EUROVISION 2018: Πρώτη πρόβα Αζερμπαϊτζάν!

Το βάπτισμα του πυρός για τις πρόβες του φετινού διαγωνισμού παίρνει η Aisel η οποία εμφανίζεται πρώτη στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2018, εκπροσωπώντας το Αζερμπαϊτζάν. 

Οι πρόβες ξεκινούν με τα σχεδόν παραδοασιακά μικρά προβλήματα στον ήχο. Η Aisel αλλά και τα φωνητικά είναι ντυμένοι στα λευκά. Στη σκηνή κυριαρχεί καπνός ενώ τα φωνητικά συμμετέχουν μαζί της στην χορογραφία από τη μέση περίπου του τραγουδιού. Η Aisel και τα 4 φωνητικά στέκονται πάνω σε τριγωνικές άσπρες κατασκευές με φωτεινό περίγραμμα. Στην εμφάνιση χρησιμοποιούνται εφέ τα οποία θα φανούν στους δέκτες μας την βραδιά της Τρίτης και κάνουν το όλο στήσιμο ακόμα πιο εντυπωσιακό. Φωνητικά δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, ενώ η ένταση των φωνητικών ίσως ανέβει, καθώς δεν ακόυγονταν σε μεγάλο βαθμό.

Μια πολύ καλή αρχή με την πρώτη πρόβα για φέτος απο το Αζερμπαϊτζάν με έντονο το ελληνικό χρώμα φυσικά!

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από την πρόβα και το επίσημο βίντεο από το eurovision.tv

https://www.youtube.com/watch?v=WYY7fSTvPwc

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άντε ξεκινήσαμε και φέτος!
    Το Αζερμπαϊτζάν είναι μία από τις 3 χώρες που θέλω να δω περισσότερο σήμερα. Τα όποια μικρά τεχνικά προβλήματα στον ήχο σίγουρα θα λυθούν στο live.
    Για να δούμε τι θα δούμε από τον καλύτερο του διαγωνισμού!

    • Περσυ παντως ηταν ρεζιλικι το στησιμο του μαλλον θελει πολλα για να κανει κατι καλο!!!

      • Φαιδρό σχόλιο!
        Ειδικά όταν είναι γνωστό για ποιους λόγους είχαμε την περσινή σκηνική παρουσία.

  2. Δεν είναι άσχημο βασικά είναι καλύτερο από ότι το περίμενα απλώς ακόμα θεωρώ ότι το Αζερμπαϊτζάν θα αποκλειστεί λόγω υψηλού επιπέδου ημιτελικού (αν ήταν στο 2ο θα περνούσε άνετα)…Για εμένα το πρόβλημα είναι το ανεμπνευστο τραγούδι-τυπιυ this is love και στη καλύτερη να έχει την τύχη του…Παντως πέρυσι με καλύτερο κομμάτι και σκηνική παρουσία όπως και το 2014/2015 το Αζερμπαϊτζάν πήρε οριακά τη πρόκριση οπότε (ακομα-μεχρι τουλάχιστον να δω και τις πρόβες όλων των χωρών) θεωρώ ότι το Αζερμπαϊτζάν θα μείνει οριακά εκτός (11ο-12ο) αλά boom boom Αρμενία 2011…

  3. Χμμμ ο Φωκάς Ευαγγελινός ξέρει ότι η αναφορά σε βουνά του Αζερμπαιτζαν είναι αρκετά επικίνδυνη, καθώς και θα θυμώσει σίγουρα τους Αρμένιους?
    Το We are our mountains είναι Αρμενιακό μνημείο σε έδαφος του Αζερμπαιτζάν…

    • Είναι απλά μια σκηνική παρουσία χωρίς καμία αναφορά σε πολιτικό επίπεδο… Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να θυμώσει κάποιος λαός βλέποντας μια υπέροχη σκηνική παρουσία

  4. Ωραια σκηνικη παρουσια. Μου κανει σαν να ειναι σε καραβακια και με το μπλε πισω μου ταιριαζει πολυ. Κανει μπαμ η υπογραφη Φωκα. Παρολα αυτα το τραγουδι παραμενει αδιαφορο και δεν ξερω κατα ποσο θα ξεχωρισει. Εκτος και αν ειναι τοσο δυνατη η σκηνικη παρουσια συνολικα εκτος δηλαδη απο το αποσπασμα που ειδαμε και μεινει στον θεατη.

  5. Θα το χαρακτήριζα απλά ok και τίποτα περισσότερο.. Το τραγούδι με αφήνει αδιάφορο έτσι κι αλλιώς αλλά και σκηνικά δε βλέπω κάτι το εντυπωσιακό

  6. Δεν τρελάθηκα. Δεν ξέρω το υπόλοιπο στήσιμο πως είναι ή πως “γράφει” στη κάμερα, αυτό πάντως,δεν το βρήκα κάτι το ιδιαίτερο.

  7. Αντε καλη αρχή σε όλες τις χώρες..
    Ενδιαφέρον το Αζερμπαιτζαν,μου περνούσε αδιάφορο ,ίσως το προσέξω λίγο περισσότερο αλλά πάνω από 20άδα ,δεν νομίζω ότι θα φτάσει.

  8. Σε εμάς βρήκε αν βγάλει την χειρότερη δουλειά του ever ο Φωκάς…
    Η καλύτερη πρόβα μέχρι στιγμής αν και η πρόκριση ακομα είναι πέρα από αμφίβολη.

  9. Το snippet της πρόβας δεν αποκαλύπτει πολλά, αλλά απ’ ό,τι διαβάζω καθοριστικής σημασίας θα είναι τα τηλεοπτικά εφέ. Το τραγούδι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά νομίζω θα καταφέρει να προκριθεί, στηριζόμενος πλέον και στην πρόβα. Ίδωμεν

    • Εκτος απο την προβα μιλαμε για μια χωρα που σκορπαει λεφτα οχι μονο στον χορογραφο κ.τ.λ αλλα και σε επιτροπες.Καλο ειναι να λεμε αληθειες.Παντως το ολο αποτελεσμα ειναι πολυ καλυτερο απο της Demy περσυ με την πισινα απο τα LIDL.

  10. Άντε και καλή αρχή!!!

    Μου άρεσε αυτό που είδα και πιστεύω ότι θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό! Χωρίς να ξετρελαίνομαι με το τραγούδι το θεωρό απλά συμπαθητικό, που με μια καλή φωνή ( που έχει η τραγουδιστρια) και μια ακόμα πιο ενυπωσιακη σκηνογραφία/στήσιμο θα περάσει!

    Και θα το ήθελα περισσότερο, γιατί είναι Ελληνες ( και καταξιωμένοι στην EV) πίσω από το τραγούδι, χαίρομαι που διαπρέπουν και σχεδόν κάθε χρόνο χώρες τους επιλεγούν! Και σχεδόν πάντα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα!

    Καλή επιτυχία στο Αζερμπαϊτζάν και του χρόνου για το δίδυμο Κοντοπουλου/Φωκά!

  11. Άντε και καλή αρχή!!!

    Μου άρεσε αυτό που είδα και πιστεύω ότι θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό! Χωρίς να ξετρελαίνομαι με το τραγούδι το θεωρω απλά συμπαθητικό, που με μια καλή φωνή ( που έχει η τραγουδιστρια) και μια ακόμα πιο ενυπωσιακη σκηνογραφία/στήσιμο θα περάσει!

    Και θα το ήθελα περισσότερο, γιατί είναι Ελληνες ( και καταξιωμένοι στην EV) πίσω από το τραγούδι, χαίρομαι που διαπρέπουν και σχεδόν κάθε χρόνο χώρες τους επιλεγούν! Και σχεδόν πάντα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα!

    Καλή επιτυχία στο Αζερμπαϊτζάν και του χρόνου για το δίδυμο Κοντοπουλου/Φωκά!

  12. Ο Φωκάς έκανε πάλι το θαύμα του!! Ακόμα κι από αυτό το μικρό απόσπασμα φαίνεται οπτικά υπέροχο!! Ένα τραγούδι κάτω του μετρίου που αναδεικνύεται πολύ έξυπνα!! κι κάπως έτσι το Αζερμπαιτζαν θα περάσει τελικό για άλλη μια φορά. Μακάρι να έβγαινε ένα παρομοιο αποτέλεσμα και περυσι..

  13. Δεν είναι κακό το στήσιμο και ταιριάζει με την χορογραφία, γενικά καλύτερα από ότι περίμενα, μπορεί και να προκριθεί παρά το ανούσιο τραγούδι

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ