EBU: Στο Ministerium θα φιλοξενηθεί το Euroclub!

Το φετινό Euroclub θα φιλοξενηθεί στη Λισαβόνα στο Club Ministerium. Το Club Ministerium είναι ένα από τα πιο μοντέρνα νυχτερινά κέντρα της Λισαβόνας. Το club βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, δηλαδή στο Terreiro do Paço (Praça do Comerçio), και απέχει λίγα μόνο βήματα από το Eurovision Village.

Το Club Ministerium άνοιξε τις πόρτες του τον Δεκέμβριο του 2012 σε εγκαταστάσεις που φιλοξενούσαν προηγουμένως το Υπουργείο Οικονομικών της Πορτογαλίας. Από τότε έχει γίνει σημείο αναφοράς στη Λισαβόνα για house & techno, φιλοξενώντας κάθε εβδομάδα εκδηλώσεις με διάσημα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής παράλληλα με underground ταλέντα της περιοχής.

Το Euroclub 2018 θα λειτουργεί από τις 06-12 Μαΐου 2018 από τις 23:00 έως τις 04:00 τοπική ώρα. Η πρόσβαση στο Euroclub θα περιορίζεται μόνο σε διαπιστευμένους φανς, δημοσιογράφους, αντιπροσωπείες και καλλιτέχνες και δεν θα είναι ανοικτή στο ευρύ κοινό.

Οι καλλιτέχνες, οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης και τον τύπο, οι διαπιστευμένοι φανς και οι αντιπροσωπείες θα μπορούν να συμμετέχουν στα πάρτι και να χαλαρώσουν στο Euroclub μετά από το ημερήσιο πρόγραμμα σκληρής δουλειάς και να χορεύουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Chris Zavos
Chris Zavoshttps://www.youtube.com/watch?v=ZeLl8ZGCKhQ&list=PLAH1I2XLJAlsYYdCKLEiJ4575-86Fv8Hv
Μέλος σε σωματεία της Eurovision από το 1990. Ιδρυτικό μέλος του OGAE Greece. Έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος και Εκπρόσωπος μελών Επαρχίας - Εξωτερικού στο ΔΣ του OGAE Greece. Το επάγγελμά μου είναι Ειδικός Γαστρεντερολόγος-Ηπατολόγος και μένω στη Θεσσαλονίκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ