EUROVISION 2018: Πρώτη πρόβα Πολωνίας!

Δεύτερη στη σειρά για σήμερα, για τη πρώτη της πρόβα είναι η Πολωνία, η οποία εκπροσωπείται από το κομμάτι “Light me up” σε ερμηνεία των Gromee και Lukas Meijer.

Στην σκηνή εμφανίζονται έξι άτομα, όπου στο πίσω μέρος πάνω σε μία καμπυλοειδής υπερυψωμένη βάση βρίσκεται ο DJ ο οποίος διαχειρίζεται τις κονσόλες. Όλοι είναι ντυμένοι στα μαύρα και αριστερά από τον DJ βρίσκονται 3 κοπέλες που κάνουν τα φωνητικά. Ο κεντρικός τραγουδιστής βρίσκεται στα δεξιά μαζί με άλλον έναν που παίζει κιθάρα. Το βάθρο πάνω στο οποίο βρίσκεται ο DJ κινείται στα χρώματα του μωβ, ενώ γενικά οι φωτισμοί στη σκηνή κινούνται στα χρώματα μπλε – μωβ. Στην πορεία ο κεντρικός τραγουδιστής φεύγει από την σκηνή και κατευθύνεται προς το κοινό. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του τραγουδιού εμφανίζονται περιμετρικά της σκηνής στήλες βεγγαλικών!

Απόσπασμα από την πρόβα:

[Φωτογραφίες: Andres Putting / eurovision.tv]

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. χαχαχαχ τρελενομαι που πεφτει το μπιτακι κι αρχιζουν ολοι τραγουδιστες, φωνητικα, ντιτζεηδες να κουνιουνται ασυγχρονα στο ρυθμο!

  2. Για “grab the moment” το πήγαιναν κάτι σε rise up τους βγήκε… κοινώς μου φαίνεται κιτς και αμήχανο όπως η δική μας συμμετοχή το 2014.
    Δε θα εκπλαγω αν μείνει εκτός!Νομίζω ότι αν δε μπει στη 5αδα του televoting θα μείνει εκτός ημιτελικού καθώς η Πολωνία δεν είναι συμπαθής στις επιτροπές…αν περάσει δύσκολα θα αποφύγει το. Bottom5.Πολυ αδύναμο.

  3. Θα περασει γιατι δεν υπαρχει αλλο τετοιο κομματι σ αυτο το ειδος και αυτο το ειδος εχει το κοινο του αλλα θα εχει την τυχη του Rise Up και λιγο χειροτερα.

  4. Κρίμα, δεν είναι καθόλου καλό σκηνικά, δεν έχει καθόλου ενέργεια..
    Πραγματικά λύπαμαι, είναι ενα πολύ ωραίο τραγούδι, ποπ και σύγχρονο που δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος που να μην του αρέσει
    Τελοσπάντων νομίζω κουτσά στραβά θα περάσει

  5. Απογοητεύτικα λίγο από αυτό το λίγο ,αλλα πιστεύω ότι το τραγούδι και μόνο θα τους δώσει την παρουσία τους στον τελικό!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ