EUROVISION 2018: Η αυριανή τελευταία ημέρα των τεχνικών προβών!

Ολοκληρώνονται αύριο το πρωί στη Λισαβόνα οι τεχνικές πρόβες των φετινών συμμετεχόντων στον 63ο διαγωνισμό της Eurovision με τη δεύτερη πρόβα της διοργανώτριας Πορτογαλίας και των Big 5. Συγκεκριμένα, το αυριανό πρόγραμμα προβών είναι το εξής:

12.00 Πορτογαλία

12.25 Ηνωμένο Βασίλειο

12.50 Ισπανία

13.15 Γερμανία

13.40 Γαλλία

14.05 Ιταλία

15.00 Έκτακτη πρόβα Ελλάδας (μπορείτε να διαβάσετε λεπτομέρειες εδώ)

Την Κυριακή το απόγευμα, όπως συμβαίνει πάντα τη συγκεκριμένη Κυριακή της κάθε χρονιάς, θα λάβει χώρα το μεγάλο Welcome Party με την παρουσία όλων των φετινών αποστολών, οπότε και κηρύσσεται επισήμως η έναρξη του διαγωνισμού. Από τη Δευτέρα το μεσημέρι ξεκινούν οι επίσημες Dress Rehearsals για τον πρώτο ημιτελικό (τρεις τον αριθμό) μία το μεσημέρι, μια στις 22.00 το βράδυ (ώρα Ελλάδας) η οποία παρακολουθείται από κλειστό κύκλωμα από τις επιτροπές προκειμένου να ψηφίσουν, και μία την Τρίτη το μεσημέρι. Η ίδια, φυσικά, διαδικασία ακολουθείται την Τετάρτη και την Πέμπτη για το δεύτερο ημιτελικό και την Παρασκευή και το Σάββατο για το μεγάλο τελικό.

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα βλέπω να τρέχει η Γιάννα να προλάβει το Welcome Party. Ούτε αυτό δεν θα χαρεί. Βέβαια αν πάνε όλα όπως τα θέλει στην πρόβα και τελευταία να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί λίγη σημασία έχει.

      • Παντως καθε χρονο τα ιδια εχουμε.Και περυσι η Ντεμυ ειχε κανει εξτρα προβα λογω φωνητικων,Επισης,στο σοου των επιτροπων ειχε εμφανιστει δυο φορες παλι λογω τεχνικων προβληματων.

  2. Βρε μπεεε,ετοιμαστείτε για κλάμα αύριο.Κάποτε ένας σοφός είχε πει αν ξεκινήσει κάτι στραβά θα τελειώσει και στραβά.Δε καταλαβαίνετε ό,τι αυτό είναι ένα ψεύτικο παιχνίδι εντυπώσεων – ΣΑΝΟ και πάλι ΣΑΝΟ – Γραμμένη την έχουν την Ελλάδα οι ευρωπαίοι,χαμπάρι δε πήρατε ακόμα.Όλοι με τη Κύπρο παραμιλάνε.Φυσικά μέσα σε Εσθονία,Ισραήλ,Βουλγαρία,Γαλλία και Κύπρος θα παιχτεί η 1η θέση.Κοιτάξτε να περάσετε πρώτα τελικό και πολύ είναι για φέτος.

    • Σε βλέπω απίστευτα υπερβολικό..μπορούμε να δείχνουμε και λίγο σεβασμό προς την ομάδα που μας εκπροσωπεί..κάνουν ότι μπορούν
      Και στην τελική έχουμε κομματαρα πολύ καλύτερη από χώρες που πλασάρονται ψηλά όποτε ότι και να γίνει εμείς κρατάμε το όμορφο συναίσθημα που μας προκαλεί το τραγούδι

    • Εμείς πάλι καθότι χορευτές τη μισή μας ζωή ξέρουμε ότι όσο πιο χάλια πάει η πρόβα, τόσο καλύτερα πάει η τελική εμφάνιση. Οπότε υπομονή μέχρι αύριο στις 3 για να δούμε.

      ΥΓ. Παιδιά, γράφετε που γράφετε οι ίδιοι με διαφορετικα nicks, τουλάχιστον γράψτε σε διαφορετικό στυλ για να μην γίνεται ΤΟΣΟ καμπανιστο. Γελάνε και οι πλάκες των πεζοδρομίων.

      • Έχεις δίκιο. Ο δε Remake είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Change. Ο ίδιος μάλιστα επικροτεί τον εαυτό του, παρουσιαζόμενος ως άλλο πρόσωπο. Πραγματικά έχω αρχίζει και το διασκεδάζω απίστευτα.

    • Και ένας άλλος σοφός κάποτε είχε πει: “η όπερα δεν τελειώνει αν δε βγει να τραγουδήσει η χοντρή”. Φιλική συμβουλή: πρόσεξε μήπως και η eurovision δε ‘τελειώνει’ αν δε βγει να τραγουδήσει η κοντή.

  3. Από τις αυριανες πρόβες ανυπομονώ για τη δική μας σαφώς,νισαφι πια πρέπει να πετύχει! Για τη δεύτερη πρόβα της Γερμανίας που φαίνεται να χει ωραίο στήσιμο και των αγαπημένων μου Πορτογαλία Γαλλία και Ιταλία.Ισπανια και ΗΒ δεν ανυπομονώ να τις δω…
    Μετά την ολοκλήρωση των δεύτερων προβών για το β ημιτελικό θεωρώ θα περάσουν (τυχαία):
    Νορβηγία Δανία Μολδαβία Ολλανδία Αυστραλία Ουγγαρία Σουηδία Ουκρανία…Για τα δύο τελευταία εισιτήρια όλοι θα ο,τι όλα παίζουν αλλά θα πω Μάλτα και Πολωνία.Παρ όλο που ο β ημιτελικός έχει πολύ χαμηλού επιπέδου τραγουδια είναι εξίσου αμφίρροπος με το πρώτο….

  4. Η Φουρέιρα κάνει πολύ έξυπνα βήματα.
    Της δίνεται τεράστια ευκαιρία να κάνει άνοιγμα στην καριέρα της και την αξιοποιεί περίφημα. Έχει κάνει εμφανίσεις παντού,προωθεί το ρεπερτότιο της, γενικά νομίζω ότι καλά κάνει και βλέπει πιο σφαιρικά τα πράγματα. Ακόμα και αν δεν πάει όσο καλά περιμένουμε βγαίνει μεγάλη νικήτρια από τη φετινή Eurovision.΄Είναι με διαφορά η πιο δημοφιλής καλλιτέχνιδα του φετινού διαγωνισμού.
    Της εύχομαι τα καλύτερα. Θεωρώ είναι η μόνη Ελληνίδα αυτή τη στιγμή που έχει δυνατότητες για καριέρα στο εξωτερικό. Είναι πολύ ψηλά σε αυτό που κάνει ακόμα και με παγκόσμια στάνταρτ.

    • Ε ναι αφού να φανταστείς η Beyonce τρέμει μη χάσει τη θέση της!

  5. Παιδια οι Κύπριοι και οι Αλβανοί φαν της φουρειρας καλό θα ήταν να ασχολείστε με τη δική σας συμμετοχή και αφήστε εμάς τους Έλληνες να ζήσουμε Το όνειρο μας με το οποίο αποτέλεσμα. Είπαμε και τελευταίοι να βγούμε ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ!!!! Το καταλάβενεται αυτό?

    • Να είμαστε περήφανοι δε λέω, αλλά μας βγάζεις τα μάτια με την ορθογραφία ρε φίλε…ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ

      Δεν υπάρχει ρήμα καταλαβαίνομαι για να καταλαβαίνεται, τόσο απλό. Τι σόι Έλληνες είμαστε όταν δεν ξέρουμε να γράψουμε ελληνικά.

      • Συγνώμη για την ορθογραφία απλά όταν εσυ έκανες τις σπουδές σου εγώ δούλευα…?

    • Όταν εμείς διαδίδαμε σε όλη την Ευρώπη ότι η Φουρέιρα ήταν άφωνη και σαμποτάραμε την κυπριακή συμμετοχή με όποιο τρόπο καλά ήταν;
      Αυτό που λες είναι σωστό αλλά εμείς το αρχίσαμε πρώτοι και πολύ πιο μαζικά μάλιστα.

  6. Προς τους Σκιπεριους που μπαίνουν εδώ και παριστάνουν τους Κύπριους ή Έλληνες φανς Προσωπικά θα κοιτούσα τον Ευγενιο ή όπως τον λένε τον άνθρωπο που δεν τον βλέπω να περνάει τελικό Όποτε η μόνη εξήγηση της ρατσιστικής επίθεσης που κάνετε είναι για να έχετε παρέα
    Πάντως να το προσέξετε αυτό το με τα ψευδώνυμα γιατί η παράνοια δεν απέχει

  7. Μάλλον οι Έλληνες έχασαν το αίσθημα της Δημοκρατίας και δεν έχουμε δικαίωμα έστω και καυστικά να πούμε την άποψη μας,ίσως και τις περισσότερες φορές μπορεί να είναι λάθος.Μάλλον το πήρε και αυτό η Μέρκελ.Επίσης φαίνεται ό,τι δεν υπολογίζετε την Κύπρο ως αδελφή σας χώρα.Δε πειράζει παίρνω τον άλλο μου τον Change ευατό και άλλο δεν ξανασχολούμαι εδώ μέσα,δεν θα ξαναενοχλήσω πλέον.Από ‘μένα είναι το τελευταίο σχόλιο.Καλή επιτυχία και στις 2 χώρες.Να ‘στε καλά.Καλή συνέχεια σε όλους/ες.Μην ξαναπείτε όμως ό,τι Ελλάδα κ’ Κύπρος είναι ένα.Δε το πίστεύετε ούτε οι ίδιοι σας ευατοί.

    • Τουλάχιστον αποκαλύφτηκες. Εσύ μόνος σου προσπαθούσες να δημιουργήσεις ένα κλίμα έντασης μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου, κανένας άλλος. Πίστεψέ με, οι περισσότεροι θέλουμε να τα πάνε καλά και οι δύο χώρες, αυτό άλλωστε φαίνεται και στην ανταλλαγή 12αριών. Εσύ έβγαλες κακία απέναντι στην Ελλάδα με απαίσιο, ομολογώ, τρόπο και δεν καταλαβαίνω και με τι σκοπό. Ή μάλλον καταλαβαίνω, έχεις θέμα με την Ελλάδα, ακόμα και τώρα λες ότι δεν έχουμε αίσθηση της δημοκρατίας. Τελικά ό,τι και να κάνεις, ό,τι και να πεις θες να έχεις δίκιο ντε και καλά. Ε λοιπόν μάντεψε: δεν έχεις. Ίσως όταν ωριμάσεις λιγάκι το καταλάβεις. Άντε στο καλό τώρα. 🙂

    • Το να κατακεραυνώνεις την ελληνική συμμετοχή και επί της ουσίας να παρακαλάς να πάει άπατη δεν είναι δημοκρατικό. επίσης πόσο δημοκρατικό είναι τα διπλά nicnames για να καταλάβω. Το α θα φύγεις πραγματικά ή όχι (nicknames υπάρχουν πολλά) είναι δικό σου θέμα.
      Εάν είσαι κύπριος να σου θυμίσω πόσοι ελλαδίτες σκοτώθηκαν στην Κύπρο. Αυτά επειδή μιλάς για αδελφή χώρα. Και σε αυτό θα διαφωνήσω γιατί οι έλλαδίτες δεν βλέπουν την Κύπρο απλά ως αδελφή χώρα αλλά ΣΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ. Μάλλον το πρόβλημα το έχει εσύ εάν είσαι κύπριος και όχι σκιπέριος.
      Με τόση χολή που έριξες όλο αυτό το διάστημα και ουσιαστικά κατάρες παρακαλώντας ουσιαστικά να πατώσουμε ζητάς τα ρέστα και λες για έλλειψη δημοκρατίας. Μάθε αγόρι μου ότι η δημοκρατία δεν είναι κάνω και λέω ότι γουστάρω. Μάθε αγόρι μου οτι η δημοκρατία είναι το πιο αυστηρό πολίτευμα γιατί στηρίζεται στην υποχρέωση του καθενός υπερασπίζεται το δικαίωμα του άλλου. Εσύ αντιθέτως καταπάτησες κάθε δικαίωμα μας εκτοξεύοντας κακίες και προσβάλλοντας την Ελλάδα.

    • Η ελευθερία της γνώμης από την κακεντρέχεια δύο τσιγάρα δρόμος. Το θέμα δεν είναι τι λες αλλά πως το λες. Ούτε εμένα η Φουρέιρα είναι του γούστου μου, αλλά δεν της εύχομαι να πατώσει – ίσα ίσα μακάρι να κερδίσει, γιατί δουλεύει παρά πολύ σκληρά. Εσύ αντίθετα έβγαλες μια ανεξήγητη χολή προς την Τερζή, η οποία δεν ξέρω από πού προέκυψε.

  8. Γιατί δεν υπάρχει η Ελλάδα στο επίσημο σημερινό πρόγραμμα που ανέβασε το eurovision.tv; Θα γίνει όντως η επιπλέον πρόβα; Δεν βρίσκω πουθενά επιβεβαίωση…

    • Πράγματι ενώ ανακοινώθηκε κάτι αντίστοιχο για την Δανία σε ξένα σάιτ δεν υπάρχει τίποτα για την Ελλάδα. Ας απαντήσει κάποιος από τον OGAE.

    • https://eurovoix.com/2018/05/05/greece-given-an-additional-technical-rehearsal-tomorrow/ Είναι συνωμοσία. Δε θα γίνει καμία πρόβα και όλοι έχουν συνωμοτήσει για να σας κοροιδεύψουν. Έλεος που ψάχνεις και επιβεβαίωση. Κουράσατε πραγματικά. Δε μου αρέσει να μιάω άσχημα και απότομα αλλά το άγχος μερικών λες και κρίνεται κι εγώ δεν ξέρω τι από τη eurovision είναι απίστευτο. Φυσικά και όλοι θέλουμε να πάει καλά η Ελλάδα αλλά οκ μέχρι ένα σημείο.

      • Βέβαια κάνουν αναφορά σε αντίστοιχο άρθρο του INFE που έχει κατέβει ήδη.
        Από ότι φαίνεται δεν θα γίνει πλήρης πρόβα γιατί θα έπρεπε να προστεθεί κανονικά στο επίσημο πρόγραμμα, αλλά θα δοκιμάσουν κάποια εφέ όπως θα κάνει και η Δανία, γι’αυτό και λέγεται “τεχνική” πρόβα και λογικά. δεν θα υπάρχει κάλυψη από το press room.
        Γενικά υπάρχει πολύ ανησυχία για τις πρόβες της Ελληνικής συμμετοχής και αυτό οδηγεί σε υπερβολικές αντιδράσεις.
        Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά σήμερα και να μπορέσουν να προσθέσουν κάποια στοιχεία στην αυριανή τελική πρόβα.

      • Ωραια και το να μη τραγουδησει η τερζη τι αλλαζει ρε παιδια?

        Το θεμα ειναι να βγουν αυτα που θελαμε και στην τελικη καλυτερα αμα δε τραγουδασε για να μη κουραστει.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ