EUROVISION 2018: Πρώτη πρόβα Μάλτας!

Σειρά τώρα για τη πρώτη της πρόβα έχει η Christabelle από τη Μάλτα!

Η εκπρόσωπος του κρατιδίου εμφανίζεται στη σκηνή με μία ιδιαίτερη κατασκευή η οποία έχει 4 στήλες από οθόνες LED που προβάλλουν εικόνες. Η καλλιτέχνις βρίσκεται γύρω από αυτές τις οθόνες, οι οποίες φαίνεται να ενώνονται στην κορυφή σαν σε σταυρόνημα. Στη συνέχεια φεύγει η Christabelle και εμφανίζεται μία χορεύτρια εντός των στηλών αυτών. Οι φωτισμοί κινούνται σε χρώματα μωβ, μπλε, κόκκινο και λευκό. Επίσης έχουμε λευκά laser που χτυπάνε από το πίσω μέρος της σκηνής προς το κοινό. Οι οθόνες εν τέλει δείχνουν σκηνές από το video clip όπου κυρίως δείχνουν ανθρώπους και προφανώς συμβολίζουν την πίεση που ασκεί ο κόσμος σε ένα άτομο όταν τον περιτριγυρίζει. Στο τέλος η Μαλτέζα τραγουδίστρια χτυπάει με τα χέρια της τις οθόνες – καθρέφτες εκείνη τη στιγμή και σπάνε σε κομμάτια. Επιπλέον, στην αρχή του τραγουδιού δείχνει μπροστά από την τραγουδίστρια μια πύρινη καρδιά και στη συνέχεια μια υδρόγειο. Ένα αξιοσημείωτο στοιχείο της εμφάνισης είναι και ο πάνθηρας που εμφανίζεται μέσα από τις οθόνες και δείχνει να έχει μία κίνηση προς τα πάνω μας (αυτό για λίγα δευτερόλεπτα όμως) και στο τέλος εμφανίζεται πάλι. Είναι ντυμένη στα μαύρα (δερμάτινο φόρεμα) και φωνητικά ήταν αρκετά καλή με κάποιες μικρές αστάθειες και περιθώρια βελτίωσης.

Στην τρίτη και τελευταία πρόβα είχαμε μια σημαντική βελτίωση στο φωνητικό κομμάτι, το απέδωσε πολύ καλύτερα δηλαδή όμως από την άλλη υπήρξαν κάποια προβλήματα με τα γραφικά κ τα λέιζερ.
Στη συνέντευξη τύπου η Christabelle δήλωσε ότι η χορεύτρια που χορεύει κλειστή ανάμεσα στις οθόνες  συμβολίζει το μυαλό μας που ταλαιπωρείται από τα ταμπού. Οπότε στο τέλος σπάει τον καθρέφτη με την χορεύτρια να πέφτει στο έδαφος ”σκοτώνοντας” έτσι τα ταμπού!

Απόσπασμα από την πρόβα:

 [Φωτογραφίες: Andres Putting / eurovision.tv]

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάθε χρόνο υπάρχουν 1-2 συμμετοχές οι οποίες μπορεί να μη με ενοχλούν σαν τραγούδια η σαν παρουσιάσεις αλλά για κάποιο λόγο δεν αντέχω τους ερμηνευτές.

    Αυτήν και τη Sara Aalto ας πούμε χωρίς να έχω κάτι αρνητικό να τους προσάψω, δεν μπορώ ούτε να τις βλέπω ούτε να τις ακούω. ?

    • συμφωνω για τη Μαλτεζα στο επακρο…
      και μου τη δινει που φοραει κολλητα δερματινα ενω εχει κιλακια και δεν εκανε καμια προσπαθεια αππ οτι φαινεται να το διορθωσει λιγο τους τελευταιους 2–3 μηνες που ξερει οτι θα παει στη Λισαβονα..αλλα λογικα θα περασει και συγκριτικα με τα υπολοιπα του β ημιτελικου το αξιζει…
      αλλα χειριστα αισθηματα απ ολες τις αποψεις τρεφω για τον Ολλανδο…
      εκνευριστικο τραγουδι, σκηνικη παρουσια, ερμηνεια και υφακι…
      ελπιζω να μην περασει και να παει απο εκει που ηρθε…

      • χαχαχαχ σε νιώθω πληρως σε οτι αναφερθηκες για τον Ολλανδο, τα ιδια αισθηματα και ακομα χειροτερα ειχα για τον εκπροσωπο τους το ’16.

      • Δηλαδή εσένα φίλε η άποψη σου ειναι οτι οι κοπέλες που δεν εχουν σωμα μοντέλου δεν πρεπει να φοράνε στενά ρούχα αλλα ρούχα ριχτα και αερατα για να καλύπτουν το σώμα τους ;;;και γιατί να κάνει δίαιτα απο 2-3 μήνες πριν πάει στη Γιουροβίζιον ;;μήπως απο αυτο θα εξαρτηθει η πρόκριση και γενικά το αποτέλεσμα;; Διαγωνισμός τραγουδιού είναι οχι καλλιστεία..

  2. Η πρόβα της Μάλτας πήρε εξαιρετικές κριτικές. Ήταν προφανές ήδη από τον εθνικό τους τελικό ότι πρόκειται για πολύ καλή performer και ότι όλο το team της τραγουδίστριας και της Μαλτέζικης τηλεόρασης έχει πάρει πολύ σοβαρά την υπόθεση.
    Το τραγούδι μου άρεσε εξαρχής και πιστεύω ότι πλέον πάει για εύκολη πρόκριση.

  3. Δεν περναει για κανεναν λογο η Μαλτα. Ουτε στις επιτροπες ουτε κυριως στο κοινο θα ειναι δεκαδα. Ακομα και στον 2ο αδυναμο ημιτελικο υπαρχουν 10 πιο ενδιαφερουσες συμμετοχες απο αυτο.

  4. Επαγγελματική σκηνική παρουσία+φάνηκε κι από την εθνική επιλογή). Νομίζω η Μάλτα θα ναι στη 3αδα των επιτροπών και κοντά στη 10αδα του κοινού.Νομιζω θα περάσει έστω οριακά στο τελικό σαν “φιναλιστ-εκπληξη”(προσωπικά δε με ενοχλεί)

  5. Μπράβο τους πολύ καλή δουλειά
    Αν και δεν είμαι φαν, και το βρισκω και λιγο ψηλοεκνευριστικο, πιστεύω οτι μάλλον θα κοπει οριακα
    Πάντως το γεγονος οτι περυσι πηρε 0 στο τελεβοτινγκ στο ημιτελικο κι’ ολας, δειχνει πως δυσκολευουν αρκετα τα πραγματα για τη Μάλτα

  6. Αποκλεισμός και μόνο αποκλεισμος. Φτάνει πια με τους σκοτεινούς συμβολισμούς με τα led υπερθεαματα ούτε σε τσίρκο συμμετέχει ούτε και σε ανθρωπιστικη καμπάνια κατά των ταμπού και των διακρίσεων. ολα αυτά τα βαρυγδουπα μηνύματα μετά από τόσο χρόνια μου φέρνουν εμετό.. ειναι τυχαίο που σε πολλούς προκαλεί αντιπάθεια;; τέλος πάντων κανε τι θες να κανεις επί σκηνής, έχε και ένα μήνυμα αλλά μην το κουράζεις τόσο το θέμα.. τόσοι εξωπλισμοι τόσοι συμβολισμοί τόσα λεφτά τόση σπουδή και τόσος ντόρος για να μην μπεις ούτε καν 5αδα πάει πολύ και δεν ξανάγινε.. Δε μου αρέσουν οι προβλέψεις και πότε δε δημοσιεύω σχόλια τέτοιου είδους αλλά αυτό το τουρλουμπουκι νομίζω ειναι πασηφανες ότι δεν πάει για κάτι καλό..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ