EUROVISION 2018: Πρώτη πρόβα Π.Γ.Δ.Μ.!

Δεύτερη μέρα προβών σήμερα και η αυλαία ανοίγει με την πρώτη πρόβα της ΠΓΔΜ. Μετά από πολλά τεχνικά προβλήματα, είχαμε την ευκαιρία να δούμε μόνο μία πρόβα στις οθόνες του press center. H τραγουδίστρια των Eye Cue φοράει ένα ροζ-φούξ κοντό φόρεμα περίπου όπως αυτό του video clip, αλλά εξώπλατο. Πίσω από την γέφυρα βρίσκονται κρυμμένα τα φωνητικά. Οι φωτισμοί είναι σε λευκό, κίτρινο και μπλε χρώμα και το background μπλε. Η παρουσίαση ξεκινάει με κοντινό στην τραγουδίστρια και το πλάνο ανοίγει για να δείξει και τον κιθαρίστα που είναι δίπλα της. 6 άτομα υπάρχουν συνολικά επί σκηνής και κατά τη διάρκεια του τραγουδιού εκτελούν και κάποια συγχρονισμένα χορευτικά. Το τραγούδι τελειώνει πάνω στη μία από τις δύο γέφυρες της σκηνής. Φωνητικά είναι πολύ καλή.

Φωτό: Andres Putting (eurovision.tv)

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλοι συνεννοημένοι είναι και βάζουν μπλε; Μπλε θα έχουμε κι εμείς βέβαια αλλά στη περίπτωση τη δική μας δικαιολογείται

  2. Το μπλε ειναι πολυ τηλεοπτικο και φιλικο χρωμα. Οι περισσοτερες συμμετοχες το εχουν φετος και το συνδυαζουν με αλλα χρωματα. Επισης η Πορτογαλλια ειναι χωρα με θαλασσα, το λογκο φετος βασιστηκε στον βυθο ενω και η σκηνη ειναι ο σκελετος καραβιου αν δεν κανω λαθος. Οποτε το μπλε θα παιξει πολυ.

  3. Tόσο τα Σκόπια όσο και ακόμα περισσότερο η Κροατία έκαναν εξαιρετικές πρόβες. Τα πράγματα δυσκολεύουν για εμάς, αρχίζουν να πληθαίνουν κατά πολύ οι υποψήφιοι για πρόκριση.

    • Έχεις κάποια πρόσβαση σε κάποιο link από το οποίο έχεις αυτές τις πληροφορίες ή είσαι απευθείας μετάδοση από τη λισαβώνα;

    • Πω σας έχω βαρεθεί όλους που καταδικάζετε τη συμμετοχή πριν τη δείτε live. Ναιι το τραγούδι των Σκοπίων είναι καλό αλλά το staging για ακόμα μια φορά πολύ κακό. Και για την Κροατία που είπες.. Όσο καλό και αν είναι το stage, αν δεν έχει καλό τραγούδι.. Δεν περνάει

    • Τι το εξαιρετικο εκαναν;η Κροατια σε ενα τραγουδι του οποιου το βιντεο κλιπ ηταν εντυπωσιακο,σκοτεινο,με χορευτες..κ εδω βγηκε ολομοναχη…τα σκοπια δεν τα σχολιαζω..πραγματα που εχουμε δει κ ξαναδει..3 ανθρωποι,2 κινησεις κ περπατημα ως τ γεφυρα

  4. Καλό ταξίδι επιστροφής, νταξει πήραν κ τον αέρα τους στην Λισαβόνα μια χαρα…καλα το πήγαιναν για απόσυρση πάντως. Αλλα σκέφτηκαν μετα εχουμε κ μια Μακεδονια ν προμοταρουμε!!!

  5. Καλη φωνητικα αλλα περιμενα περισσοτερα πραγματα σκηνικα απο ενα τραγουδι με πολλες εναλλαγες μουσικα. Τα φωνητικα δεν μου αρεσαν στυλιστικα. Θα περιμενω να δω πως γραφει τηλεοπτικα.

  6. Τίποτα το ιδιαίτερο! Το ρεφρέν μπορεί να είναι λίγο πιασαρικο, αλλά μέχρι να φτάσει εκεί, σου βγάζει τη ψυχή! !!!Οπότε αρκετά κουραστικό!

  7. Τραγούδι που είχε προοπτικές αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι αρκετά συνεκτικό. Μάλλον δεν θα προκριθεί.

  8. Σύμφωνα με κάποιον φίλο που βρίσκεται εκεί live και τα παρακολουθεί, η Κροατία ενδέχεται να πάρει πολλές καλες κριτικές απο επιτροπές διότι έδωσε ρέστα . Η δε ΠΓΔΜ ήταν καλή φωνητικά άσχετα με το τι βγήκε στο μικρό απόσπασμα και επίσης από την οθόνη φαινόταν αρκετά πιασαρικο.
    Και για το ελληνικό τραγούδι, μην περιμένετε να ενθουσιαστουμε από τα άθλια, δευτερόλεπτα. Απλά θα πάρουμε μια ιδέα για το πώς θα στηθεί η ίδια στο stage. Και όσο αφορά το μπλε χρώμα όλων των συμμετοχών, πολλά θα αλλάξουν ..απλώς δοκιμάζουν διαφορά στην πρώτη πρόβα για να καταλήξουν κάπου.

  9. Δεν παρακολούθησα κάτι εντυπωσιακό, ούτε καν αξιοπρεπές, απλά έχουν μια μέτρια σκηνική παρουσία, ενώ αυτό που ακούστηκε στο μικρό απόσπασμα ήταν αποκαρδιωτικό. Σίγουρα μπορούσαν και καλύτερα

  10. Τι χαλια ρουχα ειδικα τα φωνητικα.Εγω παντως δεν ακουσα καλο λαιβ και το πρες θριαμβολογει τετοια αγαπη για τα σκοπια ακατανοητη.Το τραγουδι βεβαια δεν ειναι κακο.

  11. Αντε παλι ενα αδιάφορο και κιτς όμως τώρα, στήσιμο! Τα έλεγα! Οι Σκοπιανοι έχουν ταλέντο στο να καταστρέφουν στη σκηνή ως και συμπαθητικα τραγουδια! Και ας μην θελουν να το παραδεχτούν κάποιοι! Τα ρούχα της καλλίφωνης κατά τα άλλα κοπελιάς, του κιθαρίστα και των άλλων κορασίδων, ειναι λες και βγήκαν απο παρακμιακό μπουζουξιδικο των 90ς!
    Φωνητικά όμως είναι καλό, αλλα το τραγουδι εινια…μπάχαλο! Μην τα ξαναλέμε! Καλό αποκλεισμό ( υπάρχουν πολύ καλύτερα και outsinder τραγουδια) και του χρόνου πάλι! Πιστεύω οτι μια θεση απο την 14η ως και 18η, τους περιμένει στον Α’ ημιτελικό!

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ