EUROVISION 2018: Πρώτη πρόβα Λιθουανίας!

Έκτη στη σκηνή ανεβαίνει η Ieva Zasimauskaitė από την Λιθουανία.

Η Ieva είναι ξαπλωμένη στη σκηνή. Οι φωτισμοί κινούνται σε μωβ και απαλό κίτρινο χρώμα στη σκηνή. Σε οθόνη στη σκηνή εμφανίζονται μωρά να παίζουν και ένα ηλικιωμένο ζευγάρι να αγκαλιάζεται. Στο τελευταίο ρεφρέν σηκώνεται και κινείται προς την γέφυρα στο πλάι της σκηνής όπου εμφανίζεται o σύζυγός της Marius Kiltinavicius, διεθνούς φήμης μπασκετμπολίστας, που την φιλά στο μέτωπο στο τέλος του τραγουδιού. Το όλο στήσιμο φαίνεται συγκινητικό, όπως ταιριάζει άλλωστε και στο ύφος του τραγουδιού, ωστόσο χρήζει διορθώσεων (κυρίως στον συγχρονισμό και τον φωτισμό). Φωνητικά είναι πολύ καλή και ίσως θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη και να κατακτήσει μια καλή θέση.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από την πρόβα και το επίσημο βίντεο από το eurovision.tv.

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο νεαρός άνδρας είναι ο σύζυγός της. Είχα πει εξαρχής ότι η τόσο ήσυχη μπαλάντα της Λιθουανίας μπορεί να κάνει τη διαφορά.

  2. Κάτι μου λέει πως ίσως η Λιθουανία κάνει τη μεγάλη έκπληξη και περάσει πάρα το ότι την έχουν στριμώξει ανάμεσα σε Τσεχία και Ισραήλ. Προσωπικά δε τη ξεγράφω τελείως

  3. Το αγαπώ από τη πρώτη στιγμή!
    Εξαιρετική φωνή κομμάτι που σου βγάζει μια νοσταλγία και ευγνωμοσύνη για τη ζωή… Ειδικά το στήσιμο φαντάζομαι θα αποδίδει πολύ ωραία τηλεοπτικά!Μακράν(για μένα)η καλύτερη συμμετοχή της χώρας και αυτό που λέμε “dark horse”.
    Οχι μόνο θα περάσει αλλά θα πάει και πολύ καλύτερα από όσο υπολογίζουν οι bookers!

  4. Μου αρεσε πιο πολυ απο ολα τα στησιματα εως τωρα.Το ειπα οποιος φερει κατασκευες εξυπνες θα ξεχωριζει απο την μονοτονη σκηνη με το συνεχομενο μπλε φως.Μπραβο!

    • Πού τις βλέπεις τις κατασκευές στην εμφάνιση της Λιθουανίας;;;; Η μόνη ….. κατασκευή που έφερε είναι ο σύντροφός της (διάσημος αθλητής για άγρα ψήφων από το κοινό των αθλημάτων). Συμφωνούμε πάντως ότι μέχρι στιγμής είχε το καλύτερο στήσιμο σκηνικά (και χωρίς κατασκευές τριγωνικές!)

  5. Στην πρωτη μου δεκαδα την ειχα μεσα και μετα την αλλαξα με Αρμενια.
    Νομιζω τελικα οτι μεσα στην απλοτητα της θα ξεχωρισει και θα πεταξει καποιον αλλον εξω, αλλωστε παντα υπαρχουν εκπληξεις. Μπορει να πεταξει και το Βελγιο!!! Ιδωμεν!!!

  6. Κατ’αρχήν είναι είδηση ότι τους τελευταίους στίχους θα τους τραγουδήσει στα Λιθουανικά. Από ‘κει και πέρα, νομίζω ότι η Λιθουανία άφησε καλές εντυπώσεις σήμερα και νομίζω ότι θέτει σε κίνδυνο το Βέλγιο που προηγείται. Προσωπικά ούτε την Λιθουανία την είχα στους φιναλίστ αλλά μπορεί να τρυπώσει εν τέλει, εξάλλου έχει κάνει κι άλλες φορές την έκπληξη, π.χ. 2013 (με πιο αδιάφορο κομμάτι)

  7. Μου άρεσε απ την πρώτη στιγμή που το άκουσα και πιστεύω κι εγώ πως θα πάει καλύτερα από όσο νομίζουν πολλοί..

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ