EUROVISION 2018: Η έβδομη ημέρα προβών!

Η αυριανή έβδομη μέρα προβών στη σκηνή της Altice Arena στη Λισαβόνα περιλαμβάνει τη δεύτερη πρόβα για τις 13 χώρες που έχουν απομείνει από το δεύτερο ημιτελικό. Συγκεκριμένα, το αυριανό πρόγραμμα έχει ως εξής:

12.00 Ρωσία

12.25 Μολδαβία

12.50 Ολλανδία

13.15 Αυστραλία

13.40 Γεωργία

15.05 Πολωνία

15.30 Μάλτα

15.55 Ουγγαρία

16.20 Λετονία

17.05 Σουηδία

17.30 Μαυροβούνιο

17.55 Σλοβενία

18.20 Ουκρανία

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

50 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εφόσον καμία από τις χώρες που δεν έχουν ολοκληρώσει τη δεύτερη πρόβα δεν έχουν ρεαλιστικές τύχες για νίκη θα κάνω μια ανανεωμένη πρόβλεψη όσον αφορά τις χώρες που έχουν πιθανότητες για νίκη:
    1.)Εσθονία
    2.)Βουλγαρία
    3.)Ισραήλ
    4.)Κύπρος
    .
    .
    5.)Γαλλία

    Θεωρώ ότι η Εσθονία είναι περισσότερο φαβορί απ’ότι παρουσιάζεται αλλά ο διαγωνισμός είναι τόσο ανοικτός που δεν μπορούν να υπάρξουν σίγουρες προβλέψεις όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια. Στη Βουλγαρία με προβληματίζει ότι η όλη παρουσίαση είναι πολύ σκοτεινή και μπορεί να ξενίσει στο μέσο τηλεθεατή. Όσο για την Κύπρο, θεωρώ ότι μια πρωτιά στο televoting δεν είναι καθόλου απίθανη αλλά δυστυχώς οι επιτροπές δύσκολα θα την κατατάξουν στην πρώτη πεντάδα (ακόμα και δεκάδα). Δεν θεωρώ τις πιθανότητες υψηλές αλλά υψηλότερες από τις υπόλοιπες χώρες.

    • Με όλο το σεβασμό στην προσωπική σου άποψη αλλά ο μέσος τηλεθεατής που ψήφισε την Conchita και τους Lordi πιστεύεις ότι θα βρει τους Equinox και το bones πολύ σκοτεινο/παράξενο;

      • Δεν νομίζω ότι η Βουλγαρία θα θεωρηθεί πολύ παράξενη ως συμμετοχή και αυτό θα της στερήσει τη νίκη. Θεωρώ πως η σκηνική παρουσία είναι άχρωμη,στατική και σκοτεινή και δεν βοηθάει να αναδειχθεί το τραγούδι, ένα τραγούδι που είναι το αγαπημένο μου φέτος και θα ήθελα πολύ να κερδίσει.

  2. Τώρα που έχουμε δει αποσμάσματα από τις πρόβες όλων μπορώ να πω ότι σίγουρα κερδισμένοι από τις πρόβες είναι η Κύπρος, η Νορβηγία, η Γερμανία και (σίγουρα) η Ουγγαρία. Γιατί δεν έχει σημασία πόσο καλό ακούγεται ένα τραγούδι πρέπει να ξέρεις και να το πουλάς.
    Από την άλλη η Φινλανδία (δυστυχώς και αναμενόμενα) είναι ένα τσίρκο επί σκηνής.
    Το Ισραήλ γελοιοποίησε ακόμα περισσότερο τη συμμετοχή του. Οκ το τραγούδι, οκ το μύνημα.. Αλλά γιατί η άλλη έπρεπε να ντυθεί σαν anime;
    Το FYROM δυστυχώς δεν ξέρει να κάνει staging και για αυτό σίγουρα θα αποκλειστεί…
    Ο Τσέχος λόγω τραυματισμού έμεινε πολύ στατικός και μειώθηκαν οι πιθανότητες του για νίκη…
    Όσο για την Τερζή… Λυπάμαι που θα το πω αλλά το μόνη με άσπρα πάνω στην σκηνή δεν βοήθησε κανέναν. Ήταν όλες λάθος επιλογές. Όλες οι βαλκανικές μπαλάντες, που έχουν κάνει επιτυχία, ειναι όλες με κόσμο πάνω στην σκηνή. Και αυτός ο κόσμος είτε χορεύει, είτε τραγουδάει, είτε παίζουν παραδοσιακά όργανα. Κάνουν πράγματα για να μην φαίνεται η σκηνή παρουσία στατική. Και η Τερζή είναι ολομόναχη στη σκηνή και ναι το τραγούδι δεν θέλει να κάνεις υπερθεάματα, αλλά ας ήταν τουλάχιστον τα φωνητικά πάνω στην σκηνή στο φόντο να μην φαίνεται μόνη της. Ο Sobral πέρσι ήταν μόνος του στη σκηνή και νίκησε, χωρίς εφέ, χωρίς τίποτα αλλά το τραγούδι του ήταν τζαζ και μπορούσε να το υποστηρίξει αυτό. Όμως το τραγούδι της Τερζή είναι βαλκανική μπαλάντα, και δεν θέλει στατικότητα καθώς η βαλκανική μουσική πάντα θέλει και κίνηση. Και η Τερζή δεν έχει εκτόπισμα πάνω στην σκηνή, δεν έχει το χάρισμα που έχει λόγου χάρη η Παπαρίζου και αυτό δεν το λέω για κακό. Αλλά αν αυτό σου λύπει δεν μπορείς να σαι ΜΟΝΗ σου πάνω στη σκηνή…

    • Nai, la bgainane sti skuni ntaoulia kai zormpades kai to polufoniko tha to ekanes esu apo to spiti sou oti na nai lete, tes paw

      • Κανείς δεν μίλησε για νταούλια και ζορμπάδες… Είπα ότι αρκετές φορές βαλκανικές μπαλάντες έχουν εμφανιστεί με όργανα επί σκηνής για να μην τους καταπίνει η σκηνή. Ας ήταν μόνη της στη σκηνή κι ας είχε ειδικά εφέ. Και η τζαμάλα έτσι νίκησε. Και λες ότι λέω ότι να ναι, αλλά τα επιχειρήματα σου δεν βλέπω.

    • Θεωρείς ότι η Γερμανία είναι η χώρα που θα τα πάει καλύτερα σε σχέση με τις υπόλοιπες big 5???

      • Όχι, αλλά θεωρώ ότι το staging τη βοήθησε πιο πολύ από όλα και θα χει την καλύτερη βαθμολογία της από το 2012… Δεν βλέπω top 10 αλλά γιατί όχι top 15…

    • Ε λοιπον ενα ειναι το επιχειρημα ….δεν ηθελε να κανει αυτο οπως ειπες και εσυ ε λοιπον οχι μια βαλκανικη “μπαλαντα ” δεν θα την ελεγα ετσι δεν θελει παντα κατι για να γεμισει τον “χωρο” δενν ηθελε κα δε το εκανε και καλα εκανε κατι παραπανω ξερει….

  3. Φέτος τη eurovision μου τη χαλάσατε. Το τι είδαν τα ματάκια μου στα σχόλια δεν περιγράφεται… Κάθε χρόνο και χειρότεροι είστε, εύγε! Και οι καλοπροαίρετοι και οι κακοπροαίρετοι, ανοίγετε το στόμα και είναι σα να ανοίγει η αποχέτευση. Η χειρότερη χώρα είμαστε, μαζί με την Κύπρο φυσικά που ευκαιρία βρήκαν να κράξουν την Ελλάδα.
    Μπράβο στα σχόλια που ήταν ουδέτερα ή είχαν ως σκοπό να στηρίξουν την αποστολή.
    Πολλά περισσότερα μπράβο στο ogae greece (και στο infegreece) για την απόσταση που πήραν και που είχαν σκοπό να μας ενημερώσουν με κάθε τρόπο (και συνεχίζουν να το κάνουν). Πως γίνεται να γίνει μέλος κάποιος;

    • Καλησπέρα σας. Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα που υπάρχει στο λινκ. Για οποιασδήποτε απορία σχετικά, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook.
      https://ogaegreece.com/ginemelos

  4. ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ:1)Εσθονία.2)Ισραήλ.3)Βουλγαρία.4)Κύπρος.5)Γαλλία.6)Τσεχία.7)Νορβηγία.8)Σουηδία.9)Ιταλία.10)Ισπανία. – Όσο για την Ελλάδα.Καλύτερα να μαζέψει τα πραγματάκια της η Τερζή από τώρα και να πάει να βρει τους Argo να κάνει κανένα ντουέτο.

  5. Το Ισραήλ έχει χαθεί πλέον ανάμεσα στα υπόλοιπα τραγούδια. Ποια δεύτερη θέση?
    Όσο για τη Γιάννα αν είναι να αποκλειστεί, θα αποκλειστεί στις 8/5/2018 από τον κόσμο και τις επιτροπές που θα έχουν δει το τρίλεπτο και όχι στις 4/5/2018 από σένα που έχεις δει 35 με 40 δευτερόλεπτα.

  6. Η Ελλάδα έπεσε στην 16η θέση παιδιά. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ! Ας γίνει ένα θαύμα να πάμε καλά

  7. Από ‘μένα για 5άδα έχουμε (Εσθονία,Βουλγαρία,Γαλλία,Κύπρος,Ισραήλ).Διαλέξτε τον νικητή εσείς.Η Ελλάδα και η αγαπημένη μας Γιάννα Τερζή θα τερματίσει στις θέσεις 23-26.Καλή Επιτυχία σε όλους/ες.

  8. Παντως παιδια η τερζη σε καινουργιο λαιβ της στο ινστα ειπε οτι τα εφε δε λειτουργησαν την πεμπτη οπως τα θελε αλλα σγρ θα πανε ολα καλα τη δευτερα.

  9. Φάτε τον παππά της Τερζή και του Πουλόπουλου.Ό,τι να ‘ναι.Θα τα φέρει από τα τελωνεία,μην ανησυχείς Γιώργο.Θα έρθει ένας αποκλεισμός τη Τρίτη θα το φυσάνε μερικοί και δεν θα κρυώνει.Μόνο Κύπρος.

    • Εγω θα λεγα να μην ειμαστε αρνητικοι.

      Ανθρωποι ειμαστε λαθη γινονται μπορει να ειναι ενα καλο αποτελεσμα.

    • Πόσο πιο χυδαιος;; οχι επειδή υποστηρίζεις τη Κύπρο καλά κάνεις όλοι θελουμε να πάει καλά Αλλά επειδή προδικάζεις.. Μήπως καπνισες ληγμένα φύλλα δάφνης;;

  10. Μετά και τις δεύτερες πρόβες των υπολοίπων χωρών του α ημιτελικού η εκτίμηση μου για τις χώρες που θα περάσουν είναι (τυχαία σειρά)
    Τσεχία Λιθουανία Ισραήλ Εσθονία Βουλγαρία Αυστρία Ελλάδα Αρμενία Κύπρος και για τη 10η χώρα νομίζω μια εκ των Βέλγιο Αζερμπαϊτζάν η Ιρλανδία (ως surprise qualifier αφήνοντας ενδεχομένως το Βέλγιο εκτός)
    Για τη συμμετοχή μας εγώ αν δεν δω τον ημιτελικό δεν προδικαζω κανένα αποτέλεσμα είναι παράλογο να μιλάμε για αποκλεισμό όταν έχουμε ένα πολύ καλό τραγούδι και σκηνική παρουσία που δεν έχουμε δει καν πως γράφει τηλεοπτικά (θυμίζω τα ίδια λέγατε πολύ πέρυσι για το Βέλγιο όλοι θυμόμαστε που έφτασε…)!Τώρα τα της σκηνικής παρουσίας μας η Τερζή κάνοντας λάιβ δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς ότι το όλο “θέμα” είναι οικονομικό και λογικό το βρίσκω εξαιτίας της έλλειψης led! Πάντως είπε ότι ακόμα δεν έχουν γίνει όλα όπως πρέπει από τους διοργανωτές…. Τέλος πάντων και μαύρο πλάνο να παίζει δεν αναιρεί το πολύ καλό τραγούδι που έχουμε,το οποίο έχετε καταδικάσει λόγω των στοιχημάτων (κυρίως) αλλά να θυμίσω ότι είμαστε 15οι-16ο σε πιθανότητες νίκης όχι ότι εκεί θα τερματίσουμε….ενώ το 2011 και 2013 ήμασταν σε πιθανότητες νίκης γύρω στην 30η θέση… όλοι θυμόμαστε το αποτέλεσμα…εν αντιθέσει με το 2014 που φτάσαμε 8οι στα στοιχήματα για νίκη και τρομαξαμε να τερματίσουμε στην 20η θέση…Για αυτό μην τα προδικαζετε όλα,όχι πριν τη τρίτη τουλάχιστον, κανένας δε λέει ότι θα νικήσουμε αλλά ας έχουμε μια συγκροτημένη αισιοδοξία και όχι μουρμούρα…
    Στα του νικητή…σε μια αμφίρροπη χρονιά τα στοιχήματα παίζουν πολύ καλά το παιχνίδι τους για να τα οικονομησουν! σκεφτείτε μόνο ότι το Ισραήλ που απογοήτευσε για φαβορί είναι ακόμα στη 1η θέση…οι δε Φινλανδία Βέλγιο Αυστραλία αν κι απογοήτευσαν είναι ακόμα πιο ψηλά σε πιθανότητες νίκης από ότι η ελληνική συμμετοχή!
    Εγώ πάντως θα στοιχηματιζα στη Βουλγαρία πάντως απλό προαίσθημα….

    • Ευχαριστώ Κωνσταντίνε. Την έχω παίξει ήδη για νίκη στον τελικό. Απλά σκέφτομαι αν θα πρέπει να την παίξω και στον ημιτελικό.

  11. Άσχετο με το άρθρο αυτό αλλά θα μπορούσαν στο σημείο που λέει και το μπλε μου να ξεβαψεις να βγάζει από το φόρεμα της μπλε χρυσόσκονη και να τη ρίχνει στο πάτωμα. Τι λέτε? Ξέρω δεν έχει σημασία να λέμε τώρα ιδέες αλλά ίσως το δει κάποιος και το μεταφέρει στην αποστολή. Παρόλα αυτά εύχομαι να πάει περίφημα το τραγούδι μας. Τόσο καιρό το πιστεύαμε τόσο πολύ. Είναι κρίμα σε 5 μέρες να έχουμε απογοητευτει. Μόνο συναίσθημα θέλει το τραγούδι αυτό. Είμαι σίγουρος ότι η Γιάννα θα τα δώσει όλα τη Δευτέρα και την τρίτη το βράδυ και θα τους διαψεύσει όλους . Είναι από τα κομμάτια που θέλουν και ψυχική ηρεμία και την ώρα τους για να λάμψουν . Ακόμα πιστεύω ότι η Ελλάδα δικαίως θα βρεθεί στη δεκάδα του τελικά , γιατί το αξίζει!! Έχετε υπομονή και πρώτα απ όλα πίστη στο τραγούδι μας! Το αγαπάμε όλοι οι Έλληνες και αυτό μετράει! Καλή επιτυχία Γιάννα! Καλή επιτυχία Ελλάδα!

  12. Συμφωνω κι εγω με οσους προβλεπουν εσθονια για νικη,τους βλεπω να πλησιαζουν ολο και πιο πολυ στο βραβειο.
    Πιστευω επισης πως το ισραηλ μπορει να μην ειναι στην τριαδα, ενω η κυπρος θα μπει πενταδα.

  13. η γιαννα ειπε στο live που εκανε στο instagram οτι θα εχει και φωτιες απλα δεν λειτουργησαν στη προβα καμια απο τις 3 φορες… επισης το εφε απο το τελωνειο τελικα ειπε δεν τους αρεσε και το αλλαξαν με κατι αλλο πιο απλο (δεν εδωσε λεπτομερειες γτ ειπε δεν εχει σημασια τι εγινσε στο παρελθον κοιταμε μπροστα)… αυτα βασικα ενδιαφερουν…

    • Καλά θα τρελαθούμε??? Πρώτη φορά θα παραλαμβανε και θα δοκίμαζε ένα εφέ στη Λισαβόνα?? 2μιση μήνες στην Ελλάδα τι έκανε???

      • Ότι δεν λειτούργησαν οι φωτιές δν είναι δικό της λάθος…. είναι λάθος των πορτογάλλων

      • Και να το έκανε στην Ελλάδα που είναι το νόημα. Το θέμα είναι να ταιριάζει στη σκηνή.

  14. Πάντως αφού είδα την πρόβα από το e-radio, θεωρώ πως η τηλεοπτική απόδοση είναι πολύ καλή ενώ κατ’εμέ κορυφαία στιγμή είναι αυτή στην γέφυρα του κομματιού. Ακόμη και δημοφιλή κομμάτια , όπως της Γαλλίας ή της Ισπανίας έχουν πολύ πιο λιτή εμφάνιση πάνω στην σκηνή. Και θα συμφωνήσω και με όσους πιστεύουν πως το τραγούδι μας δεν χρειάζεται να έχει και πάρα πολλά πράγματα πάνω στην σκηνή. Το τραγούδι έτσι κι αλλιώς έχει αγαπήσει ο κόσμος. Και σίγουρα δεν πρόκειται για τραγούδι ή φωνή που πρέπει να αποκλειστεί.Τίποτα δεν έχει τελειώσει για την Ελλάδα. Δεν είναι τυχαία τα σχόλια πολλών ξένών fan που αποθεώνουν την Ελλάδα. Και σε ό,τι αφορά τα στοιχήματα δεν δίνω και ιδιαίτερη σημασία. Ωστόσο για όσους τους ενδιαφέρει, ως προς την τελική δεκάδα τα γραφεία δίνουν την Ελλάδα στην 12η θέση ενώ σε ορισμένα έχει τις ίδιες αποδόσεις με χώρες που βρίσκονται στα top 10! Το αποτέλεσμα θα κριθεί από εκατομμύρια Ευρωπαίους και δεν νομίζω ότι θα θυμίζει αυτό των τελευταίων ετών. ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑ. ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΎΠΡΟ ΚΑΙ ΜΑΚΆΡΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΝΝΑ ΤΕΡΖΗ ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΝΑ ΔΏΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΌ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΎΧΟΥΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΌΤΕΡΟ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ!

  15. Γιατί είστε αρνητικοί?
    Μέχρι τώρα όλοι ειμασταν σύμφωνοι και σίγουροι για την Τερζή . Άρεσε σε όλους το τραγούδι και χαιρομασταν που άρεσε και στο εξωτερικό. Και τώρα προβλέπεται όλοι αποκλεισμό. Ντροπή αυτό το πράγμα.
    Αν πάει καλά όμως μη δω κανέναν από εσάς να γράφει “Μπράβο της το άξιζε” και τέτοια…

  16. Ότι δεν λειτούργησαν οι φωτιές δν είναι δικό της λάθος…. είναι λάθος των πορτογάλλων

  17. Ότι δεν λειτούργησαν οι φωτιές δν είναι δικό της λάθος…. είναι λάθος των πορτογάλλων

  18. Θεωρώ ότι ο νικητής θα είναι μία από τις χώρες που δεν είναι αυτή τη στιγμή στο τοπ 3. Η Εσθονία που ακούγεται δεν νομίζω να ψηφιστεί ιδιαίτερα από την κριτική επιτροπή και γενικά δεν έχει καμία εμπνευσμένη παρουσία. Από την άλλη η Τσεχία έχει πολλές πιθανότητες καθώς δεν έχει νικήσει πότε και η πρόβα ήταν λίγο στατική αλλά θα τα δώσει όλα στον ημιτελικό καθώς γιατί να επιβαρύνει το τραυματισμό στις πρόβες. Τέλος φαβορί είναι και η Βουλγαρία που δεν νομίζω όμως να ψηφιστεί πολύ ψηλά καθώς είναι ένα τραγούδι χωρίς συναίσθημα και καμιά ιδιαίτερη παρουσία.

  19. Το είδα κι εγώ το Instagram Live. Είχε αρκετά σχόλια ότι η παρουσία είναι απλή και είπε σε κάποιον “Για να γίνει πιο γεμάτη η σκηνική παρουσία, θέλει και μερικές χιλιάδες ευρώ παραπάνω. Αν έχεις τα λεφτά, πολύ ευχαρίστως να σου πω τον αριθμό της τράπεζας να πας να τα βάλεις”. Στο κάτω κάτω, έχει δίκιο η κοπέλα. Όλοι έπεσαν να τη φάνε για τη σκηνική παρουσία χωρίς να ξέρουν ποιο ήταν το budget τους. Αν ήταν μικρό, τι άλλο να κάνουν;
    Όσον αφορά στο περιβόητο “εφέ του τελωνείου”, είπε ότι δεν τους άρεσε τελικά πάνω στη σκηνή στη Λισαβόνα. Οπότε δεν έχει σχέση αν τους άρεσε στην Ελλάδα. Άλλο σχήμα έχει σκηνή εκεί, και επίσης άλλο φωτισμό. Δεν μπορούσαν να ξέρουν πώς θα γράφει.
    Πάλι σχετικά με τη σκηνική παρουσία, είπε ότι δεν είναι μόνο το τι θέλουν αυτοί σαν ομάδα, αλλά και το τι θέλουν και μπορούν οι άνθρωποι της παραγωγής στην Πορτογαλία. Οι φωτιές, για παράδειγμα, που θα εμφανίζονταν στη 2η πρόβα, απλά δεν λειτούργησαν. Είπε, όμως, πως την Τρίτη θα γίνουν όλα.
    Γενικότερα, δείχνει να μην επηρεάζεται από όλους αυτούς που βρήκαν ευκαιρία να βγάλουν χολή. Απλά μένει
    αισιόδοξη και κοιτάει τη δουλειά της για να βγει όσο καλύτερο γίνεται αυτό που έχουν ετοιμάσει.

    Υ.Γ. Αν δεν κάνω λάθος, είπε ότι θα δούμε και κάτι ακόμα την Τρίτη. Εμένα μου βγάζει μια εμπιστοσύνη η φετινή ομάδα. Μου φαίνεται ότι ξέρουν τι κάνουν και θα είναι καλό. Μη χαλάτε την ωραία ατμόσφαιρα που είχαμε φτιάξει τόσους μήνες. Λίγο έμεινε. Καλή μας επιτυχία.

    • Μπορείτε σας παρακαλώ να μας στείλετε ένα λινκ για το instagram με τα σχολια της Γιάννας?

    • Συμφωνώ σε όλα όσα είπες, απλά μία διόρθωση. Το οριστικό αποτέλεσμα θα το δούμε την Δευτέρα όπως και οι επιτροπές που θα ψηφίσουν.
      Είμαι σίγουρος για ένα καλό αισθητικά αποτέλεσμα.
      Καλή μας επιτυχία!

  20. Προσωπικά το κομμάτι μας μου αρέσει πολύ αλλά αυτό που με ξενίζει και με έχει κάνει να ελπίζω στην Κύπρο περισσότερο είναι όλη αυτή η μιζέρια και η έλλειψη επαγγελματισμού από την ομάδα της Γιάννας.
    Δεν μπορώ να ασχολούμαι με το αν είχε η όχι η Γιάννα λεφτά για σκηνική παρουσία ή αν θα έρθει ή δεν θα έρθει το εφέ από το τελωνείο. Θέλω να απολαύσω μια ομάδα με επαγγελματισμό και σιγουριά για αυτό που κάνει και αυτό το προσφέρει μόνο η Κύπρος αυτή τη στιγμή.
    Εύχομαι για το καλύτερο και δεν πιστεύω ότι θα αποκλειστούμε αλλά αν δεν δώσουμε πραγματικά για την σημασία που χρειάζεται ο διαγωνισμός δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό στο μέλλον.
    Η Βουλγαρία δηλαδή είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς και κάνει τόσο σοβαρή δουλειά τα τελευταία χρόνια;;;
    Κρίμα γιατί πραγματικά φέτος ήταν η ευκαιρία για μια μεγάλη εμφάνιση. Με μια καλή σκηνική παρουσία το “Όνειρό μου” ήταν κομμάτι για πεντάδα.

    • Έχω μια ένσταση σε αυτό που λες. Η Φουρεϊρα δε φέρνει τίποτα το διαφορετικό στον διαγωνισμό. Ενα κλασικό ποπ τραγούδι είναι που του δίνει κάποια points η Ελένη με τη σκηνική της παρουσία. Εγώ δε βλέπω ούτε πρωτοτυπία όταν η Ελένη τινάζει τα μαλλιά της εκατό φορές μέσα σε 3 λεπτά.

      • Δεν νομίζω ότι είπα κάτι αντίθετο. Αυτό που κάνουν όμως το κάνουν όσο καλύτερα γίνεται. Ένα κλασσικό χορευτικό κομμάτι είναι αλλά είναι η καλύτερη παρουσία στο είδος που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια από τη Eurovision.

  21. Η Ελλάδα θα είναι στη 10αδα στον τελικό και πιθανόν να μπει και οριακά 5αδα. Αυτό που πολλοί δεν καταλαβαίνουν είναι ότι στη eurovision εν έτη 2018 όταν ένα κομμάτι είναι αντικειμενικά καλό και αρέσει πριν το διαγωνισμό δεν επηρεάζεται τόσο από το αν η σκηνική παρουσία του θα μπορούσε να είναι “καλύτερη” ή διαφορετική ή γεμάτη ή άδεια κτλ. Παράδειγμα το Βέλγιο πέρσι μετά τις πρώτες πρόβες του, δείτε τι λεγόταν για την ερμηνεύτρια και για τη σκηνική παρουσία, τι υποχώρηση είχε στα στοιχήματα και τι θέση πήρε τελικά. Γιατί? Γιατί απλά το τραγούδι θεωρήθηκε καλό και άρεσε μαζικά από τη πρώτη μέρα που ακούστηκε. Η Βουλγαρία τι εντυπωσιακό και “γεμάτο” είχε στη σκηνή πέρσι και βγήκε 2η? Τίποτα, απλά άρεσε το κομμάτι εξ’αρχής και παρουσιάστηκε αξιοπρεπώς. Η σκηνική παρουσία με την έννοια του “εντυπωσιασμού” είναι πιο αναγκαία για τις συμμέτοχες που δεν έχουν καλά κομμάτια.

    • Είναι το πιο σωστό και εύστοχο σχόλιο που διαβάζω από τη μέρα που έγινε η πρώτη μας πρόβα. Η eurovision είναι διαγωνισμός ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΎ αν δεν απατώμαι… Το κυριότερο είναι το τραγούδι.. Πέρσι η Ελλάδα πήρε τους καλύτερους και ήρθε 19η.. Γιατί; Γιατί πολύ απλά ούτε το τραγούδι δεν άρεσε ούτε και ό,τι ετοίμασε η Dream team… Και όσοι ακολουθούν πιστα τα στοιχήματα το Fuego ΠΡΙΝ ξεκινήσουν οι πρόβες με το ζόρι έφτασε μέχρι την 23η θέση άσχετα αν τώρα σκαρφάλωσε λόγω του εκτοπίσματος της Ελένης. Θέλω να πω ότι πρώτα ο κόσμος ακούει το τραγούδι και ύστερα όλα τα υπόλοιπα…

  22. Παιδιά, όσοι δεν έχετε δει full την πρόβα της Ελένης, μπορείτε να δείτε τη χορογραφία που θα εκτελέσει στη σκηνή εδώ:

    https://www.youtube.com/watch?v=Y8Z92ozpDto

    Είναι η εμφάνισή της στο EuroVillage και πραγματικά νομίζω ότι και φωνητικά ήταν αρκετά καλή, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι προς το τέλος, δε φαίνεται να λειτουργεί το ακουστικό της, κι όμως το πήγε μια χαρά. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά προσωπικά θεωρώ ότι το αντιμετώπισε σαν επαγγελματίας και της αναγνωρίζω όλη αυτή την προσπάθεια που κάνει!

    Όσο για τη Γιάννα, νομίζω ότι όλα αυτά που λέμε περί εφέ δεν πρόκειται να οδηγήσουν κάπου. Η Γιάννα πάει στο διαγωνισμό έχοντας 2 βασικά όπλα, κι αυτά είναι η φωή της και το τραγούδι της. Εφόσον λοιπόν υπάρχει μία πάρα πολύ καλή βάση, τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους! Σχετικά με τα στοιχήματα, θα σας έλεγα να μην τα πιστεύετε. Παράδειγμα αποτελεί και η Κύπρος, που πραγματικά εύχομαι να τα πάει τόσο καλά, αλλά κρίνοντας από συμμαχίες και από αποτελέσματα περασμένων χρόνων, το να μπει στη δεκάδα η Ελένη θα είναι τεράστιο κατόρθωμα, εφόσον η τελευταία φορά που έγινε αυτό ήταν το 2004 για την Κύπρο! Εννοείται βέβαια ότι της το εύχομαι και ελπίζω να το πετύχει! Το ίδιο ακριβώς και στη Γιάννα εύχομαι, η οποία όμως σας λέω ότι θα πάει ανέλπιστα καλά! Είμαι ασιόδοξος και ελπίζω να επαληθευτώ! 🙂

    Καλή Eurovision να έχουμε!!

  23. Και στη τελική η Γιάννα Τερζή αγωνίζεται μόνη της με 0 ευρώ bugdet.Και μόνο αυτό λέει πολλά.Ένα μεγάλο μπράβο που με δύσκολες συνθήκες προσπαθεί για το καλύτερο και αυτή και η ομάδα της.Ο στόχος της Ελλάδας φέτος είναι ακόμη μια παρουσία στον μεγάλο τελικό.Έχει πολύ καλό σερί.Έχουμε αποκλείστει 1 φορά μόνο.Θέλω να γίνει χαμός απο σχόλια εδώ μέσα το βράδυ της Τρίτης μετά τα αποτελέσματα.Καλή Επιτυχία σε Ελλάδα-Κύπρο.Περιμένουμε 5άδα από Κύπρο.Μια καλή παρουσία για την Ελλάδα και να τερματίσει τουλάχιστον πάνω από την 20άδα σε περίπτωση που περάσει.Μια χαρά θα είναι και αυτό.

  24. Ηρθε και η σειρά μου να σχολιασω γιατι όλο αυτό το διάστημα μονο διαβάζω σχόλια και δεν μπορω να καταλάβω ορισμένους απο σας !

    1ον) Η σκηνική μας παρουσίαση είναι πολύ καλη ! Τα πλανα μας ειναι καλα και εκει που πρεπει δυναμικα ! Για τους πυρομανεις : Ναι, την Τριτη θα έχουμε φλόγες σύμφωνα με την Γιάννα οποτε όλα κουλ

    2ον) Ελληνες ήμαστε και με τίποτα δεν ευχαριστιωμαστε ! Αν μας εκπροσωπούσε η Λορίν το 12′ όλοι θα την κραζατε για την απλή και σκοτεινη σκηνική της παρουσίαση ! Αλλά είχε τραγουδι…γιατί φέτος δεν έχουμε ; το ίδιο θα ισχυε και για τον Σομπραλ…ηταν μόνος του στην σκηνή ! Αλλά θα μου πείτε πέρναγε συναίσθημα ! Γιατί η Γιάννα ή το τραγουδι ξαφνικα δεν σας περνάει ;

    3ον) Ολο το διαστημα της επιλογής του τραγουδιού μας την Γιάννα την ειχαμε ξεγραμμενη γιατί δεν μας άρεσε που δεν έδινε συνεντευξεις ή που δεν ξέραμε τίποτα για το τραγουδι ! Σε αντίθεση με την ομάδα της Κετιμέ που κάθε μέρα όλο λέγαν λέγαν και την ειχαμε για σίγουρη οτι θα μας εκπροσωπούσε ! Ευτυχώς η ΕΡΤ έστω την τελευταια στιγμη μας “έσωσε” με την Γιάννα γιατί είχε το καλυτερο τραγούδι ! Κάτι που δηλώνει ότι και η σιωπη είναι χρυσός ! Μπορεί απο τις πρόβες να μην μας δείχνουν πολλά πράγματα και έτσι μερικοί να σας πικράνει αυτό αλλά την Τρίτη μπορεί να μας δείξουν κάτι καλυτερο ! Τωρα που κάθε μέρα είναι στο ινσταγκραμ και επικοινωνεί με μας και μας ενημερώνει δεν σας αρέσει ! Λίγο ελεος…ελάτε λίγο στην θέση της !

    4ον) Το οτι θα περάσουμε το θεωρώ σίγουρο γιατί το αξιζουμε ! Απο εκεί και πέρα κάθε θέση είναι καλοδεχουμενη ! Και 26οι να έρθουμε !!! Θα σταματησετε ξαφνικα μετα να ακούτε το τραγουδι ; όλοι ringtone το έχετε και θα το έχετε το πιστεύω αυτό !

    5ον) Το άλλο με την Φουρειρα παλι ; Θιχτηκατε ξαφνικά για τον αετό λες και κινδυνεύει η εθνική μας κυριαρχία απο αυτό το γεγονος ! Εμένα δεν με ενόχλησε προσωπικά ! Αλλά έχετε εμμονές με την Φουρειρα και βρίσκεται το παραμικρό να την κακολογισετε ! Ορισμένους ίσως να τους ενοχλεί που δεν μας εκπροσωπεί αυτή με αυτό το τραγουδι και βγαζετε χολή ! Δεν φταίει η Ελένη αλλά η ΕΡΤ ! Τα παράπονα σας εκεί !

    5ον) Καλη μας επιτυχία !!! ????

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ