Europarty: Δείτε τις εμφανίσεις από το ESPreParty Madrid 2018!

Χτες 21 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το τελευταίο Europarty της χρονιάς με 21 συμμετέχοντες του φετινού διαγωνισμού. Ήταν μία πολύ όμορφη βραδιά στη Μαδρίτη και έτσι το Eurovision-Spain PreParty 2018 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Την Παρασκευή 20 Απρίλη έγινε ένα ξεχωριστό πάρτι καλωσορίσματος των φετινών εκπροσώπων, το λεγόμενο Welcome ESPreParty 2018. Καλεσμένοι σε αυτή τη μοναδική βραδιά πέραν του φετινού ισπανικού ντουέτου (Amaia και Alfred) ήταν οι εξής: Coral Segovia, Davinia y Raúl, Jorge González, Milena Brody, Stella Mwangi (Νορβηγία 2011), Alexandra Rotan και Nicoleta Sava.

Παρουσιάστρια της χτεσινής βραδιάς ήταν η Lucía Pérez που εκπροσώπησε την Ισπανία το 2011!

Οι 21 φετινοί καλεσμένοι στο  ESPreParty και εκπρόσωποι των Ισπανία, Τσεχία, Γαλλία, Βέλγιο, Πορτογαλία, Λευκορωσία, Γερμανία, Αρμενία, Ηνωμένο Βασίλειο, Μολδαβία, Λετονία, Ουγγαρία, Π.Γ.Δ.Μ., Ιρλανδία, Αλβανία, Μαυροβούνιο, Σλοβενία, Ελβετία, Ισλανδία, Άγιο Μαρίνο και Ρουμανία έδωσαν τον καλύτερο ευατό τους. Έτσι χάρισαν μία ξεχωριστή βραδιά σε όλους όσους βρίσκονταν εκεί!

Δείτε όλες τις εμφανίσεις του ESPreParty 2018 στην παρακάτω επίσημη playlist!

Ποιες εμφανίσεις ξεχωρίσατε από το ESPreParty 2018;

Αυτό ήταν λοιπόν! Ολοκληρώθηκαν για φέτος τα Europarty που τίμησαν οι περισσότεροι φετινοί εκπρόσωποι με την Ελλάδα και την Κύπρο ωστόσο να μην καταφέρνουν να παραστούν σε κάποιο από αυτά. Αξίζουν πολλά μπράβο σε όλα τα σωματεία OGAE και τους φανς που συνέβαλαν για ακόμη μια χρονιά στην συνέχιση αυτής της όμορφης παράδοσης των Europarty! Και του χρόνου με υγεία!

Μείνετε συντονισμένοι στον ΟGAE Greece διότι είμαστε κοντά στην έναρξη των προβών της Eurovision 2018.

Γιώργος Φλίγκος

Γιώργος Φλίγκος
Γιώργος Φλίγκος
Απόφοιτος του τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ασχολούμαι με την ψυχολογία και την εκπαίδευση, ενώ ταυτόχρονα λατρεύω τα πειράματα και τις χημικές αναλύσεις στο εργαστήριο. Η Eurovision είναι ένα μικρόβιο που το κόλλησα από μικρός και είναι η δεύτερη μεγάλη μου αγάπη μετά τα παιδιά και τα ταξίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ