EUROVISION 2018: Πρώτη πρόβα Ισραήλ!

Στη σκηνή τώρα ανεβαίνει το μεγάλο φαβορί για φέτος, Netta από το Ισραήλ.

Η πρόβα ξεκινά με μια μικρή καθυστέρηση. Η Netta φαίνεται να φορά ένα κόκκινο φόρεμα που μοιάζει κάπως με αυτό που φορούσε στο video clip. Η συσκευή loop είναι πάνω στη σκηνή και χρησιμοποιέιαι σε μεγάλο βαθμό μέχρι να μπει το πρώτο κουπλέ. Τα φωνητικά που παράλληλα εκτελούν και χρέη χορευτών αρχικά βρίσκονται στη γέφυρα περιμετρικά της σκηνής. Φορούν μωβ, άσπρο και μαύρο. Το γνωστό “chicken dance” γίνεται λίγο πριν τα ρεφρέν του τραγουδιού από την ίδια τη Netta και τους χορευτές. Φαίνεται να κρατά τις φωνητικές της ικανότητες για τις μελλοντικές πρόβες ενώ θα υπάρχουν πολλά πλάνα που θα δείχνουν το κοινό, πιθανόν για να μεταφέρουν τον παλμό που θα υπάρχει στο στάδιο. Διπλα της υπάρχουν δύο stand με lucky cats που κουνάνε το χέρι. Σε γενικές γραμμές καλή πρόβα που ωστόσο άργησε να ξεκινήσει καθώς υπάρχουν διάφορες τεχνικές λεπτομέρειες που πρέπει να διορθωθούν.

Με την τρίτη της ερμηνεία, φαίνεται πιο άνετη στη σκηνή, αρκετά βελτιωμένη φωνητικά, ενώ στο πρώτο ρεφρέν εμφανίζονται μωβ καπνοί με τη μορφή πυροτεχνημάτων. Σίγουρα στη δεύτερη πρόβα θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από την πρόβα και το επίσημο βίντεο από το eurovision.tv.

52 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η συσκευη loop ειναι αυτη που μιξαρει τον ηχο της και την εχει σε καθε εμφανιση της?

    Ηλπιζα να κανε τη διαφορα και να την ξεχναγε γιατι δε ξερω πως θα φανει σε ενα χορευτικο κομματι την περισσοτερη ωρα να καθεται εκει μονο και να χορευουν μονο οι χορευτες…

    • Συμφωνώ 100% μαζί σου ,αυτό με προβλιμματιζε πριν το live ,κρίμα γιατί είναι το αγαπημένο μου και αυτό που είδα δεν με εντυπωσίασε ,νομίζω πως η πρώτη θέση άνοιξε για πολλά τραγούδια φέτος μετά από αυτό το live

  2. Μόνο καφάσια με λαχανικά δεν έβαλε πάνω στη σκηνή, από ότι διαβάζω… Δίπλα της υπάρχουν δύο lucky cats που κουνάνε τα πόδια τους και κάπου εμφανίζεται και ο stupid boy για να χορέψουν όλοι μαζί με τις χορευτριες πάνω στη γέφυρα στο τέλος.
    Κακές κριτικές και πτώση στα στοιχήματα.

    • κατά τα άλλα δίνει μέσα από αυτόν τον τρόπο ένα ισχυρό μήνυμα για τις γυναίκες…

      • Ουσιαστικά σε κάποια γραφεία έχουμε διπλασιασμό της απόδοσης μέσα σε πολύ λίγη ώρα. Και να δούμε αν και πόσο ακόμα θα πιεστεί μετά τις πρόβες Εσθονίας και Βουλγαρίας.

    • Επειδη ειναι λιτο προστεθηκαν και φουσκες στο τελος χαχαχα

      Δε γινομαστε κακοι αλλα αμα οντως ισχυουν ολα αυτα ειναι κιτς εμφανιση.

  3. Εδώ δεν κέρδισε πέρυσι ο Francesco που ήταν μεγαλύτερο φαβορί και έστελνε πραγματικό μήνυμα και θα κερδίσει η Netta???No way! !!

    • Εγω παρδαλω
      Εσυ παρδαλας
      Αυτοι παρδαλων;
      Πως κλινεται, πες μου, εχω αγωνια.
      Θα μας τυφλωσετε ορισμενοι.

      • Το παρδάλω είναι λέξη της καθομιλουμένης, βγαίνει από το παρδαλή και γράφεται ακριβώς έτσι.

      • Κικη, δεν εχει το πληκτρολογιο μου τονους. Καταλαβαινω οτι για καποιους ειναι εννοχλητικο. Συγνωμη. Θα φροντισω να μιλαω σωστα οπως πολλοι εδω μεσα.
        Λιαν, ευχαριστω, δεν το γνωριζα. Καμια φορα καλυτερα να μασαμε. Πατατα εγραψα μαλλον. Ευχαριστω παντως.
        Μωρη Ντεμυ συγνωμη για το παρδαλω. Σωστα το εγραψες.

  4. Σε κάθε φαβορί πάντα βρισκεται κάτι αρνητικό να πείτε νισάφι πια..Και εμένα δεν μου άρεσε ο Πορτογάλος πέρυσι αλλά δεν καθόμουν να κράζω συνεχώς το ύφος του και το ύφος του τραγουδιού του..Το τραγούδι του Ισραήλ είναι πολύ ωραίο μόνο και μόνο σαν τραγούδι .Ολα τα άλλα είναι να έχουμε να λέμε

    • Το θέμα δεν είναι μόνο η εμφάνιση είναι και η φωνή και η Νετα στο live που κάναν στο Ισραήλ ήταν ούτε για δεκάδα καμία σχέση το βίντεο κλιπ με το live και δεν ήθελε ειδικές γνώσεις στη μουσική για να το καταλάβεις ..Τώρα κατά πόσο φωνητικά έστρωσε δε το ξερω

    • Όταν σχολιάζεται αρνητικά ένα τραγούδι που δεν είναι φαβορί γιατί δεν σου κάνει εντύπωση; Τώρα επειδή θεωρείται φαβορί και δέχεται αρνητικές κριτικές σημαίνει ότι γίνεται επι τούτου;
      Όλα… μα όλα τα τραγούδια δέχονται καλές και άσχημες κριτικές, αναλόγως την αισθητική και το γούστο του καθένα. Τόσο απλό!

  5. Στη στούντιο εκδοχή μου άρεσε καθώς είναι πιασαρικο αλλά στο βίντεο κλιπ ειναι “απλό”σε σχέση με αυτό που παρουσίασαν λάιβ…lucky cats?φούσκες?…στα όρια του κιτς για εμένα!
    Αν πέρυσι φάνηκε κιτς ο ιταλικός γορίλας δε ξέρω κατά πόσο θα ψηφιστεί ένα τραγούδι με την Άρτα και τα Γιάννενα επί σκηνής και 5 γυναίκες να κάνουν την κότα… Κοινώς δε περνάει το μήνυμα που θέλει(στα δικά μου μάτια πάντοτε)
    Δε νομίζω να πάει απατο αλλά σίγουρα δυσκολα θα κερδίσει….

  6. Άκρως απογοητευτικό αυτό το απόσπασμα της πρόβας. Θα περιμένω και το βίντεο της 2ης πρόβας, αν και απ’ ότι διάβασα το “μενού” στην σκηνή περιλαμβάνει αρκετά κιτς στοιχεία.
    Για πρωτιά ούτε λόγος πλέον…

  7. ανεβηκε το βιντεο κ εχει πολλες αρνητικες κ αρνητικα σχολια… να δουμε ποσο θα επηρεαστει στα στοιχηματα..

  8. Όπως αναμενόταν η έλλειψη LED κάνει τη σκηνή όμοια σε όλα τα τραγούδια και μάλλον φτωχή. Πρέπει κάποιος να έχει φέρει μαζί του κάτι πραγματικά πολύ εντυπωσιακό για να ξεχωρίσει.

    • ισχυει απολυτα αυτο που λες νομιζω… αδιαφορα ολα μεχρι στιγμης αν και στην τηλεοραση ισως ειναι καλυτερα… θα δειξει…
      ισραηλ = μπουμ…!!
      και ας ακουστει οπως θελει αλλα στις φωτογραφιες ειναι λες και ετοιμαζεται και αυτη να εκραγει μαζι με τις φουσκες…

    • Έχεις απόλυτο δίκιο πραγματικά η έλλειψη led κάνει να φαίνονται όλες οι σκηνικές παρουσίες ίδιες και ειδικά από πολλές συμμετοχές που χρησιμοποιούνε ΜΠΛΕ!.

  9. το περιμενα πιο εντυπωσιακο αν και ειναι μολις ενα μικρο μερος της πρωτης προβας….αν και ειμαι φαν του τραγουδιου θα συμφωνησω μ αυτους που λενε οτι παει να συμβει το ιδιο που εγινε με τον franceso gabbani ….οπως και αυτος εχασε με την παρουσιαση το ιδιο και εδω χανει το τραγουδι στην σκηνη…

  10. Πωπω εντάξει παιδιά το σημείο που κάνουν τη κότα είναι ό,τι πιο γελοίο…. Και τώρα αυτό το τσίρκο (συγγνώμη αλλά μόνο αυτή η λέξη ταιριάζει) εξακολουθεί να έχει τη προσοχή του κόσμου;; Αηδίες.. Και όλοι εσείς που λέτε να μη τη κρίνουμε τόσο αρνητικά σε ένα απόσπασμα 30 δεύτερα δε σας καταλαβαίνω… Δηλαδή τι παραπάνω θα δούμε στη δεύτερη πρόβα που θα τη δούμε και ολόκληρη; Θα δείχνει λιγότερο κιτς;

  11. Η netta δυσκίνητη όπως ήταν αναμενόμενο , από το πολύ το καλαμπόκι. Δεν κερδίζει με τίποτα,ούτε καν top5.

  12. Και ναι θα κερδισει.μερικοι εισται γελοιοι.και στην δευτερη προβα θα το κραξετε.λιγες μερες υπομονη ακομη μεχρι να το σηκωσει.τοτε θελω να σας δω.

  13. Προσωπικά σήμερα δεν αποκόμισα winner vibes απ το Ισραήλ. Αναμένω και τις επόμενες πρόβες για μια πιο πλήρη εικόνα

  14. Ρε παιδιά πραγματικά τι περιμένατε από αυτό το τραγούδι στο live..δεν χρειάζεται να έχεις μουσικές γνώσεις για να καταλάβεις ότι αυτό το κομμάτι δεν είναι για live!!μονο για να το ακούς YouTube είναι τίποτα παραπάνω..πολύ απλά Γτ είναι fast food music!και το live σίγουρα θα φαίνεται περίεργο ..χωρίς vibes και φυσικά cringe!!!

  15. Επειδη θεωρειτε οτι μονο εμας εδω δεν αρεσει απλως δειτε τα dislike…Πρεπει να αλλαξει εντελως η εμφανιση της για να αλλαξει ολο αυτο το τωρινο κλιμα

  16. Με αυτά που διάβασα και με αυτά που είδα, μόνο ως τσίρκο μπορώ να τη χαρακτηρίσω τη φετινή συμμετοχή του Ισραήλ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς θα μπορούσε να αλλάξει στις επόμενες πρόβες, ώστε να πάψει να είναι τσίρκο.
    Αν είναι να κερδίσει αυτό φέτος, τότε μόνο ως στημένο μπορώ να το πάρω. Γιατί άντε να δεχτώ (με το ζόρι) ότι μπορεί να ψηφιστεί από το κοινό στην πρώτη θέση, είναι δυνατόν οι επιτροπές να ψηφίσουν αυτό το καραγκιοζιλίκι; Κατά τη γνώμη μου οι επιτροπές θα πρέπει να το πετάξουν ακόμα και εκτός δεκάδας. Διαφορετικά, και ειδικά εάν βγει πρώτο στις επιτροπές, θα είναι εντελώς κατευθυνόμενο.

  17. Haba Haba, hujaza kibaba – Haba Haba, hujaza kibaba
    Haba Haba, hujaza kibaba – Haba Haba, hujaza kibaba

    και του χρονου βρε.!!!
    οποιος καταλαβε, καταλαβε… <3

  18. Οι πρώτες ενδείξεις επιβεβαιώνουν όσα φοβόμουν. Τελείως μη επαγγελματικό στήσιμο, το background πολύ άνευρο και η χορογραφία φαίνεται πολύ ασυγχρόνιστη. Αυτή πολύ στάσιμη γεγονός που δεν βοηθάει καθόλου να μεταδοθεί ο δυναμισμός του τραγουδιού.
    Η Εσθονία για μένα έχει σίγουρα περισσότερες τύχες νίκης από το Ισραηλ και αρχίζω να πιστεύω το ίδιο και για Βουλγαρία και για Γαλλία!

  19. πολυ το φοβαμαι το μπλε !!! θα μπερδεψει κοσμο και θα φαίνονται όλες οι συμμετοχες ιδιες. ελπιζω εμεις να παμε καλα και το δικο μας μπλε φοντο να ειναι καλυτερο απο τις αλλες χωρες. Ανυπομονώ για Ελλαδα Κυπρο Αυστρια και Σκοπια.
    η καταταξη σημερα για εμενα εχει ως εξής:
    ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
    ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ
    ΕΣΘΟΝΙΑ
    ΤΣΕΧΙΑ
    τις αλλες ουτε καν που τις θυμαμαι

  20. Αυτο το στυλακι γενικα με το …me too… movement με εχει κουρασει.
    Βγηκαν τωρα ολες να κατηγορησουνε ολους τους πρωην, κλπ, και να δειξουν, και καλα.
    Σαχλαμαρες.
    Ο ηχος του τραγουδιου μου αρεσει παρα πολυ!!! Η Νετα τραγουδαει μια χαρα!!!
    Ο στιχος απαισιος!
    Δεν θελει επ ουδενι να κερδισει.

  21. Απ την αρχη λεω οτι αυτο ειναι ο φετινός “κουβάς”. Και μετα την πρωτη πρόβα επιμένω και επαυξάνω… (Εγω το βρισκω ψιλογελοιο ουτως η αλλως)…

  22. Δεν μου άρεσε που δεν μου άρεσε σαν άκουσμα, στη σκηνή μου φάνηκε εντελώς γελοίο!!!

  23. Νομίζω ότι κάποιοι τα είχατε έτοιμα τα σχόλια πριν καν δείτε το οτιδήποτε. Κρίμα που δεν είναι αρνητικό το televoting να μπορέσετε να βγάλετε προτεινόμενο το Ισραήλ!
    Εντάξει είναι λογικό να μην αρέσει σε όλους (άλλωστε το τραγούδι που θα αρέσει σε όλους δε νομίζω ότι έχει φτιαχτεί ακόμα) αλλά κάπου χάνεται το μέτρο.
    Γεγονός είναι πάντως ότι το Ισραήλ έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση από όλες τις συμμετοχές. Δεν είναι τυχαίο που μετράει 16 εκ. views στο YouTube (και άλλα τόσα στο κανάλι της Ισραηλινής τηλεόρασης). Επίσης γεγονός είναι ότι ένα τέτοιο τραγούδι δύσκολα μπορεί να αποδοθεί live όπως και στο videoclip. Αλλά δεν είναι σίγουρο ότι όσοι το ακούσουν το βράδυ τοy διαγωνισμού το έχουν ακούσει και στο YouTube για να κάνουν τη σύγκριση.
    Εν κατακλείδι, δε χαίρομαι να βλέπω φαβορί να “καταρρέουν και να καταποντίζονται” (και εννοείται ούτε το Ισραήλ εν προκειμένω). Η Eurovision θέλει συμμετοχές που να κάνουν επιτυχία και πριν και μετά το διαγωνισμό γιατί αυτό μόνο καλό θα κάνει στο θεσμό. Πόσο νόημα έχει να κερδίζουν τραγούδια που θα τα ακούμε μόνο τη βραδιά του τελικού και απλά θα χαιρόμαστε μεταξύ μας;

    • Σωστα τα λες.
      Αλλα ειναι το Toy ενα τραγουδι που θα κανει καλο στο θεσμο της Γιουροβιζιον;
      Δε το νομιζω.
      Ε, δεν το λες ουτε Volare, ουτε waterloo!

  24. Γιατί να το πεις Volare ή Waterloo ή οτιδήποτε άλλο; Ένα τραγούδι της εποχής του είναι (με μια χαριτωμένη “περσόνα” για ερμηνεύτρια, το λες και ανεβαστικό ). Καταλαβαίνω ότι ενοχλεί το κακάρισμα αλλά πρώτη φορά ακούμε “περίεργους” ήχους σε τραγούδια; Ο Justin Timberlake έβγαλε παγκόσμιες επιτυχίες με τα περίεργα τύπου beat box που έκανε στα τραγούδια του! Η Netta θα ρίξει το επίπεδο του διαγωνισμού;
    Εγώ ξέρω ότι γνωστοί που ασχολούνται με τη Eurovision μόνο εκείνο το Σαββατόβραδο (και εάν) έχουν ήδη ακούσει το ΤΟΥ (και το σχολιάζουν και θετικά). Και αυτό είναι που κάνει καλό στο θεσμό: δείχνει ότι μπορεί να βγάζει επιτυχίες και τραγούδια που μπορούν να κάνουν καριέρα. Έτσι θα αρχίσει περισσότερος κόσμος να ασχολείται παραπάνω με τον διαγωνισμό και όχι μόνο εκείνο το Σαββατόβραδο (και αντίστοιχα εμείς όταν θέλουμε να πούμε για συμμετοχές που έγιναν επιτυχία μέσω του διαγωνισμού να μην έχουμε να πούμε ένα τραγούδι που βγήκε 40 χρόνια πριν και ένα άλλο που βγήκε 60 χρόνια πριν).

  25. Φωνητικά μετριότατη, σκηνικά δεν βρήκα κάτι το θετικό για να σχολιάσω και για να μην θάψω όπως αρκετοί που απεχθάνονται το τραγούδι της θα πω ότι πρέπει να περιμένουμε πάντα τις πρόβες για να επιβεβαιωθεί ότι ένα τραγούδι έχει μεγάλες πιθανότητες για νίκη (ειδικά όταν δεν έχει προκριθεί από εθνικό τελικό με ζωντανή ερμηνεία)

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ