EUROVISION 2018: Πρώτη πρόβα Λετονίας!

Πέμπτη στη σκηνή, για σήμερα, ανεβαίνει η μισή Βραζιλιάνα – μισή Λετονή Laura Rizzotto για χάρη της Λετονίας, για να κάνει τη πρώτη της τεχνική πρόβα στο κομμάτι της “Funny Girl“.

Εμφανίζεται με ένα κόκκινο φόρεμα, στατική στη σκηνή και κάνει κινήσεις με τα χέρια της. Το μικρόφωνο είναι τοποθετημένο σε stand. Θυμίζει επομένως την εμφάνιση της στον εθνικό τελικό της χώρας. Οι φωτισμοί αποτελούνται από κόκκινο χρώμα επίσης, όπως και το φόρεμα της. Το φόρεμα έχει κάποια σημεία c-throu και από την μέση και κάτω είναι ανοιχτό (τη λεκάνη της την καλύπτει με σορτσάκι του φορέματος) με ουρά που κρέμεται από πίσω της. Φωνητικά ήταν αρκετά διεκπεραιωτική με την αρκετά καλή φωνή όπως την έχουμε συνηθίσει, το συναίσθημα όμως και η θεατρικότητα τα οποία είδαμε στον εθνικό τελικό της χώρας δε φάνηκαν εδώ στην πρόβα. Φάνηκε δηλαδή κάπως αγχωμένη, το οποίο είναι και απόλυτα λογικά στην πρώτη πρόβα. Ένα ακόμη στοιχείο είναι ότι μετά τη γέφυρα του κομματιού την δείχνει από πίσω καθώς η κάμερα εστιάζει στο κοινό. Το φόρεμα ωστόσο τραβάει αρκετά την προσοχή και η ίδια η Laura φορά ένα μεταλλικό μενταγιόν στο λαιμό. Οι αντιδράσεις στο Press πολύ χλιαρές.

Θα ακολουθήσουν οι δύο επόμενες πρόβες στις οποίες και αναμένουμε βελτίωση καθώς  υπάρχουν πολλά τεχνικά θέματα κυρίως από πλευράς σκηνοθεσίας.

Μετά και από τις 2 επόμενες τεχνικές πρόβες δεν φάνηκε να αλλάζει κάτι στην όλη εμφάνιση. Ο σκηνοθέτης δε, της κάνει κοντινά πλάνα εκεί που δεν πρέπει και αντίστροφα. Λογικά όλα αυτά θα διορθωθούν μέχρι την επόμενη δεύτερη πρόβα σε 3 μέρες, ανάλογα με το τι θα ζητήσει και ο χορογράφος της αποστολής.

Απόσπασμα από την πρόβα:

[Φωτογραφίες: Andres Putting / eurovision.tv]

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το τραγούδι μου είναι συμπαθες.Η Λάουρα με πείθει περισσότερο από την Φράνκα με παρόμοιο στυλ κομμάτι.Στα θετικά ότι άλλαξε φόρεμα αλλά κι πάλι δύσκολη η πρόκριση…Στις επιτροπές θα τα πάει ικανοποιητικά στο κοινό αμφιβάλλω….

  2. well, let’s make something clear to that (funny) girl, ok?
    THE DIVA of hair-maniac going ’round and then up and down is Eleni Foureira…
    i mean she got no chance to overpass Eleni and definitely comparison inevitably fuck her up…
    λολολολολολ

  3. Μου αρέσει πολύ η φετινή συμμετοχή!! Μπορεί να είναι συνηθισμένο σαν τραγούδι αλλά μ αρεσει όπως κι η ερμηνεία της.. ακόμα τιναγμα του μαλλιού προσωπικά το βρίσκω ιδιαίτερο!! Δύσκολο αλλά μακάρι να προκριθει!!

  4. Μπορει να ειναι και τελευταιο στον ημιτελικο οπως η Εσθονια το 2016. Δεν ειναι κακη ουτε αυτη ουτε το τραγουδι. Ειναι ομως αδιαφορα και αυτο ειναι χειροτερο.

  5. Αυτο που ειδα και ακουσα μια χαρα ειναι
    Αλλα πραγματικα δεν ξερω αν θα περασει
    Επειδη ομως μιλαμε για Λετονια που εχει μεινει απειρες φορες εκτος, θα κλεισω προς το να αποκλειστει

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ