ΣΟΥΗΔΙΑ: Ακούστε τα snippets του 4ου ημιτελικού του Melodifestivalen!

Τα snippets (διάρκειας 1 λεπτού) των διαγωνιζόμενων τραγουδιών του 4ου ημιτελικού του Melodifestivalen δίνονται στη δημοσιότητα σήμερα από τις πρόβες των 8 καλλιτεχνών που συμμετέχουν σε αυτόν. Ο 4ος και τελευταίος αυτός ημιτελικός θα λάβει χώρα στην πόλη Malmö της Σουηδίας το ερχόμενο Σάββατο 25 Φεβρουαρίου.

Μπορείτε να δείτε και να ακούσετε τα αποσπάσματα παρακάτω…

1.Charlotte PerrelliThe girl

2.OPA! – Allting blir bra igen

3.Dynazty – Land Of Broken Dreams

4.Lotta Engberg & Christer Sjögren – Don’t Let Me Down

5.Hanna Lindblad – Goosebumps

6.Axel Algmark – Kyss mig

7.Lisa Miskovsky – Why Start A Fire

8.Danny SaucedoAmazing

Χαράλαμπος Γραμματικόπουλος

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. nomizw pleon oti i Loreen den exei antipalo..einai i kaluteri epilogi gia tin Souidia. O Danny prospathei na entupwsiasei me ta LED alla to tragoudi an kai snippet , den leei polla! i Lorren mporei na ferei to vraveio, an steiloun ton Danny den ta vlepw kala ta pragmata.

  2. Αυτη η Charlotte τι θελει παλι? Το τραγουδι της ειναι σαν να βγηκε απ’το ’80.Οι OPA απλα τραγικοι(περισσοτερο το οτι ειναι σα νησιωτικο με σουηδικο στιχο! :P) Καλα οι μεταλλαδες καμια ελπιδα,για Eurovision πατε,οχι για το Rockwave! Τα υπολοιπα απλα βαρετα….βασικα αν δεν παει η Loreen οι Σουηδοι δεν εχουν καμια ελπιδα…

  3. Loreen και Danny θα παλέψουν για τη νίκη αν και εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Loreen μπορεί να χτυπήσει και βραβείο..!!

  4. Μόνο το τραγούδι της Lisa Miskovsky είχε ένα ενδιαφέρον. Μέτρια τα υπόλοιπα, τυπικά τραγούδια συνταγές για το Melodifestivalen. Ο περιβόητος Danny έχει ένα εντελώς κοινότυπο dance τραγούδι που προσπαθεί τόσο απεγνωσμένα να το σπρώξει με εφέ . Το ίδιο ακριβώς που κάνει και η Perelli. Ελπίζω να αλληλεξουδετερωθούν και να ησυχάσουμε..

  5. Δεν φτουράνε μια αυτές οι δευτεροκλασάτες συμμετοχές μπροστά στην ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ LOREEN με το καταπλητκτικό τραγούδι της που φέρνει πραγματική ευφορία σε όποιον το ακούει. Οι Σουηδοί θα εγκληματήσουν αν δεν την στείλουν!!!!

  6. Loreen!!! Ειναι φοβερη και εχει υπεροχο τραγουδι!!! Απο τον πρωτο ημιτελικο μου εκανε εντυπωση! Ευχομαι να παει! Αν και ολοι ξερουμε οτι και ο Danny θα παιξει ψηλα στον τελικο…

  7. παιδια φετος χαλια τ MF…συμφωνω οτι η loreen εχει σαφως προβασισμα αλλα κ τ danny καλο μ φαινετε!!!εκει 9α παιχτει!!!

  8. ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ CHARLOTTE KAI O DANNY ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΕΙ Η LOREEN ΣΤΟ BAKU

  9. Α, σχετικα με την miss Πλαστικη botox , την Πετρελι… δεν εχει καθρεφτη να δει τα χάλια της? Μαϊμουδιαζει… σαν αυτην που εχουμε και μεις στην Ελλαδα ,,, μια μεγαλοκυρια….

  10. Η μούμια συνεχίζει να μας χαρίζει άπειρο γέλιο ΚΑΙ μέσα στο 2012! Απ’ τις πλαστικές έχει μόνιμο χαμόγελο πια!! Και να κλαίει αυτή η γυναίκα πάλι ότι γελάει θα νομίζεις! Είναι απλά τραγική……..
    Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους εδώ, νομίζω η Loreen παίζει εκτός συναγωνισμού πια, η Σουηδία όχι απλά μπορεί να κερδίσει αλλά και να χαρίσει ένα εξαιρετικό βραβείο σην ιστορία του διαγωνισμού.

  11. Κανενα τραγουδι δεν ειναι φοβερο(τουλαχιστον απο το λιγο που ακουσα).
    Γλυκια η μπαλαντα της Λιζας και νομιζω οτι ο Νταννυ εχει ποιο καλο τραγουδι(αλλα η Loreen αξιζει πολυ περισσοτερο) απο την Περελλι(η οποια ειναι πολυ ποιο ομορφη τωρα απο οτι πριν μερικα χρονια που σιγουρα ηταν στα προθυρα ανορεξιας).

  12. ειναι τραγικο να εισαι μονο 38 χρονων και να μοιαζεις με τσιτωμενη 55χρονη..αισχος και αρκετα με την εν λογω κυρια..ας παει και κανεις αλλος.δεν παραδειγματιστηκε απ την 18η θεση του 2008?και οτι αν δεν ηταν οι επιτροπες δεν θα ηταν καν στον τελικο?

  13. Συμφωνώ Gianno μου αλλά κρίμα αυτό το τραγουδάκι της είναι συμπαθητικό. Και είναι πιο όμορφη από ότι το 2008.
    Καλά ο Danny απλά δεν το ‘χει, με την καμμία όμως..

  14. επισης το τραγουδι του danny ειναι μια τσιχλοφουσκα με κακο περιτυλιγμα……

    αν δεν νικησει το αριστουργημα της lorren το οποιο ειναι ετη φωτος μπροστα απ ολα,οι σουηδοι θα ειναι για φτυσιμο και θα εχουν πεταξει την καλυτερη τους συμμετοχη στο διαγωνισμο και ισως ενα εξαιρετικο βραβειο..

  15. Εμένα η Charlotte Perrelli μου αρέσει και νομίζω πως το φετινό της τραγούδι είναι πιο μοντέρνο από το Hero…

  16. paidia fetos genika to melodifestivalen exei metriotata ews kakista tragoudia dn m arese kanena ektos apo to MASTERPIECE!!! ths loreen.perimena kati perisotero apo tis timoteij pou tis latrevw alla to stormande hav htan poly metrio k katwtero tou kom.dn borw na katalavw pou paei pali h moumia h sarlot me thn aidia!!!eidika to gay icon tou diagwnismou o danny pou dn m aresi ka8olou !!!!tespa LOREEN KAI KSERO PSOMI!!!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ