EUROVISION 2018: Πρώτη πρόβα Ισλανδίας!

Δεύτερος στη σκηνή ανεβαίνει ο Ari Ólafsson από την Ισλανδία. 

Το λευκό χρώμα συνεχίζεται και στην εμφάνιση της Ισλανδίας. Ο Ari λοιπόν εμφανίζεται με λευκό σακάκι και παντελόνι και κόκκινο πουκάμισο. 5 άτομα βρίσκονται στα φωνητικά (3 στα αριστερά και 2 στα δεξιά) ντυμένα με πιο σκούρα χρώματα. Στους φωτισμούς κυριαρχεί το μπλε μέχρι τη μέση του τραγουδιού και στη συνέχεια κίτρινο και κόκκινο χρώμα ενώ το όλο στήσιμο δεν διαφέρει ιδιαίτερα  από αυτού του εθνικού τελικού. Φωνητικά αποδίδει πολύ καλα. Μια “κλασσική” εμφάνιση μια όμορφης μπαλάντας στον διαγωνισμό.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα της πρώτης πρόβας και το επίσημο βίντεο του eurovision.tv

https://www.youtube.com/watch?v=D3FDyiXRjVA

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Ιρλανδία έχει πιθανότητες να περάσει στον τελικό…Η Ισλανδία απο την άλλη..κόπηκε

  2. Φωναρα. Αδικειται απο το τοσο παλιομοδιτικο τραγουδι. Το στησιμο στατικο και τιποτα το ιδιαιτερο απο αυτο το αποσπασμα. Ουτε το ενδυματολογικο μου αρεσε.

  3. Πιο ωραία η παρουσίαση από τον τελικό τους, βγάζει κάτι πιο οικείο. Αλλά δυστυχώς η Ισλανδία είναι καταδικασμένη λόγω κομματιού. Ο Olafsson είναι καλός τραγουδιστής αλλά το πράγμα δεν σώζεται. Λυπάμαι που θα το πω αλλά η Ισλανδία μάλλον θα τερματίσει τελευταία στον ημιτελικό. Για να το θέσω διαφορετικά, πρέπει να πάει κάτι πολύ στραβά με κάποια άλλη χώρα για να μην τερματίσει τελευταία η Ισλανδία, sorry!

  4. Το τραγούδι μπορεί να μην είναι τίποτα το ιδιαίτερο και το διαφορετικό, αλλά εμένα μου αρέσει και δεν καταλαβαίνω γιατί να μην περάσει στον τελικό. Ο τραγουδιστής είναι πολύ συμπαθής και έχει πολύ καλή φωνή. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολύ χειρότερα τραγούδια φέτος που δεν αξίζουν να μπουν στον τελικό.

  5. O τραγουδιστής έχει φωνάρα, αναβάθμισε με τη φωνή του και το τραγούδι που είναι γλυκό, όμως παλιομοδίτικο! Δεν ξέρω με τέτοια ωραία φωνή, μήπως κάνει την έκπληξη και περάσει, θα δούμε!

  6. Από το τηλεοπτικό κοινό ούτε 1 βαθμό δεν πρόκειται να πάρει. Αν βρεθεί τώρα καμιά επιτροπή με ανεβασμένο ηλικιακό μέσο όρο ίσως κάτι πάρει για να μην μείνει χωρίς βαθμό

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ