EUROVISION 2018: Πρώτη πρόβα Ελβετίας!

Έβδομοι για σήμερα ανεβαίνουν στη σκηνή της Eurovision 2018 οι Zibbz από την Ελβετία, για τη πρώτη τεχνική πρόβα του “Stones”. Η τραγουδίστρια φοράει ένα καπέλο σε κόκκινο χρώμα, στενό μαύρο παντελόνι και μαύρο μικροσκοπικό τοπ. Λευκά και κόκκινα κυρίως τα φώτα. Μαζί της και ο ντράμερ επί σκηνής και το ντουέτο είναι ανεβασμένο σε πλατφόρμα. Το τραγούδι ξεκινά με την τραγουδίστρια να κρατά ένα drum stick και να χτυπά τα drums, ξεκινώντας έτσι το playback του τραγουδιού. Στη συνέχεια σέρνει πίσω της το mic stand και ανεβαίνει πάνω στην γέφυρα. Στη μέση του τραγουδιού υπάρχει επικοινωνία με το κοινό. Το τραγούδι κλείνει με την τραγουδίστρια ν’ανεβαίνει στα drums και μετά να κατεβαίνει από εκεί για το φινάλε. Πολύ δυναμική εμφάνιση και ερμηνεία.

Φωτό: Andres Putting (eurovision.tv)

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. από τα πιο αγαπημένα μου φέτος! είναι ωραίοι τύποι και μ’αρέσουν και καλλιτεχνικά! Το τραγούδι το συμπάθησα αρκετά από τη πρώτη στιγμή! Μακάρι να είναι ανάμεσα στα δέκα που θα προκριθούν!

      • στον διαγωνισμό δεν συμμετέχω, γιατί ως μέλος του σωματείο, δεν το θεωρώ σωστό να λάβω μέρος και να διεκδικήσω κάποιο από τα δώρα! Ωστόσο, στην προσωπική μου βαθμολογία στη διαδικασία της ψηφοφορίας των μελών του OGAE Greece για το OGAE Poll 2018, ναι, το ψήφισα! 🙂

      • Μια χαρά τραγούδι είναι. Το θέμα είναι ότι απ’ τη “χαραμάδα” για τον τελικό χωράνε μόνο 10. Θα δούμε…

        Καλή συνέχεια σε σενα και σε όλη την ομάδα!

      • αααχ, άσε!! και αυτή η χαραμάδα στον 1ο Ημιτελικό είναι … άστα να πάνε! χαχα Ίδωμεν! Ελπίζουμε για το καλύτερο! Σε ευχαριστώ πολύ και εκ μέρους όλης της ομάδας!

  2. Ενταξει δεν ηταν κακο αλλα δεν το βλεπω να περναει για πολλους λογους.Παντως δεν απογοητευσε κιολας.

  3. Το τραγούδι και το όλο στήσιμο μου αρέσει αρκετά.Για κάποιο λόγο όμως δεν έχει αυτή την ένταση στην φωνή της.Ίσως επειδή είναι πρόβα ακόμα .Πολύ καλό συνολικά!

  4. Μακάρι , μακάρι να περάσει τελικό αλλά πολύ δύσκολο .Αν ήταν στο B’Ημιτελικό θα ήμουν πιο σίγουρη.

  5. Απο την αρχη μου αρεσε αρκετα. Απορω ακομα που στα στοιχηματα ειναι τελευταιο γενικα. Νομιζα οτι ειναι απο αυτα τα τραγουδια που αρεσουν μονο σε μενα.
    Παντως το ειπε καλα στην προβα.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ