας μοιρολογιστρα…Μου φάνηκε…που δεν μπορεί να ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας…

  17. Πόσο μίσος για την Σουηδία ; Καταντάει εμμονή . Προσωπικά μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Και είναι σημερινό άκουσμα

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ