EUROVISION 2018: Πρώτη πρόβα Αυστραλίας!

Οι πρόβες ολοκληρώνονται, σήμερα (01/05), με την πρώτη τεχνική πρόβα της Jessica Mauboy από την Αυστραλία και το ποπ τραγούδι «We Got Love».

Η Jessica Mauboy είναι μόνη της σε σκοτεινό φόντο και φοράει ένα μωβ φόρεμα με πολλά στρας. Κυριαρχούν οι φωτεινές γραμμές, στο background, που τείνουν καθοδικά κι είναι μωβ, γαλάζιες και λευκές. Οι γραμμές αυτές γίνονται κόκκινες κι άσπρες, αμέσως μετά τη γέφυρα του κομματιού, συνοδεία πυροτεχνημάτων. Η ίδια φοράει κόκκινα παπούτσια και χορεύει. Ήταν αρκετά καλή φωνητικά, με καλή αποδοχή από το Κέντρο Τύπου. Η χορογραφία χαρακτηρίζεται, εντούτοις, ως αδύναμη.

Απόσπασμα από την πρόβα:

[Φωτογραφίες: Andres Putting / eurovision.tv]

44 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νομιζω μιλαμε για την πιο αμφιρροπη χρονια σε θεμα νικητη!
    Η αυστραλια ο,τι κανει θα το κανει λογω επιτροπων στο televoting δεεεν…
    Για να δω η αγαπημενη των bookers θα πεσει μετα απο αυτη τη κακη προβα που το μονο ωραιο ηταν η φωνη της;(τραγουδι και σκηνικη παρουσια 0!)

    • Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε μου και για όσους ποντάρουν καλύτερα λίγα χρήματα σε κάποια έκπληξη και αν κάτσει έκατσε

  2. Καταρχας ειναι απαραδεκτο ναναι στον διαγωνισμο λογω οτι πεφτει χρημα.Περσυ ειδικα επρεπε ναναι προς το τελος αλλα οι αμεροληπτες επιτροπες το εσπρωξαν(ως συνηθως).Μετριο τραγουδι με καλουτσικη τραγουδιστρια σαφως θα παει καλα αφου πληρωνει(ολα ειναι θεμα χρηματων).Μακαρι να φυγουν να μην βλεπω και το ερπετο να δινει την βαθμολογια τους.

      • Σωπα ρε μάγκα που σε χαλάει η Αυστραλία στη eurovision που έχει ανεβάσει το διαγωνισμό σκαλιά παραπανω. Εσύ κάτσε με τις Μάλτες και το σαν μαρινο

      • @thunder δεν λέω ότι με πειράζει η Αυστραλία άλλωστε ζουν πολλοί Έλληνες εκεί. Δεν βρίσκω το λόγο απλώς να συμμετέχουν σε δύο διαγωνισμούς ταυτόχρονα. Πάντως στην αρχή είχα την ίδια άποψη ότι θα αναβαθμίσουν το διαγωνισμό αλλά μόνο δύο καλά τραγούδια έχουν βγάλει. Δεν νομίζω η περσινή ή η φετινή να είναι κάτι ξεχωριστό από τα άλλα τραγούδια.

  3. Πού φτάσαμε με την απουσία των οθονών LED από τη σκηνή. Αυτή η παρωχημένη και ανέμπνευστη LED κατασκευή να θεωρείται εύρημα που θα προσδόσει στο τραγούδι, εν έτει 2018.
    Δεν της είπε κάποιος ότι αφενός δεν έχει τα πόδια για ένα τέτοιο κοντό φόρεμα, αφετέρου ότι είναι πολύ ακαλαίσθητο το συγκεκριμένο φόρεμα, ειδικά με τα χοροπηδητά που κάνει;

    • Μου ήρθε ναυτία έτσι όπως κουνουσε τη λεκάνη. Πραγματικά η απουσία των LED έχει ρίξει πολύ το επίπεδο της παρουσίασης!

  4. Για μένα έχει αέρα νικητή και είναι άνετη στη σκηνή . δηλαδή το Ισραήλ ηταν καλυτερο ? Αμα της είχε κανει μια χορογραφία ο Φωκάς θα εσκιζε χαλαρα

    • Αληθεια το πιστευεις; Δε νομιζω. Ωραιο τραγουδακι ειναι, δε λεω. Αλλα για νικη με τιποτα. Θεσεις 8 με 15 το κοβω. Το Ισραηλ ειναι καθαρα ραδιοφωνικο χιτακι. Ουτε το Ισραηλ θα κερδισει νομιζω.

    • Εμένα μου φαίνεται περιεεγο που το Ισραήλ είναι πρωτο με τις κότες και το υπερθέαμα της Αυστραλίας έβδομο. Καλά κανει η Αγγλία και στέλνει οτι να ναι . καταντησε κιτς διαγωνισμος μετα τις κλεμενες νίκες που στέρησαν στο λαζαρεφ (μονο κ μονο επειδή δεν γουσταρουν οι σουηδοί τον Κιρκόροφ ) και il volo

      • Ποιο υπερθεαμα ειδαμε το ιδιο βιντεο???Σαν σκυλι που κυνηγα την ουρα του χορευε μονοτονα…ζαλιστηκα!

  5. Πολύ κακό!! Από το τραγούδι μέχρι τη σκηνικη παρουσια και την ίδια την τραγουδίστρια που εκτός απο φωνη δε διαθετει τιποτε αλλο! Ουτε κινηση ουτε εμφάνιση γενικοτερα.. Ενα πολύ κακόγουστο αποτελεσμα!!

  6. Χαμός στα στοιχήματα!!! Οι ‘Bookmakers’ έχουν χάσει τον ύπνο τους!!! Οι Αποδόσεις τρελάθηκαν!!!

    https://eurovisionworld.com/odds/eurovision

    * Τα φαβορί γίνανε αουτσάιντερ και τα αουτσάιντερ γίνανε φαβόρι!!!

    ΥΓ: Φέτος είναι η πιο αμφίροπη χρονιά στην ιστορία των στοιχημάτων…!!!!

    • Θέλω να τους δω αύριο που θα ξεφουσκωσει και η Σουηδία.
      Απίστευτοι πάντως, φέτος ειδικά, έχουν ξεφύγει…
      Ο δε Rybak 2oς με ξεπερνά .

      • Αχ μακαρι να ξεφουσκώσει
        Εδω σημερα πηγε 8η και αφησε την Κυπρο 9η.
        Γιατί;;

    • Πράγματι πολύ αμφίροπη χρονία, ευτυχώς βέβαια γιατί ψηλοβαρεθηκα τα τελευταια χρονια προσωπικά, οχι μονο με τα στοιχηματα αλλα και με τα τραγουδια, ειδικα περυσι προσωπικα μονο η Αγγλια μου αρεσε..
      Ειναι τραγικο η Νορβηγια να πηγαινει 2η με αυτο το τραγουδι, οκ για δεκαδα αλλα οχι να σκεφτομαστε οτι ισως κερδισει
      Ευτυχως την Εσθονια που την επαιξα για νικη καλα παει, ειναι 4η τωρα
      Προσωπικα δεν καταλαβα γιατι επεσε η Τσεχια, εγω ενθουσιαστηκα με την σκηνικη παρουσιαση βοηθησε αρκετα ενα μετριο τραγουδι
      Η Γαλλια θελω να πιστευω οτι θα ειναι μια φουσκα που δε θα μπει ουτε δεκαδα
      Το Ισραηλ ετσι που το ειδα χθες δεκαδα και καλη του θα ειναι
      Η Αυστραλια στο τελεβοτινγκ δεν το εχει και αυτο φανηκε κυριως περυσι, αντε το πολυ πολυ φετος να ειναι καπου 6-10 στο τελεβοτινγκ

  7. Αν και ειμαι κατα στο να συμμετεχει η Αυστραλια στο διαγωνισμο, ειναι οτι καλυτερο εχω δει και ακουσει σημερα
    Η χορογραφια ειναι λιγο φαση ειμαι σε κλαμπ και προσπαθω να δειξω οτι περναω καλα
    Παντως φετος απο τα φαβορι δεν θελω με τιποτα να δω να κερδιζει καποια απο αυτες τις χωρες:
    Αυστραλια (για το λογο που ανεφερα πιο πανω, συν οτι με ξενερωνει να μην γινει ο διαγωνισμος στη χωρα τους)
    Γαλλια (επειδη ειναι μια μπουρδα και μιση, χειροτερο και απο την Πορτογαλια που κερδισε περυσι)
    Νορβηγια (ειναι αρκετα μετριο, ασε που βαρεθηκα μια την αλλη να κερδιζει μια εκ των 3 βασικων σκανδιναβικών χωρων, τα τελευταια 10 χρονια 4 φορες εχουν κερδισει, ελεος)
    Βελγιο (δεν μου αρεσει καθολου, δεν μπορω να το ακουσω, αν και εχει πεσει πολυ, ποτε δεν ξερεις ομως)

  8. καλά πως είναι έτσι αυτή? κρύψανε τα Β φωνητικά και βγάλανε αυτή στην σκηνή ξέρω γω ήθελε και κοντό το γουρουνάκι, εγώ λέω να την βάλουν πίσω και ν βάλουν τα 2ρα φωνητικά στην σκηνή χάλια μαύρα και τπτ το ιδιαίτερο που φυσικά θα βρεθεί στον τελικό με τις ευχές των κριτών ουστ…και στις επιτροπές και στην Αυστραλία αν θέλει η EBU να έχει χωρά εκτός Ευρώπης να φέρνει κάθε χρόνο άλλη σαν καλεσμένη και να συμμετέχει απευθείας στον τελικό όχι να τρώει θέση από ευρωπαϊκή χωρά μια μη ευρωπαϊκή να βλέπουμε και νέους πολιτισμούς κάθε χρόνο μάθαμε τρ με την Αυστραλία!

    • Αν δεχομαστε καθε χρονο στη γιουροβιζιον το Ισραηλ και την Τουρκια (για να μη μιλησω για τη Ρωσια που φτανει μεχρι την Κινα και την Ιαπωνια), τοτε η Αυστραλια που στο φιναλε φιναλε εχει τη βασιλλισα της Αγγλιας ως Αρχηγο Κρατους δεν θα επρεπε να μας προβληματιζει ιδιαιτερα.

  9. Η μεγαλυτερη πτωση…. Επεσε απο 3η σε 6η μετα την προβα….
    Φετος διεκδικουν την νικη 15 χωρες οπως βλεπω

  10. Σε χορευτικό επίπεδο…τραγική! Γύρω-γύρω όλοι, σαν να την έχει πιάσει κόψιμο και σκέφτεται που θα τα κάνει, γιατί βιάζεται κιόλας! ! Εδω, εκει, πιο περα… χαλια!

    Και μετριότατο τραγουδάκι που σε καμιά περίπτωση δεν είναι καλύτερο απο του Αζερμπαϊτζάν και της Κύπρου! Δεν θέλω να περάσει…αλλά θα το σώσουν οι επιτροπές!
    Βασικά…σαβούρες πολλές στον 2η ημιτελικό, οπότε αυτό είναι όαση! Και φωνητικά είναι πολύ καλή! Να τα λέμε αυτά!

  11. Άθλια εμφάνιση για τη Miss piggy ?, το τραγούδι καλό αλλά ως εκεί,δύσκολη χρόνια για προβλέψεις ,η Γαλλία έχει ένα συμπαθητικό τραγούδι και στίχο με νόημα έχει χρόνια να το πάρει …..ίσως δε ξέρω.

  12. Τι γίνεται ρε παιδιά φέτος με τα στοίχηματα…. 1ο το Ισραήλ, 2ο η Νορβηγία, 3η η Αυστραλία. Η Μολδαβία ανεβαίνει, η Ελλάδα πέφτει, η Ρουμανία και το αζερμπαιτζαν αποκλείονται, και η Ρωσία περνά οριακά, καλά μιλάμε ο φετινός διαγωνισμός θα έχει μεγάλη επιτυχία χαχαχαχ. Σε λίγο θα δούμε και την Ουγγαρία στο τοπ 10

  13. Τι ειναι αυτο;καλα το φορεμα θεικο.ασε μας κουκλα μου.αν το ψηφισουν αυτο οι επιτροπες γιατι ο κοσμος δεν το ψηφιζει θα τρελαθω.οι σουηδοι γιατι την βαλαν στο δευτερο;μηπως φοβονταν κατι;οχι μονο αυτη αλλα και το νορβηγο

  14. Καλά, ηρεμήστε όλοι οι σωματαράδες με τα τέλεια κορμιά που κράζετε για το σώμα της με κοσμητικά επίθετα και παρομοιώσεις. Προφανώς και είναι ατυχέστατη επιλογή το συγκεκριμένο ρούχο αλλά τα κατινίστικα σχόλια για τη σωματική της διάπλαση θα μπορούσαν να παραλειφθούν. Κατά τα λοιπά, ομολογώ πως φωνητικά και σαν ήχος, μου άρεσε πολύ περισσότερο από το βίντεοκλιπ. Η σκηνική παρουσία είναι το πρόβλημα.

    • Είναι πιο elegant όταν δεν υπάρχει το κορμί να το κρύβουμε λιγάκι όχι να το φωνάζουμε

      • Ακόμα πιο elegant είναι ν’ αφήνουμε το κόσμο να πραττει όπως νιώθει, χωρίς να τον προσβαλλουμε. Δεν είπα να μην εξωτερικευσεις την άποψή σου. Είπα απλά να τη διατυπωσεις κοσμια και με ευγένεια. Δεν προσεβαλε δα τόσο την αισθητική μας θέλω να πιστεύω (ειδικά στη Γιουροβιζιον έχουμε δει πολυυυ χειρότερα) όπως πιστεύω πως εσύ (κ εγώ και όλοι μας) δεν έχεις υποπεσει ποτέ σε ενδυματολογικα ολισθηματα. Δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε. Απλά λιγότερη επιεικεια και τακτ, δεν βλάπτουν.

  15. Κατινίστικο σχόλιο; Ναι αλλά συγγνώμη ρε Τζασικα.. έχεις το σώμα που έχεις με τις χίλιες δυο ατέλειες, που φυσικά και δεν είναι μεμπτό (ούτε εγώ είμαι Άδωνις)και βγαίνεις στη σκηνή της Γιουροβίζιον όπου θα σε δουν δισεκατομμυρια μάτια ντυμένη έτσι; Ημαρτον.. μπουτακι κοιλίτσα μπρατσακια όλα φάτσα φόρα; Χοντρή δεν είσαι αλλά ατσουμπαλη ναι. μέχρι και στην πλάτη πατσαδες. Φωνητικά το σκίζεις! Επικεντρώσουμε εκει λοιπον κι άσε τα μινι γι’αυτες που τα υποστηρίζουν.
    Κλαίω με την περιγραφή χορογραφιας-κοψιμο του φίλου πιο πάνω και με το κυνήγι της ουράς.. επίσης σχεδον όλοι εδώ σχολιασαμε το στυλιστικο ατόπημα χωρίς καν να είμαστε ειδικοί. Αυτοί που την πλαισιώνουν και επιμελούνται την εμφάνιση γιατί δεν τη συμβουλεύουν;
    Πάντως είναι προκλητικός ο τρόπος που η Αυστραλία μπαστακωθηκε.
    Μου άρεσε πάρα πολύ η πρώτη τους συμμετοχή αλλά αυτό κι οτιδήποτε καλό ή δεν ξέρω εγώ μπορεί να φερουν στο διαγωνισμό δε με κάνει να τους θέλω στη eurovision. Το καταπιαμε μια φορά να ρθει ως καλεσμένη αλλά τώρα ως τι έρχεται; Ούτε καν full membership στην EBU δεν εχει. Αν το πάμε έτσι και το Καζακστάν associated member είναι ας το καλέσουν κι αυτό ή ας κάνουν λόγο τα στραβά μάτια (που ξέρουν να τα κάνουν άλλου) ώστε να συμμετάσχουν κι άλλες ευρωπαϊκές χωρες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αλλά έχουν τεχνικα/ διαδικαστικά προβλήματα. Ευρωπαϊκές ξαναλέω. Δε χρειαζόμαστε Κινες Ινδονησίες και ΗΠΑ. Είμαστε ήδη πολλοί λαοί στην Ευρώπη και στα όρια αυτής.

  16. 1) Υπάρχουν 1000 τρόποι να πεις κάτι, χωρίς να προσβάλλεις κάποιον. Ο καθένας έχει δικαίωμα να ντυθεί και να χορέψει όπως θέλει και μπορεί. Αν δεν το κάνει επιτυχημένα, είναι δικό του πρόβλημα, καθώς αυτός θα εκτεθεί. Μπορείς λοιπόν και συ αγαπητέ (όπως και οι υπόλοιποι) πως “δεν το χει με το χορό” ή πως ήταν μια ατυχής ή ανέπνευστη σκηνική εμφάνιση. Το “μις Πίγκι” και το “που πας μωρή μ’ αυτά τα μπούτια” είναι ξεκάθαρα κατινιά.
    2) Όποιος είναι τέλειος σωματικά, ας σχολιάσει (που δεν έχει λόγο να το κάνει αλλά λέμε) Επειδή όμως κανένας (ή έστω, οι περισσότεροι) έχουμε τις ατέλειές μας, ας κοιτάζουμε τις καμπούρες μας πρώτα και μετά ας “κράζουμε” τους άλλους. Γενικότερα, λιγότερο κράξιμο στα σχόλια δεν κάνει κακό. Όχι ότι εγώ θα υποδείξω σε κάποιον πως θα εκφραστεί, απλά όπως εύκολα κριτικάρετε τους άλλους, αναλόγως εύκολα θα πρέπει να δέχεστε και τη κριτική. Εκεί διαγωνίζονται άνθρωποι που έκαναν μια προσπάθεια. Καλή, κακή, προσπάθεια πάντως. Ας σεβαστούμε τη προσπάθεια. Στη τελική, αν θεωρείτε ότι τα καταφέρνετε καλύτερα, δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή του χρόνου. Και κορμάρες, και φωνάρες, και χορευταράδες, και καλαίσθητοι, και με υποκριτική δεινότητα, θα σκίσετε. (δεν αναφέρομαι σε @mangelo σε σένα προσωπικά αλλά σε όλους όσους κράζουν)

    • Πες τα δεν σου αρέσει ένα τραγούδι για αυτό και αυτό τον λόγο ,γράψτο αλλά μην προσβάλλεις τον άλλον ,γράψτο ευγενικά..Τόσο δυσκολο είναι!

  17. Καλά ρε δεν ντρέπεστε να μιλάτε με τέτοιους χαρακτηρισμούς; Ντροπή σας. Άκου εκεί κοντό γουρουνάκι, miss piggy και πατσάδες. Έχετε ξεφύγει μερικοί. Εγώ πάντως την βρίσκω πανέμορφη, γλυκύτατη, με τρομερά θετική αύρα και φωνάρα. Εγώ την στηρίζω κιόλας γιατί αγαπάει πολύ την Ελλάδα και έρχεται κάθε χρόνο στα μέρη μας 🙂

  18. απο τις πιο απογοητευτικες εμφανισεις αυτου του ημιτελικου.. το τραγουδακι καλο σχετικα αλλα πρωτον οι χορευτικες της κινησεις ειναι τελειως αβολες και περιεργες και δευτερον το φορεμα σε συνδυασμο με τα παπουτσια ειναι τελειως 2005..
    (παρεπιπτοντως, ειναι τοσο τραγικο να σχολιαζετε το σωμα μιας γυναικας! οπως κανανε καποιοι και για τον τραυματισμο του μικολας! δηλαδη αυτο δεν το περιμενα και το θεωρω τερμα απρεπες.. τραυματιστηκε ο ανθρωπος στην πρωτη προβα, στη μεση του, χωρις να ξερει αν θα μπορει να εμφανιστει κανονικα, σε εξι μερες ειναι ο ημιτελικος και πρεπει να ειναι καλα στην υγεια του, και καποιοι σχολιαζαν ειρωνικα..αυτο ειναι απαραδεκτο)

  19. Όσοι επιτεθηκατε σε μένα και σε άλλους που χρησιμοποιήσαμε πολύ καυστικά ως και κατινιστικα σχόλια για την εμφάνιση και μόνο το τονίζω, όχι για το άτομο της τραγουδίστριας είστε το λιγότερο υποκριτές ηθικολόγοι. Είναι σκέψεις που απλά δημοσιεύσαμε εν είδει κουβέντας σε ένα σάιτ όπου σχολιάζουμε τα πάντα περί Γιουροβίζιον. Σκέψεις που ακόμα κι αν δεν το παραδέχεστε τις κάνατε κι εσείς.και όχι αυτό δεν είναι ρατσισμός. Κατινιά ναι το παραδεχομαι, ρατσισμός όμως όχι γιατί πρώτον σέβομαι απόλυτα όλους τους καλλιτέχνες επαγγελματίες και μη και δεν είπα τίποτα που θα τη βλάψει ή θα την προσβάλλει. Ούτε θα της έλεγα ποτέ δια ζώσης που πας έτσι ντυμενη μαρή κατακαημενη Εδω υποτίθεται πως σχολιάζουμε και κουβεντιαζουμε χαλαρα χωρίς εμπάθεια για κάτι που αγαπάμε πολύ. Άλλωστε έννοια σας κι αν ήταν ιδιαίτερα προσβλητικό το σχόλιο μου δε θα δημοσιευόταν. Υπάρχει και συντακτική ομάδα, δε χρειαζετε να σηκώνετε το δαχτυλο ως “καθώς πρέπει” και θιγμένοι. Δεύτερον όλοι όσοι εκτίθενται στη δημοσιότητα παντα θα δέχονται και κριτική. Από τη μία ούτε εγώ είπα κάτι κακοπροαίρετα (με άσχημο χιούμορ ίσως ναι) κι από την άλλη και οι τραγουδιστές σε αυτό το επίπεδο πουλάν την εικόνα τους και θέλουν να εντυπωσιάσουν με το κάθε τι, πχ κορώνες, δηλώσεις, ενδυματολογικές επιλογες-styling επομενως αν εγώ δω κάποιον “διασημο” που θα είναι ντυμένος σαν παραλέκατο (δε μιλάω για τη Τζέσικα) θα γελάσω, έστω από μέσα μου, κι αν έχω παρέα θα το σχολιάσω όπως έκανα κι εδώ. Δε θα πω “αχ τον/την καημενο/-νη υπέπεσε σε στυλιστικο ατόπημα.. Ομοίως κι αν πετάξει κάποιο “μαργαριτάρι” ή κάνει κάποια απαράδεκτη δήλωση πάλι θα το σχολιάσω και θα το κριτικάρω. Είναι απλά επώνυμοι που ο,τι λεν και όσα κάνουν έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα μιας και είναι δημοσια πρόσωπα και ενδεχομένως αποτελούν και προτυπα για μικρά παιδια. Αν συνεχίζετε να νιώθετε ενοχλημένοι ή προσβεβλημένοι μετά απ’ όσα είπα για να εξηγηθώ πρόβλημά σας. Συγγνωμη αν κούρασα.

    • Αν εσύ δέχεσαι ότι είπες κατινιες και δεν σε πειράζει, εγώ πάω πάσο. Και ναι, όλοι είδαμε αυτό που είδατε και εσείς, ενδεχομένως γέλασα και με το “σκυλί που κυνηγά την ουρά” (γιατί αυτό αφορά το φόρεμα και τη χορογραφία και όχι τη κοπέλα ), το “miss piggy” το θεωρώ εμετικο (όπως και πολλά άλλα που διαβάζω εδώ μέσα) Δεν ξέρω αν είμαι ηθικολογος ή όχι, προσωπικά νομίζω ότι δεν είμαι και – αν μη τι άλλο – οπότε έχω πει χοντραδες το’χω παραδεχτεί και δεν το έχω επαναλάβει. Επίσης, στη πλειονότητα των περιπτώσεων, η κατινια προέρχεται από ανθρώπους σφοδρα ρατσιστες. Τεσπα. Δεν σου αποδίδω πρόθεση. Απλά όταν κάνετε σχόλια, ανεξαρτήτως αν τα διαβάζει αυτός που αφορούν, ξανασκεφτειτε αν θα θέλατε να τα ακούσετε για το πρόσωπο σας. Καλό βράδυ!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ