ΚΥΠΡΟΣ: Η επίσημη ιστοσελίδα της Ήβης Αδάμου!

Η νέα επίσημη ιστοσελίδα της εκπροσώπου της Κύπρου στην Eurovision 2012, Ήβης Αδάμου, είναι γεγονός. Στον συγκεκριμένο ιστότοπο, οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για οτιδήποτε αφορά τη νεαρή ερμηνεύτρια, αφού υπάρχει πλούσιο φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό  από την καριέρα της μέχρι σήμερα. Παράλληλα, εκεί βρίσκουμε και όλες τις νεότερες πληροφορίες για τις εξελίξεις γύρω από τη συμμετοχή της Ήβης στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με την καταγραφή της προετοιμασίας της εν όψει του ταξιδιού της στο Μπακού. Για να επισκεφθείτε τη συγκεκριμένη σελίδα πατήστε εδώ.

Ταυτόχρονα με τις υπόλοιπες δραστηριότητές της, η 18χρονη τραγουδίστρια ετοιμάζεται πυρετωδώς για το promo tour της συμμετοχής της, με πρώτη στάση την Βουλγαρία, στον εθνικό τελικό της οποίας θα παρευρεθεί ως καλεσμένη, στις 29 Φεβρουαρίου. Άλλωστε, οι δεσμοί της με τη συγκεκριμένη χώρα είναι ισχυροί, καθώς η μητέρα της κατάγεται από εκεί και η ίδια μιλάει άπταιστα Βουλγαρικά, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της. Εν συνεχεία θα ξεκινήσει τις πρόβες της για την τελική σκηνική παρουσίαση του “La La Love”, για την οποία ήδη υπάρχουν συγκεκριμένες ιδέες που θα εξεταστούν διεξοδικά από τη δημιουργική ομάδα που την πλαισιώνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ήβη πρόκειται να επισκεφθεί ακόμα δύο χώρες στα πλαίσια της προώθησης του τραγουδιού της, οι οποίες πρόκειται να ανακοινωθούν σύντομα.

Θανάσης Νάκος

 

 

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΜΟ ΤΟΥΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ GUEST ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

  2. Το κακο με αυτη την κοπελα ειναι οταν μιλαει. Πραγματικα μιλαει και απανταει σε συνεντευξεις κρυοκωλα και αμηχανα…καποιος πρεπει να την χαλαρωσει και να λυθει…Δεν εχει καν τη χαριτωμενια της Καλομοιρας ωστε να το βλεπεις χαριτωμενη την μη ανεση που εχει με το γυαλί…

  3. το θεμα ειναι οτι ουτε στη σκηνη λεει πολλα η ηβη..δεν ειναι ουτε σεξυ να πεις οτι εχει αυτο το πλεονεκτημα..θα την ελεγα καπως αδιαφορη..
    ελπιζω η κοπελα να το δουλεψει γιατι μονο ετσι θα εχει τυχη στον διαγωνισμο..
    κακα τα ψεματα..δεν ειναι καμια ταλενταρα..μια συμπαθητικη φωνη με ενα συμπαθητικο τραγουδι..ε τοσο ”συμπαθειο” δεν ειναι αρκετο για να πας καλα σαυτο τον διαγωνισμο..

  4. Simfono apolita me ton Truth..kai pali agapite MixM diafonoume meta3i mas an i Hvi itan adiafori den 8a ekane megali kariera kai akoma 18 xronon einai,vgike 6i apo ena talent show pou kratise gia 3 sezon kai itan i monadiki pou ekane kariera,gia afto skefteite ti lete!

  5. ειμαι Ελληνας και πιστευω πως η αγαπημενη μας κυπρος θα ειναι μεσα στην 5αδαα σιγουρα 🙂
    ΚΥΠΡΟΟΟΟΣ <3

  6. σιγουρη η κυπρος μας φέτος στον τελικό…περνάει με χίλια…μακαρι να τη δούμε κ σε πολύ ψηλές θέσεις..ακόμα και για πρωτιά..γιατί όχι…

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ