Η Γιάννα τραγουδά το “Όνειρό μου” στα Αγγλικά μαζί με τους Stereo Soul!

Πριν από λίγο η Γιάννα Τερζή, κατά τη διάρκεια του Eurovision Live Lounge που διοργανώνει το ESCToday, ερμήνευσε στα Αγγλικά ένα απόσπασμα από τη φετινή  συμμετοχή της Ελλάδας “Όνειρό μου” μαζί με τους πολύ καλούς της φίλους, τους Stereo Soul (Bradley White-Dale και Παναγιώτης Πάλλης)! Επίσης, η Γιάννα Τερζή απάντησε σε όσες περισσότερες ερωτήσεις που της έστελναν οι fans του διαγωνισμού live.

Ακούστε το “Ονειρό μου” στα Αγγλικά στο παρακάτω βίντεο (από το 28.35min ή -12.25 min):

https://www.facebook.com/esctoday/videos/10155726651365950/?hc_location=ufi

Η Ελλάδα εμφανίζεται στην 14η θέση του Α’ Ημιτελικού στις 8 Μαϊου.

Μείνετε συντονισμένοι με τον OGAE Greece για να μαθαίνετε όλα τα νέα της ελληνικής συμμετοχής στη Eurovision 2018.

[πηγή: ESCToday]

Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Γιάννης (Ioannis) Δανιήλ
Ιατρός στο επάγγελμα, ασχολούμαι ως φανατικός θεατής με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision από πολύ μικρή ηλικία, τότε που αποτελούσε την αφορμή για οικογενειακή διασκέδαση! Ως ενεργό μέλος του επίσημου σωματείου φίλων της Eurovision στην Ελλάδα OGAE Greece παρακολουθώ από κοντά το διαγωνισμό και αρθρογραφώ. Η πολυπολιτισμικότητα, η ένωση των λαών, η αγάπη για τη μουσική και το υπερθέαμα που προσφέρει ο διαγωνισμός αποτελούν τα στοιχεία που με έχουν κάνει να τον λατρέψω και να τον έχω καταστήσει σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς μου και της διασκέδασής μου. Από το 2021 είμαι Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του OGAE Greece.

41 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ανατριχιαστικό και συγκινητικό! Μας έχει κάνει περήφανους διεθνώς! Εύγε! Καλή επιτυχία Γιάννα! Καλή επιτυχία Ελλάδα! Φέρε μας το βραβείο!

  2. Πάρα μα πάρα πολύ όμορφο.. Μπράβο σε όλη τη φετινή ομάδα και μακάρι να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!!

  3. Η κοπέλα έχει φωνάρα και το απέδειξε. Απλά ανατριχιαστική, ακόμα στην αγγλική version που, θεωρητικά, δεν είναι όσο δυνατή είναι η ελληνική.

    Εγώ το παρακολούθησα όλο το live, και απάντησε γενικά σε ερωτήσεις σχετικά με το live και τις πρόβες. Κάποιος της είπε να μην την περνάν τα φωνητικά στη Λισαβόνα και είπε κάτι τύπου “Μην αγχωνέστε, τα φωνητικά θα είναι εκεί που πρέπει να είναι τα φωνητικά, δηλαδή πίσω”. Επίσης, τη ρώτησαν τι θα έκανε αν κέρδιζε και είπε “Θα έκλαιγα σίγουρα. Εδώ κλαίω στις πρόβες γιατί συγκινούμαι”.

    Εφόσον νιώθει τόσο το τραγούδι και έχει και τη φωνή που απαιτεί το κομμάτι, θα σκίσουμε πιστεύω.

    Καλή μας επιτυχία!

  4. Τελικά του πάει πολύ και ο αγγλικός στίχος….Και ήταν καλός ο αγγλικός στίχος που γράψανε σαυτο το απόσπασμα… Αν ήταν μισό ελληνικά και μισό αγγλικά, πιστεύω θα είχε μεγάλη πιθανότητα και για πρωτιά… Αν βγει ηχητικά στυλάκι Ένυα, θα πάει καλα…Με αγχώνει λίγο η σκηνική παρουσίαση…Είπε τιποτα για το τι θα κάνει στη σκηνή? Αυτα που έγραψε το περιοδικό (7 μερες τιβι αν δεν κανω λαθος) για ψηφιακή υδρόγειο και ρούχο με κάπα, ισχύουν?

    • Κάποιος τη ρώτησε αν η σκηνική παρουσία θα είναι epic, και είπε “Εννοείται θα είναι epic. Δεν ξέρω τι θεωρεί epic ο καθένας, αλλά θα είναι”.
      Μετά τη ρώτησαν κάτι για το φόρεμα και είπε “Who said it’s going to be a dress?”
      Και είπε κι ότι θα έχουμε και μια έκπληξη.

      Απ’ ό,τι κατάλαβα, ετοιμάζουν κάτι καλό. Σε κάποιο σημείο του live είπε ότι την ενδιαφέρει να μεταδώσει το μήνυμα του τραγουδιού. Αυτό μόνο φτάνει για να καταλάβουμε ότι δεν θα έχουμε υπερβολές, απλά συναίσθημα.

      • ευχαριστω. μηπως να την ενημερωσουμε στο μεηλ της, οτι αν θελει να ειναι πιο εντυπωσιακα τα φωνητικα μπορει να ζητησει από τους διοργανωτές ενα μικρο φωνητικο εφέ όπως έκανε και η Δανία πριν 18 μάλιστα χρόνια? Η Δανία το 2000 χάρη σε αυτό το εφέ εντυπωσίασε και κέρδισε…(Ένα άλλου τύπου φωνητικό εφέ επετράπη και στη Νορβηγία το 2017)

  5. Είδα όλο το live. Ήταν πολύ οικεία και ευγενική με όλους! Η κοπέλα έχει παιδεία! Μπορεί να κάνει και την πλάκα της χωρίς να την παρεξηγήσεις! Ήταν τόσο προσιτή και γλυκιά! Βέβαια δεν αποκάλυψε τίποτα για την εμφάνισή της! Καλά κάνει αν με ρωτάτε γιατί έτσι μεγαλώνει την αγωνία μας και έχει περισσότερο ενδιαφέρον!

  6. Χαίρομαι που έχει ξεκαθαριστεί από την αρχή πως η ελληνικότητα του τραγουδιού θα αποδωθεί επι σκηνής ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ.

  7. Έχω κολλήσει άσχημα με αυτό το ακαπελα..ειλικρινά δεν έχω λόγια και το γεγονός πως για πρώτη φορά στα δέκα χρόνια που είμαι φαν του διαγωνισμού θέλω πραγματικά να νικήσουμε με ανατριαχιαζει..
    σοβαρά θέλω νίκη φέτος ?

      • Η ερτ αν εχει αντιθετη αποψη ας αποσυρθει απο τον διαγωνισμο και να μην παιζει με τα νευρα μας!!!!συγγνωμη που δεν ακουμε ολοι φαραντουρη οπως τα κομματοσκυλα που χρυσοπληρωνει για εκπομπες με 2% τηλεθεαση!!!!!!

  8. Εγώ δεν έθεσα κανένα ερώτημα προς τη Γιάννα, αλλά παρακολούθησα όλο το Live και τις απαντήσεις που έδεινε στους φανς.Μου άρεσε που απαντούσε σε ότι και αν της έλεγαν, και αυτό την κάνει ακόμα καλύτερη.
    Οσο για το τραγούδι, δεν χρειάζεται καμία προώθηση . Όλα και όλοι θα φανούν στον ημιτελικό. Και οι πρόβες φυσικά παίζουν ρόλο. Όσο για την έκπληξη , πολλά διαβάζουμε, τίποτα δεν είναι σίγουρο αλλά πιστεύω πως θα είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα. Go Greece! Go Gianna Terzi!.

  9. Ανατριχιλα… Σε οποια γλωσσα κι αν αποδιδονται οι στιχοι το μηνυμα περνά αναλλοίωτο… Ανατριχιλα^inf

  10. Πολύ ωραία και η Αγγλική εκδοχή του τραγουδιού! Βέβαια, παραμένει ωραιότερη η Ελληνική!
    Πολύ καλή φωνή έχει η Γιάννα, το απέδειξε ακόμα μία φορά. Ελπίζω να ακουστεί καλά όπως αναμένουμε, να πάνε καλά και τα φωνητικά και συνολικά να έχουμε μία εμφάνιση που να εντυπωσιάσει!
    Καλή επιτυχία!!!

  11. Εξαιρετικη τραγουδιστρια! Υπεροχος ανθρωπος!
    Πολυ καλυτερα που παμε με ελληνικο στιχο.

  12. #ΠΑΜΕ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑ ΔΥΝΑΤΑ!!!!

    #ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟΟΟΟ!!!!!!

    #ΑΘΗΝΑ 2019……..ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ!!!!!!!
    ————————————————————————

  13. Moυ αρέσει και με αγγλικό στίχο! Και νομίζω οτι η Τερζη έχει καλύτερη φωνή απο οσο υπολογίζαμε, και ίσως καλύτερη και απο το Ονειρο μου γενικότερα! Μπραβο στην κοπελα!

    Οι Stereo Soul, να ετοιμάζονται του χρόνου για την Eurovision, και αν δεν τους κάτσει η Ελλάδα, με την Κύπρο! Νομίζω, οτι μετά την Φουρειρα, είναι αυτοί που θέλουν να πάνε περισσότερο από όλους! Απροπο, ακόμα να ακούσουμε την φετινή τους πρόταση που ακυρώθηκε…

  14. Ε ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Κ ΗΣΥΧΑΣΑ ΛΙΓΟ….ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ LIVE ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΗΣΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ….ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΒΟΡΙ; ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ;…Η ΝΕΤΑ…ΑΝ ΤΗ ΛΕΩ ΣΩΣΤΑ….ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ….ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ Η ΓΙΑΝΝΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΑΓΩΓΟΣ ΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΟΥ….ΑΛΛΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ….ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΣΚΟΠΕΛΟ…””ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ Κ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ” ΕΙΠΕ….ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΒΕΣ . ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΛΑ…29/4 ΑΝΑΧΩΡΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ…ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΑ….ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

  15. Θεωρώ ότι φέτος θα πάμε πολύ καλά. Βέβαια ο ημιτελικός μας είναι από τους πιο δύσκολους που μπορώ να θυμηθώ οπότε μας βλέπω μέσα στην πεντάδα του ημιτελικού και δεκάδα του τελικό. Από τον ημιτελικό μας πιστεύω θα περάσουν με σειρά κατάταξης οι εξής χώρες;
    1.)Εσθονία
    2.)Ισραήλ
    3.)Βουλγαρία
    4.)Τσεχία
    5.)Ελλάδα
    6.)Αυστρία
    7.)Κύπρος
    8.)Βέλγιο
    9.)Φινλανδία
    10.)Ιρλανδία

    Φυσικά Αζερμπαιτζάν και Αρμενία είναι παραδοσιακά πανίσχυρες χώρες αλλά νομίζω ήρθε η ώρα τους να αποκλειστούν.

    • Συμφωνώ με τους πρώτους 8, αντί Φινλανδίας πιστεύω στον τελικό θα είναι το Αζερμπαιτζάν και αντί Ιρλανδίας η Λιθουανία.

      • Η Φινλανδία πιστεύω έχει πολύ καλή σειρά εμφάνισης και το τραγούδι είναι αρκετά πιασάρικο.
        Η Ιρλανδία επίσης έχει καλή σειρά εμφάνισης και το τραγούδι έχει τη δυνατότητα να κερδίσει τόσο όσο από επιτροπές και κοινό.
        Το Αζερμπαιτζάν ανοίγει σόου με ένα μετριότατο τραγούδι ενώ η Λιθουανία δεν νομίζω πως έχει και κανένα λόγο να περάσει.

    • Kαλη επιτυχια και στην Ελληνικη και στην Κυπριακη αποστολη! .
      Η Γιαννα απλα υπεροχη!
      Η δικη μου προβλεψη,

      Ελλαδα,
      Κυπρος
      Εσθονια
      Βουλγαρια
      Ισραηλ

      Αυστρια
      Βελγιο

      Τσεχια
      Αζερμπαιτζαν
      Αρμενια.

      Την Φιλανδια την εχω εκτος, αν περασει θα παρει τη θεση της Αρμενιας.
      Ωστοσο κραταω για καποιο λογο και μια θεση για τη Λιθουανια.
      Τωρα ποια θεση θα παρει? Ελπιζω της Τσεχιας κι ας θεωρειται φαβορι.
      Προσωπικα το βρισκω πολυ βαρετο.
      Βεβαια στις προβες θα ξεκαθαρισουν ολα!

      • Δεν νομίζω να υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο πιθανότητα να μην περάσει η Τσεχία.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ