EUROVISION 2018: Πρώτη πρόβα Κύπρου!

Ο γύρος των πρώτων προβών του Α’ Ημιτελικού της Eurovision 2018, ολοκληρώνεται αυτή τη στιγμή με την Κύπρο! Η Ελένη Φουρέιρα είναι πάνω στη σκηνή του Altice Arena τώρα για να κάνει τη πρώτη τεχνική πρόβα στο πολλά υποσχόμενο – σκηνικά τουλάχιστον – “Fuego”.  Μ’ένα χρυσό κορμάκι εμφανίζεται επί σκηνής βγαίνοντας από ένα τούνελ με μπλε φως, που αμέσως μετά γίνεται κόκκινο. Ακολουθούν 4 χορεύτριες που συμμετέχουν μαζί της σε μία χορευτική φρενίτιδα! Τα κυρίως χρώματα είναι κόκκινο, λευκό και μωβ. Στην οθόνη υπάρχουν εφέ από κόκκινα σύννεφα, στρόμπο φώτα σε λευκό και κόκκινο. Μέσα από εφέ φωτιάς που καίνε δίπλα στην τραγουδίστρια εμφανίζονται οι χορεύτριες να χορεύουν! Στην συνέχεια μένει μόνη της να χορεύει και μετά από λίγο επανέρχονται οι χορεύτριες δίπλα της. Φωνητικά πολύ καλή κι η εμφάνιση πολύ σέξυ. Στην δεύτερη πρόβα παρέλειψαν το εφέ του τούνελ. Πολύ θερμή αντίδραση στο press center!

Φωτό: Andres Putting (eurovision.tv)

142 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στο press center έγινε πραγματικά χαμός! Μόλις ανέβηκε στη σκηνή η Φουρέιρα, παραμιλούσαν, αναφωνούσαν και είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό. Εντυπωσιάστηκαν πολύ από αυτό που είδαν. Μάλιστα, απέσπασε το πιο δυνατό χειροκρότημα. Τελικά είχαν δίκιο όσοι έλεγαν για άνιση μεταχείριση των δυο συμμετοχών από την Panik. Φαντάζομαι σήμερα η Κύπρος θα ανέβει πολύ στα στοιχήματα! Καλή επιτυχία όπως και να ‘χει. Χαίρομαι πολύ για την Κύπρο μας αλλά με στεναχωρεί η αδιαφορία στην ελληνική συμμετοχή!

    • Από την άλλη, δεν είναι λογικό και μια δισκογραφική εταιρεία, μία επιχείρηση δηλαδή, να επενδύει πολύ περισσότερα σε αυτήν που της έχει φέρει ήδη πολλά χρήματα τα τελευταία χρόνια, από μία τραγουδίστρια άφαντη εδώ και μία δεκαετία και με αμφίβολη πιθανότητα επανόδου και επιτυχίας;

    • opoti ksero den pezi rolo mono i panik records alla kai to kratiko kanali, gia paradigma o prooipologismos tou RIK itan arketa megaliteros se sxesi me ton proipologismo tis ERT

  2. H αντίδραση στο press center ήταν πραγματικά ενθουσιώδης σε όλη τη διάρκεια του τραγουδιού, το ίδιο και τα σχόλια που διαβάζω. Πολύ καλή δουλειά από την Κύπρο. Περιμένω μεγάλη άνοδο και στα στοιχήματα.

  3. θα σπασει η καρδια μου αντε να βγει βιντεο ρε ελενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

  4. Από ότι ακούω η Ελένη έσκισε φωνητικά που άκουσα ήταν πολύ καλή!!!!!!!!!!!ΜΠΑΒΟΟΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

  5. Θα περάσει σίγουρα, οπότε μετά το τέλος το πρώτων προβών του πρώτου ημιτελικού, πιστεύω θα περάσουν με τυχαία σειρά: Κύπρος, Ισραηλ, Βέλγιο, Εστονία, Λευκωρωσία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Αυστρία και Τσεχία, βέβαια μένει και το Αζερμπαιτζάν με μια καλή σκηνική παρουσία που βοηθάει… Δεν ξέρω πραγματική σφαγή. Πείτε γνώμες και εσείς γιατί πραγματικά δεν ξέρω… Όλα μπορούν να συμβούν…Ακομή και η Ελλάδα ή το Βέλγιο να μείνει εκτός και να περάσει καμιά Ιρλανδία που τα πήγε επίσης καλά!!! Χαμός πραγματικά!!!

    • Καλησπέρα Πάνο,
      Το Azerbaijan προσωπικά μου φάνηκε βαρετό, αλλά δεν το έχω ξεγράψει
      Το Βέλγιο, μου φάνηκε πολύ κακό, ίσως δεν περάσει
      Η Λευκορωσία, δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα + οι φωνητικές αστάθιες
      Με το Τσέχο τί γίνεται η υγεία του; Προσωπικά ενθουσιάστηκα πάρα πολύ, αρά πιστεύω ότι σίγουρα περνάε.
      Εσθονία, Ελλάδα, Βουλγαρία, Ισραήλ, Κύπρος οκ θα περάσουν
      Αυστρία είναι καλό τραγούδι, αλλά ίσως μείνει εκτός κυρίως επειδή δεν είναι και ουαου αλλά και λόγω έλλειψης συμμάχων
      Πάντως είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η Λιθουανία θα περάσει

  6. Κι εγώ έβλεπα τα live από το press center και ήταν όλοι σε φάση ΟΥΑΟΥ κάνε μας κι άλλα…
    Οκ το ξέραμε ότι η Φουρέιρα πάνω στη σκηνή είναι εκπληκτική… Τώρα το μάθανε και οι Ευρωπαίοι…

  7. Θα σκισει μαγκες απορω πως η γιαννα μπορει να τερματισει ψηλοτερα απο αυτο το υπερθεαμα

    • Καλά, μην είμαστε και υπερβολικοι.. Άκου υπερθέαμα.. Τραγούδι 00s, φόρμα (ειδικά των φωνητικων) αλα Πεγκυ Ζηνα το 2002 (σε μαύρο) κ χορός μεταξύ Ρουσλανας, Μπιγιονσε και Javine.. Αλίμονο αν αυτό λέγεται υπερθέαμα. Απλά μέσα στις τόσες μπαλάντες κάνει τη διαφορά.

  8. Φωνητικα ηταν μετρια αλλα ξερει να τραβαει τα βλεματα και να κανει σοου.Ηδη ανεβαινει στα στοιχιματα θα περασει και την Ελλαδα.Εγω χαιρομαι γιατι η Ελλαδα δεν της εδωσε την ευκαιρια οπως η Κυπρος.Μακαρι να περασουν και οι δυο.Δεν καταλαβαινω την γκρινια οτι η εταιρεια ασχοληθηκε περισσοτερο με την Ελενη λογικο δεν ειναι.Απο την αλλη ισως και η Κυπρος και η ιδια διεθεσε καποια χρηματα περισσοτερα για το αποτελεσμα.Το προβλημα της Ελλαδας δεν ειναι το τραγουδι ειναι η λαμψη και το παθος της τραγουδιστριας που ειναι ανυπαρκτο.

  9. θέλουμε βιντεοοο
    το τούνελ απ’ ότι είδα γράφει πολύ καλά (μοιάζει με της Τζαμάλα) και γενικά ακούγονται τα καλύτερα. Επιτέλους και κάτι θετικό!

  10. Με ανατριχιαζειιι παρε ρε Ελενη! Θεαρα αλλα το περιμεναμε να σαρώνει στη σκηνή!Και των 2 οι πρόβες,πηγαν υπερβολικά καλα,περιμένω με περιέργεια τα στοιχήματα.

  11. καλεεε τη ωραια φορμα ειναι αυτη μαγεψε η βρεττακος !!! ποπο τοπ 3 θα το δειτε το μαιο παιδια τελος δεν υπαρχει συγκρινεται η κοτα με αυτη ?????

  12. Η φουρειρα και το fuego της αντιπροσωπευει την σχολη της παπαριζου που εχουμε χορτασει.οχι αλλοοοοοοοοοοο.αν δεν την δω τελικο δεν θα λυπηπω.οι ευρωπαιοι δεν θα μαθουν οτι ειναι εκπληκτικη (γυμνη) στην σκηνη αλλα και ολες τις δουλειες της τις κανει πλει μπακ.

  13. Κατρακύλα η Τσεχία στα στοιχήματα και πραγματικά δεν καταλαβαίνω το λόγο, από 3η πήγε 7η
    Η Φινλανδία έκανε την έκπληξη και μπήκε 10αδα
    Η Κύπρος έχει ανεβεί πολύ , έχει φτάσει 16η
    Το Βέλγιο όσο πάει πέφτει όλο και παραπάνω

    • Οι στοιχηματικες εταιρίες προβάλουν τα κακά τραγούδια για να βγάλουν λεφτά

  14. Οουαου Οουαου μπράβο Κύπρος μπράβο Ελένη καλή επιτυχία στις 8/5 /2018/ Ελλάδα Κύπρος σειμιοσατε. 12 12 12 12 12. Για πολλά δώδεκα είμαστε φέτος 12 12 12 12 12 12?????????

  15. Όντως πολύ δυναμική παρουσίαση, απ’ οσο μπορώ να διακρίνω από το story. Κ φωνητικά ανελπιστα καλά. Το τραγούδι ωστόσο εξακολουθώ να πιστεύω ότι πάσχει. Μ’ αυτή την εμφάνιση μπορεί πάντως και να χτυπήσει δεκάδα. Μπράβο της πάντως. Παρότι σε καμία περίπτωση δεν δηλώνω φαν της, ομολογώ ότι ξέρει να δουλεύει.

  16. Απορω πως καποιοι λενε οτι ειχαμε καλη προβα οταν πεφτουμε στα στοιχηματα και πως αρεσαμε στους ξενους οταν πολλοι στα σχολια λενε οτι ειναι μονοι της…Συγκρινετε τα σχολια της φουρειρας που εσκισε με της τερζη και μετα πειτε μου.

    Η κυπρος παει για τοπ 10 μολις επιβεβαιωθηκε.

  17. Για αυτούς που λυσσαγανε ( μην αναφερθω σε ονοματα προσωπικά) για το πόσο μέτριο, αδιάφορο και συνηθισμένο τραγούδι ειναι, και οτι θα αποκλειστεί η Κύπρος, λες και δεν ήξεραν οτι η Φουρειρα κάνει παπάδες πάνω στην σκηνή! Και το Α μπε μπα μπλο να της δώσουν θα το κάνει σοου!
    Λες και τα Shake it, Yassou Maria, Right Combination, This is Our Night, ήταν τίποτε μουσικά διαμάντια που τα είπαν φωνάρες! Μια χαρα τραγούδια ήταν, που ΕΣΚΙΣΑΝ ως στήσιμο και απογειώθηκαν! Το ίδιο και της Φουρειρα! ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ, γιατί δουλεύει πολύ, το θέλει και μάλλον το διασκεδάζει με την ψυχή της! Θα σκίσει φέτος η Κύπρος και το αξίζει η Φουρειρα….

  18. Ξεκάθαρα η πιο ολοκληρωμένη ποπ συμμετοχη…Ποια Άλτο Νεττα κλπ…Aν και το κομμάτι δεν είναι κάτι το αξιόλογο (πιασαρικο αλλά ως εκεί)η Φουρέιρα έχει εκτόπισμα και το απογειώνει…. τελικό σίγουρα και πολλές αξιωσεις για 10αδα μετά από 14χρονια για τη Κύπρο….

  19. Φοβερή ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Φουρειρα οπότε μετα τις πρωτες πρόβες του α ημιτελικού λογικά προκρίνονται Ισραήλ Βουλγαρία Τσεχία Εσθονία Κύπρος Αρμενία Λιθουανία Αζερμπαιτζάν Φιλανδία και Αυστρία

    • τι καλύτερο είχε η Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν και η Φιλανδία; Μην λέμε ότι θέλουμε τώρα.

  20. Παιδιά συγγνώμη…θέλω να πάει καλά η Ελένη και η Κύπρος (και μάλλον θα πάει) αλλά αυτό το θέαμα (τραγουδίστρια στη μεση πλαισιωμένη από 4 χορεύτριες) είναι πραγματικά παλιομοδίτικο (Ρουβάς, Παπαρίζου, Σαρμπέλ, Καλομοίρα, Ρουβάς ξανά, Αλκαίος, Ελευθερίου…), πόσο πια;

  21. τι να πω γι αυτο το μαγικο πλασμα τη φουρειρα. την αγαπα η σκηνη και ο φακος κ αυτο φαινεται. ειναι πραγματικα δυναμητης. ακομη κ να μη περασει στο τελικο λογω πολιτικων παιχνιδιων η κοπελα ειναι θεαρα! μπραβο μπραβο μπραβο! πραγματικα δεν εχω λογια. δουλευταρου κ της αξιζουνε τα καλυτερα. εκει στην ερτ τραβατε κλαψτε βλαχοι

  22. Ρε παιδιά, εσείς που λέγατε για την άφωνη Φουρέιρα, που είστε; Σιγουρα εισαστε καλα; Μια ζωή η ελληνικη γκρινια και ο αρνητικός σχολιασμός.. ακομα και για την Τερζη. Αν ειχε ακροβατικα, θα λεγατε οτι ειναι τσιρκο και οτι δεν χρειαζοταν, τώρα που η κοπελα ειναι μονη, παλι γκρινια.

  23. Δηλαδη θα σαρώσει το Ισραήλ με τις κοτούλες, θα σαρώσει η Φινλανδία με το εντυπωσιακό χορευτικό (ας αφήσουμε στην ακρη τις καποιες παραφωνίες αφού όποιος τσιρίζει κερδίζει), θα σαρώσει η Κύπρος με το χορευτικό, η Τσεχία με το χορευτικό κλπ κλπ. Ονειρευεστε μία ΓΙουροβίζιον με 10 χορευτικά στη δεκάδα. Μαλιστα… Μάλλον τα τελευταία 10 χρόνια λάθος Γιουροβίζιον έβλεπα και δεν το πήρα χαμπάρι. Στη δικιά μου Γιουροβίζιον τουλάχιστον τα μισά της δεκάδας ήταν μπαλάντες και τα χορευτικά τραγούδια που μπαίναν στη 10άδα δεν είχαν καν χορευτές. Το ότι δεν υπάρχουν led δε σημαίνει ότι γυρίσαμε εξ ολοκλήρου στη δεκαετία του 2000 όπου τα τεχνάσματα και τα χορευτικά επισκίαζαν τα τραγούδια.Ή τα στοιχήματα δεν παν καλά ή εγώ 😉

    • Δυστηχως απο οτι φαινεται καταλαβα οτι πιθανως να αλλαζει εποχη η eurovision(με βαση τα στοιχηματα και τα σχολια του κοσμου στα βιντεο).Ισραηλ παραμενει πρωτο,φιλανδια ανεβηκε,κυπρος ανεβαινει και ειναι ολα χορευτικα με χορευτες και εντυπωσιακα σκηνικα(το ισραηλ οχι τοσο αλλα παραμενει πρωτο).

      Ειτε τα στοιχηματα ειναι εντελως λαθος ειτε αλλαζει οντως εποχη ξανα η eurovision

  24. Εαν η ψηφοφορια ηταν αποκλειστικα με τιs ψηφουs του κοινου το 2019 θα γινοταν απο σημερα στην Λευκωσια!!!!
    Επειδη υπαρχουν ομωs επιτροπεs θα παιξει στην 3αδα!!

  25. τη γλωσσα σας καταπιατε καρχιες;(αρσενικες,θυληκες)
    που την ειχατε κανει σκουπιδι τη κοπελα για το ποσο αφωνη ειναι…
    μοκο τωρα και αντε για νανι…!!!

  26. καλά υπερθέαμα θα είναι θα βγει τελευταία στον ημιτελικό και θα πάθουν όλοι κοκομπλοκο θα ξεχάσουμε όλα τα τραγούδια π ήταν πριν μπράβο ελεναρα μας <3 12 πόντους από Ελλάδα ελεναραα!!!

  27. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΑΡΟΥΜΠΑ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ. Ο,ΤΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΡΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΩΣ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ EUROVISION. KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΕΝΑΡΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝΕ

  28. Πάντως είναι λίγο υποκριτικό που ορισμένοι βγάζετε συμπέρασμα σε ένα βίντεο που διαρκεί τόσο λίγο και μιλάτε για νίκες και όταν κάποιοι λέμε την άποψή μας η οποία μπορεί να είναι και αρνητική, να λέτε πως πρέπει να περιμένουμε κλπ…Τι ισχύει τελικά? Γράφουμε κανονικά την άποψή μας ή όχι?

  29. Ήμουν από τους πρώτους που είχα δυσπιστία για την παρουσίαση λόγο της Sacha. Φαίνεται ότι διαψεύστηκα πανηγυρικά! Για τις φωνητικές ικανότητες είχα πει ότι δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, αφού δεν είναι ιδιαίτερων απαιτήσεων το τραγούδι αυτό. Θεωρώ ότι τα πήγε πολύ καλά!

    Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι στον ημιτελικό αυτόν υπάρχουν 2 εθνο-ποπ δυναμικά τραγούδια. Της Κύπρου και του Ισραήλ. Της Κύπρου (σε όλους τους τομείς) είναι πολλες σκάλες ανώτερο. Πολλές όμως…
    Μπράβο στην Κύπρο και στην Φουρέιρα. Σίγουρη πρόκριση και ΠΟΛΥ ψηλά μάλιστα!

  30. Νομίζω πως το μικρό καλάθι που κρατούσα για την Κύπρο θα το πετάξω .Η Έλενη πάει για μεγάλες αξιώσεις.Θα δούμε την Atlice Arena να φλέγεται 🙂

  31. 12η και 5η στον ημιτελικο οπου εμεις πεσαμε 6η…

    Θα θελα να παραμεινω θετικος αλλα δε μπορω.

  32. Η ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΕΣΚΙΣΕ 9 ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ. Η ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ & ΑΛΛΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ!

  33. πραγματικα ειναι απιθανο πωσ μερικοι εδω μεσα κανουν σχολια για νικες πωσ θα σκησει θα ανεβει ψηλα στα στοιχηματα κτλπ.Ενω εχετε δει μονο κατι δευτερολεπτα απο την εμφανιση ενω αντιθετως για την ελλαδα το 90% των σχολιων ηταν απλα ΑΙΣΧΟΣ ολοι βγαζατε χολη και κραζατε την συμμετοχη..πραγματικα λυπαμαι.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην ΓΙΑΝΝΑ αλλα και στην ΕΛΕΝΗ ελπιζω να περασουν και οι δυο στον τελικο!!!

    • Εχει ανεβει ηδη στα στοιχηματα.Ημουνα απο τους πρωτους που υποστηριζα εν θερμω την τερζη αλλα η εμφανιση ηταν απογοητευση και δες σχολια,στοιχηματα κτλ.Αντιθετως δες την φουρειρα.

      Κανεις δεν κινδυνολογει πλεον.Ολα ειναι φανερα.

      • που το καταλαβες οτι ηταν απογοητευση;; ειδεσ ολη την παρουσια;; ειδεσ την 3η προβα που δοκιμασαν οτι ειχανε ετοιμασει..ακομα και σε συνεντευξη ειπε η γιαννα οτι θα υπαρχουν καπνοσ φωτια πυροτεχνηματα στην κουρυφωση του τραγουδιου.η ελενη ηταν καταπληκτικη σημερα και θα ειναι και στον ημιτελικο σιγουρα ανεβαινει στα στοιχηματα ειδη εφτασε στην 9η θεση! εμεισ πεσαμε στην 11η αλλα δεν τρεχει κατι πολλα πραγματα θα αλλαξουν μεχρι τον ημιτελικο.

    • Για τη Φουρειρα δεν τα λεμε εμεις, τα λενε oι bloggers και οι δημοσιογραφοι που παρακολουθησαν ζωντανα τα σκηνοθετικα πλανα με τα εφε κτλ. Ολοι εχουν παθει την πλακα τους και μιλανε με τα καλυρερα λογια για την Κυπρο σημερα. Και φυσικα γι αυτο το λογο εχει εκτιναχθει στα στοιχηματα. Προβλεπω top 3. Ειναι χορευτικο τραγουδι, ειναι μοντερνο, ξερει να χορευει και να τραγουδαει και ολο αυτο το απογειωνει (σε αντιθεση με τη Saara Aalto που εχει επισης χορευτικο τραγουδι αλλα look γεροντοκορης θειτσας). Η Φουρειρα ειναι εδω για να μεινει και αναμφισβητητα ειναι απο τις πιο χαρισματικες περφορμερς του φετινου διαγωνισμου. Μενει να δουμε τωρα ποσο ψηλα μπορει να φτασει.

  34. Εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι αν στελναμε εμεις τη φουρειρα, θα την κραζατε και θα λεγατε οτι δεν θα πετυχει με αυτα κτλ …ενω αν εστελνε η κυπρος τερζη θα μιλαγατε για τοπ 5

  35. Γεια σου ρε Ελένη.Μεγάλη παιχτάρα είσαι.Καλά να πάθουμε 3 φορές ήρθε για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και τη διώξαμε.Δυστυχώς για τη Γιάννα Τερζή άκλαυτη θα πάει λυπάμαι έτσι το βλέπω.Με την ευκαιρία που την θυμήθηκαν αυτή;Ό,τι να ‘ναι.Για τη δεκάδα του Α’Ημιτελικού:Ισραήλ,Βουλγαρία,Κύπρος,Εσθονία,Τσεχία,Φιλανδία,Αυστρία,Αρμενία,Λιθουανία και Αζερμπαϊτζάν.

    • Κλαίω που από εκεί που όλοι υμνούσαν την ελληνική συμμετοχή τώρα λένε “που τη θυμήθηκαν αυτή;”. Πραγματικά λυπάμαι. Μακάρι να τα πάει εξαιρετικά η Γιάννα γιατί μου είναι πολύ συμπαθής (και πολύ περισσότερο από τη Φουρέιρα)

  36. Που πηγαν οι οπαδοι του μοιρολογιου?παμε φουρειρα σκιστους ελπιζω να βγει τελευταια στη σειρα και στο τελικο. Ο παπακωσταντινου εχει γνωριμιες ας βαλει το χερακι του . ως το ποιος θα κερδισει βλεπω να ανεβαινει επικυνδινα η αυστραλια

  37. Μακάρι να πάει καλά και γιατί όχι να το σηκώσει κιόλας.
    Όμως μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας…
    Το τραγούδι είναι μέτριο, και η φωνή της Ελένης Όχι και τίποτα ιδιαίτερο.
    Βέβαια το να έχεις το όλο πακέτο βοηθά στην eurovision , μην ξεχνάμε την Καλομοίρα.
    Ούτε τραγουδάρα είχε ούτε φωνάρα.
    Παρεμπιπτόντως σήμερα είδα μια cover από το fuego, από την Παπαρίζου.
    Δεν είναι λίγο πρόκληση; Ξέρει κανείς το λόγο που βγήκε πριν 5 μερες;

  38. Αυτή τη στιγμή η Κύπρος πήγε από 16 9 θέση για νίκη και η Ελλάδα έπεσε 11και στον ημιτελικό 5 Κύπρος και Ελλάδα 6 χμμμμ

  39. Bravo Eleni !!!!!! Αυτό που είδα με εντυπωσίασε και όχι μόνον εμένα ,παντός είμαι σίγουρος ότι η Ελλάδα δεν άνοιξε τα χαρτιά της και πολύ καλά έκανε,περιμένω με αγωνία την δεύτερη πρόβα μας

  40. Ελεναρα εσκισες απογειωνεις το τραγουδι με την παρουσια σου!!!δε θα σε συγκρινω με την Τερζη…αλλα ακομη κι απ τα λιγα δευτερολεπτα φαινεται οτι θα δουμε κατι υπεροχο στην τηλεοραση!!και δινεις την ψυχη σου και αυτο φαινεται!!!Εμπρός για τη νικη ή για μια πολυ καλη θεση που θα την εχεις πιστεύω!!!καλη επιτυχία απο Ελλαδα

  41. Διαβάζω για ανεβάσματα της Κύπρου στο τοπ των odds από αυτούς που μέχρι χθες μιλούσαν για στημένο παιχνίδι μαζικής προώθησης Ισραήλ και Γαλλίας από τους bookers. Ότι δηλαδή οι αποδόσεις των Ισραήλ-Γαλλίας είναι στημένες και της Φουρέιρα; Χαθήκαμε κάπου στη μετάφραση; Ναι, οκ. Ξεσηκώνει δε λέω, αλλά περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις. Τα κουνήματα με το γλειφιτζούρι στο στόμα έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και δυστυχώς για πολλούς δε θα επανέλθουν, τουλάχιστον όχι σύντομα. Έχω την εντύπωση ότι η Κύπρος θα πάει καλύτερα από το συνηθισμένο, αλλά σίγουρα χειρότερα από το προσδοκώμενο. Από 28 θέση ξεκίνησε στα στοιχήματα και μπορεί η αισιοδοξία της στιγμής να τη βγάζει δεκάδα, αλλά η αισιοδοξία δίνει τη θέση στη λογική. Δε νομίζω να έχει πάει τόσο καλά ποτέ συμμετοχή που ξεκίνησε από τόσο χαμηλά κι έμενε για πολύ καιρό εκεί. Σε εσάς το λέω που μιλάτε συνέχεια για φούσκες…Και ναι, η Ελλάδα θα τα πάει κάτι παραπάνω από περίφημα. Εδώ θα είμαστε…

    • Παντως η κυπρος θα τερματισει ψηλοτερα απο την ελλαδα και απο την γαλλια . μην στεναχωριεσαι η σοφια βογιατζακη δεν κερδιζει με τιποτα παντως. Εγω βλεπω να κερδιζει η αυστραλια

  42. Η ελλαδα εχει τραγουδι και καλη τραγουδιστρια (που ομως δεν την ακουσαμε σημερα).
    Η Κυπρος εχει καλλιτεχνη! Αρτιστα μεγατωνων. Εργατικη. Απαστραπτων.
    Η Φουρειρα περπαταει και γινεται σεισμος. ΛΑΜΠΕΙ!!!
    Τη βλεπω στα μαντ ογουορντς και νομιζω οτι ειναι η Σακιρα.
    Αναμενομενη η επιτυχια. Ειχα αμφιβολια για τη φωνη, αλλα ακουστηκε τελειο σημερα.
    Δεν ειναι τυχαια η αποδοχη απο ολους.
    Μπορει ακομα και νικη, υπο προυποθεσεις…..Το φανταζεστε;;;;;;;; Τελειο θα ειναι!!!
    ΛΕΥΚΩΣΙΑ 2019!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  43. Είχα πει από την πρώτη στιγμή πως η Κύπρος είναι χαλαρά για δεκάδα στο televoting. Χαίρομαι πάρα πολύ που όλες οι κομπλεξικές κρύφτηκαν στις τρύπες τους και σταμάτησαν τα ρατσιστικά σχόλια.
    #StayPressed

  44. Συγνώμη ρε φίλοι μου αλλά θα μας τρελάνετε τελείως εδώ μέσα πραγματικά όμως.Ποια είναι μωρέ η Γιάννα Τερζή πρώτα απ’όλα;Μία που κουβαλάει μεγάλο επίθετο,απέτυχε σαν τραγουδίστρια εδώ πέρα και σηκώθηκε και εξαφανίστηκε στην Αμερική.Ούτε φωνή έχει.Ούτε εμφάνιση έχει.Ούτε δυναμισμό και ψυχή έχει.Φάνηκε σήμερα όλο αυτό.Και εγώ στεναχωριέμαι για αυτό τι να πω.Η αλήθεια πονάει.Δυστυχώς για την Ελλάδα μας θα μείνει στον Α’Ημιτελικό.Έχει πολλά καλά τραγούδια και το δικό μας πλέον δε τραβάει.Που να πιάσει την Ελένη Φουρέϊρα;Μπορεί τελικά η Ελλάδα να μην είναι στον τελικό αλλά είμαι σίγουρος ό,τι η Κύπρος μας θα μας κάνει όλους περήφανους.Σίγουρα στη 5άδα δε το συζητώ για τη 10άδα.Όσο για την Ελλάδα πολύ δύσκολα τα πράγματα,πάμε ολονταχώς για αποκλεισμό.Δε πειράζει.Του χρόνου πάλι,να γίνει καλύτερα ανοιχτός ο Ελληνικός Τελικός.Περαστικά μας…

    • Σε πολλα μπορει να εχεις δικιο, ομως η Γιαννα εχει φωνη.
      Καλη επιτυχια στην Κυπρο μας! Και στην Ελλαδα φυσικα!

      • Και πολλες κοπελες που δεν τους ξερει ουτε η μανα τους εχουν φωναρα . αυτος ειναι διαγωνισμος τραγουδιου οχι φωνης . κρινουμε τραγουδια πχι φωνες . στο the voice κρινουμε φωνες

      • Εγραψε ο φιλος πανω οτι η Γιαννα δεν εχει φωνη και εγω του απαντησα οτι εχει.
        Οποτε το σχολιο σου ειναι ακυρο.

  45. Από το επίπεδο και την κακιά που έχουν τα σχόλια όχι για Eurovision δεν είσαστε αλλά ούτε για λαϊκό πανηγύρι στα μεσογεια. Ξεκατινιαζεστε σαν τις τελευταίες πατσαβούρες. Μακάρι να πάνε καλά και οι δυο και αν δεν πάνε πείτε και ένα Ε και τι πειράζει. αλλά έλεος κάντε λίγο σιωπή

  46. Γιατί κάποιοι εδώ μιλάνε για την Τερζή λες κ είναι ο μεγαλύτερος τους εχθρός;περίεργο…τουλάχιστον…εννοείται αν είναι καλύτερη να προσπεράσει κ Γιατί όχι κ να νικήσει η φουρειρα….γίνεται δυστυχώς το τραγούδι μια πραγματικότητα….ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΒΑΨΕΙΣ;…ΓΙΑΤΙ; ρωτώ κ γω; Αφού η άλλη είναι μεταγραφή από ΧΌΛΥΓΟΥΝΤ…διότι έτσι την παρουσιάζετε δεν υπάρχει ανάγκη να μειώνουμε τους άλλους…ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ τι φοβάστε; ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΕΘΝΙΚΌ ΥΜΝΟ ΕΧΟΥΜΕ έλεος πια…..το ξαναλέω….ΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ..

  47. Δεν ξέρω το όνομα σου ανονιμε The Catalyst αλλά γράφεις χωρίς να σκέφτεσαι. και περαστικά σε σένα κρατά τη γνώμη σου για σένα και για το Εγώ σου. Περαστικά σού δουλεψες μαζί με τη Γιάνα και έχεις γνώμη κρίμα και αγενής και κακός???? πολύ κακός ( καλή επιτυχία Ελλάδα καί Κύπρος Γιάνα και Ελένη μπράβο σάς ???????????

  48. Στο press conference είχε αέρα νικήτριας και ήταν τρομερά ευδιάθετη, επικοινωνιακή και με χιούμορ κάτι που προσωπικά μόνο με την Καλομοίρα έχω δει. Ακόμα και η Netta δεν το έβγαζε αυτό και ας είναι εν τέλει η νικήτρια. Αυτο που έχει σημασία είναι οτι το ζει η Φουρέιρα. Όπως είπε, θέλει να μείνει αξέχαστη και έχει βγει στην σκηνή κανοντας τα δικά της με τον καλύτερο τρόπο. Ζει ενα από τα ονειρα της και ανεξαρτητως αποτελεσματος σιγουρα θα μείνει αξέχαστη.
    Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με την Τερζη. Προβαλλουν εντελως διαφορετικά πράγματα. Η καθεμια είναι μοναδική με τον δικό της τρόπο.
    Σίγουρα εάν καποια από τις 2 δεν πάει ψηλά δεν θα μας αρέσει καθόλου αλλά ας σταθούμε στο οτι φέτος εχουμε 2 εξαιρετικές και μοναδικές παρουσίες. Ας τις απολαύσουμε ανεξαρτήτου αποτελέσματος.

  49. Το τραγούδι είναι αδιάφορο και δεν μου αρέσει έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν θα μπορούσε να αλλάξει κάτι τώρα. Από εκεί και πέρα, η φωνή της είναι κάτω του μετρίου (όπως είναι φυσικό γιατί είναι άφωνη), ακούγονται πιο πολύ τα φωνητικά παρά αυτή και όσο για τη σκηνική παρουσία είναι απλά μια φτηνή αντιγραφή της Beyonce. Εξάλλου, η ίδια η Φουρέιρα μια φτηνή αντιγραφή είναι. Δεν θα μου έκανε εντύπωση βέβαια να έμπαινε 10άδα ή και παραπάνω. Eurovision είναι αυτή. Τα φτηνιάρικα τραγούδια και οι ατάλαντοι τραγουδιστές πριμοδοτούνται πολλές φορές και ειδικά με τόση Σουηδία που έχει η Κύπρος φέτος. Ακόμα και οι επιτροπές είναι πολύ πιθανό να την ψηφίσουν. Η Σουηδία είναι εγγύηση και για άλλες χώρες, όχι μόνο για τον εαυτό της.

    • μμμμμμ τι μας λες ποιοτικε που εστειλες τη τερζη με τα φρααγκα του μπαμπα της. αλλα επρεπε α του ζητησει κ αλλα γιατι με μια μπογια στο χερι ουτε τελικο δε περναει. ασε την αφωνη ελενη να σαρωνει στα στοιχηματα κ με ενα βιντεο 46 δευτρολεπτων να ανεβαινει για πλακα 9 θεσεις οταν η ποιοτικη γιαννα κατρακυλα..

      • Δεν μίλησα καθόλου σε αυτή τη δημοσίευση για τη Γιάννα Τερζή. Εσύ γιατί αναφέρεσαι σε αυτήν, δεν καταλαβαίνω.
        Δεν είμαι ποιοτικός φίλε μου, αλλά δεν γίνεται να μου αρέσει κάτι που το έχουμε ακούσει δεκάδες άλλες φορές. Το τραγούδι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και είναι απλά μία αντιγραφή άλλων ξένων που έχουμε ακούσει ξανά και ξανά.
        Δεν θα σχολιάσω καθόλου τα στοιχήματα. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι παιχνίδια παίζονται.
        Δεν θεωρώ τη Γιάννα Τερζή πολύ μεγάλο ταλέντο, αλλά οπωσδήποτε είναι πολύ μεγαλύτερο από την Φουρέιρα που δεν ξέρει πως να τραγουδήσει. Βλέπεις, η σκηνική παρουσία αντιγράφεται, η φωνή όμως όχι. Ή την έχεις ή όχι.

  50. 8η πλεον η κυπρος.

    Για να κερδισουμε το χαμενος εδαφος πρεπει να καταβαλουμε υπερπροσπαθεια….

    • Πιστεύω πως όλο αυτό με το να φαίνεται ελλιπής η συμμετοχή ,γίνεται εσκεμμένα από την Γιάννα ,ώστε να εντυπωσιάσει ξαφνικά ,από εκεί που δεν το περιμένεις ,και θεωρώ πως η τακτική αυτή της μυστικοπάθειας ,που ακολουθεί όλο αυτό το διάστημα πρέπει τώρα να την σταματήσει!Είχε τόσο καιρό που δεν το τραγουδούσε live για να δημιουργήσει μυστήριο ,δεν έλεγα τι θα φορέσει ,τι θα κάνει , κ.λ.π…ακόμη και στην πρόβα σήμερα έκρυψε πράγματα,και πιστεύω η κίνηση της να ανεβάσει story με πλάνα ,ήταν μια κίνηση πανικού για όλα αυτά που της έχουν σούρει σήμερα!Από εδώ και πέρα δημιουργείται το πραγματικό κλίμα για την όποια πορεία της χώρας μας στον διαγωνισμό και πρέπει να ξεδιπλώσουμε όλα τα χαρτιά μας!Ακόμη και η Φουρέιρα που δεν το περίμενα από την πρώτη πρόβα φανέρωσα τα πάντα ,ειδικά το ρούχο της ,πίστευα θα το κρατήσει μυστικό μέχρι την dress rehearsal!

  51. Συγνώμη ρε παιδιά που γίνομαι κακός,λυπάμαι πολύ και εγώ στεναχωριέμαι και πονάω αλλά η αλήθεια πονάει έτσι και αλλιώς στη ζωή αυτή που ζούμε(Ελεν,Kouf,Nikos-Sweden).Δυστυχώς η Γιάννα Τερζή απέτυχε,φάνηκε πολύ λίγη.Και ωραία αφήστε εμένα τον εκάστοτε ανώνυμο.Μπείτε στο επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο Youtube και δείτε πόσα dislikes έχουμε και επίσης τι σχόλια έχουν γίνει και από Έλληνες χρήστες και από ξένους.Έχουν γίνει αναφορές ό,τι η Τερζή καβάλησε το καλάμι και ήθελε να ‘ναι μόνη της στη σκηνή να κάνει το ψώνιο της,ό,τι την είδε δεύτερη Jamala κ.λ.π.Καλά αυτό με την σύγκριση με την Ουκρανή νικήτρια έλεος δηλαδή.Εκείνη είχε φώνη ρε παιδιά,έκφραση,ψυχή.Καμία σχέση με τη δική μας τελείως άτονη.Την βλέπει τη Γιάννα η Jamala και γελάει ήμαρτον δηλαδή.Θα ξεχάσουμε τι βλέπουμε και τι ακούμε βρε παιδιά.Η αλήθεια είναι καταλυτική.Μην το παίρνετε σαν κακία όσο και να μας πονάει.Αφήστε την Ελλάδα έχει τελειώσει για φέτος στο διαγωνισμό,φούσκα ήταν.Να υποστηρίξουμε τη Κύπρο μας και την Ελένη και γιατί όχι και να μη κερδίσει και το διαγωνισμό.Το αξίζει η Κύπρος μας πάρα πολύ.Κρίμα για εμάς που την διώξαμε τη Φουρέϊρα στη τελική.Φιλικά Πάντα!

  52. Εσείς που είστε τόσο καλοί να πάτε του χρόνου για να πετυχεται. Κάτι καλύτερο ξερολες. Ο ψυχικός σας κόσμος είναι ο γραπτός χαρακτήρας σας κριβει την δυστυχία τής μοναξιάς παντού βρίσκεται κάτι άσχημο η αυτογνωσία θα σας έκανε να γίνεται ίσως λίγο καλλίτεροι άνθρωποι αλλά την βρίσκεται με αυτό που είσαστε το 2019 και πάλι θα γραψεται οτι σας κάνει να νοιωθεται αλλαζωνες. Περαστηκα σας (( Καλή επιτυχία Ελλάδα Καλή επιτυχία Κύπρος μπράβο Γιάνα μπράβο Ελένη

  53. ολον αυτο το καιρο την ειχανε 18η.σημερα μετα απο ενα μικρο βιντεο ξαφνικα παει 8η. τι να περιμενουμε; θα περασει τελικο η ελεναρα; δεν ασχολουμαι με τα στοιχηματα κ δε ξερω.

  54. 1)Σκηνικη εμφανιση δεν μου προκαλεσε εκπληξη.
    2)Φωνητικα καλυτερη αποτι περιμενα αλλα μεχρι εκει.
    Επισης νομιζω ηταν αναμενομενη η ανοδος στα στοιχηματα που οφειλετε στο γεγονος οτι οι ξενοι δεν γνωριζουν την Φουρειρα(αμα την γνωριζαν νομιζω θα ηταν απο την αρχη πιο ψηλα).
    Το τραγουδι συνεχιζω να το θεωρω αθλιο αλλα επειδη ειναι το μονο εθνοποπ που υπαρχει φετος βλεπω να ειναι το αντιστοιχο Ισραηλ του 2015 και να μπαινει στις χαμηλες θεσεις της δεκαδας.

  55. Τι λες τώρα δεν το πιστεύω;;
    8η!!!
    Απίστευτο, τεράστια πτώση στα στοιχήματα ουαου, θα αρχίσουμε να έχουμε ελπίδες νίκης

  56. Είμαι ο μόνος που δεν καταλαβαίνω από που είχε βγει το συμπέρασμα ότι δεν μπορεί να τραγουδήσει;;;
    Το είχαμε διαδώσει και έξω και το είχαν πιστέψει και οι ευρωπαίοι…
    Όλοι λένε πως ήταν αψεγάδιαστη φωνητικά και η φωνή της γενικά έχει και πολύ ωραία χροιά!

  57. Αυτό πάντως που τα σχόλια αναλώνονται στη σύγκριση Φουρέιρα – Τερζή,με ξεπερνάει. Ότι παρουσιάζουν το ίδιο προιόν ας πούμε και συγκρίνουμε όμοια πράγματα…Καμία σχέση, τουλάχιστον όσον αφορά τη παρουσία τους στη Γιουροβίζιον. Από κει και πέρα, λίγο μέτρο δεν βλάπτει. Γενικότερα. Διαβάζω από το πρωί, “σκατά η παρουσίαση της Γιάννας” και “ποια είναι αυτή η τελειωμένη” και αντίστοιχα η Φουρέιρα είναι η “καλλιτεχνάρα”. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε πει κάτι πολύ επιτυχημένο: ‘Οι έλληνες το νόστιμο το λένε και κουκλάκι”. Σέβομαι απολύτως το γούστο καθενός αλλά και το “καλλιτεχνάρα” ακούγεται λίγο τραβηγμένο στ’ αυτιά μου. Η κοπέλα ξέρει να χορεύει καλά και να κάνει show. Οκ. Ούτε η φωνή της είναι σαν της Beyonce (που κάνει παπάδες), ούτε το ρεπερτόριο της είναι τόσο σούπερ ώστε να την αποθεώνετε (εκτός και αν το “τι-τι-τι κοιτάς” εντάσσεται στα αριστουργήματα της ποπ και δεν το γνωρίζω) Αντίστοιχα, η Τερζή όντως δεν έχει κάνει πολλά στο χώρο (πέρα από το “που και που”) αλλά δεν θεωρώ σωστό και να την εκμηδενίζουμε. Η καθεμία κάνει την προσπάθεια της φέτος, με διαφορετικό σκοπό ενδεχομένως (η μία να ακουστεί εξωτερικό, η άλλη να επιστρέψει στην εγχώρια σκηνή) , δεν ανταγωνίζονται η μία την άλλη. Περισσότερος σεβασμός για τα διαφορετικά γούστα, λιγότερη υπερβολή (είτε στα θετικά, είτε στα αρνητικά) και υποστήριξη τόσο για την Ελλάδα,όσο και για την Κύπρο, θα ήταν περισσότερο χρήσιμα θαρρώ.

  58. Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο είναι η χαρά κάποιων απο την Κύπρο για την αρνητική για κάποιους 1η πρόβα της Ελλάδας και η σύγκριση με την Ελένη…2 πράγματα να πω απλά…1)Δεν νομίζω να χαρήκαμε ή να κοροϊδεύσαμε ποτέ την Κύπρο για την πορεία της στην Eurovision..2ον ας μην ξεχνάτε πως η Ελένη στην Ελλάδα ζει,εδω κάνει καριέρα και μέχρι και προχθές έλεγε πως είναι η χώρα με την οποία ήθελε να πάει στον διαγωνισμό…

  59. Την πέμπτη έχουμε την δεύτερη πρόβα έως της 8/5/2018 και η Γιάνα και η Ελένη θα είναι πανετοιμες. Και έως τότε θα αναμένουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα θετική προσέγγιση και όλα θα πάνε καλά με συνχωριται αλλά δεν μπορώ της κακίες ((????? καλη πρωτομαγιά καλό μήνα ???????????????? καλή επιτυχία Ελλάδα καλή επιτυχία Κύπρος ????????

  60. Και τωρα καποιες σκεψεις για τον ημιτελικο
    1)Αρχικα η ελλειψη των led οθονων εχει ως αποτελεσμα η σκηνικη παρουσια να παιζει πολυ μικροτερο ρολο αποτι επαιζε τα προηγουμενα χρονια που προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου. Αυτο νομιζω εχει μπερδεψει αρκετα τους bookmakers καθος οποια χωρα εκανε μπροβα η αποδοση στα στοιχηματα ενεβαινε, με εξαιρεση την Κυπρο Ελβετια και λιγοτερο Αυστρια και Λιθουανια.
    2)Σε συνεχεια του παραπανου σκεπτικου οι πρωτες μπροβες περισσοτερο μπερδεψαν τη κατασταση.
    3)Σιγουρα εχασαν και τις ελαχιστες πιθανοτητες που ειχαν για προκριση τα Σκοπια και η Αλβανια που μαζι με Κροατια Ιρλανδια και Ισλανδια ειναι σιγουρα εξω.
    4)Αντιθετα σιγουρη προκριση εχουν Ισραηλ Τσεχια Εσθονια Βουλγαρια και Κυπρος ενω και η Ελλαδα δεν νομιζω να εχει θεμα.
    5)Για τις υπολοιπες θεσεις θα γινει χαμος. Εχουμε και λεμε:
    Αυστρια: Παροτι συμφωνα με αυτα που διαβαζω ηταν απο τις καλυτερες του διημερου δεν παυει να ειναι χωρα που στηριζεται αποκλειστικα στις επιτροπες γεγονος που σε αυτο τον ημιτελικο μπορει να ειναι μοιραιο.
    Αρμενια:Προσωπικα δεν μου αρεσει και η εμφανιση τιποτα το ιδιαιτερο. Νομιζω στηριζεται αποκλειστικα στη δυναμικη της χωρας στον διαγωνισμο και βοηθαει οτι ειναι προς το τελος.
    Αζερμπαιτζαν:Κλασσικο κοντοπουλιακο τραγουδι που το πηρε ο Ευαγγελινος και το ανεβασε.Το τραγουδι το θεωρω καλυτερο απο της ντεμυ και μου αρεσει περισσοτερο απο καποια φαβορι.Η πρωτη σειρα εμφανισης σε αυτο τον ημιτελικο νομιζω πως θα εχει ως αποτελεσμα τον πρωτο αποκλεισμο της χωρας.
    Βελγιο:Φανερα καλυτερη φωνητικα σε σχεση με τα pre parties αλλα και παλι χανει σε σχεση με τη studio version ενω η πολυ απλη παρουσιαση του δεν βοηθαει.Νομιζω πως ειναι το φαβορι απο τα λεγομενα φαβορι που θα μεινει εξω.Το μονο που την σωζει ειναι η δυναμικη του τραγουδιου που θυμισει την περσινη συμμετοχη της(αμα θυμαστε τα ιδια λεγαμε και περισυ και στο τελος κατεληξε τεταρτη)
    Φινλανδια:Το τραγουδι το θεωρω το καλυτερο για φετος στο ειδος του.Ομως σκηνικα δεν το βοηθαει καθολου ενω και φωνητικα δεν μπορει να το αποδοσε καλα η Saara.Επισης το παραδοξο εδω ειναι οτι ενω στα στοιχηματα του τελικου ειναι 9η στα στοιχηματα του ημιτελικου για προκριση ειναι 12η.Επισης δεν βοηθαει καθολου η τελευταια θεση της Κυπρου.
    Λευκορωσια:Απο αυτα που διαβασα μου φαινεται πολυ too much η εμφανιση και δεν βοηθαει ο Alexeev με τη φωνητικη του αποδοση.Νομιζω ελαχιστοποιηθηκαν και αλλο οι πιθανοτητες προκρισης.
    Ελβετια:Απο τις αγαπημενες μου συμμετοχες φετος και πραγματικα η εμφανιη ηταν οτι ακριβως περιμενα ενω και στοιχηματικα πεφτει η αποδοση για προκριση οποτε αποκταει καποιες λιγοστες ελπιδες προκρισης αλλα σε αυτον τον ημιτελικο δυστυχως δεν νομιζω να τα καταφερει.
    Λιθουανια:Νομιζω θα ειναι η εκπληξη οχι μονο του ημιτελικου αλλα και του τελικου(προβλεπω δεκαδα)Νομιζω πως η θεση εμφανισης περισσοτερο την βοηθαει γιατι μπορει να λειτουργεισει σαν αποκουμπι για τον τηλεθεατη καθως η Τσεχια θα ψηφιστει απο συγκεκριμενο κοινο ενω το Ισραηλ θα εχει αρκετους haters.
    Οποτε με αυτα που ειδαμε το πρωτο διημερο νομιζω πως τη δεκαδα θα συμπληρωσουν η Αυστρια Αρμενια Λιθουανια και θα τολμησω να πω Ελβετια
    Σορρυ για το μεγαλο κειμενο

  61. Πραγματικά έχω θυμώσει με ορισμένα σχόλια.Όπως έχω γράψει και σχετικά πρόσφατα θεωρώ πως η Κύπρος δεν θα κερδίσει γιατί δεν έχει winning song, αλλά με αυτό που είδα σήμερα εγώ προσωπικά δεν σημαίνει πως είναι ανέφικτο ή δεν μπορεί να φτάσει top5 .Επίσης ,πολλοί τραγουδιστές/στριες δεν έχουν και τη φωνάρα και όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό .
    Και κάτι ακόμα …
    Παρακολουθώ Eurovision απο το 2002 .Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια έχω δει να κατατάσσονται σε υψηλές θέσεις πολύ ταλαντούχοι άνθρωποι και πότε μου δεν πίστεψα ότι αναδεικνύονται μόνο οι ατάλαντοι .

  62. Η υποκρισία στο μεγαλείο της… Πάω στοίχημα ότι αν η Ελένη με το ίδιο ακριβώς παρουσιαστικό δεν ενθουσίαζε το press room και δεν είχε αυτή την άνοδο στα στοιχήματα όλοι θα λέγατε ότι καλά κάναμε και δεν την στέλναμε, πόσο ατάλαντη είναι κτλ. Το ίδιο ισχύει και για την Γιάννα, αν δηλαδή λέγανε τα καλύτερα (‘όχι πως δεν είπαν καλά λόγια για εμάς αλλά μερικοί κράτησαν ότι θέλανε να κρατήσουν). Μερικοί εδώ μέσα είστε τόσο πρόβατα που δεν σκέφτεστε καν ότι τα στοιχήματα του τελικού δεν έχουν καμία απολύτως βάση καθώς μέχρι εχθές έδειχναν την Surie 27η ενώ η Αγγλία περνάει κατευθείαν τελικό και σήμερα έχουν την Φιλανδία 9η θέση τον τελικό ενώ οι ΙΔΙΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ την βγάζουν 12 στον 1ο ημιτελικό… Σταματήστε την γκρίνια και πείτε πάλα καλά που όλα δείχνουν ότι οι χώρες ΜΑΣ γιατί εγώ προσωπικά ποτέ δεν θεώρησα ότι δεν είμαστε ένα ( σε σημείο που δεν θεωρώ ταξίδι στο εξωτερικό την Κύπρο) θα πάνε καλά βαθμολογικά.
    Ποτέ δεν είδαμε τις χώρες μας ανταγωνιστικά (τόσα χρόνια η Κύπρος παίρνει άθλιες θέσεις αλλά ποτέ δεν λέγαμε τίποτα πικρόχολο), δεν ξέρω γιατί το κάνετε τώρα…

    Όσο για το τραγούδι από την αρχή το βρήκα ανέμπνευστο και χιλιακουσμένο αλλά σκηνικά φαίνεται ότι το έχουν δουλέψει πολύ καλά (από ότι είδαμε τουλάχιστον) οπότε εύχομαι να σκίσει η Ελένη και να φέρει επιτέλους την Κύπρο στην πεντάδα!

    • Συμφωνω 100% με τα λεγομενα σου. Γενικα πολλοι. αναφερονται στα στοιχηματα χωρις να ξερουν ποια εχουν σημασια.Τα στοιχηματα που εχουν σημασια αυτη τη στιγμη ειναι αυτα που δινουν αποδοσεις προκρισης και τιποτα αλλο.Και μαλιστα οχι η θεση αλλα οι αποδοσεις.Που σε αυτα με εξαιρεση την Κυπρο δεν ειχαμε πολυ σημαντικες αλλαγες.

  63. Ένα είναι το σίγουρο, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της βραδιάς του ημιτελικού θα βρεθούν αυτοί που θα βγάλουν χολή και αυτοί που θα πουν πως το είχαν προβλέψει… Ο πιο κομπλεξικός λαός στον κόσμο έχουμε καταντήσει…

  64. Η Φουρειρα δεν ειναι η καλυτερη φωνη αλλα ειναι εργατικη και εχει καλη σκηνικη παρουσια. Το τραγουδι εχει φτιαχτει στα μετρα της πραγμα εξυπνο και σωστο. Ειναι τραγουδι που σκηνογραφικα μπορει να μεταφερει τον ρυθμο του και on camera κατι που δεν ξερω αν θα πετυχουν άλλα ρυθμικα κομματια οπως του Ισραηλ ή της Φινλανδιας ή της Μαλτας (εντυπωσιακα μεν βιντεοκλιπ αλλα που δυκολο να βγαλουν το ιδιο εντονο vibe στη σκηνη). Ειδικα της Φινλανδιας η συμμετοχη που πλασαρεται και στην 5αδα, ισως να μην κατορθωσει καν να προκριθει.

  65. Ποια Γιάννα Τερζή ρε παιδιά;Δεν υπάρχει καν στο χάρτη.Με κιάλια θα δει τον τελικό.Πάμε ρε Κύπρο.Να κερδίσεις και εσύ μια φορά.Χιλιόμετρα μπροστά η Ελένη Φουρέϊρα.Δεν τη βλέπει καν τη Γιάννα Τερζή στο πέρασμα της.

    • Εσυ τωρα εισαι αλβανος η κυπριος. Τοσο μισος πια; Με μπερδεψες.
      Και ασε τους χαρτες. Αν δεν υπηρχε η Ελλαδα θα εισασταν επαρχια της γειτονας.
      Καλη επιτυχια στην Κυπρο.

  66. Δεν ειχα καμια αμφιβολια για την Φουρειρα. Παροτι δεν ειμαι φαν της Ελενης ουτε του τραγουδιου ημουν σιγουρος οτι θα εσκιζε στην σκηνη. Η γυναικα ειναι γεννημενη γι αυτο το πραγμα. Δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο διεθνους φημης περφορμερς. Και μην ακουω χαζα για την φωνη της. Για το ειδος που υπηρετει ειναι κατι παραπανω απο αξιοπρεπης. Βλεπουμε αλλους να προσπαθουν να πατησουν στις νοτες ακουνητοι σε ενα μικροφωνο και η Ελενη χτυπιεται ολη την ωρα τραγουδωντας ταυτοχρονα. Κανενας ξενος δεν ειπε ουτε μιση κακη κουβεντα για τα φωνητικα της. Μονο εδω στην Ελλαδα απο τα πολλα ταλεντ σοουζ την εχουμε δει ολοι κριτικοι φωνων και καθηγητες ωδειων. Καλη επιτυχια γιατι της αξιζει. ει το ονειρο της, εχει δουλεψει οσο λιγοι για να φτασει εκει που ειναι και ο,τι καλυτερο της ευχομαι. Δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο κανενα Ισραηλ, καμια Φινλανδια, Νορβηγια ή Σουηδια. Να σκισει και να φερει χαμογελα σε Κυπρο και Ελλαδα.

  67. Καταρχάς δεν μπορώ να καταλαβω, απο που προέρχεται το οτι η Φουρέιρα ειναι αφωνη:παράφωνη κτλπ;
    Η συγκεκριμενη στη πορεία της αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα ρατσισμου, και εαν δεν είχε ουτε φωνή δεν νομιζω να εφτανε εκει που εφτασε στην Ελληνικη δισκογραφία.
    Οπως και να έχει, αρκετα σταθερή φωνητικά, απο show σκίζει, δυναμική, εκρηκτικη, φαντακτερή!
    Αναμένω περισσότερα βέβαια οσον αφορά το staging τα οποια πιστευω και οτι θα δώ!
    Η Κυπρος είναι η πατρίδα μου και θα ηθελα πολυ να την δω ψηλά την βραδιά του Τελικού, διοτι το αξίζει, ομως κρατάω μικρό καλάθι μιας και είμαστε Κυπρος και οι Ευρωπαίοι εχουν μια τάση προς αποφυγή στο να μας ψηφίζουν, χωρις αυτο όμως να μην μπορει να ανατραπεί φέτος, απλώς θυμίζω περίπτωση 2012, που το τραγουδι ηταν επισης hitaki και είχε ανεβει επίσης επικυνδινα τις μερες του διαγωνισμου και τελικά κατέληξε 16ο.( η καλύτερη μας θέση από τα 2004 και μετά).
    Καλή Επιτυχία στην Φουρέιρα!! Τίμη μας που αναλαβε την εκπροσώπηση μας μια τέτοια καλλιτεχνιδα με αξιώσεις στην Ελληνικη δισκογραφία!

    • Ζηλια…you know
      Η Κυπρος θα παρει πολυ υψηλη βαθμολογια απο σκανδιναβια και δυτικα κρατη. Εκτος των αλλων βεβαια. Να το θυμασαι αυτο.

  68. Καλά κάνει και εντυπωσιάζει και ανεβαίνει στα στοιχήματα και ακόμα μακάρι να νικήσει. Πολύ σωστά όμως και η ΕΡΤ απέρριψε τις προτάσεις της τη στιγμή που ο Έντι Ράμα παραληρεί σε συνεντεύξεις εναντίον της Ελλάδας (το πιο επικό ότι οι Αλβανοί ήταν έσωσαν την Ακρόπολη!). Σκεφτείτε τι θα έλεγε αν στη στέλναμε και έπαιρνε και βραβείο!

    • Η Φουρειρα ζει στην Ελλαδα απο τα 7 της. Οπως εγω εδω στη Σουηδια. Εγω θεωρουμαι απο ολους εδω σουηδος. Δε χρειαστηκε να κρυψω ποτε κατι, δεν υπηρχε λογος. Γιατι η Φουρειρα λοιπον να μη θεωρειται απο εσας ελληνιδα; Γιατι αναγκαστηκε να κρυβει την καταγωγη της; Μηπως γιατι ηξερε, οντας μεγαλωμενη στην Ελλαδα οτι δεν υπηρχε περιπτωση να κανει καριερα σε αυτο το χωρο ως αλβανιδα; Της δημιουργειτε μισος για την Ελλαδα, αντι να την αγκαλιασετε. Η κοπελα ξερει μονο την Ελλαδα απο τα 7 της και καποιοι απο εσας τη χτυπατε κατω σα χταποδι. Λες και εσεις ειστε αγιοι.
      Η συγκεκριμενη μιλαει σε ολες τις συνεντευξεις της υπεροχα για την Ελλαδα. Αυτος που ΔΕ σεβεται την Ελλαδα με αυτα που γραφει εισαι….ΕΣΥ!!! Γιατι; Γιατι δεν εχεις ελληνικη παιδεια, συμφωνα με τους προγονους μας. Σταματω εδω. Με εκνευρισες.

      • Δηλαδή το πρόβλημα ποιο είναι, για να καταλάβω; Το θέμα αναγνώρισης μιας υποκοότητας ή μιας κοινωνικής αφομοίωσης που δεν ξέρει κανείς αν την υποστηρίζουν ουσιαστικά εκείνοι που διακαώς τις επιθυμούν; Ας είμαστε ρεαλιστές και ας αφήσουμε το μελό!

  69. Να σας θυμησω οτι το Βελγιο περσι ειχε παρει την κατρακυλα και ελεγαν οτι ακομα μπορει και να μη περασει!! Αντιθετα η Φιλανδια ελεγαν οτι χτυπαει 10αδα. Το αποτελεσμα? Το βελγιο 4η θεση και η φιλανδια ειπε bye στον τελικο…ακουστε εσεις στοιχηματα… Πολυ αξιοπιστα :p

  70. Με εκνευρίζει που βγάζετε συμπεράσματα για την Φουρειρα μόνο και μόνο επειδή είδατε ένα βίντεο 40 δευτερολέπτων. Να σας θυμίσω ότι η σκηνική της παρουσία έχει στηθεί για να βγαίνει στην τηλεόραση καλή και όχι μέσα στο στάδιο. Όποτε αυτά που λένε κάποιοι εδώ μέσα αξίζουν για ένα 20% που είδαν από το βίντεο και τζάμπα μιλάτε. Προσωπικά χαίρομαι για την κοπέλα γιατί επιβεβαιώνει ότι ξέρει να δουλεύει και κάνει κάτι που της αρέσει και το αξίζει να μπει μέσα στην πεντάδα !!! Καλή τύχη Ελένη και φυσικά Γιαννα

  71. Παιδιά χτες παρακολούθησα το ESCunited περίπου 50 λεπτά live μεσα απο το press conference! Απο το πρώτο λεπτό μπορει ν δει κανεις οτι ολοι δεν μπορούσαν ν παρουν τα Ματοα απο πάνω της ! Στην τηλεόραση θα φαινεται μαγικό! Σχολίασαν ποσο καλα π σκηνοθέτης κανει τις λήψεις ! Στην αρχή βγαίνει μεσα απο ενα μπλε τούνελ, υπάρχουν και πολλα εφέ απο Ότι Καταλαβα, οπως ενα είδος τεχνητής φωτιάς στην οθόνη , φωτιές ν κατευθύνονται απο την φουρειρα , στο τέλος πραγματικές φωτιές Οχι μονο στη σκηνή αλλα καο στο στάδιο! Έπαθαν την πλάκα τους ολοι! Χορεύει συνεχεια, καο τα φωνητικά απο Ότι ακούγεται ήταν πολυ καλα ! Τρελάθηκαν! Στο τέλος χειροκροτάνε ολοι ! Ο ένας μάλιστα λέει : νικήτρια! Και τοτε απαντάει ο άλλος εινΙ και οι επιτροπές ! Το δούλεψαν πολυ ! Σάρωσε στην συνέντευξη μετα ! Μπράβο στην Κύπρο ! Ανέβηκε πολυ στα στοιχήματα και η Ελλάδα ειναι πλέον 12η!

  72. Και διερωτάται: το τραγουδι κανει έμμεσες αναφορές στις κακουχίες του έλληνα ανα τους αιώνες ! Συγνώμη αλλα η Ελλάδα ειΝΙ η ιστορια μας! Δεν ειναι κλισέ ν το ξανα προβάλουμε ! Πχ να έπαιρναν μια οθόνη πίσω απο την γιαννα : στην οθόνη να έδειχνε ανα περιόδους την Ελλάδα : πχ αρχή έναν αθλητή να αθλείται , να αλληλεπιδρά και να επικοινωνεί με την γιαννα : πχ σαν να φαινεται Ότο αγγίζονται : πχ να την δίνει ενα κλαδί ελιά , να προβάλει την τουρκική περίοδο έμμεσα μεσα απο μια παραδοσιακά ντυμένη κοπέλα ( στην οθόνη ολα αυτά ) καο να βγάζει τη ζώνη της (ως σύμβολο υποδούλωσης στο τουρκικό ζυγό και να τη δίνει στη γιαννα ) μετα να δείχνει στην νεότερη περίοδο τα πανηγύρια μας τα ρεμπέτικα , η μουσικη στα χωροα μας μα κράτησε ενωμένους ( δείχνοντας οτι μένοντας στις παραδόσεις μεσα στα χρονια δεν αγωνιστήκαμε ) στο τέλος να έρχονται τα παιδιά απο τα φωνητικά ντυμένα λιτά κρατώντας κλαδί ελιάς και ν αγκαλιάζουν την γιαννα στο τέλος ! Η γιαννα αναλόγως τις περιόδους να ειναι φωτεινή καο μετα να σκοτεινιάζει με τους φωτισμούς! Να μια πρόταση θα σκοζαμε ! Την χορογράφο ( που ήταν καο στην συνέντευξης) τι την πλήρωσαν ; Να κουνάει το χέρι η γιαννα ; Συγνώμη αλλα το τραγουδι δεν δείχνει αυτο που θελει ν πει ! Και ουτε οι ξένοι ενθουσιάστηκαν !

    • τι κλαδια ελιας και τι χαζομαρες λες παναγια μου; τηλεοπτικο σοου ειναι. ετσι θα κερδισεις μεσα σε 3 λεπτα το θεατη; με τα κλαδια ελιας και την ιστορια της ελλαδας; ελεος. ποπ διαγωνισμος ειναι. βγηκε η φουρειρα και με την ενεργεια της κερδισε ολο το κοσμο. βγηκε η αλλη με μπλε μπογια στο χερι να συμβολισει τι; οτι μονο η ελλαδα εχει θαλασσα; ελεος ρε παιδια.

    • Γιατι δεν πας να το σπουδασεις αφου το χεις; Κι οταν με το καλο παρεις το πτυχιο,να κανεις αιτηση στην ΕΡΤ.

    • Ξέχασες να βάλεις και εξωγήινους να βγαίνουν από έναν ιπτάμενο δίσκο και να χαιρετούν την Γιαννα ,να σαι καλά με έκανες και γέλασα ????αλλά για τη χορογράφο συμφωνώ και εγώ ,τζάμπα την πλήρωσαν .

  73. Ανανεωμένη δεκάδα πρόκρισης μετά τις πρώτες πρόβες
    1.)Εσθονία
    2.)Βουλγαρία
    3.)Κυπρος
    4.)Ισραηλ
    5.)Αυστρια
    6.)Τσεχία
    7.)Ελλάδα
    8.)Ιρλανδία
    9.)Φινλανδία
    10.)Κροατία

  74. ποτε θα ξανακανει προβα η ελενη; θα δουμε μεγαλυτερο βιντεο ή παλι 40δευτερολεπτα;

  75. Είναι πολύ ξεκάθαρο από που προέκυψε ότι η Ελένη Φουρέιρα είναι άφωνη. Προέκυψε από μας, τους κατοίκους της Ελλάδας, οι οποίοι, μη μπορώντας να αντέξουμε συναισθηματικά ότι μια Ελκηνίδα Αλβανικής καταγωγής επιχειρεί να κάνει καριέρα στην Ελλάδα, βαλθήκαμε να την απιδομήσουμε, να την.γκρεμίσουμε με όποιο τρόπο μπορούσαμε και κυρίως (αφού στο τραγούδι θέλει να κάνει καριέρα) με τη φήμη ότι δεν έχει φωνή. Αν ήθελε να είναι κάτι άλλο, ο,τιδήποτε, πάλι θα βρίσκαμε κάτι διότι, μην ξεχνάμε, ένα άτομο.Αλβανικής καταγωγής είναι από τη ΦΥΣΗ του λεπρό, άφωνο, ατάλαντο σε σύγκριση με μας τους υπερταλαντούχους αδάμαντες οι οποίοι, πραγματικά, δεν γνωρίζουμε τίποτα από διαφθορά, ανομία, και κυρίως από σπατάλη. Μεγάλη απόδειξη της αθωότητάς μας ως λαού είναι το πλούσιο κράτος μας (για όσους δεν κατάλαβαν, ναι ειρωνεύομαι. Και το γεγονός ότι η άποψή μας ότι η Φουρέιρα πέρασε τα σύνορα της Ελλάδας και όλοι οι ξένοι σήμερα ξύνουν το κεφάλι τους αποτελεί απόδειξη της ανοησίας μας).

      • Ότι και καλά αυτό που έγραψες εσύ ήταν επιχείρημα. Κάποιος πρέπει να σου μάθει τι πάει να πει η λέξη “επιχείρημα”, γιατί είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχεις ιδέα.
        Και για να μάθεις και κάτι από εμένα, αυτό που έγραψες λέγεται: υπεργενίκευση.

      • Ωραία Απόστολε, διαφώτισε, αν έχεις την καλοσύνη κι εμένα τον πτωχό τω πνεύματι: τι είναι επιχείρημα, από που φαίνεται ότι είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχω ιδέα (όπως με τόση ευγένεια με πληροφόρησες, δείγμα παιδείας και μπράβο) και γιατί αυτό που υποστήριξα ως επιχείρημα είναι υπεργενίκεση, όπως με τόση γενναιοδωρία (και σ’ευχαριστώ) με δίδαξες; Θα σου ήμουν ευγνώμων.

      • Επιχείρημα φίλε μου είναι όταν εκφέρεις μία προσωπική άποψη και την στηρίζεις σε πραγματικά και συγκεκριμένα γεγονότα που έχουν αποδειχθεί και επίσης όταν αναφέρεσαι σε συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις. Όταν εκφέρεις προσωπική άποψη και την στηρίζεις σε κοινωνικά στερεότυπα και αντιλήψεις και θεωρείς ότι αυτά ισχύουν σε όλες τις περιπτώσεις και σε όλους τους ανθρώπους, τότε αυτό δεν είναι επιχείρημα αλλά γενίκευση.
        Στην συγκεκριμένη περίπτωση λοιπόν, λες ότι έχει βγει ότι η Φουρειρα είναι άφωνη για να την χτυπήσουν επειδή είναι Αλβανίδα και αφήνεις να εννοηθεί ότι όλοι οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι είναι άφωνη, το πιστεύουν επειδή είναι ρατσιστές με την καταγωγή της. Δηλαδή μια πιθανώς σωστή πραγματικότητα, ότι η Φουρειρα δέχεται κριτική για τη φωνή της λόγω της καταγωγής της, εσύ τη χρησιμοποιείς ως “επιχείρημα” ότι ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις των ανθρώπων που θα πουν ότι η Φουρειρα είναι άφωνη. Δεν γίνεται κάποιος να θεωρεί κάτι τέτοιο γιατί απλά το πιστεύει και αυτό να μην έχει σχέση με την καταγωγή της;

  76. Αν αναδείξεις μεσα απο συμβολισμούς και παραστάσεις την ιστορια μας και τι θελει ν πει το τραγουδι τοτε μονο θετικό ειναι ! Οποίος κανει τη διαφορα μπορει ν πάρει πόντους ! Στην περίπτωση ενός γρήγορου κόμματιου χορεύεις , στην δίκη μας περίπτωση ήθελε συμβολισμούς ! Στο euphoria συνδύασαν πολεμικές τέχνες ! Πρωτότυπο ! Ε ας παει ν κουνάει το μπλε χέρι και εμείς ειμαστε 12-16 θέση στη τελική κατάταξη αν περάσουμε τελικό

  77. ΠΩ ΠΩ….ΕΜΕΤΟΣ είστε κάποιοι…Η φουρειρα ειναι παρα πολυ Καλή ,χοκη γιατί βγάζουμε?Η ελενη προσπαθησε 3 φορες να παει με την Ελλαδα και κράτησε 3 κομματια νίκης εντος ελλαδος και πηγαν και τα 3 πολυ καλα.Καλα εκανε η Κύπρος και την πήρε ,διοτι η Κύπρος εχει πλεον περισσοτερες πιθανότητες νίκης απο οτι η Ελλαδα και συγνωμη αν νικήσει η φουρειρα ,εσείς δε θα χαρείτε,δεν το ευχεσται.Πρωτα απο αλλα η κυπρος ειναι αδελφη μας και ειναι διπλα μας,οποτε θα παμε όλοι Κύπρο να το δουμε κ απο κοντα.Ο ρατσισμος και η χολή προς τη φουρειρα ξεκίνησε απο την Ερτ και μετα απο ορισμενους απο εδω μεσα,διοτι την demy ηξεραν να την στείλουν η φουρειρα τους χάλαγε.κρίμα. Η Ελλαδα μας θα παει καλα και θα μας συγκινήσει,απλα η Κύπρος θα μας κανει να ανατριχιασουμε και να χορέψουμε. Go girls!

  78. Από ό,τι είδα στο βίντεο της πρόβας κάνει ακριβώς αυτά που συνηθίζει και στις πίστες. Μαλλί, κούνημα κοκ. Προσωπικά, τη χορογραφία της τη βρίσκω άκρως αντιαισθητική όπως και την κίνησή της. Φωνητικά είναι μέτρια. Σε όσους υπεραμύνονται του να την έστελνε η Ελλάδα να πω ότι προτιμώ την Τερζή και ας βγει και τελευταία παρά τη συγκεκριμένη φτηνή συμμετοχή.

    • Μαλλον θα εισαι ο μονος αντρας στη γη που βρισκεις την κινηση της Φουρειρα αντιαισθητικη. Τι να πω; Γουστα ειναι αυτα. Η κινηση του Σακη στο shake it σου αρεσε τουλαχιστον, η σε χαλαει γενικα η κινηση;

      • Μόλις τώρα μάθαμε ότι το να είσαι άντρας πρέπει υποχρεωτικά να σου αρέσει η Φουρέιρα. Οκ, δεν πάω παρακάτω. Όπως και να’χει να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην κοπέλα που, σημειωτέον, εκπροσωπεί τον εαυτό της και μόνον και όχι κάποια χώρα, για να εξηγούμαστε! (αυτή η συνθήκη σου ταιριάζει απ’ό, τι φαίνεται).

    • δεν υπαρχει καπιο προβλημα φιλε μου εσυ μην μας ψιφησεισ! υπαρχει η ελυθερεια της γνωμης χωρις να προσβαλουμε τον αλλον ομως…

  79. […] Στην συνέχεια μένει μόνη της να χορεύει και μετά από λίγο επανέρχονται οι χορεύτριες δίπλα της. Φωνητικά πολύ καλή κι η εμφάνιση πολύ σέξυ. Στην δεύτερη πρόβα παρέλειψαν το εφέ του τούνελ. Πολύ θερμή αντίδραση στο press center! πηγή ogaegreece […]

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ