ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Δείτε το επίσημο video clip του “Hvala, ne”!

Όπως είναι γνωστό, η Σλοβενία, θα εκπροσωπηθεί στην Eurovision 2018, από την Lea Sirk και το τραγούδι «Hvalane!» (“Ευχαριστώ, όχι!”) σε σύνθεση και στίχους του Tomy DeClerque και της ίδιας. 

Πριν από λίγο δόθηκε στη δημοσιότητα το επίσημο video clip του τραγουδιού, ενώ η ίδια η Lea παρουσιάζοντας το video στην επίσημη σελίδα της στο facebook δήλωσε υπερήφανη και ζήτησε για άλλη μια φορά τη στήριξη των fans!

Δείτε το επίσημο video clip της Σλοβένικης συμμετοχής!

Η Lea Sirk έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στον OGAE Greece στην οποία απάντησε με ιδιαίτερη χαρά τις ερωτήσεις μας σχετικά με την καριέρα της, τη συμμετοχή της στη Eurovision, για το τραγούδι της αλλά και την παρουσίασή του και έστειλε το δικό της μήνυμα στους fans του διαγωνισμού μέσα από ένα σύντομο αλλά γλυκό video! Δείτε εδώ!

Υπενθυμίζουμε ότι η Σλοβενία θα εμφανισθεί 17η στη σειρά στον Β’ Ημιτελικό στις 10 Μαΐου. Περισσότερες πληροφορίες για τη φετινή συμμετοχή της χώρας μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στον OGAE Greece για να μάθετε όλα τα νέα για τη Eurovision 2018!

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

2 ΣΧΟΛΙΑ

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ