EUROVISION 2018: Πέμπτη ημέρα προβών! Στις 18.45 η Ελλάδα!

Το αυριανό πρόγραμμα προβών περιλαμβάνει τη δεύτερη πρόβα για τις 15 από τις 19 συνολικά χώρες που θα διαγωνιστούν την ερχόμενη Τρίτη στον πρώτο ημιτελικό, άρα αύριο θα δούμε επί σκηνής τη Γιάννα Τερζή στις 18.45. Οι καλλιτέχνες πλέον είναι υποχρωμένοι στη δεύτερη αυτή πρόβα να φορούν τα ρούχα που θα φορούν και την επίσημη βραδιά, οπότε θα δούμε μια συνολική εντύπωση της τελικής εμφάνισης της κάθε χώρας και, καθώς οι πρόβες είναι ανοιχτές πλέον για τους διαπιστευμένους, πολλά είναι και τα βίντεο που θα κυκλοφορήσουν στο διαδίκτυο.

Το πρόγραμμα, λοιπόν, των αυριανών προβών έχει ως εξής:

12.00 Αζερμπαϊτζάν

12.25 Ισλανδία

12.50 Αλβανία

13.15 Βέλγιο

13.40 Τσεχία

15.05 Λιθουανία

15.30 Ισραήλ

15.55 Λευκορωσία

16.20 Εσθονία

16.45 Βουλγαρία

17.30 ΠΓΔΜ

17.55 Κροατία

18.20 Αυστρία

18.45 Ελλάδα

19.10 Φινλανδία

Ελευθερία Παπαχριστοδούλου

93 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλά τα στοιχήματα έχουν ξεφύγει…
    Η Τσεχία από 7η μετά την ανακοίνωση ότι θα διαγωνιστεί κανονικά ανέβηκε 4η. Τί κάνουν;
    Θα τρίβουμε τα ματάκια μας στη βαθμολογία φέτος…
    Άντε να δούμε τη Γιάννα μας αύριο… το μόνο που με απασχολεί είναι ότι μάλλον έχει επηρεαστεί από τα αρνητικά σχόλια και φάνηκε στις live μεταδόσεις της στο instagram… Μακάρι αύριο να πάνε όλα καλά!

    • Από προσωπική εμπειρία με τα στοιχήματα ειδικά της eurovision θα σου έλεγα να μην τους δίνεις κΑι πολύ σημασία..καθοδηγούν πολύ κόσμο και έτσι και αλλιώς αυτοί το κέρδος κοιτάνε σου πετάνε τα δολώματα βλέπε πχ Νορβηγία που πήγε 2η ώστε να ποντάρουν 😉 παίζονται πολλά κόλπα όποτε αστούς βα αλλάζουν ότι θέλουν

      • Καλά ναι εννοείται δεν τους δίνω σημασία, απλά φέτος ειλικρινά δε μπορώ να βρω καμία λογική στον τρόπο που λειτουργούν. Το θεϊκό είναι με τη Φινλανδία… 11η στα στοιχήματα του τελικού και στου ημιτελικού 12η δηλαδή εκτός τελικού…

    • Για τη Τσεχία λογικό να ανέβει αλλά μερικές συμμετοχές όπως της Νορβηγίας είναι όντως πολύ περίεργο. Ωστόσο τα στοιχήματα τις περισσότερες φορές πέφτουν έξω!

  2. Kαλή επιτυχία στη Γιάννα μας, ελπίζω και εύχομαι να μας διαψεύσει στην αυριανή ολοκληρωμένη πρόβα

  3. Μετά τις πρώτες πρόβες του Β ημιτελικού οι προβλέψεις μου(τυχαία):
    Σουηδία Αυστραλία Ουκρανία Ουγγαρία Μολδαβία Νορβηγία Δανία Πολωνία Μάλτα Ολλανδία.
    Από το κανάλι της eurovision θα μεταδοθούν 40δευτερα με τηλεοπτικη κάλυψη όπως συνέβη και στις περισυνες πρόβες? Γνωρίζουμε??
    Μακάρι να πάνε όλα καλά!!

  4. Σίγουρα αύριο θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η Δεύτερη πρόβα. Πιστεύω πως η άνοδος της Ελλάδας θα επανέλθει! Πάμε Ελλάδα!

  5. Ισχύει αυτό που ειπώθηκε σήμερα το πρωί από τον Γιάννη Πουλόπουλο ότι οι διοργανωτές ζήτησαν συγγνώμη από την ελληνική αποστολή;

  6. Παιδια μην ξεγραφετε εύκολα την Ιταλία. Έχω προαίσθημα θα μπει σφήνα στους πρωτους

    • Μακάρι, είναι ένα τραγούδι που το έχω ξεχωρίσει γιατί έχουν συναίσθημα, ψυχή και τέλεια ερμηνεία. Τα δε λόγια με συγκινούν πολύ! Άλλωστε ότι έχει βγει από το San Remo είναι τραγουδάρα.

  7. Ρε παιδιά ολοι θέλουμε να τα παει καλά η Ελλάδα αλλά μην το παλεβετε άδικα απο 12-18 θα βγουμε

  8. Εντωμεταξυ ποσο πολύ προωθουνε τη Σάρα άλτο μέχρι και στο bbc την καλεσανε αλλά απο οτι φαίνεται ουτε τελικο δεν θα περάσει. Και θα είναι άδικο να μην περάσει το Αζερμπαϊτζάν με τέτοια χορογραφια

  9. Μια ερώτηση ρε παιδιά
    Αύριο θα είναι ανοιχτές οι πρόβες για τους δημοσιογράφους ;; Δηλαδή θα έχουμε πλήρη εικόνα της σκηνικής μας παρουσίας αλλά και μερικών δευτερολέπτων από τηλεοπτικής ;

  10. 1)Η δισκογραφική δεν έχει φιλίες και προηγούμενα. Επένδυση κάνει στο τραγούδι που θα ακουστεί φέτος περισσότερο σε ραδιοφωνα και μαγαζιά όπου και θα πληρωθει με ποσοστά. Αν θέλετε να αλλάξει κάτι μην ακούτε τέτοια μουσική(τύπου Φουέγκο)..να μην πουλάει.

    2)Η Γιάννα δεν έκανε καριέρα στο εξωτερικό και γυρισε να κάνει Ελλάδα. Πληρώνει από την τσέπη της τα έξοδα (βλέπε (1)) άρα γιατί να βάλει άλλους στην σκηνή;

    3)Κόστος ξηρού πάγου το 2015 στην Εurovision ήταν 7000 ευρώ. Για ψηφιακά εφέ τύπου Euforia η ταρίφα μπορεί να πάει μέχρι και 3000ο ευρώ. Αν οι χορευτές ήταν στην σκηνή κουστούμια και αμοιβές θα αγγιζαν τα 5000 έκαστος.

    4)Το τραγούδι μας θα ψηφιστεί από διασπορά και επιτροπες και όπως κάθε ελληνικο τραγούδι αυτού του ύφους θα τερματίσει στο τελικό 10-5.

    5)Νικητής θα είναι φέτος η ΕΣΘΟΝΙΑ. Και αν δυσκολεύεστε να το χονέψετε ρίξτε μια ματιά στο τελικό της χώρας και συγκρινετε με εμάς….Ουπς ξέχασα εμείς δεν κάναμε καν!

    6)Και μονο που δεν είναι ατάλαντη και αφωνη σαν την ντροπή που στείλαμε για τραγουδίστρια πέρισυ και με τραγούδι γεμάτο νόημα…ΑΡΚΕΙ.

    7)Η Ελλάδα είναι μια χώρα που παίζει ανταρτοπόλεμο με τα γραφεία στοιχημάτων. Πότε μην βασίζεσαι επάνω της ? H εκπληξη πάντα είναι στο παιχνίδι με εμάς. Άλλωστε η ψήφος που πληρώνει ο κόσμος μετράει… και όχι τα views, τα στοιχήματα και τα σχόλια.

    • Κατσε ονειρεψου εσυ που θα βγουμε απο 5 εως δεκα . .κατσε να δουμε και εαν θα περασουμε τελικο και λες αλλα

  11. Είδα όλο το Insta live της και είπε:

    1) Στην πρώτη πρόβα είδαμε μόνο το 70% της παρουσίασής μας.
    2) Θα αλλάξουν πολλά πράγματα στη 2η πρόβα, όπως π.χ. μερικά πλάνα.
    3) Το μπλε χέρι θα παίζει σημαντικό ρόλο στην κορύφωση του διαλόγου μεταξύ Ελλήνων και Ελλάδας, δηλαδή στη γέφυρα του κομματιού.
    4) Το χέρι θα είναι βαμμένο πιο επαγγελματικά απ’ ότι στην πρώτη πρόβα, που το έβαψαν πιο απλά μόνο για να δουν πώς γράφει.
    5) Μεταξύ άλλων, κάποιος είπε στα σχόλια ότι η Panik στηρίζει πιο πολύ τη Φουρέιρα και αυτή είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς η εταιρεία είναι δίπλα και στις δύο αποστολές.

    Δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάτι, αλλά αυτά είναι τα βασικά σημεία του live.

    Κάτι μου λέει ότι, στο τέλος, θα εντυπωσιάσουμε.

    • Καλησπέρα!επειδή δε το πρόλαβα εκείνη τη στιγμή και τώρα μου κολλάει όταν παταω για προβολή μπορώ να σε ρωτήσω αν είπε κάτι για τα οπτικά εφέ που έμειναν στο τελωνείο σύμφωνα με τον Πουλόπουλο του σταρ;
      Η αν αναφέρθηκε εκτενώς στο τι θα δούμε στη γέφυρα και αν ισχύουν οι φήμες περί συγγνώμης των διοργανωτών προς την ελληνική αποστολή;;

  12. ———- ΒΡΑΒΕΙΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ———-
    Είναι ο τίτλος μου για την φετινή Γιουροβίζιον!
    Παιδιά έχω ακούσει τα 12 πολύ μεγάλα φαβορί πάνω απο 20 φορές το καθένα και δεν μπορώ να πώ ότι κάποιο με ενθουσιάζει πολύ η με ανατριχιάζει.

    Λοιπόν,

    1) Ισραήλ: Την αγαπώ την χοντρούλα μου την φρεσκομαγουλίτσα μου που κακαρίζει!
    Έλεοοοοοοςςςςςςς αγαπητοί bookmakers…βάλατε την κότα φαβορί….ε όχι ντροπή!

    2) Νορβηγία: Το μεγάλο ‘come back’ του Rybak με ένα κομμάτι χαρούμενο μεν αλλά αδιάφορο!

    3) Βουλγαρία: Πολλά τα άτομα που τραγουδάνε πάνω στη σκηνή! Χάνονται οι φωνές τους!

    4) Τσεχία: Από τις πολλές κωλοτούμπες πήγε στο νοσοκομείο ο Τσέχος! Ωραίο κομματάκι πιασάρικο,σίγουρα η πιτσιρικαρία θα το ψηφίσει!

    5) Εσθονία: Ιμιτασιόν όπερα!

    6) Αυστραλία: Plastic Pop, Street Food Music!

    7) Γαλλία: Εξαιρετικό Μοιρολόι!

    8) Ιταλία: Αριστούργημα!

    9) Ισπανία: Sweet Love Story!

    10) Σουηδία: Ουδέν Σχόλιο!

    11) ΕΛΛΑΔΑ: #RESPECT

    12) ΚΥΠΡΟΣ: #RESPECT

    ————— ΤΕΛΟΣ —————

    • Όταν βάζεις respect στην Κύπρο που τα έχουν πετάξει όλα και μόνο σεξ δεν κάνουν στην σκηνή….το έχεις χάσει

      • #Είναι 7η θέση στα στοιχήματα!

        #Το FUEGO είναι σύγχρονο,μοντέρνο και ραδιοφωνικό κομμάτι!

      • Κάτσε Άκου τη βλακεία που κέρδισε πέρυσι εσύ να σου περάσει . όσο για το σεξ που λες μάλλον τα εχεις μπερδέψει λιγο

      • Διόρθωση: Το απόγεμα της Πέμπτης ήθελα να πω! Έχω χάσει τις μέρες!

    • Τελικά δεν έκανα λάθος. Οι Big 5 και η Πορτογαλία έχουν τις πρώτες τους πρόβες τους το απόγευμα της Παρασκευής

  13. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΡΟΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ 40SEC ΑΠΟ ΤΗΝ EBU ΠΩΣ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ TV. ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΓΙΑΝΝΑ !!!!

  14. Τελικά όντως τα οπτικά εφέ έμειναν στο τελωνείο; Τι θα δούμε στην αυριανή μας πρόβα; Έχετε κάποια πληροφόρηση; Καλή επιτυχία να ευχηθώ με τη σειρά μου και όλα να πάνε κατ’ ευχήν!

    • Ανέφερε ότι πράγματι είχαν μείνει στο τελωνείο και στην ερώτηση εάν έχουν φτάσει σήμερα ανέφερε,χαριτολογώντας, ότι “κάτι” έφτασε. Βλέποντας, ωστόσο, μία συηνέντευξη που έδωσε είπε, άν κατάλαβα καλά, ότι θέλουν να δοκιμάσουν τα εφέ, τα οποία έχουν σχέση με το μπλέ χέρι, και άν γράφουν καλα στην κάμερα θα τα χρησιμοποιήσουν και στην πορεία.

  15. TIMOKATAΛΟΓΟΣ EUROVISION

    -ΞΗΡΟΣ ΠΑΓΟΣ –> 3000 ΕΥΡΏ
    -ΦΩΤΙΑ –> 3000 ΕΥΡΩ
    -ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ –> 5000 ΕΥΡΩ
    -5ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ (ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ, ΜAKE UP, AMOΙΒΕΣ ΚΛΠ) –> 5000 ΕΥΡΩ / ΑΤΟΜΟ
    -ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΕΣ ΚΛΠ ΓΡΑΦΙΚΑ –> 10000 ΕΥΡΩ
    -ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΦΕ –> 30000 ΕΥΡΩ (και καμιά 10.000 ευρω ταρίφα σκηνοθέτη)

    • Η Κύπρος θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη πρόβα της την Παρασκευή στις 13:15

  16. Αυτο π διαβασα είναι ότι οντως τα εφέ έμειναν πισω κ δεν ήταν στην πρώτη πρόβα αλλά θα είναι στην δευτερη (δεν ξερω τ γτ έμειναν πισω τα εφέ λες κ είναι άνθρωποι ?. Μπορεί ν μν τα είχαν τελειοποιήσει τι να πω). Για αυτο η γιαννα είπε Νμζ για αλλαγές στην δευτερη πρόβα ότι η πρώτη είχε το 70% κτλπ

  17. Παιδιά απ ότι κατάλαβα δεν υπάρχουν ούτε εφέ ούτε θα δούμε κάτι στην τηλεόραση απ το Live στο instagram.. Δυστυχώς όλα όσα λέγονται είναι μπούρδες και τζάμπα μας ξεσηκώνουν! Φωτα καπνός και φωτιά αυτά είναι τα «εφέ»

    • Ναι αλλά αυτό που έμεινε στο τελωνείο τι είναι; κάποιος ειδικός φωτισμός;

    • ναι… αυτα εννοουσαμε ολοι οταν λεγαμε εφε… ξεχασες τον ανεμιστηρα επισης…
      δλδ τι ηθελες;
      αγαλματα να πεφτουν στο κεφαλι της ή να τα σπαει με τα χερια σαν τη μαλτεζα, ή κατι σαν το ρυμπακ και τα μουσικα οργανα;

      η ολη συμμετοχη εχει να κανει με τη δυναμικη του τραγουδιου και μονο, προσθετοντας μικρες σκηνικες ¨πινελιες” και αρκετη δραματικοτητα μεσω των εναλλαγων της καμερας και τα φωτα που θα φαινεται ξεκαθαρα πως τα κατευθυνει η γιαννα…
      τοσο απλο…τι ακριβως φανταζεστε ενας θεος ξερει…
      τωρα το αν θα αρεσει το αποτελεσμα, προσωπικα το περιμενω συγκλονιστικο, οι πατσαβουρες του press conference που αμα δεν τους δινεις ηχο να κουνιουνται και να ξεβιδονονται διχως αυριο λογικο ειναι να λενε απλα οκ..μαντεψτε τι ομως..
      ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ και ΠΑΝΤΑ οτι εκθεαζουν πατωνει..
      καλο σας βραδυ…!!!

  18. Καλή επιτυχία Γιάννα και μην ακούς τίποτα. Οι συνήθεις ύποπτοι είναι αυτοί που μιζέριαζουν και στην πραγματικότητα δεν είναι πολλοί. Το τραγούδι είναι τέλειο, η παρουσία σου επίσης.

  19. 14 η Ελλάδα στα στοιχήματα και εσείς ακόμα πανυγηριζετε που να ειμασταν και στη πεντάδα θα είχατε βγει να τα σπασετε όλα απ τη χαρά σας lol. Σας κοροϊδεύουν οι δημοσιογράφοι οτι δήθεν έχει άσους στο μανίκι της χαχα . εγώ δεν έχω τίποτα με τη Γιάννα μια χαρά συμπαθητική μου φαίνεται αλλά μου τη σπάνε κάποιοι πανυγυρτζηδες εδώ μέσα.μας λέτε και μιζερους επειδή δεν μας αρέσει αυτό το μοιρολόι.fuego και παλι fuego

    • εχεις δει πολλους να λενε για νικη πχ ; γιατι εγω διαβαζω καθημερινα εδω μεσα και κατι τετοιο δεν εχει διαβασει… εχεις δει πολλους να λενε οτι θα παμε καλα;
      ναι τους βλεπω και εγω…δικαιωμα τους να πιστευουν οτι θα παει καλα στη τελικη…
      εγω περισσοτερο εκλαμβανω ενα κλιμα υποστηριξης και νμζω πως απλα θελουν να παρουσιαστει κατι αρτιο(για τους αισιοδοξους μιλωντας παντα)…

      απ την αλλη οι haters ας πουμε ακομη και οι δηθεν cool βγαζουν μια ξινιλα, μια κακια, μια σορρυ κιολας αδερφιστικη μου…λα… πες δεν μου αρεσει πιστευω δεν θα παμε καλα και κλειστο εκει… τα σχολια περι κοροιδιας, περι συστηματων που μονο αυτοι κατανοουν και ολοι οι υπολοιποι απλα ειναι προβατα, περι χαμηλου επιπεδου απλα περιττευουν…
      στη τελικη προβατο λες καποιον ενω ξετρελενεσαι με τη φουρειρα(και οχι δεν τη κατακρινω γιατι ειναι θεα στο performance, αλλα ειναι αντιφατικο ολο αυτο, τι πιο κλισε απο αυτο μπορει να στειλει καποιος σαν ηχο;;;;)…

      αυτα ειναι καποιες προσωπικες διαπιστωσεις ορμομενος απο αυτο ποτ εγραψες, δεν εχει να κανει με σενα συγκεκριμενα αλλωτε ποτε δεν κοιταω ονοματα στα σχολια…

    • Προσωπικά δεν φέρω άποψη για το αν περασουμε η αν παμε καλά στον τελικό αν και το θέλω, απλά περιμένω το αποτέλεσμα. Αν παρατήρησες σε προηγούμενο σχόλιό σου που εξέφραζες την άποψή σου ότι θα βγουμε 12-18 κανένας δεν απάντησε και ανένας δν σου επιτέθηκε αντίθετα εσύ ήσουν ο ερριστικός όταν απάντησες σε κάποιου άλλου το σχόλιο “ονειρέψου…” επειδή διαφωνόύσες με την άποψη του. Καλό θα ήταν όταν δεν θές να σ επιτίθενται να μην το κάνεις ούτε εσύ. Οσον αφορά σ όλους τους άλλους, στους οποίους εντάσεις τον εαυτό σου, που σας αποκαλούν μίζερους, έχω παρατηρήσει πως ότι πάντα γράφεται ώς αντίλογο σε εκείνους που αρέσει το τραγούδι και φροντίζεται να το υποβαθμίσετε με τα σχόλιά σας, και αυτός είναι και ο μόνος σας σκοπός. Εγώ αυτά τα άτομα τα αποκαλώ haters και είναι λογικό να σας αποκαλούν έτσι όταν μιλάτε με τέτοια επιθετικότητα και εμπάθεια!

    • εντάξει έκανες τη θέση σου αρκετά ξεκάθαρη. Μην την επαναλαμβάνεις όμως γιατί κουράζει, αν έχεις να πεις κάτι καινούργιο καλοδεχούμενο. Καλό και του φουεγο, εύχομαι και 5αδα να μπει και να κερδίσει. Αλλά εγώ προσωπικά τα τρία τραγούδια που βάζω να ακούσω ξανά και ξανά είναι το Bones, το Mercy και το Όνειρό μου. Δε μου κάνει αίσθηση να ακούω το “αε αε αε” τόοοσο συχνά. Φιλικά. 🙂

    • χαλαρωσε φιλε..πολυ κουραστικος εχεις καταντησει..το πιασαμε το νοημα!

  20. Παιδιά κουλάρετε λίγο σας παρακαλώ… Εγώ άκουσα το μεσημέρι στην εκπομπή Όλα καλά στο ΜακεδονίαTv που έδωσε μια τηλεφωνική συνέντευξη η Γιάννα μας και είπε πως κάτι θα γίνει με το μπλε χέρι δεν αποκάλυψε κάτι όμως φανερά αλλά ο δημοσιογράφος είπε πως με την βοήθεια των λέιζερ θα προσπαθήσουν να κάνουν να φαίνεται ένα σύρμα στον αέρα και στο τέλος να φανερώνεται το σήμα της ειρήνης.. Θέλουν όμως να δουν αν γίνεται… Αυτά από εμένα… Θα κάνουμε την έκπληξη! Δεν έχουμε πει την τελευταία μας λέξη ακόμη… Όλα θα πάνε καλά ! Να είστε σίγουροι περήφανοι και να έχετε πίστη.. Στο τέλος οι κερδισμένοι σε όλο αυτό εμείς θα είμαστε! Να με θυμηθείτε! Καληνύχτα! Καλό ξημέρωμα να έχουμε και όχι άλλες γκρίνιες πλιζζ… Φιλάκια!!!

    • Loipon na teleiwnoume. Perisi pou tô tragoudi mas tô theorousa asteio den eipa kouventa esteila energia se mia kopela pou itan ekei kai eixe ena varos pano tis giati tragoudouse gia tin xora tis. Theoro xreos tou kathe enos na dinei euxi apo tin kardia tou se anthrwpous pou Einai ekei kai Exoun Idi ena varos pano Tous. Otan vlepo atoma na leitourgoun me tosi eukolia kai misos kamia fora Otan niwthw oti perimenoun tô xeirotero gia na epiveveothoun thimono.

  21. Βλέπω πολλά αρνητικά σχόλια για την Γιάννα με ψευδώνυμα,γνωστά,από την Κύπρο και απορώ γιατί;;;Έχουμε κάποια κόντρα που δεν την γνωρίζω;;υπάρχει κάτι;;Σας έχουμε σχολιάσει-κοροϊδεύσει ποτέ για την πορεία της χώρας στον διαγωνισμό;Ίσα ίσα νομίζω…η Ελλάδα,ως 1 από τις πιο πετυχημένες χώρες στον διαγωνισμό,πάντα στην Κύπρο έδινε το 12αρι…δεν καταλαβαίνω λοιπόν αυτήν την κόντρα που προσπαθούν να δημιουργήσουν κάποιοι τη στιγμή μάλιστα που τους εκπροσωπεί Ελληνίδα,που ζει και κάνει καριέρα στην Ελλάδα!Ας ηρεμήσουμε λίγο

  22. Καλή επιτυχία Γιάννα! Κάνε την πρόβα σου αύριο όπως ξέρεις και εσύ και η ομάδα σου και άσε τον κάθε πυροβολημένο να λέει ότι ασυναρτησία και κακία του έρχεται στο μυαλό. Ότι λένε, το λένε για να βγάλουν τη χολή τους και για να ασχοληθούν κάποιοι μαζί τους μιας και, από ότι φαίνεται, δεν ασχολείται κανένας μαζί τους στην πραγματική τους ζωή. Λίγη προσοχή μόνο ζητάνε, μην τους δίνεις σημασία.
    Ανέβα στη σκηνή αύριο και μην ακούς κανέναν πικρόχολο. Έχεις ένα δυνατό τραγούδι και μία όμορφη φωνή!

  23. Αυτό που με εκνευρίζει πιο πολύ είναι ότι όλοι ξαφνικά ξέχασαν την Τερζή και ασχολούνται μόνο με την Φουρέιρα. Και αναφέρομαι και στις εκπομπές αλλά και στα site. Τραγικό!

  24. Καλό θα ήταν,για όποιον έχει instagram να στείλει ένα θετικό μήνυμα στην Γιάννα,η οποία τα διαβάζει όλα…Την είδα κάπως σήμερα…ας της στείλουμε τη θετική μας ενέργεια!Για 1η φορά φέτος,στηρίξαμε το τραγούδι μας όλοι..μην το χαλάσουμε αυτό που πετύχημα,τώρα,στο τέλος.Οτι κ αν γίνει,όποια θέση κι αν πάρει,μαζί της!

    • Τι εννοείς; Πως την είδες; Ήταν στεναχωρημένη; Απογοητευμένη;

      • Αρκετά λυπημένη φαίνεται!Και είναι αστείο την στιγμή που η ίδια σε ξένους δημοσιογράφους δηλώνει πόσο πλ την στήριξαν οι Έλληνες,εμείς εδώ να την θάβουμε,και φυσικά όλα αυτά να τα μαθαίνει!Αν λοιπόν στο άγχος που είναι λογικό να έχει,προστεθεί και η στεναχώρια της,δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει
        Γι αυτό λέω,ας της στείλουμε όλοι απο ένα θετικό μνμ…

  25. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΝΝΑ , ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΘΕΣΗ. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!

  26. Έχουμε και Λέμε.1)Πρώτα απ’όλα ένα μεγάλο respect στον Alexanter Rybak.Μπορεί να μη τον πάω γενικά και να είναι το αγαπημένο παιδί της Eurovision αλλά έπαιξε καταπληκτικά με το βιολί του το Όνειρο Μου.Με ανατρίχιασε.Αυτό του το δίνω.Προτείνω να το ψάξετε και να το δείτε.Φαντάζομαι μια ένωση Τερζή-Rybak να το πουν το τραγούδι με αυτή τη μορφή μουσικής στα αγγλικά.Θα ‘ναι πένα.Ποιότητα.2)Όσο αναφορά τα στοιχήματα.Δε θα τα δώσω άλλο σημασία,είναι λάθος.Αν και δίνουν μια γεύση για το τι θα γίνει περίπου.Και δυστυχώς αυτή η γεύση είναι δυσάρεστη για την Ελλάδα αλλά ευτυχώς ευχάριστη για τη Κύπρο.Δε βαριέσαι.Το ίδιο είναι για ‘μένα3)Ακούγονται πολλές φήμες τις τελευταιές ώρες ό,τι λόγω της μεγάλης δυσκολίας του Α’Ημιτελικού και είναι αλήθεια αυτό η Ελλάδα έχει μεγάλες πιθανότητες να ΜΗΝ περάσει στο μεγάλο τελικό.Εύχομαι να ‘ναι μόνο φήμες κ’ ηλιθιότητες.4)Όσο για τη Γιάννα Τερζή πιστεύω η τελευταία ευκαιρία της είναι να φτιάξει την ίδια της τη φωνή,να βγει ο χαμένος δυναμισμός της και η σταθερή παρουσία στα φωνητικά.Δεν υπάρχει ούτε 70%-ούτε 100%.Δεν θα έχει εφέ,ούτε κάτι φοβερό για να αλλάξει τη κατάσταση αυτή δραματικά.Μην κάνετε όνειρα,μην ακούτε τον Πουλόπουλο που δεν ξέρει τι τον γίνεται.Τελωνεία τώρα και χαζά.5)Στην ουσία τώρα,επειδή μιλάμε για ένα επικό τραγούδι,μια φοβερή μουσική σίγουρα ήθελε κάτι δυνατό.Το δυνατό χρειάζεται λεφτά.*Μην με ξαναναφέρετε τον Πορτογάλο για παράδειγμα,ξέρουμε πολύ καλά πως και γιατί κέρδισε,μην έχετε παροπίδες.*5)Η κοπέλα αυτή μόνη της προσπάθησε για το καλύτερο.Χωρίς στήριξη από κανέναν και κυρίως από τον κρατικό φορέα την ΕΡΤ αλλά και την εταιρεία της την Panik Records που κάνει “επιλεκτική” στήριξη για τους δικούς τις σκοπούς.Πες ό,τι δε τα κατάφερε.Τι θα γίνει δηλαδή θα την σκοτώσουμε;Και εγώ έκανα λάθος και αναθέωρησα για μερικά πράγματα.6)Το μίσος και η κακία γεννιέται από την απογοήτευση.Γιατί απογοητευτήκαμε λοιπόν;Επειδή μετά από το 2013 ξανά γεμίσαμε με ελπίδες με το να μπούμε στη 10άδα με ένα πραγματικά όμορφο τραγούδι που το είχαμε ακούσει μόνο σε studio μορφή.Μόλις ήρθε το live έσπασαν τα πάντα.Αν η Τερζή έφτιαξε τη φωνή της με Autotune κ.λ.π. θα αποδειχθεί αρχικά στον Ημιτελικό και θα δούμε με το καλό για τον Τελικό αν θα περάσουμε.7)Αυτό που με έκανε όμως να στεναχωρηθώ πολύ και να κλείσω την αποψή μου πραγματικά είναι ό,τι η Γιάννα Τερζή έπεσε πολύ ψυχολογικά,φάνηκε λυπημένη τις τελευταίες 3 μέρες και αυτό φάνηκε από το insta της.Σίγουρα έμαθε τι κακός χαμός έγινε με τα σχόλια τα είδε,τα διάβασε και την ενημέρωσαν σίγουρα τα Fun Club,MME κ.λ.π. δεν είναι χαζή.Να σταματήσει αυτό εδώ επιτέλους μα το Θεό ήμαρτον.Ας το διασκεδάσουμε στη τελική.Και ας χάσουμε τι έγινε δηλαδή;Το νόημα δεν είναι ο προορισμός αλλά το ταξίδι σε αυτή τη ζωή.Ας μη το στερήσουμε λοιπόν από τη Γιάννα Τερζή.Είχε και αυτή ένα όνειρο.Ας είναι τουλάχιστον χαρούμενη για αυτό.Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.Δε πειράζει.

    • Ο Πουλόπουλος που λες δεν λέει τίποτα χαζό, ψάξε να δεις βίντεο από την φωλιά των κούκων που είχε πει ακριβώς τι θα κάνει η Φουρέιρα επι σκηνής αρκετές μέρες πριν την πρώτη πρόβα, τι θα βάλει κτλ και μετά σύγκρινε κατά πόσο έχει πληροφορίες… Είναι από τους μεγαλύτερους φαν- δημοσιογράφους της Ευροβίζιον και ήταν στις παρουσιάσεις των τραγουδιών. Άλλωστε το είπε και η ίδια η Γιάννα ότι έχουν μείνει στο τελωνείο κάποια εφέ που θα ολοκληρώσουν την εμφάνιση (από ότι διάβασα έρχονται από Αμερική για αυτό κόλλησαν εκεί)

    • Respect στην νυφίτσα τον Ριμπακ? Ρε πάτε καλά…. ετσι έγλυφε και ακολουθούσε την ελληνική απόστολή (και άλλες) για να βγει πρώτο ς και την πρώτη φορα! Μακριά….

  27. Φτανει με την κακεντρέχεια και το θάψιμο εδώ μέσα, κάποιοι έχετε σοβαρά θέματα να τα κοιτάξετε για το καλό σας και ν αφήσετε την Γιάννα να ηρεμήσει και να συγκεντρωθεί για την αυριανή πρόβα.
    Αύριο λοιπόν, θα φανούν κάποιες από τις εκπλήξεις που ετοιμάζει η ομάδα μας, ίσως όχι όλες!
    Ερμηνευτικά πιστεύω ότι θα πάει μια χαρά κι ελπίζω να βγει η επική κορύφωση προς το τέλος με τις αρμονίες.

    Πάμε Γιάννα, πάμε Ελλάδα!

    • Η κακεντρεχεια χαρακτηριζει τους μικρούς και ελλιπεις ανθρώπους. Το καλό είναι ότι σχεδόν πάντα γίνεται μπούμερανγκ.Καλή επιτυχία στηνΓιάννα και στην Ελλάδα

  28. Καλή επιτυχία στη Γιάννα και τη Φουρέιρα στη δεύτερη πρόβα τους!

    Παιδιά μην χαύετε αυτό το ΕλλάδαvsΚύπρος που θέλουν να στήσουν κάποιοι στα σχόλια. Υπαρχούν τρολς και κακόβουλοι.

    Ούτε σε επίπεδο είδους μουσικής που αγαπά ο καθένας αξίζει να τσακωθούμε, δηλαδή dance pop versus ‘της ποιότητας’.

    Η Ελλάδα δοκιμάζει κάτι διαφορετικό …και σαν άκουσμα από όσο είδαμε άρεσε. Στην εκτέλεση χωλαίνουμε γιατί η Γιάννα βγαίνει λίγο σα χόμπιτ..τι να κάνουμε..αυτό είναι το σκαρί της. Ξέρανε τι κάνανε όταν επέλεγαν αυτή, κι όχι π.χ. την κουκλάρα Ανδρομάχη εκεί στην Πάνικ.

    Παράλληλα, η ΕΡΤ που δεν θέλει να κερδίσει έδωσε την παλιά της συνταγή ethnic pop/sexy staging στο αδελφό ΡΙΚ..που από το 2015 δείχνει μεγάλο ζήλο να τα πάει καλά.
    Μαθηματικά είναι…κανονισμένα. Δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε. Ας απολαύσουμε το τοπ3 της Φουρέιρα, κι ας κατανοήσουμε ότι κάτι πιο ποιοτικό σαν το Όνειρό μου ( με σωστή τραγουδίστρια και παρουσίαση την επόμενη φορά ) έχει κι αυτo το κοινό του, και άξιζε να το δοκιμάσουμε.

  29. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ! ΤΟ 2014 Η CONCHITA ΗΤΑΝ 14Η ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ EUROVISION ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ! ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΑ ΑΥΡΙΟ?

  30. Η Γιαννα γουσταρε να παει Γιουροβιζιον γιατι ηταν ενα ονειρο της. Αρπαξε την ευκαιρια της ΕΡΤ που φετος εκανε ανοιχτη προσκληση και εγραψε μαζι με τους συνεργατες της αυτην την κομματαρα σε στιχους και μουσικη. Απο σκηνικη παρουσια ετσι ηθελε να παρουσιαστει και με γεια της και χαρα της. Σιγα μην καθοταν να ρωτησει εναν εναν τους φανς πως θελει ο καθενας να ειναι η σκηνικη παρουσια. Το τραγουδι ειτε κερδισει ειτε ερθει τελευταιο δεν θα παψει να ειναι ενα απο τα καλυτερα τραγουδια που στειλαμε στον διαγωνισμο. Αυτο δεν αλλαζει και ειναι ανδιαμφησβητητο. Και ειναι επιτυχια της Γιαννας. Αν δεν παει καλα δεν πηγε. Υπαρχουν συμμετοχες με κομματαρες και ωραιες σκηνικες παρουσιες που εμειναν στον ημιτελικο ή τερματισαν χαμηλα και ποτε δεν καταλαβαμε το γιατι. Οταν εισαι φαν στηριζεις. Δεν ψαχνεις να βρεις αφορμη για ασχημη κριτικη.. Εξαλλου οπως ξαναειπα συμφωνα με τις προβλεψεις των Ελληνων φανς Λουκας, Κοζα Μοστρα κ.α θα εμεναν εκτος τελικου μετα τις πρωτες προβες και μπηκαν 10αδα. Πηγαινετε να δειτε τα βιντεο των προβων τους και τα σχολια απο κατω. Καθε μα καθε χρονο θα βρειτε κατι να κραξετε. Μετα ομως μην αναρρωτιεστε γιατι δεν δεχονται οι φτασμενοι τραγουδιστες να πανε γιουροβιζιον και μετα την φετινη προσκληση της ΕΡΤ σε ολες τις δισκογραφικες ειχαμε αυτα τα ονοματα που δηλωσαν συμμετοχες. Οχι θα πανε για να ακουνε κραξιμο απο τους κριτικους του πληκτρολογιου για το αν εχουν φωνη, γιατι διαλεξαν αυτο το τραγουδι, γιατι φορεσαν αυτο το ρουχο, γιατι εστησαν ετσι την σκηνικη παρουσια, γιατι δεν ειναι 5αδα στα στοιχηματα, γιατι δεν κερδισαν, γιατι δεν τους στηριξε η εταιρια τους, γιατι δεν ξοδεψαν περισσοτερα λεφτα, γιατι δεν πηγαν σε προμο παρτυ, γιατι το ενα γιατι το αλλο. Ποιος νομιζετε θα δεχτει? Γι αυτο μετα τον Σακη το 2009 το μεγαλυτερο ονομα που δεχτηκε ηταν η Φουρειρα φετος κι αυτη γιατι ειχε ονειρο να παει. Σου λενε σιγα μην μπλεξουμε.

  31. Δε χρειάζεται να υπάρχει τίποτα παραπάνω από μια καλή ερμηνεία για να αποδείξει η Γιάννα ότι αξίζει ένα καλό αποτέλεσμα. Το τραγούδι από μόνο του είναι καλό, αν μεταδώσει και το κατάλληλο συναίσθημα τότε δε θα μας απογοητεύσει! Όσο για τα στοιχήματα, αυτό που με στεναχωρεί δεν είναι η πτώση της χώρας μας σε αυτά αλλά το πόσο αρνητική επιρροή έχουν ασκήσει στους μέχρι πρότινος θερμούς υποστηρικτές της συμμετοχής μας. Αναφέρω χαρακτηριστικά δύο περσινές συμμετοχές, αυτές του Βελγίου και της Αρμενίας, όπου η πρώτη είδε τη θέση στα στοιχήματα να πέφτει μετά τις πρόβες και μέχρι τον 1ο ημιτελικό (από 4η σε 12η-16η) ενώ η δεύτερη έφτασε top5. Τελικά το Βέλγιο βγήκε 4ο και η Αρμενία 18η. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι το αποτέλεσμα κρίνεται την ώρα του διαγωνισμού και ότι αυτοί που το κρίνουν (αναφέρομαι στο κοινό, όχι στις επιτροπές) δεν έχουν γνώση των προγνωστικών, επομένως στηρίζουν τη συμμετοχή που θα τους αρέσει περισσότερο εκείνη και μόνο εκείνη τη στιγμή!

  32. Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει 100% ποιος θα είναι ο φετινός νικητής ; χωρίς να δίνει σημασία στα στοιχήματα απλά εντσικτωδώς .

    • Αν έχεις χρήματα να ξοδέψεις παίξε για τη νίκη και τις 4 παρακάτω χώρες και θα πέσεις μέσα : Εσθονία, Γαλλία, Βουλγαρία και Ελλάδα (έτσι για το γαμώτο). Μία από τις 3 πρώτες θα βγει νικήτρια. Πιο ασφαλές είναι να τις παίξεις στην τετράδα και στη δεκάδα. Επίσης, θα συμβούλευα να παίξεις την Ουκρανία για νικήτρια του β ημιτελικού και στη δεκάδα του τελικού.

  33. Η Γιάννα Τερζή και το τραγούδι της έχει την αγάπη της συντριπτικής πλειοψηφίας των φαν και όχι μόνο. Όπως και κάθε φορά που πάμε στον διαγωνισμό με καλό καλλιτέχνη και φυσικά με καλό τραγούδι.

    Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι κάθε χρόνο σχεδόν ΌΛΑ τα απαξιωτικά σχόλια για την όποια συμμετοχή μας έχουν καινούργια nickname. Γράφω χρόνια στο site και πάντα λίγο πριν τον διαγωνισμό, εμφανίζονται “νέοι” χρήστες και λίγο μετά τον διαγωνισμό εξαφανίζονται.

    Φυσικά επειδή μπορούν να χρησιμοποιήσουν περισσότερα του ενός nickname γράφουν και ξαναγράφουν πολλαπλά σχόλια για να φαίνεται ότι είναι πολλοί και σχεδόν όλα αναφέρουν μόνο άσχημα λόγια για το τραγούδι και κυρίως για τους συντελεστές. Φυσικά δεν παραλείπουν να λοιδορούν όσους χρήστες έχουν άλλη άποψη.

    Κάθε χρόνο ανεξαρτήτου τραγουδιού και συντελεστών υπάρχουν απαξιωτικά εως και χυδαία σχόλια για την οποιαδήποτε συμμετοχή μας και λεκτικές επιθέσεις σε χρήστες που χρησιμοποιούν ίδια nickname εδώ και αρκετό καιρό.
    Αναφέρω τους χρήστες με ίδιο nickname γιατί αυτοί εκφράζουν την άποψη τους αναλόγως με το τι θα στείλουμε κάθε χρονιά. Κάθε χρόνο λοιπόν ο καθένας από αυτούς έχει άλλη άποψη. Άλλοτε θετική, άλλοτε αρνητική. Οι “καινούργιοι” χρήστες έχουν σχεδόν ΠΑΝΤΑ αρνητική.

    Εαν διαβάζει λοιπόν η Γιάννα σχόλια σε site που ασχολούνται με τον διαγωνισμό, όπως του OGAE GREECE που μας φιλοξενεί, έχω να πω ότι τα σχόλια που προσπαθούν να διαβάλουν και να προκαλέσουν να μην τα λαμβάνει υπόψιν.
    Αυτή η θετική ενέργεια που πήρε μαζί της από τους Έλληνες φαν και γενικά από τους Έλληνες που τους άρεσε το φετινό τραγούδι, αυτή την καλή αύρα να κρατήσει. Δεν έχει αλλάξει κάτι.
    Καλή επιτυχία Γιάννα!
    Καλή επιτυχία Ελλάδα!

  34. Εγώ πιστεύω όλα θα κριθούν την Τρίτη το βράδυ…οι πρόβες είναι ένα μικρό δείγμα και δεν κρίνουν αποτελέσματα..τόσα χρόνια έχω δει φοβερές ανατροπές σε ημιτελικούς και τελικούς.. η κλασσική συνταγή θα παιχτεί και φέτος. Φαβορί θα αποκλειστούν και αουτσαιντερ θα περάσουν τελικό…προσωπικά το 2005 δεν το πίστευα ότι κέρδισε η Παπαρίζου!…
    Έχουμε ένα ωραίο αντικειμενικά τραγούδι , έχει γίνει η όποια προσπάθεια μπορεί να γίνει, γκρίνιες υπάρχουν και θα υπάρχουν ακόμα και 1οι να βγούμε…το έχουμε ξαναζήσει…είναι ένας τρόπος εκτόνωσης για πολλούς και αυτό…

    Ας δούμε και σήμερα τι παραπάνω έχουμε να δούμε οπτικα και πατάω το κουμπί του μέλλοντος μεταφερόμενη Τρίτη βράδυ εκεί την ώρα που θα δείχνει η οθόνη GREECE με την καρδούλα του μπλε και του ασπρου να χτυπάει σαν την δικιά μου …Καλή επιτυχία να έχουμε και να μην έχουμε δεν πειράζει του χρόνου πάλι…

  35. Προς όλα τα μέλη και μη του OGAE Greece:Μια παράκληση παρακαλώ πολύ.Υπάρχει ένα blog ονόματι “Eurohall – Word Press” που το ‘χει ένας “Έλληνας” ο Θεός να τον κάνει τον ξεφτίλα,μηδενικό ολόκληρο ως άνθρωπος.Τέτοια σνομπαρία που έχει ρίξει αυτός φέτος στην Ελληνική Συμμετοχή δεν φτάνουν όλες οι κακίες και οι χολές μέσα απ’εδώ μαζί.Έχει απόψεις και προβλέψεις για τον θέσμο υποτίθεται.Το μόνο που μπορώ να πω είναι ό,τι έχει την Ελλάδα στη 16η θέση του Α’Ημιτελικού.Έχει κράξει απεριόριστα τη Γιάννα Τερζή και το ίδιο το τραγούδι που μιλάει για την ίδια την Ελλάδα.Είναι τουλάχιστον μ……ς.Δώστε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και κάντε μια έρευνα στον ιστότοπο του μέχρι την απογευματινή πρόβα της Ελλάδας για να δείτε τι άνθρωποι υπάρχουν τελικά.

    • Ο καθένας μπορεί να πει και να γράψει ότι θέλει …..Σάββατο κοντογιορτή, κοντά είναι κι η Κυριακή που λέει και η παροιμία μας ….. έχω την αίσθηση όμως ότι αυτή την φορά θα πέσει λίγο έξω στις προβλέψεις του/της….

  36. Θα σας πω ένα μόνο δεν έχω σχολιάσει ποτέ εδώ και το κάνω πρώτη φορά για να πω ότι μόνο εμείς οι Έλληνες κ γκρινιάζουμε για το τραγούδι μας ζω στην Γερμανία πολλά χρόνια και όλοι μιλάνε για τραγουδάρα , δεν έχω ακούσει να πει κανένας ξένος εδώ κάτι κακο που ασχολούνται με τον διαγωνισμό και μην ξεχνάτε ζουνε πολύ ευρωπαίοι εδώ … μόνο από Έλληνες ακούω αρνητικά … τέλος πάντων αυτό ήθελα να πω καλή συνέχεια …

  37. Παιδια ας ευχηθουμε ολοι το μα γιατι στην κορυφωση του τραγουδιου να εχει βελτιοθει φωνητικα γιατι οπως ακουσα απο το press center το ισοπεδωσε η γιαννα.Ο θεος και η ψυχη μαζι της.!!!!

  38. Το εύρημα της Γιάννα είναι η ελληνική γλώσσα. Αυτό από μόσο του αρκεί. Κάτω από κάθε βίντεο υμνούν την ελληνική γλώσσα οι ξένοι, στη συνέντευξη τύπου της είπαν “ευχαριστούμε που έφερες πίσω στον διαγωνισμό το ελληνικό πνεύμα” και ότι τους αρέσει όταν μιλάει ελληνικά. Η μαγεία της γλώσσας μας αρκεί και θα φανεί στον ημιτελικό όταν θα ακουστεί μετά από τόσα χρόνια και μάλιστα σε ολόκληρο το τραγούδι, κι όχι αηδίες τύπου βάλαμε έναν στίχο στα ελληνικά και ένα στα αγγλικά. Θα δείτε ότι θα μαγέψει.

  39. ΑΠΟΨΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΨΩ , ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΨΩ, ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΤΟΝ ΤΑΓΟ ΘΑ ΑΡΑΞΩ , ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ
    ΤΡΟΠΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΡΠΑΞΩ.

    • Έτσι, και μόνο που έχει κάνει τόσο κόσμο να αντριχιάζει με ένα τραγούδι που δεν καταλαβαίνουν καν τι λέει, έχει πετύχει τα πάντα. Και για να μην πω ότι μετά από πάρα πολλά χρόνια όλοι λένε ότι έχουμε ένα καλό τραγούδι. Ξαναλέω καλά τα τραπεζάκια, καλά και τα ψηφιακά τζάμια αλλά η μαγεία της ελληνικής γλώσσας είναι το μεγαλύτερο εύρημα. Μου αρκεί που θα την ακούω για τρία λεπτά, κι ας στέκεται και στο ένα πόδι σαν τον πελεκάνο η Γιάννα, δε με νοιάζει.

  40. ΑΠΟΨΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΨΩ ,
    ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΑΨΩ,
    ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΤΟΝ ΤΑΓΟ ΘΑ ΑΡΑΞΩ ,
    ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ,ΠΟΥ ΜΕΣΑ
    ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΡΠΑΞΩ.

  41. Ντροπη της φουρειρας που ζητιανευει ψηφους απο την αλβανια σχηματιζοντας τον αλβανικο αετο προσβαλλοντας ταυτοχρονα και μας….

    0 θα πρεπει να της δωσουμε.

τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

STORIES

ΕΛΛΑΔΑ