EUROVISION 2018: Πρώτη πρόβα Εσθονίας!

Ακόμα ένα μεγάλο φαβορί του φετινού διαγωνισμού, είναι η Εσθονία.

Η νεαρή σοπράνο Elina Nechayeva κατά τη πρώτη της πρόβα φορά ένα φόρεμα που μοιάζει αρκετά με αυτό του εθνικού τελικού. Αρχικά τα πλάνα είναι κοντινά στο πρόσωπό της μέχρι να μπει το ρεφρέν. Τα εφέ που προβάλλονται στο φόρεμα είναι περισσότερα από πριν και παίρνουν διάφορες μορφές. Φύλλα από τριαντάφυλλα, άλλα λουλούδια καθώς και τρεχούμενο νερό είναι μερικά από τα εφέ. Τα πλάνα είναι πολύ καλά ενώ φωνητικά είναι άψογη. Φαίνεται να μην υπήρξε σχεδόν κανένα τεχνικό πρόβλημα εκτός από κάποιες αλλαγές στα εφέ, τον συγχρονισμό και την ταχύτητά τους που πιθανότατα θα προκύψουν. Ίσως η πιο ολοκληρωμένη πρόβα μέχρι σήμερα!

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από την πρόβα και το επίσημο βίντεο από το eurovision.tv.

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στην Εσθονία! Και να μην κερδίσει μάλλον θα κερδίσει το βραβείο της καλύτερης αντιγραφής! Ίδιο το φόρεμά της με της Τζένιφερ Λόπεζ.

  2. αυτο που με ξεπερνα ειναι οτι γραφουν εδω αλλα μαλλον θα λενε και οι “ειδικοι” εκει, αψογα φωνητικα… οτι και καλα αν η συγκεκριμενη δεν το πει καλα,φαλτσαρει θα το καταλαβουμε;
    απλα κλαιω..!!!

  3. Πείτε με ιδιότροπο αλλά με κουράζει αυτό το τρικ του φορέματος αλά Μολδαβία 2013 ή Αζερμπαϊτζάν 2012… Εντάξει η ιδέα κάηκε ήδη από τότε. Το εμπεδώσαμε… Επίσης η όπερα δεν είναι καθόλου του γούστου μου

  4. Καθηλωτικη φωνητικά δε το συζητώ οπτικά αν και το έχουμε ξαναδεί είναι επιβλητικό….
    Ωστόσο η μοναδική μου αμφιβολία για να μη πάει (τόσο)καλά είναι ότι η όπερα σαν ειδος σπάνια πηγαίνει καλά στο θεσμό…

    • Το μόνο καλό τραγούδι με όπερα στο διαγωνισμό τα τελευταία 10 χρόνια ήταν το Grande Amore και σάρωσε στο televoting.

  5. Τύχες νίκης
    1.)Εσθονία
    2.)Βουλγαρία
    3.)Γαλλία
    4.)Ισραηλ

    Νομίζω η Εσθονία θα κερδίσει σχετικά εύκολα εφόσον συνδυάζει ένα φανταστικό τραγούδι με όμορφα γραφικά που φαίνεται να λείπουν από τις υπόλοιπες χώρες.
    Σίγουρα η νίκη θα είναι επάξια αλλά προσωπικά θα προτιμούσα είτε Βουλγαρία είτε Γαλλία.

      • Ο αληθινός νικητής εγώ το κεω απο την πρώτη στιγμή π το άκουσα live τρ αν δεν κερδισει οπως λεω π για εμένα πρέπει ν σαρώσει σ εναν διαγωνισμό μ πολυ κλ τραγούδια φέτος, μονο η Γιουροβίζιον θ χάσει αν δεν το εχει αυτο το αριστούργημα στην συλλογή των νικητών!!! Θ δουμε καλη τύχη !!!!

  6. Είτε αρέσει το τραγούδι είτε όχι η ερμηνεία – φωνή είναι από τις καλύτερες που έχουν περάσει ποτέ από τον διαγωνισμό της Eurovision.
    Βέβαια ας μην απορήσουν μερικοί την ώρα της ψηφοφορίας αν πάει καλύτερα στο κοινό από τους “ειδικούς” των επιτροπών.
    Για μενα είναι ένα από τα υποψήφια τραγούδια νίκης.

  7. Ένα από τα πιο αδιάφορα τραγούδια φέτος κατά τη γνώμη μου. Εννοείται ότι είναι φωνάρα η τραγουδίστρια, αλλά αυτό δεν μου λέει τίποτα. Δεν μου είναι αρκετό για να μου αρέσει το τραγούδι. Το θεωρώ υπερβολικά υπερτιμημένο και ακόμα και αν δεν περνούσε στον τελικό (λέμε τώρα), εμένα δεν θα μου έλειπε. Στον τελικό θεωρώ ότι δεν αξίζει ούτε δεκάδα. Λογικά θα είναι ψηλά στις επιτροπές, αλλά ο κόσμος δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα ενθουσιαστεί και τόσο πολύ.

  8. H Εσθονία κατεταχηκε εκτός δεκάδας στο OGAE, και εφόσων πάντα ο νικητής είναι στη δεκάδα του OGAE poll, η Εσθονία μάλλον δεν θα πάρει τον τίτλο…

  9. Δεν μου αρέσει αυτό το είδος μουσικής ,αλλά η φωνή της τραγουδίστριας είναι εξαιρετική και υπάρχουν στιγμές στο τραγούδι που με ανατριχιάζουν.Εσθονία για τοπ 5!

    • Ακριβος το ιδιο κ εμένα δεν μ αρεσει αυτο το είδος αλλα αυτή η κοπελα σε καναι ν θες ν την ακούσεις κ ας μην σ αρεσει αυτο το είδος κ 5αδα ειναι λίγη μονο νίκη….

  10. 1. Εξω οι τενοροι, οι σοπρανο κλπ απο τη Γιουροβιζιον. Μας χαλατε την αισθητικη μας. Πισω στις λυρικες σας!!! ;-))
    2. Δηλωνω απεριφραστα οτι δεν προκειται να ψηφισω ποτε καποια (ουτε ελληνιδα) με τετοιο φουστανι. Κακογουστο!

  11. Εξαιρετική παρουσίαση στην πρώτη της πρόβα η Εσθονία . Η μόνη μου ένσταση είναι το ότι θα προτιμούσα το φόρεμα να κάλυπτε ολόκληρη την σκηνή και να ανιψονοταν όπως της Μολδαβίας το 2013

      • Φυσικά και όχι !!!! Για θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για κορύφωση του τραγουδιού . Τι καλύτερο από ενα led φόρεμα σε μια μονότονη σκηνή ? Ειδικά αν συνδυαζοταν από άλλα οπτικά εφέ (πχ. Πύρινη βροχή ή μπλε φωτιές ). ( το o Mie ήταν στο τοπ 15 μου το ’13 ?)

  12. Ο αληθινός νικητής εγώ το λεω απο την πρώτη στιγμή π το άκουσα live τρ αν δεν κερδισει οπως λεω π για εμένα πρέπει ν σαρώσει σ εναν διαγωνισμό μ πολυ κλ τραγούδια φέτος, μονο η Γιουροβίζιον θ χάσει αν δεν το εχει αυτο το αριστούργημα στην συλλογή των νικητών!!! Θ δουμε καλη τύχη !!!!

  13. Είναι συγκλονιστική. Τον ημιτελικό μπορεί να τον κερδίσει αλλά για τον τελικό δεν είμαι σίγουρος γιατί οι επιτροπές ποτέ δεν υποστήριξαν οπερατικά τραγούδια. Και δεν εννοώ στυλ La Voix (Σουηδία 2009) ή Ιt’s My Life (Ρουμανία 2013), εννοώ πιο “σοβαρά” κομμάτια με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Ιταλία 2015. Το θέμα που τίθεται είναι, αν έχουμε μια επανάληψη του ’15 και η Εσθονία κερδίσει το televoting ποια θα είναι στην θέση της Σουηδίας 2015.Η απάντηση σε λίγες μέρες επί της οθόνης μας

  14. Πραγματικά συγκλονιστική ερμηνεία και άψογη φωνητικά..το τραγούδι προσωπικά μαρεσει και το θεωρώ ότι θα παίξει πολύ δυνατά για την νίκη οπότε !ην εκπλαγειτε άμα το δείτε 1ο!!!πιστεύω επίσης ότι θα παίξουν δυνατά για νίκη γαλλια-βουλγαρια ακόμα και εμείς άμα παρουσιάσουμε κάτι όμορφο αύριο!

  15. Πράγματι ξεπερασμένο το τρικ με το φόρεμα όμως πιστεύω πως στην κάμερα θα γράφει πολύ καλά!! Η Εσθονία παραμένει πολύ δυνατή!! Πολλές οι πιθανοτητες για νίκη!!

  16. Για βραβείο δεν παίζει. Μια τύχη όπως η Αυστρία το 2016 πολύ πιθανόν! Θεωρώ ότι θα έχει την υποστήριξη του κοινού περισσότερο από τις επιτροπές, όπως ακριβώς η Ζoe

  17. Οπτικά καλό αλλά πολυφορεμένο, ακουστικά άψογο αλλά εκτός τόπου-χρόνου (eurovision), πιθανότατα από τις καλές στιγμές του διαγωνισμού εξαιτίας του αδιάφορου σκηνικού. Δεδομένη πρόκριση

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ