EUROVISION 2018: Πρώτη πρόβα Άγιου Μαρίνου!

 

Στη σκηνή τώρα ανεβαίνουν για τη πρώτη τους τεχνική πρόβα η Jessica από την Μάλτα και η Jennifer Brening από την Γερμανία οι οποίες όμως εκπροσωπούν τον Άγιο Μαρίνο με τη συμμετοχή τους “Who we are“!

H Jessica εμφανίζεται στη σκηνή φορώντας κάπα με κουκούλα, την οποία της βγάζει η μία χορεύτρια στην πορεία του τραγουδιού και λευκό μπλουζάκι από μέσα. H Jennifer βγαίνει για να πει το ραπ κομμάτι του τραγουδιού φορώντας μπορντώ σακάκι και μαύρο παντελόνι και βγαίνει και περπατά στην προέκταση της σκηνής που βρίσκεται μέσα στο κοινό. Επί σκηνής υπάρχουν τα τρία ρομποτάκια πάνω σε βάθρα που υπήρχαν και στον εθνικό τελικό, τα οποία χορεύουν και χαιρετούν τον κόσμο και ξεσηκώνουν όσους βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο κέντρο τύπου. Το ένα μάλιστα κρατά ένα χαρτάκι που γράφει “Will you marry me?”, το άλλο κρατά ένα χαρτάκι που γράφει “I’m not your robot”, ενώ στο τρίτο η Jessica σε κάποια στιγμή περνά μία βέρα. Υπάρχουν και οι δυο χορεύτριες που χορεύουν σε όλο το τραγούδι και τα χρώματα που επικρατούν είναι μπλε, κίτρινο και άσπρο. Στο τέλος του τραγουδιού, η Jessica και η Jennifer σχηματίζουν μια καρδιά με τα χέρια τους. Η ανάλαφρη και άστεια αυτή παρουσιάση απέσπασε πολύ χειροκρότημα και θετικά σχόλια. Πραγματοποιήθηκε και τέταρτη πρόβα κατά την οποία άλλαξαν μόνο οι φωτισμοί στα ρομποτάκια και γενικά πήγε εξαιρετικά και αυτή η πρόβα.

Απόσπασμα από την πρόβα:

Photos: Andres Putting (eurovision.tv)

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν δεν έχεις τραγούδι με αξιώσεις, ριχ’το τουλάχιστον στην πλάκα. Σίγουρα θα κερδίσεις ψήφους συμπάθειας.

  2. φανταζεστε να περασει? εδω το 2016 βγηκε 12ος ο serhat… αυτο μπορει και να κανει την εκπληξη… εξαλου εχουν μαλτα στον ημιτελικο
    το τραγουδακι ειναι ΟΚ. αν και ειχαν και καλυτερο στον εθνικο τελικο
    η σκηνικη παρουσια χαρουμενη φενεται…. αν και μου κανει λιγο too much

  3. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΠΙΝΟΥΝ…
    Η Νορβηγια ειναι 2η!!
    και η βουλγαρια 5η
    ελεος

    • Μην ασχολείστε με τις ανοησιες με τα στοιχήματα είναι μπούρδες αυτα τα πραγματα

  4. Θα εκανε για την τζουνιορ
    Αυτα τα ρομποτακια ειναι τερμα τραγικα
    Αν και θα μπορουσαν να γλιτωσουν την τελευταια θεση, φαινεται πως δεν τους νοιαζει
    Νταξει ομως, υπαρχουν και χειροτερες συμμετοχες φετος..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ