EUROVISION 2018: Πρώτη πρόβα Κροατίας!

Στη σκηνή τώρα ανεβαίνει η Franka από την Κροατία για να προβάρει το τραγούδι της “Crazy”. Φοράει ένα μαύρο μακρύ φόρεμα με ουρά και αρκετά see through. Υπάρχει ένας στρόμπο λευκός φωτισμός από πίσω της και είναι εξαιρετική φωνητικά και πολύ καλή και άνετη στην κάμερα. Εναλλάσονται μπλε, κόκκινοι και πορτοκαλοί φωτισμοί. Το μικρόφωνό της αρχικά είναι σε mic stand και αργότερα το κρατάει στα χέρια και εκτελεί ήπιες χορευτικές κινήσεις. Επίσης υπάρχει ανεμιστήρας που κάνει πολύ πιο δραματική την εμφάνιση, όπως και καπνός. To press room είναι ενθουσιασμένο μαζί της!

Φωτό: Andres Putting (eurovision.tv)

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όπως είπα και για τα Σκόπια, αρχίζουν να ξεπετάγονται και νέοι διεκδικητές για την πρόκριση, επιπλέον των πολλών που ήδη υπήρχαν σε αυτόν τον ημιτελικό. Η Ελλάδα πρέπει να παρουσιάσει κάτι πραγματικά εξαιρετικό.

  2. Καλη προβα για την Κροατια. Πολυ καλη φωνητικα και σκηνικα λειτουργει καλα. Απο εκει και περα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να σωθει απο αυτα ενα τραγουδι που δεν εχει κοινο. Ισως να μας κανει να το δουμε με αλλο ματι και πιο θετικα αλλα δεν ξερω αν θα πεισει τον κοσμο να το ψηφισει.

  3. Κροατία και Σκόπια καλές πρόβες φωνητικά. Μέχρι εκεί όμως… Τραγούδια μέτρια και η σκηνική παρουσία απλά καλή.
    Το ότι παρουσιάζονται κι άλλες χώρες σαν υποψήφιες για τελικό σημαίνει ότι ο βαθμός δυσκολίας για εμας και την Κύπρο (και για τις υπόλοιπες χώρες) μεγαλώνει. Φυσικά και η πρόκρισή μας στον τελικό θα έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία συμμετέχοντας και παίρνοντας το εισιτήριο.

    @Μάριε αν ενθουσιάστηκες με Σκόπια και Κροατία, που να δεις και κυρίως ακούσεις την Αυστρία.

  4. Το χειρότερο τραγούδι του ημιτελικού έχει την καλύτερη παρουσίαση έως τώρα. Φυσικά δεν φτάνει για πρόκριση αλλά μπράβο που προσπαθούν.

  5. Φωνητικά άρτια παρουσίαση, σκηνικά το προσπαθούν όσο μπορούν αλλά αυτό δεν φτάνει, απλά δεν θα περάσει εντελώς αδιάφορο

  6. Πολυ δυνατη φωνη και ωραιο ρουχο αλλα το τραγουδι απλα δεν…δεν με ακουμπα καθολου.

  7. Η Κροατία ανέβηκε λίγο στην εκτιμησή μου ,γενικά ο πρώτος ημιτελικός πραγματικά έχει δύσκολα τραγούδια ,θα γίνει χαμός

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ