EUROVISION 2018: Πρώτη πρόβα Ρωσίας!

Στη σκηνή αυτή τη στιγμή βρίσκεται για την πρώτη της πρόβα η Ρωσία η οποία εκπροσωπείται από την Julia Samoylova και τη μπαλάντα “I won’t break“. Μετά τον περσινό αποκλεισμό της χώρας από το διαγωνισμό στην Ουκρανία αλλά και τον αποκλεισμό και της ίδιας της τραγουδίστριας, η τετραπληγική Julia επανέρχεται δριμύτερη.

Όπως και στο video clip, η Julia είναι τοποθετημένη πάνω σε ένα “βουνό”. Τα αρχικά πλάνα είναι πολύ κοντινά και καθώς ανοίγουν τη δείχνουν πού είναι τοποθετημένη. Στο ρεφραίν εμφανίζονται δύο χορευτές, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, οι οποίοι στη γέφυρα του τραγουδιού βγαίνουν στο κομμάτι της σκηνής που είναι μέσα στην αρένα. Υπάρχουν τρία άτομα στα φωνητικά. Πάνω στο φόρεμά της προβάλλονται αρχικά κάποιοι χρωματισμοί, ενώ στη συνέχεια γίνεται πάλλευκο σαν παγόβουνο, ενώ στα χέρια το φόρεμα καταλήγει σε χρυσά τελειώματα. Στο φόντο οι χρωματισμοί που επικρατούν είναι μωβ και λευκοί. Φωνητικά η Julia ήταν πολύ καλή με χλιαρή αντίδραση μέσα στο κέντρο τύπου.

Απόσπασμα από την πρόβα:

Photos: Andres Putting (eurovision.tv)

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Bravo στην κοπέλα και στο μεγαλείο ψυχής ,μπράβο σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που δεν το βάζουν κάτω.

  2. Πολλή καλή εμφάνιση και σίγουρη πρόκριση!
    Σίγουρη πρόκριση θα χει και η Μολδαβία (άρε Φωκά!)

  3. Εμένα δε μου άρεσε καθόλου αυτό που είδα. Αντιγραφή της εμφάνισης της Εσθονίας και αυτό με κάνει να βαριέμαι όλο και πιο πολύ αυτό το….. “εύρημα” που το αντίγραφουν όλοι σε βαθμό φωτοτυπίας.
    Μιλάμε θα μας πάρει ο ύπνος για τα καλά στον ημιτελικό της Πέμπτης

  4. Καλως την ρωσια.φυσικα και οχι τελικο.αρκετες χρονιες κερδισε θεσεις που δεν αξιζε.ρωσσια και σουηδια οι πιο ευνοιμενες του θεσμου.κατσε ξεκουρασου για δευτερη χρονια κ τα λεμε το 19.

    • καλά τελικό θα πάει μην λέμε ότι να ναι, είναι η Ρωσία είναι ιδιαίτερο άτομο π ευνοούνται πάντα!!!….

  5. Πολύ καλή η φωνή της και το τραγούδι εμένα μου αρέσει. Δεν λέω ότι είναι καμιά τραγουδάρα, αλλά είναι καλό και προτιμώ να περάσει τελικό αυτό από κάποια άλλα που θεωρούνται πιο πιθανό να προκριθούν.

  6. Θα περάσει για 3 λόγους:
    1)Συμμαχίες Ρωσίας
    2)Αναπηρία τραγουδίστριας, οπως εχουμε ξαναδει αυτο παίρνει friendly-votes (Φινλανδία και Πολωνία 2016)
    3)Ευκολος ημιτελικος

  7. Gath, η Φινλανδία τερμάτισε τελευταία στον Α’ Ημιτελικό το 2015!!!

    • Ναι, απλα στο τελεβοτινγκ ειχε ερθει 10η..και χωρις πλακα ηταν οτι χειροτερο ακουσαμε στη γιουροβιζιον

  8. Φαίνεται ότι η συμμετοχή δέχεται μεγάλο πόλεμο από τους φαν. Θα τολμήσουν να τη γιουχάρουν σε περίπτωση που ανακοινωθεί ως προκρινόμενη στον τελικό;

    • Χρειάζεται “τόλμη” για να γιουχάρει κάποιος έναν τραγουδιστή, που το μόνο παράπτωμα είναι ότι εκπροσωπεί μία χώρα, ή αρκεί να είναι “ανόητος” ;;;

      Ή μήπως είναι αδικία να προκριθεί και να στερήσει μία θέση από τα υπόλοιπα “διαμάντια” της μουσικής του 2ου ημιτελικού;;;

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ