EUROVISION 2018: Πρώτη πρόβα Ολλανδίας!

Προτελευταίος, για σήμερα (01/05), για την πρώτη του τεχνική πρόβα, ανέβηκε ο Waylon από την Ολλανδία, με το ροκ τραγούδι «Outlaw In ‘Em».

O Waylon φορά χρυσό σακάκι με μαύρα σχέδια, μαύρο καπέλο, μαύρο παντελόνι κι είναι πάνω σε ένα βάθρο κρατώντας μια κιθάρα. Στα υπόλοιπα βάθρα που υπάρχουν επί σκηνής είναι τέσσερις χορευτές που έχουν άλλα μουσικά όργανα. Ύστερα, κατεβαίνουν από αυτά. Οι φωτισμοί είναι σε μπλε κι άσπρο χρώμα. 

Η δεύτερη πρόβα άρχισε με καθυστέρηση λόγω μικρού τεχνικού προβλήματος με τα φώτα στα βάθρα. Παρ’ όλα αυτά, όλα ξεπεράστηκαν κι ο Waylon ήταν εξαιρετικός φωνητικά. Οι χορευτές είναι μελαμψοί και τα ρούχα τους συνδυάζουν το άσπρο και το μαύρο χρώμα. Μία άκρως ροκ εμφάνιση. Η σκηνή «ντύνεται» στο μπλε και στο κίτρινο. Δεν έτυχε θερμής υποδοχής στο Κέντρο Τύπου.

Απόσπασμα από την πρόβα:

[Φωτογραφίες: Andres Putting / eurovision.tv]

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτο θα περασει! Στον α ημιτελικο ηταν το ενα πιο ωραιο απο το αλλο κ εδω ψαχνουμε να βρουμε ενα τραγουδι της προκοπης με το τουφεκι!

  2. Κάτι δεν μου κολλάει ,στην σκηνική παρουσία σε σχέση με το τραγούδι αλλά θα δείξει

  3. Πραγματικά είναι απίστευτο πόση σαβούρα έχει μαζέψει ο ημιτελικός αυτός… Μέχρι τώρα δεν έχω βρει 1 τραγούδι που να αξίζει και σκηνικά…

  4. Δεν το συζητω, προτιμω την Ελβετια 100 φορες στο ειδος τους.
    Δε νομιζω να το γλιτωσουμε στον τελικο, μιας και ειναι σιγουρο οτι θα ψηφιστει μια χαρα απο τις επιτροπες οπως και καθε χρονο η Ολλανδια, ας ελπισουμε οτι θα καταληξει στις τελευταιες θεσεις τουλαχιστον
    Παρτυ θα κανω αν δεν περασει

  5. Πολύ καλός τραγουδιστής και είναι καλό και το τραγούδι! Δεν μου αρέσει τόσο το ντύσιμό του, περίμενα κάτι διαφορετικό… Θα περάσει σίγουρα, το αξίζει κιόλας και θα πάει και πολύ καλά πιστεύω!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ